- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.781
kızlar aklıma geldi doğum hikayemi okudum zamn nasıl geçiyor 4.5 ay bitti
size umut olsun diye linki eklemek istedim darısı başınıza inşallahh
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...alar-getirdin-mutluluk-olsun.html#post9725351
veee 20.haftayı doldurdum..şimdiki hedef ah bir 28 i doldursam..boshayallersmile
denizcim ikizleri kaybetmemde dikişin hiç bir ilgisi yoktu arkadaşım
hatta dikişim hiç açılmamıştı ama sancı durdurulamadı
sanırım hüseyin beyden söz ediyoruz
açıkçası onunhakkını yiyemem bana çok destek olmuştu ve her gün telefonla konuşmuştuk
ki benim takiplerimi o yapmamıştı bursada olduğum için
ancak şunu söylemeliyim birdhaki gebeliğimde abdominal dikiş düşündüğünü söylemişti
çünkü iki dikişte tutmamıştı
hüseyin beyin böyle bir garantici tarafı var
ama bana anlamsız gelmişti
çünkü sancım geliyodu
sancı durmayıncada dikiş işe yaramıyordu
bu gebeliğimde bursada bir doktora gittim
onun teşhisi çok ilginçti
rahim ağzı yetmezliğinin dışında bir ihtimal var dedi
oda rahim kaslarının sert olması
böyle bir durumda da her gebelik daha ileri gider demişti
muhtemelen bu gebeliğini tamamlarsın dedi
benim ilk bebeğim 20. haftada doğdu
ikizler 22.5 haftada ama ağırlıklarını hesaplarsak 26 veya 27
hüseyin bey teşhisinde yanılmış olabilir
abdominal dikişte yaramaz bence çok iddalı bir yorum
ben o kadar kötü doktorlar gördüm ki denizcim
aklıma gelince bile ürperiyorum
hüseyin bey benim açımdan süper bir doktordu
hakkını yiyemem
dikişimi burda başka bir doktor almıştı doğum sırasında
bana dikiş çok iyi atılmış ve bebekleri tutuyor
ama almak zorundayım çünkü biraz daha açılmazssa yırtabilir rahim ağzını dedi
herkes farklı şeyler yaşıyor doktoruyla
ancak seni tatmin etmediyse kim ne derse desin tabiki senin görüşün doğrudur
senin rahim ağzındaki problem ne arkadaşım
benim açıklığım olduğunu söylemişti hüseyin bey
başka bir doktor kısa dedi
en son doktorumda bağ dokusu çok gevşek güçsüz dedi
sen sakın moralini bozma
teşhisini doğru koyacak bir doktor bul bence
benimşu anda yalnızca diliş tutuyor bebeğimi
hiç kalkmıyorum desem yeridir
progestan dışında da hiç bir ilaç kullanmıyorum
çok kötü günler geçirdim çok ümidimi yitirdiğim anlar oldu ve dikişi hiç işe yramayan bir şey olarak gördüm
hatta benim yavrum olmıycak dedim
ama çok şükür bu günleri gördüm
dediğin gibi biz anneliği en çok hak edenlerdeniz
ve eminim sen muhteşem bir annesin
umarım ben de olurum
denizcim özetle
abdominal dikiş bile işe yaramaz cümlesine hiiiiiiiiiiç takılma
bence normal dikiş bile işini görebilir
biraz abartılı bir yorum bu bence
bu arada denizcim enfeksiyon için önlem almadı mı
bana her hafta pensilin içerikli bir iğne yaptırmıştı
enfeksiyon olması diye
ayrıca sorun enfeksiyonsa dikiş işe yaramaz yorumunu neden yaptı
çok yormadım inşallah seni
belkide hiç konuşmak istemediğin bir konudur
canını sıkmadım inşallah
Mrb arkadaşlar bugün ilaçlarımı yazdırmak için dr a gttim. Ben günlük 3 tane progeynks 200 ü vajinal fitil birde sabahalrı ağızdan alıyorum. Günlük 3 paket magnezyum diasporal içiyorum. Haftada birde pruloton depot iğne yaptırıyorum. 20. haftada rahim ağzı 25 mm ve 2 cm hunileşme vardı. Bu ilaçları kullandıktan 20 gün sonra rahim ağzı 23 mm ye düştü. O dr bana kısalman yavaşaldı çok iyi dedi.
