- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.981
Eceberen canım karpal tünel sendromu diye bir şey duymuştum.Hamilelikte sık görülen bir şeymiş.Bir tür sinir sıkışması.Ellerde uyuşma oluyor.özellikle yüzük parmağı ve küçük parmakta.Araştır istersen.
Regrete bebşllerin ne zaman geleceği pek belli olmuyor.Bu hamileliğimde sadece iki kez birlikte olmuştuk.Öyle ovulasyon takibi filan da yapmadım.Kısmet belki sizin bebiş süpriz yapar.İnşallah.
kalkan niplette fılan varmış ........... o ne ???
ben aventin göğüs kalkanını da aldım ama o doğumdan sonra kullanılıyor
Evet deniiz pıtpıt ritmikse muhtemelen hıçkırıyodur.ben çok kilo almadım göbişimde sadece bebek var yag yok bu nedenle çok aşırı hıssedıyorum hareketleri.aekadasımın haftası senınle aynı çok hissetmıyomus dru aşırı kılodan demiş bebegı 900gram vücudu benım 2katım:)merra bende baslayım o zaman kremlere.bi göğsümün ucu içe dönük muhtemelen o canımı acıtcak bi hayli.kalkan niplette fılan varmış onlarla bırlıkte kremde kullanıyım.masallah bugun 36bitti degılmı darısı 38 40lara
Umudum ve Aryamia beni merak etmişsiniz kızlar aslında çok detaylı olmasada genelde okuyorum takipteyim herkes iyi maşallah ..Ben ay başından beri il il geziyorum :) bu ay bebek için çok çok ama istekliydim ama bu gezme esnasında öncelikle ben sonra eşim çok ciddi şekilde hastalandık ve bu ay hiç ayrılmadan çalışma yapma niyetinde olmamıza rağmen eşim acil işleri çıkınca gitmek zorunda kaldı benimde işimle ilgili bir sınavım vardı onunla gidemedim sınavın hemen akşamına bilet aldım eşimin yanına ama eşimin gittiği akşamın ertesi günü ovulasyon testi en belirgin çizgiyi verdi((((((( ovulasyondan 2,5 gün önce ve 2 gün sonra 1 kere çalışma oldu hamilelik biraz zor görünüyor ( bu ay çok istiyorum bakalım ne olacak hayatımda hiç böyle üşütmemiştim buna rağmen belki hamile kalırım diye ilaç da içmiyorum ..bende gelişmeler böyle kızlar ..
Efulim,hastanede olduğunu biliyorum çok çok geçmiş olsun cnm sık dişini tamamla haftalarını inşallah :))
Merra,maşallah cnm sende tamamlıyorsun birer birer haftaları darısı 38 40 a olsun inşallah :)
Gurbetçi ,sanada 41 kere maşallah cnm az kaldı dualarım seninle cnm faceden görüyorum prensesin eşyaları hepsi çok güzel sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah
Paşa,ses ver kız özledim seni çok :)çalışmalar ne durumda bu ay güzel haberi veriyormusun bize ..kilo durumları ne :))))
Umudum cnm maşallah herşey yolunda gidiyor ..kaç haftalık oldun ? nasıl gidiyor yatmak :)
Metal,cnm eşinin bizim için kutsal topraklarda ettiği dualar için tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun nasıl güzel ince bir davranıştır bu Allah bu güzel kalbinize göre versin inşallah hep yüzünüz gülsün İnş cnm :)
Aryamia ,senin nasıl gidiyor hamilelik çalışmaları cnm
Şahmamus ,maşallah hem buraya hem Facebook da enerji verdin cnm :)
Bade,nasılsın inşallah iyice toparlamışsındır cnm
Feryal ,canım bir ara bir ses ver seni ve gelişmeleri çok merak ediyorum ...
Mmery,senden en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş haberi bekliyorum İnş cnm :)
Mumudihaba,canım nasılsın ? Herşey yolunda mı kaç haftalık oldun senden gelen her iyi habere çok ama çok seviniyorum cnm inşallah bize hep güzel haberler ver
Diğer tüm hamişler hamile kalmaya çalışanlar hepiniz hep güzel olumlu sağlık haberleri verin inşallah :)))
arakadşalr ben iki sabahtır sol elimde uyuşma ve karıncalanamayla uyanıyorum
bu vücutta su toplanması,ödemle ilgili birşeymiydi??? bunun son aylarda ortaya çıkan bir şikayet olduğunu sanıyordum.. doktoru arıyayımmı??önemli birşeymi?? bilgisi olan varmı acaba??
Ragri cnm eskilerden cok kilo konusu gecmisti benim dr da kilo istemiyor dusun ben kilolu bi bayan olmadigim halde bana az ye diyor...
Deniz hickirik o cnm..
Merra cnm ben almadim benim gohus uclarim masallah iyi ucu var serce parmagimin ilk bogumu kadar :))))
Emzik gibi:)))))
Kreme suan gerek yok dedi bende almadim insallah catlamaz ya cok acir yoksa catlamamasi icin ne yapilmali ki ben bi yerde izlemistim dolu memeyi hemen agzina vermeyin diyordu biraz sagin oyle verin diyordu ...
Svlyy senin haftaya bu gun dikis aliniyor degilmi merra cnm senin de haftaya cuma benim de iki hafta sonra bu gun...
Haftaya sali kontrolum var...
Merra cnm bilmiyorum once37 dedi sen son kontrolum de ise 38 dedi bilmiyorum artik ..
Haftaya insallah sali kontrol
19 gun sonra gitmis olucam insallah saliya kadar bisey olmaz...
genelde kalsiyum-magnezyum eksikliğinden ve dengesizliğinden olur canım
hap kullanıyormusun
Valla canim bence ara bizlerde neyin onemli olabilecegini biz kestiremiyoruz benimde boyle kasiklarimda cok hafif bir agri var agrida degil tam dolgunluk hissi gibi birsey var gibi diyecegim simdi ama bebek var diyecek herkesbende arasammi arasam nasil anlatsam derdimi diyorum offf ne zor hamileleriz biz
merhaba kızlar...burada bikaç soru sormuştum sizlere durumumla ilgili cevaplayanlar hatırlar belki 20. haftada kromozom anomalisi...16. haftada suyun gelmesi...sizlerden duyduklarım beni rahatlatmıştı hep bebeğimi enfekiyondan kaybettiğimi düşünüyorum ama nihayet kontrole gittim 2. adetim bittikten sonra ve doktor alttan muayene ettikten sonra önce rahim ağzında yara var dedi. sonra da bütün o testlerim, ultrason görüntülerim ve anlattıklarıma dayanarak hamile kalınca 12. haftada dikiş atıcaz dedi..çok korktm haliyle ama sonra sizleri hatrladım..burdaki arkadaşlar maşallah doğuma yaklaşmışlar bu dikiş sayesinde..ben henüz korunuyorum ama şimdiden beni telaş aldı tahmin edersiniz ki..tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle rica etsem..bu serklaja nasıl karar verildi? kaçıncı haftada yapıldı? nasıl bir operasyonla yapıldı? sonrasında ağrı durumu nedir? ve en önemlisi 9.aya kadar yatılıyor mu dikişten sonra...çok sordum biliyorum ama benim için çok önemli..lütfen bilen arkadaşlar anlatsın..şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?