- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.941
canım bence hemen dr un ile konuş hem bel hem kasık ağrısı bir arada olursa bizim gibi serklaj olmuş hastalarda sorun teşkil eder sncılarının olma olasılığı çok yüksek ben en ufak kasık ağrılarında bile huzursuz oluyorum .lütfen konuş.
hepimizn isteiği bebeklerimiz zamanında sağlıllı bir şekilde kucağımıza almak ama hiç bir bulguyu kendimiz yorumlamayalım.
benim dr um ağrı akıntı aolursa beni ara demişti.
bizide haberdar et canım çok geçmiş olsun
:1hug:
bu arada idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat edin benim ilk kısalmam başlayınca idrar yoluna baktılar o servikste açılma yapabiliyormuş hatta dr um idrar yolu enfeksiyonu tekrarlaybilceği için arar arar yaptırmamı söyledi
kasılmalar başyabilir bu haftalarda.ben adalat kullanıyorum günde 1 kez.
cok tesekkur ederim DEBAcim ,bugun doktora gittim,agrilarimi anlattim,sanci dedi,olmamasi lazim dedi ama ekstra bir ilac vermedi magnezyumuna devam dedi.Cok dikkat et kendine,bu sancilar serklaj ipini yirtabilir dedi,cok korkuttu beni yaa,cok canim sikildi .Onun disinda genel saglik kontrolumde herseyin iyi oldugunu soyledi,bugun de agrim sizim yok,insallah bir defaya mahsus olmush bitmis bi seydir.Allahim bebeklerimizi korusun,zamani gelince sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin insallah.
canim idrar yoluna nasil baktilar,idrar tahlili ile mi yoksa baska bir muayene mi yapiliyor.Bu arada Allah yardimcin olsun,insallah bebegin biraz daha disini sikar ve kocaman bir bebek olup oyle cikmaya karar verir.
cok tesekkur ederim DEBAcim ,bugun doktora gittim,agrilarimi anlattim,sanci dedi,olmamasi lazim dedi ama ekstra bir ilac vermedi magnezyumuna devam dedi.Cok dikkat et kendine,bu sancilar serklaj ipini yirtabilir dedi,cok korkuttu beni yaa,cok canim sikildi .Onun disinda genel saglik kontrolumde herseyin iyi oldugunu soyledi,bugun de agrim sizim yok,insallah bir defaya mahsus olmush bitmis bi seydir.Allahim bebeklerimizi korusun,zamani gelince sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin insallah.
CANIM çok geçmiş olsun peki senin sancıların ile ilgili niye olabileceği ile ilgili bir şey bakmadımı bunu neden sordum biliyormusun benimn 3 hafta önce sancılarım olduğunda tam idrar tahlili istedi ve enfeksiyon cıktı enfeskiyon sancı yapar dedi.
bende sancı olmaması için dua ediyorum .bol bol du iç su rahimi destekliyor idrar yolundada enfeksiyon varsa temizlemeye yardımcı olur.ama bence sen başka bir doktorada görün.
sen bence güzelce yat sakın kafanı birşeye takma stres sancıyı tetikler .
bebişlere internetten bir şeyler bak vakit geçir.
Kızlar mrb.,,28 haftalık ikizlere hamileyim.Benimde rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 18.haftamda serklaj yapılmıştı fakat bugn lavoboda serklajın ipi elime geldiaranızda acaba bu şekilde olupta gebeliğini ilerki haftalara kadar götürebilen varmı ?çok moralim bozuldu..acil cevap verirseniz çok mutlu olurum,,Hepinize sevgiler...
canım çok geçmiş olsun hiç bir fikrim yok ama seni çok merak ettik iKızlar mrb.,,28 haftalık ikizlere hamileyim.Benimde rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 18.haftamda serklaj yapılmıştı fakat bugn lavoboda serklajın ipi elime geldiaranızda acaba bu şekilde olupta gebeliğini ilerki haftalara kadar götürebilen varmı ?çok moralim bozuldu..acil cevap verirseniz çok mutlu olurum,,Hepinize sevgiler...
Doktorumu aradım fakat yat dinlen dedi zaten yatarak geçiriyorum hamileliğimi haftaya kontrole gel dedi yinede içim rahat olmadı sizlerle paylaşayım,bi danışayım dedim..Off ne zormuuş bu işler ya..Allah herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..sevgilerr...
Valla sancım falan yoktu bende anlamadım neden oldu.Belki bi ihtimal kabızlıktan olabilirmi diye düşünüyorum..ne kdar kabız olmamaya dikkat etsemde ondan olabilir diye düşündümm.Cünkü hiç bi şikayetim yoktu.zaten yatarak geçiriyorum hamilleliğimi bi tek wc ve duş ihtiyacı için kalkıyorum..Neyse artık yatmaya devam edeceğimm.Başkada yapabileciğim bişey yokk.. Hayırlısı artıkk.. yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederimm.. hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?