A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.801
liyadora bencede o drun ölçümüne güvenme ne demek işim değil baksa elinemi yapışır ultrason cihazı
canım inanki hepimiz aynı süreçlerden gectik.gecen gün bir kutlamadaydık.halay çeken bir hamile bayan gördüm.hamileliğimi düşündüm sonra ayağa bile kalkmaya korkardım wc için.ama öte yandan bebeği olamayan bir arkadaşım keşke 9 ay değil 9 yıl yatsamda bir çocuk sahibi olabilsem demişti.yani bu durumlarda söz konusu canım.şükürler olsun kızımı sağsalim doğurdum.inş sizlerde sağlıkla kucaklayacaksınız bebişlerinizi.dualarım sizinle.canzicim tam hissettiklerimi yazmışsın,benimde hep yüreğim ağzımda hep diken üstündeyim geceleri suyum geliyor sanıpp uykumu kaç kere bölüyorum bir bilsen hele küloduma bakma seanslarım var ki hiç sorma birşey var mı diye bakabilmek için gözümü kapıyorum 1-2-3 deyip yavaş yavaş açıyorum
Hamilelik denilen süreç benim için bir korku tüneline girip geçersem eğer sonunda çok güzel bir ödül alacağım bir sınav sanki,eli karnında mutlu hamile fotoğraflarına imrenerek bakıyorum..
bugün detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım
çok sevindim canım.sen kendi isteyinle yatıyordun dimi hastanede dr hala namık beymi.??bu sabah o dr un hocası konumundaki başka bir dr baktı,2 bebeğim de de sorun yok çok şükür..:Saruboceq:
bu sabah o dr un hocası konumundaki başka bir dr baktı,2 bebeğim de de sorun yok çok şükür..:Saruboceq:
bu sabah o dr un hocası konumundaki başka bir dr baktı,2 bebeğim de de sorun yok çok şükür..:Saruboceq:
birşeyi merak ediyorum bende hem açılma hem hunileşme var. 26. haftaya giridğimden beri rahmim çok kötü ağrıyor karın bölgesinden ameliyat olanalr bilir sanki yeni ameliyattan çıkmış gibi ağrılarım var yürüyemiyorum yatakta ble dönerken rahmime bıçakalr saplanıyor gibi oluyor düşününkü ayağımı bile kaldıramıyorum böyle ağrıları olan varmı erken doğum belirtisimi bunlar yoksa daha önce septum ameliyatı oldum hamile kalmadan 1,5 yıl önce ondanmı kaynaklanıyor bilemiyorum nedir acaba beni çok endişelendiriyor yada bebek rahim ağzına yerleşti benim üstelik onun sıkıntısmıdır bir sürü soru işareti var neden diye aklımda
arkadaslar serklaj sonrasi enfeksiyon riskimiz cok artiyor,sonucta orda yabanci bir madde var.Sizden ne siklikla suruntu alinip test ediliyor mantar ve enfeksiyon icin,farkli sitelerde farkli seyler okuyrum.