Ama bu dr bu ilaçlar bu haftadan sonra fayda etmez dedi ve çok fazla dedi. Bu deidkleri doğru olabilrmi bana mantıksız geldi. Fazla kullanmanın belki zararı vardır nedir bu progestronun zarraı biliyormusunuz
Mrb arkadaşlar bugün ilaçlarımı yazdırmak için dr a gttim. Ben günlük 3 tane progeynks 200 ü vajinal fitil birde sabahalrı ağızdan alıyorum. Günlük 3 paket magnezyum diasporal içiyorum. Haftada birde pruloton depot iğne yaptırıyorum. 20. haftada rahim ağzı 25 mm ve 2 cm hunileşme vardı. Bu ilaçları kullandıktan 20 gün sonra rahim ağzı 23 mm ye düştü. O dr bana kısalman yavaşaldı çok iyi dedi.
Ama bu dr bu ilaçlar bu haftadan sonra fayda etmez dedi ve çok fazla dedi. Bu deidkleri doğru olabilrmi bana mantıksız geldi. Fazla kullanmanın belki zararı vardır nedir bu progestronun zarraı biliyormusunuz
Canım valla doğuma dek kullananlar var.proluton depo progesteron.eşim farmakloji dr u.dediki rahmin gelişmesini,yumuşamasını engelliyormuş.kasılmaları da engelliyormuş.34. haftasına dek kullanan var.ben de haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum..günde 3 kez magnezyum diasporal ve prolutondan 3 gün sonra da geceleri yatarken 200 lük progeteron hap alıyorum.rahim ağzı uzunluğunu da zar zor ölçtürdüm bu gün ayrıntılı ultrasonda.benim görevim değil onu ölçmek dedi..zaten bir daha gitmicek kendisine asla..3 cm ölçtü rahim uzunluğunu..20+2 yim bu gün..
canım ölçümün normalmi ben hiç anlamıyorum valla allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alrız
Bu dr un tavırlarına güvenmediğim kadar ölçümlerine de güvenmedim..Başka bir dr a gidecem canım..
canım benim inşallah herşey yolunda gidecek ilk bebeklerinin dünyaya geldiği haftayı geçtin tatlım bende bu hafta sonunda geçmiş olucam ama benim tek korktuğum sancılar ilk bebeğim sancılarım başladıktan sonra doğdu rahiz ağzı şuanda hem dikişli hemde açılklık yok ama kasılmaların ne zaman başlar olduğunu farketmemiz mümkün değil bel ağrım oluyor eyvah diyorum kasık ağrım oluyor hemen canım sıkılıyor şöyleee tadını çıkara çıkara hamilelik yaşayamıyorum hep yüreğim ağzımda ama allahtan başka yapacak birşeyimizde yok artık allahım bizlerin yüzünü güldürsün
canzicim tam hissettiklerimi yazmışsın,benimde hep yüreğim ağzımda hep diken üstündeyim geceleri suyum geliyor sanıpp uykumu kaç kere bölüyorum bir bilsen hele küloduma bakma seanslarım var ki hiç sorma birşey var mı diye bakabilmek için gözümü kapıyorum 1-2-3 deyip yavaş yavaş açıyorum
Hamilelik denilen süreç benim için bir korku tüneline girip geçersem eğer sonunda çok güzel bir ödül alacağım bir sınav sanki,eli karnında mutlu hamile fotoğraflarına imrenerek bakıyorum..
bugün detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?