- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.861
Bu gebelik şekeri yüklemesini illa tüm hamilelere uyguluyorlar mı yoksa şüphelendikleri kişilere mi uygulanıyor ?
canım 24-28 haftalar arası her hamileye yapılıyor
her gebeye yapıyorlar bu tahlili merak etme cnm
Bu gebelik şekeri yüklemesini illa tüm hamilelere uyguluyorlar mı yoksa şüphelendikleri kişilere mi uygulanıyor ?[/QUOTE
ŞEker yüklemesi bütün hamilelere yapılıyor
zannediyorum 23-26.haftalarda canım ama ilk 50 lik sonra oNda sorun çıkarsa 1oo Olanı yapıyorlar.
çok iyi birde diet işi çıkmasın canım benim daha var 13 nisanda allah kısmet edersearkadaşlar 100 grlık şeker yüklemesi testim allaha şükür normal çıktı,çikolatalardan uzak kalmayacağım şükür ki:)
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...lariniz/312988-bebegim-28-haftalik-dogdu.html
arkadaşlar dokktorlarımız hep 28 haftaya gelmeniz lazım yada28 e kadar dayanmanız lazım diyorlarya işte bebeği 28 hft doğmuş işallah bizde 28 lere kadar gidebiliriz.hedef 36 hafta ama bu yazılar biraz umut veriyor
edamecrin sen yolun sonuna gelmişsin artık:)senin adına çok mutluyum:)40'ı bile göreceksin bence...
Debacım doğru söylüyorsun,değişken bir haldeyim zaten hedefim önce 28(9 nisan )sonra 32 (7 mayıs)bu iki tarihi geçersem eğer üzerimden büyük bir yük kalkacak!!!???
buarada cts şeker yükleme testi yaptırdım ve şekerim yüksek çıktı,yarın 100 grlık yükleme yapacaklar bakalım ne çıkacak,e bu kadar abur cuburun sonunda böyle çıkması normal aslında
Deba ne kadarlık hamileliğin ?
bende şimdi senin eski msj bakıyorum senin ne olmuştu diye
sat a göre 21 + 6
sevgili uzayyy bu arada unuttum sormayı rahim ağzını kaç ölçtü ben son olarak bu gecen gittiğimde 25 mm dedi senin kaçtı. merak ediyorum şimdi çalışıyorsun hala değilmi
bende anlamıyorum canım onun için sordum evet 22 hft dayım ve ikiz canım sadece evde küçük yürüyüşler yapabilirsin dedi.bana sorarsan cıkıp gezebilirmiyim diye hayır derim dedi.uzayyy ben bu arada hani o sancı ölcen nts cihazı varya onu eve getirttim ben hem estetik hem medikal bir firmada calııyorum medikalci arkadaşlara rica ettim.2 haftada 2 kere bağladım sancı yok.dr agrın kasılman kendinde farklı bir şey hissedersen gel nts cihazına bağlayalım seni dedi bana .seninde 17. haftadaydı serklajın .24 haftaya kadar yatırdı seni .işallah herşey gönlünce olurDebacım ben bu durumda bu haftalara gelmiş olmama rağmen hala anlamıyorum bu rahim ağzı ölçüm durumunu doktorumun dediği şöyle canım dikişten önce rahim uzunluğu 4 cm dikişten sonrası 1 cm,sanırım bu da benim rahim ağzı uzunluğum oluyor!!!!????
Debacım ben çalışıyorum 3.haftam buhafta ,doktorum 28 e kadar izin veririm ancak diyor,gün içinde ne kadar yürüdüğümün dakikasını tuttum 20 dk yı geçmiyor dün doktoruma sordum iyi bir süre geçirmemeye çalış dedi,bende hep oturuyorum zaten,yani bu kadar hareketi evde de yapıyorum,benim çok yatmalık bir durumum yok debacım allahıma bin şükür öyle kasık ağrılarım falan da olmuyor sanırım bunda ayda bir vurulduğum iğnenin etkisi var,tabi ki dikkat ediyorum benim ve hepimizin bundan sonrası için işimiz dualara kaldı yani yapılabilecek herşeyi yapıyoruz.
Sen şimdi 22 haftadasın değil mi canım ben de o haftalarda hep yattım yani serklajdan itibaren 6 hafta,sana da doktor hep yatacaksın mı diyor yoksa ufak ufak hareketlere izin veriyor mu,bu arada senin ikizdi değil mi karıştırmıyorsam eğer
rahim kasılmalarını engelleyici proluton depot isimli bir iğne verdi doktorum canım,ayda bir....ikiz olunca risk daha fazla canım çok daha zor bir durum ama hepimiz atlatacağız inşallah,ilerde bugünleri gülümseyerek hatırlamayı iple çekiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?