- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.961
Kızlar bu sancı nasıl bir şey. Dr da sorduğunda yanıt veremiyorum bebek mi sancımı diye. Dünden beri göbeğimin altında tekmeye benzer şeyler hıssedıyorum. Ama benım kız şimdiye kadar oralardan tekme atmadı. Birde o dediğim şey gerçekleştiğinde aniden ahh sesim çıkıyor öyle acılı falan değil ama garip bir şey. Perşembe makinaya bağlayacaklar sancı için, böyle devam ederse beklesem geç kalırmıyım? Bilemedim eldede yalnız olmak korkutuyor. Annesiz kalmak ne kötüymüş böyle zamanlarda tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne(
Sahba sanada gunaydin looo:))))
Kiz valla kilo etkiloyor ver sen en iyisi ragretede veriyor bak kilolu degilde galiba ama yine isini garantiye aliyor bence sende elinden gelenin en fazlasini yap..
Soruyum cnm :)
Kizlar sabah o kadar yazdim sonra ne oldu telefon kapanmazmi kendiliginden ayyy telefonu kiracaktim nerdeyse...
Neyse kisa yaziyim bari aryamia cnm sende benim haftalarima gelicen ve yeni gelenlere umut olucaksin...
Efulim cnm o askeriyeye dahil olma cnm kalkma hep yat nst yi senin yanina getirsinler sen gitme.yok illaki geleceksin dediklerinde tekerlekli sandalye iste cnm her seye dikisini bahane yap cnm kolay gelsin..
canımm allah korusunn.. değildir inşallahh..
ben kendi yaşadığımı söyliyeyim.. öyle tekme gibi falan değil, bıçak gibi saplanan şeydi.. ve sürekli olarak tüm gece sürmüştü yani nasıl anlatayım.. saatte bir,yarım saatte bir,sonra 10 dakika ve daha sonra 5 dak.düştü. ama kesinlikle bıçak gibi ve karnın tek bir yerine değil, çeşitli yerlerine giriyodu...
belki iyice güçlendi bebek tekmeleri acıtıyo seni.. o yüzden ahh sesin çıkıyo... allaha emanettt
Günaydın hamişler,hamiş adayları ve anneler.
Efulim canım iyi olmana sevindim.İnşallah haastaneden çıkarsın.Evine dönersin.
Fuzuli güzel haberler vermişsin.Artık Paşam,Aryamia,Sahbamus,Regrete,Mmry ve diğer çalışmalara başlayan arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz.Uzasın listelerrrr.
Doğumu yaklaşan arkadaşlar beni çok heyecanlandırıyorsunuz.Rabbim hayırlısıyla sıralı doğumlar versin.Sizden sonra sıra bize geliyorrr.
Öpüldünüz canlar.Gününüz güzel ve aydınlık olsun:)
DENİZZZZ
canım kasılırken kasıklarından başlayıp rahmin tepe noktasına kadar sertlik oluyo.fakat tek taraflı degıl rahmının tamamı.benım o sırada kalbim hızlı çarpıyo yüzümde kalp gibi atıyo.elini göbeğine koyduğunda avuçlarında bi toplanma hissi hissedersin.benım bazen bu esnada adet sancısına benzer bı ağrıda olusuyo.kasılma hissettıgın an sırt ustu yatıyosan sol yanına yat bol su iç
Kızlar bu sancı nasıl bir şey. Dr da sorduğunda yanıt veremiyorum bebek mi sancımı diye. Dünden beri göbeğimin altında tekmeye benzer şeyler hıssedıyorum. Ama benım kız şimdiye kadar oralardan tekme atmadı. Birde o dediğim şey gerçekleştiğinde aniden ahh sesim çıkıyor öyle acılı falan değil ama garip bir şey. Perşembe makinaya bağlayacaklar sancı için, böyle devam ederse beklesem geç kalırmıyım? Bilemedim eldede yalnız olmak korkutuyor. Annesiz kalmak ne kötüymüş böyle zamanlarda tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne(
arakadşalr ben iki sabahtır sol elimde uyuşma ve karıncalanamayla uyanıyorum
bu vücutta su toplanması,ödemle ilgili birşeymiydi??? bunun son aylarda ortaya çıkan bir şikayet olduğunu sanıyordum.. doktoru arıyayımmı??önemli birşeymi?? bilgisi olan varmı acaba??
Göbeğimde toplanma hissi yok. Sadece göbek altı kısmında saat tik takı gibi o kadar sık değil ama. Bebekler böyle sık sık tekme atar mı bu aylarda bayada güçlü bebeğe yormak istiyorum ben :))
Yatış şeklimi değiştirmeyi deneyim. Sağlasınız canım.
Kızlar ben hiç çatlamadım yırtılmadımsanırım buna güvenerek bişey kullanmıyorum.evdevsürüp sürüştüyodum yağlı pehlivan gibi geziyodum kakao yağları çatlak kremleri vs.malum suan hastnedeyım canımda istemiyo zaten.ama göğüs kremini merak ettim.ucu için değil dimi bahsettiğiniz?
Evet deniiz pıtpıt ritmikse muhtemelen hıçkırıyodur.ben çok kilo almadım göbişimde sadece bebek var yag yok bu nedenle çok aşırı hıssedıyorum hareketleri.aekadasımın haftası senınle aynı çok hissetmıyomus dru aşırı kılodan demiş bebegı 900gram vücudu benım 2katım:)merra bende baslayım o zaman kremlere.bi göğsümün ucu içe dönük muhtemelen o canımı acıtcak bi hayli.kalkan niplette fılan varmış onlarla bırlıkte kremde kullanıyım.masallah bugun 36bitti degılmı darısı 38 40lara
Hastanemi nizamiyemi anlamadm 5te geldi temzlikci herkezi uyandrdi yataklari duzledi kendnce gitti cildiracm temzlikcisi bile artist benm buradn kacmam lazim iyi adami hastaeder bu hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?