- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.901
canım ben 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum 3 düşüğüm 2 kürtajım var bu nlardan hariç 2 kerede rahim yapışması yüzünden operasyona girdim ve en sonunda artık kayıp yaşamak istemediğim için bir de tüp bebekle deneyelim dedim ilk bebeğim aşılamaydı işte bu zor yoldan sonra şimdi 22 hft hamileyim ama bu nlardan dolayıda hatırlarsan 17 . hft serklaj oldum zor yollardan geçen senini gibi arkadaşlarıma allahtan sabır diliyorum tek dileğimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı almakzeyhatçım çok seviniyorum bebeişin için
oda mucize bir bebek bence
30 dan sonra hiç taklma arkadaşım
canım benim seninle beraber herşeyi tekrar yaşadım
ama senin sonuç süper olucak
debacım uzaycım çok teşekkürler
bebek hazırlığı konusuna gelince
bence içinizden ne geliyorsa onu yapın
Allah o duyguyu veriyo zaten
ben ilk bu bebeğime hazırlık yaptım
hemde 20 li haftalarda
bu arada isim bulamıyoruz kızımıza
fikirlerinizi bekliyorum
biz defne gözde ve duru dedik
ama karar veremedik
sizin benimle aynı süreçten geçtiğinizi düşünerek hangi duygularla isim aradığımı anlarsınız diye düşünerek
özellikle sizin fikirlerinizi almak isriyorum
:) debacım bizim için durumda bir değişiklik yoksa bu bile güzel bi haber,hele hele senin başından geçenlerle doktor yatma dese tuhaf olurdu herhalde,sanırım haftasına göre de kiloları gayet iyi di mi,çok sevindim kötüye giden birşey olmamasına,çok zor biliyorum ama son 6 hafta,sık dişini biraz daha
canzi
ölcümlerin çok iyi canım.bence en önemlisi lütfen rahat ol stres sancıyı tetikler onun dışında verdiği progestan rahim yatıştırıcı sancı engelliyor biildiğim kadarıile ama sevgili canzi lütfen dr una bence sor bu iğneler sancı engeleyici gerci hamilelik haftanada biraz bağlı galiba
işallah zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
zeyhatçım çok seviniyorum bebeişin için
oda mucize bir bebek bence
30 dan sonra hiç taklma arkadaşım
canım benim seninle beraber herşeyi tekrar yaşadım
ama senin sonuç süper olucak
debacım uzaycım çok teşekkürler
bebek hazırlığı konusuna gelince
bence içinizden ne geliyorsa onu yapın
Allah o duyguyu veriyo zaten
ben ilk bu bebeğime hazırlık yaptım
hemde 20 li haftalarda
bu arada isim bulamıyoruz kızımıza
fikirlerinizi bekliyorum
biz defne gözde ve duru dedik
ama karar veremedik
sizin benimle aynı süreçten geçtiğinizi düşünerek hangi duygularla isim aradığımı anlarsınız diye düşünerek
özellikle sizin fikirlerinizi almak isriyorum
birşeyi merak ediyorum ben 21. haftadan beri haftada bir pruloton depot. günde 4 tane progyneks 200 ve günde 3 tane magnezyum diasporal sase içiyorum. Bu hafta ço kaşıntım oldu alt ksıımda mantar değil şişti ve dış kısımlar kaşınıyor bacaklarımın iç kısımları ve tüm heryerim şimdi yavaş yavaş kaşımaya başladı. Drumla görüştüm karaciğerimin yorulmuş olabileceğimi bir cildiye druna mauyene olup eeğr alerji olduysam iğneyi kesmemi istedi.
Pruluton depor sizde böyle bir kaşıntı yaptımı açıkçası iğney kesmeye korkuyorum 20 gün önce rahim ağzım 23 mm idi üstelik dikişmde yok şu an çok endişeliyim devam etsem iğneye bir sıkıntı yaratırmı acaba bilginiz varmı
UOTE=zeyhat;12412403]birşeyi merak ediyorum ben 21. haftadan beri haftada bir pruloton depot. günde 4 tane progyneks 200 ve günde 3 tane magnezyum diasporal sase içiyorum. Bu hafta ço kaşıntım oldu alt ksıımda mantar değil şişti ve dış kısımlar kaşınıyor bacaklarımın iç kısımları ve tüm heryerim şimdi yavaş yavaş kaşımaya başladı. Drumla görüştüm karaciğerimin yorulmuş olabileceğimi bir cildiye druna mauyene olup eeğr alerji olduysam iğneyi kesmemi istedi.
Pruluton depor sizde böyle bir kaşıntı yaptımı açıkçası iğney kesmeye korkuyorum 20 gün önce rahim ağzım 23 mm idi üstelik dikişmde yok şu an çok endişeliyim devam etsem iğneye bir sıkıntı yaratırmı acaba bilginiz varmı
canım senin bebeğin çok güçlümüş hayata tututndu annesini daha fazla üzmemek için dahada tutunuyor bizlerde o kadar önlem varken yinede sıkıntılar oluyor arık bebişinin anne karnında durduğu hergün onun karı canım daha fazla sıkıntısız yaşamak demek birde canım sen hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun canım
ben ilk duyduğumda çok büyük bir üzüntü duydum hergün hıçkıra hıçkıra ağlıyordum bu gebelik ne kadar gidecek diye düşünüyordum düşün daha 20. haftadamdayım ve dikişim yok. Önüme bir takvim koydum martın 22 sini işaretledim her gün ona bitr çarpı atıyordum baktım o takvim beni strese sokuyor çünkü önümde 56 gün vardı hemen yırttım attım inan 28. haftayı göreceğimi tahmin etmiyordum geceleri hala uayndığımda yada sabahalrı gebelik haftam aklıma geliyor onları düşünüyorum hayatımın en güzel günleri kabus oldu.
Benim için kötü olan hem serviks kısalıyordu hem kasılmam vardı günlük o kadar ilaç içmeme rağmen hala yatakta sağdan sola dönerken kasılıyorum bu ilaçlar benim durumumu sabitlemedi gemen rahim ağzı kısalıyor ama yavaşladı
size tavsiyem elinizden geldiğince az hareket edin bolca su için 2 litreyi muhakkak için çükü su rahmin serumumuymuş ve gevşetiyormuş
ben daha önce rahim ameliyatı oldum marmaranın kadın has. ana bilim dalı baişkanı fatih durmuşoğlu muayenehanesine gidiyorum çok iyi bir dr şu an iki dr takip ediyor beni biride alin hanım ikisi karar veriyor benim durmuma ilaçalrıma
bence sende güçlü ol elinden geldiğince pozitif ol eminim dahada ileri haftaları göreceksin
secgili akadaşım ben 3 kere iğne oldum dr um şimdi kesti nede 1 kere fenalık hissi yaptı nsadece ama dr um karaciğeri yormuş olabilecğini söyledi.benim ölçümüm 25 mm serklaj var ama ben serklajda olsa bir şey olduğunda serklajın önlem olmadığını biliyorum ve gerçekten korluyorum.
işallah bu günleride allahın izniyle atlatacağız.
canım benim ağzına sağlık çok gzüel anlatmışsın bzilerede umut oluyorsun canım pozitif olmak o kadar zor oluyorki hep yatıyorum vc ye bile kalkmıyorum kayınvalidem bakıyor her ihtiyacıma bakalım allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?