canım ohhhh 26. haftaya kadar gelmıssın ne guzel yaaa cok sevındım aama bu agrılar ıı deıl druna durumu anlat benımde ole olmustu sankı cıkcak gıbı baskı oluyo ve agrıyordu yaa hemen bı gorsun drun.......ınan cok sevındım alahım darısı basıma hamıslerrr dua edın buay benım ıcın beklemedeyım suan EDA senıde tebrık edıyorum masallah sıze canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
liyadora cnm sen hastanedemisin cnm benim RABBİM hepimizin bu emeklerimizin mükafatını verir bence çok iyi yapıyorsun hast olmakla mucksss cnm dualarımdasın inannnnnn
edamecrin iyiyim cnm sen nasılssın
sorma canım banada rüya gibi geliyor ama daha hala çok erken bu ağrılar iyi değilmiş dr bünyen doğum yapmak isitiyor bunlar onun sancısı bizde ilaçlarla durdurmaya çalışyıoruz rahmi baskılıyoruz ama o hala buna rağmen doğurmak isitoyr yaptığımız şey onun doğasına aykırı dedi. Şükürkü kısalmam durmuş ilerlemeiş. Dr çok kritik haftaalrda olduğumu bir ay daha bebeğin içerde durması gerektiğini söyledi. 30. hafatada artık ilaçalrımı keseceklermiş o zaman doğurursun diyor. Bbekte 1,5 kilo olur yun bakımda kendini kurtarıı dedi. 28. hafatadan hedef 30 a çıktı inşaşaşah o günleride görürüm sen nasılsın görüşmeyeli varmı bir gelişme
Zeyhatçım.Sık dişini arkadaşım.Çok zor tahmin edebiliyorum ama en azından 28 i göreceğini tahmin edebiliyorum.Hiç belli olmaz 37,38 de görürsün.Sana daha önceden bir arkadaşımdan bahsetmiştim.
Liyadoracım.kalbim seninle...
Bizde 32 yi doldurduk.O kadar kötü olaydan sonra ben size bir ümit olmalıyım.Kötü düşünmemek gerekiyor ama çok zor olduğunu biliyorum.Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canım aynı şekilde benimde bir açılmam falan yok ama doktorum işe gitmemi istemediği için heyet raporu alıyorumsevgili uzayyy arkadaşım benim hatırlarsan 17.hft açılma olmadan serklaj olmuştum 20.haftamdayım banada dr um çalışabilirsin dedi ama ben rahat edemedim dr umdan rapor aldım ilk 10 sonra tekrar 10 ve şimdi heyet raporu aldım 20 günlğk verdiler ben doktoruma çalışmak istemedğimi söyledim. sen ne yaptın
canım allahın izni ile o günleri göreceksin canım allahım bebişlerimizi bize bağaşlayacaksorma canım banada rüya gibi geliyor ama daha hala çok erken bu ağrılar iyi değilmiş dr bünyen doğum yapmak isitiyor bunlar onun sancısı bizde ilaçlarla durdurmaya çalışyıoruz rahmi baskılıyoruz ama o hala buna rağmen doğurmak isitoyr yaptığımız şey onun doğasına aykırı dedi. Şükürkü kısalmam durmuş ilerlemeiş. Dr çok kritik haftaalrda olduğumu bir ay daha bebeğin içerde durması gerektiğini söyledi. 30. hafatada artık ilaçalrımı keseceklermiş o zaman doğurursun diyor. Bbekte 1,5 kilo olur yun bakımda kendini kurtarıı dedi. 28. hafatadan hedef 30 a çıktı inşaşaşah o günleride görürüm sen nasılsın görüşmeyeli varmı bir gelişme
o da olacak canım allahın izni ileCanım merhaba evet hastanedeyim.gece 12 den sonra 21+0 olucaz..Şimdilik hedefim 28 haftaya gelebilmek..
canım ınsallah sag salım kucagına alırsın yaa cok sevındım rabbım en kısa zamanda banada nasıp etsına.s.
Zeyhatçım.Sık dişini arkadaşım.Çok zor tahmin edebiliyorum ama en azından 28 i göreceğini tahmin edebiliyorum.Hiç belli olmaz 37,38 de görürsün.Sana daha önceden bir arkadaşımdan bahsetmiştim.
Liyadoracım.kalbim seninle...
Bizde 32 yi doldurduk.O kadar kötü olaydan sonra ben size bir ümit olmalıyım.Kötü düşünmemek gerekiyor ama çok zor olduğunu biliyorum.Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canım yaaa uzulme sakın kotu etkılenıyor bebek ozaman ınsallah allahımdan dılegım hepınız 36. haftalarını gorursunuz ınsallah....bende beklemedeyım suan ınsallah banada tekrar nasıp eyler rabbım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?