A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.881
Ayda bir olduğun iğne proluton depot mu ? akannehir Ben başka bir şey sandım..Etkili olmaz ki ayda bir ???
Tatlım çok az değil mi ayda bir? zaten proluton depotun etken maddesi progesteron ve süresi 4 -5 günlüktür..500 ml lik bişey zaten..Ben haftada 1 yaptırıyorum bu iğneyi ve haftanın 3 günü de 200 lük progestan hap alıyorum yatarken..Şimdiye dek ikiz hamilesi olup da sadece ayda bir proluton depot yaptıran seni duydum...Şaşkınlığım bu sebeple,kusura bakma canım..:sm_confused:
ada bende progestan 200 ml günde 3 adet purluton depotuda haftada 1 oluyorum. ama uzayın da yazdığı gibi bizim ikiz canım birde onun birazdaha sorunsuz anlafığım senin nson durumun ne hastanede sancıların olduğu içinmi yattın rahim agzı ölçümlerin nasıl
Ayda bir olduğun iğne proluton depot mu ? akannehir Ben başka bir şey sandım..Etkili olmaz ki ayda bir ???
Tatlım çok az değil mi ayda bir? zaten proluton depotun etken maddesi progesteron ve süresi 4 -5 günlüktür..500 ml lik bişey zaten..Ben haftada 1 yaptırıyorum bu iğneyi ve haftanın 3 günü de 200 lük progestan hap alıyorum yatarken..Şimdiye dek ikiz hamilesi olup da sadece ayda bir proluton depot yaptıran seni duydum...Şaşkınlığım bu sebeple,kusura bakma canım..:sm_confused:
Adacım evet birtek bende ayda biri kendimde gördüm yurdışı sitelerindede gezindim bugün baya bi heryerde haftada bir fakat doktorum böyle uygun gördü,doktor olmadığımdan bir yorum yapamıyorum bu yeterli midir değil midir diye ama belki ayda bir vermesinin sebebi benim hiç bir zaman rahim kasılmam yoktu ve b,ne acil serklaj için hastaneye gittiğimde ne de sonraki günlerde???belki buyüzden belki de tekil gebelik olduğu için ayda bir vermiştir
buarada kusura bakacağım konu değil ki bu canım tabi ki fikrini söyleyeceksin ben de bu vesile ile doktoruma soracağım haftada bir vermemesinin sebebini,CADIARZU
canzibenim geçen hafta kahverengi lekelenmm oldu hastanede yattım ozaman rahim ağzını ölçüm yapı vajinal olarakk 47mm çıktı çok iyi dedi ama rahim ağzında 5cm lik miyomum var kanamam ondan olmuş ama rahim ağzını baskılıyormuş dkiş dayandığı sürece gebelik devam eder dedi önemli olan sancıların olmaması dedi şuanda allaha şükürler olsun sancım yok kanamamda durdu günde 2 defa progestan 200lük ve magnesıum 300 lük kullanıyorum iğne falan vermedi bana doktorum
bunu bilmiyordum kabız olmamamız gerektiğni dr söyledi siz ne gibi önlemler aldınız arkadaşlar.
bende son gelişmeleri yazayım arkadaşlar
34 bitti
artık progestanı kesti ama hala yatıyorum
bu gün nst ye girdim sancı yok çok şükür
kabızlık konusuna katılıyorum
bende magnez kullanıyorum
ıkınmak dikişi zorladığı için kabız olmamalıyız
uzayyy
canım ne yaptın bu hafta son dr la rendevun nasıl geçti ne ded dr
bende kısmetse yarın gidececeğim
bu arada ben ayağa kalkınca sanki baskı hiisediyorum yarın dr soracağım
canım ben bu hafta doktora gitmedim,doktorum iyi hissedersen gerek yok demişti,geçen cuma kasıklarım ağrıdı biraz ama geçti,iyi hissettiğim için bende gitmedim.
Debacım bende bundan 2-3 hafta önce senin haftalarındayken hissediyordum o baskıyı,doktorum bebek normal hamilelere göre daha aşağıda olduğu için aşağıda baskı olarak algılıyorsun demişti,bebeklerimiz büyüdüğü için oluyormuşopuyorumnanaktan
bu cuma inşallah 27 olabilirsem gideceğim o zaman sana haber veririm debacım sende yarın haber ver mutlaka
ben artık yavaş yavaş birşeyler almak istiyorum uzayıma ama korkumdan alamıyorum evde bebeğimle ilgili hiçbirşey yok alsam mı almasam mı karar veremedim sonra çok üzülmekten korkuyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?