- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.821
canım aynı şekilde benimde bir açılmam falan yok ama doktorum işe gitmemi istemediği için heyet raporu alıyorum
canım allahın izni ile o günleri göreceksin canım allahım bebişlerimizi bize bağaşlayacak
o da olacak canım allahın izni ile
canım inşallah allahım sana yeniden hamişliği nasip etsin sağ salimde kucağına almayıda nasip etsin
bense dün gece acildeydim çok şiddetli kasık ağrım ve sancım oldu. Dr açıklıktan dolayı enfeksiyon riskimin olduğunu söyledi dikiş atsak bir risk böye bekletsek bir risk ilaç ayrı bir tedavi yani durum karışık. Erken doğuma hazırlıklı ol zamanıda doğuracağını sanmıyorum en azında 32-34. haftaları görürüsen bu çok iyi bişey dedi. Yemeğin suyun önüne gelecek yataktan hiç çıkmyack ve yatakta kıpırdamayacaksın fazla dedi. 2-3 gün yatarsın baktın iyisin en fazla evin içinde küçük bir yürüyüş yapabilirsin dedi.
arkadaşlar ben dün gece hastanede geçirdim 3 boyutlu için gitmiştim. 2-3 gündür hafif sancılarım olduğunu söyleyince nts cihazına bağlandım 21 haftamdayım (ikiz ) 17. haftada da serklaj olmuştum.nts de hafis sancı cıkınca yatırdılar .bu arada idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onun için antibiyotik vardiler .haftada 1 purulaton iğne olacakmışım bu arada rahim ağzı ölçümü 22 mm miş bu enfeksiyon sancıları tetiklermiş dr um öyle dedi. ve kasılma için su çok çok içeceksin dedi.
sevgili uzayyy arkadaşım benim hatırlarsan 17.hft açılma olmadan serklaj olmuştum 20.haftamdayım banada dr um çalışabilirsin dedi ama ben rahat edemedim dr umdan rapor aldım ilk 10 sonra tekrar 10 ve şimdi heyet raporu aldım 20 günlğk verdiler ben doktoruma çalışmak istemedğimi söyledim. sen ne yaptın
arkadaşlar ben dün gece hastanede geçirdim 3 boyutlu için gitmiştim. 2-3 gündür hafif sancılarım olduğunu söyleyince nts cihazına bağlandım 21 haftamdayım (ikiz ) 17. haftada da serklaj olmuştum.nts de hafis sancı cıkınca yatırdılar .bu arada idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onun için antibiyotik vardiler .haftada 1 purulaton iğne olacakmışım bu arada rahim ağzı ölçümü 22 mm miş bu enfeksiyon sancıları tetiklermiş dr um öyle dedi. ve kasılma için su çok çok içeceksin dedi.
canım geçmiş olsun yat dinlen canım bol bol su herşeyin ilacı canım enfeksiyon doğumu başlatan tek şey zaten canım o yüzden dikkat etmelisin canım suyu ihmal etme ilaçlarını kullan ve istirahat et canım bu arada nasıl bir sancı oluyor arada bendede oluyor ama doktorum normal dedi bebek büyüdükçe olurmuş
Debacım,şuan 24. haftanın içindeyim,17. haftadan 23. haftaya kadar yattım,40 günlük raporum bitti.Doktorum yatmamın çok elzem olmadığını sürekli oturduğum için çalışabileceğimi söyledi geçen hafta işe başladım iştede sadece tuvalet için kalkıyorum zaten her cumartesi kontrole gidiyoruz evde yattığımın aksine bu cumartesi daha iyi gördü doktorum,dikişler aynı açılma yok ve de rahim kanalı herzamankinden daha kapalı.
Bundan sonrası için allah yatırmaya mecbur bırakmaz inşallah,debacım ben psikolojininde çok önemli olduğuna inandım artık evde sabahtan akşama kadar ne olacak diye düşünmekten kafayı yiyordum ama iyi olduğuma inandırdım kendimi inşallah bu cumartesi gittiğimde de durum değişmemiş olur.:sm_confused:
benimde tuvaletim olduğu zamanlarda kasık ağrılarım oluyor özellikle büyük tuvaletim olduğunda ,yalnız bu tuvaletten mi kaynaklanıyor onu bilmiyordum sofika şimdi sen yazınca kafamda netleşti.Sofika resmin dikkatimi,vajinal ultrason görüntün mü,sende benim gibi bebğin hareketlerini çok aşağıda hissediyor olmalısın çünkü benim bebeğiiminde eli kolu rahim kanalında hareket ediyor:)
eğer rahim ağzınızın kısalması varsa bence yatın eğer 2,5 cm nin altına düştüyse büyük risk varmış. Genelde oturmak iyidir ama bu sınırı geçtiği zaman harteket etmeden oturmak yeterli değilmiş elinizden geldiğince rapor alın.
Benimde bebeğim rahim ağzında tekmelerini kasıklarımda hissediyorum çok çok aşağıda hatta ters büyük ihtimalle rahim ağzında olduğu için dönemiyor
sıkıntısız dogum yapın kızlar ınş.........hersey gonlunuze gore ols ben üçüzlerımle cok yogunum .......ıyı bakın kendınıze
kizlar bende ise donsem mi donmesem mi diye dusunurken bu gun ayrintili ultrasonda hafif sancim oldugunu soyledi doktor.Bi de basta tuvaletim vardi ve rahim agzi 1.96 cm cikti,doktor git tuvaletini yap gel dedi,bu sefer 2.6 cm olctu.Dedigine gore tuvaletinin olmasi,ayakta durmus olman,yatis pozisyonun falan hep etkili oluyormush hem rahim agzi boyunda hem de sancilarin artmasinda.Anlayacaginiz ne kadar cok yatar pozisyonda gecirirsek sansimiz o kadar artiyor.Bende uzattim raporumu 1 aylik daha,1 ay sonra yine bakicaz ama sonuna kadar evdeyiz gibi gozukuyor.Allah bebelerimizi korusun,hazir olmadan yola cikarmasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?