- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.981
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
kaç haftalıksın arkadaşım serklajın ne zaman oldu.bazı hamilelik döneminde bebeklrin kilo alımın durduğunu duymuştum. benimde şu anda 2.5 mm .
bence hiç moralini bozma .
kilolarini takma canim,doktorlarin olcumu birbirne tutmuyor.Rahim agzi olcumun yapilirken tuvaletin var miydi,dinlenmis miydin, cunku bunlar etkiliyormush rahim agzi boyunu.Ayrintili ultrasona girdigimde ilk bakildiginda rahim agzi 1.9 cm di ve cok tuvaletim vardi,doktor hemen yap gel dedi,bi daha olcelim dedi ve bu sefer 2.5 cm cikti.Bende sasirdim bu kadar degisiklik olmasina.Sikma canini,insallah hersey yoluna girecek.
tesekkur ederim zeyhat,bir kac gun icinde baska bir doktora daha gitsem iyi olcak gercekten,aralarinda ne varsa daha adini duyar duymaz o adam bi seyden anlamaz diye doktoru kotulemeye basladi,sirf bu yuzden bende baska biri daha gorsun istiyorum,tarafsiz olsun,off yaa.Bir soru daha diasporal kacar gramdi,gunde 3 tane aliyorum demissin,benimkinin ustunde diasporal 300 yaziyor ama bu grami mi nesi anlamadim.
mrb sofikacım, ben daha önce bu sayfaya giriyordum ama yaklaşık 1-2 aydır giremedim. bende 2 bebeğimi bu nedenle kaybettim. sana sormak istediğim rapor olayını naptın? heyet raporumu aldın? nekadarlık aldın?
2 gün sonra 25 doluyor..10 gün önce başka dr da bebekler haftasından öndeydi.bu dr da hiç ilerlememiş göründü..bebekler çok iyi beslenmiş diyordu 10 gün önceki dr..bu dr başka dr da göründüğümü söyleyince çok bozuldu..bir de nasıl olur da kasılma için bişey kullanma der yaa..bir de prof yaaa...Kasılmalar serklajı açmıyor mu? Kullanıcam..Ben hamileliği uzatmak istiyorum...biliyorum ki kasılma olursa serklajım açılacak...mafoldumben
slm kızlar nasılsınız masallah eda hadı hayırlısı deba sende ıyısındır ınsallah canım zeyhattt nasılsın ohhh masallah bebegıne 30 olmussun yaaa ne guzel yazı yazmıyorum ama hep burdayım nasılsınız ıyımısınız dıye bakıyorum hep hakkınızda hayırlısı zamanında dogum yaparsınız ınsallah hepınız yaa
adaege nerde buarada kullanılıcıgınımı kaldırdı baska ısımlemı gırıyor merak ettım sımdı onuuda ıyıdır ınsallah ıkızlerı hadı hepınıze bol keyıfler dılıyorumguclubacismile
canım benim çok haklsın endişelenmekte,bence bebeklerin de sorun yoksa problem yapma.bak canım benim şu anda 24 hafatay girdik ikiz sadece pogesteron kullanıyorum.3 hafta önce enfeksiyon yaşadığımda sadece 2 hafta arayla purluton depo iğne verdi şu anda kesti vermiyor beniimde bildiğim progesteron rahimi yumuşatıyor ama kasılma önlüyormu onu bende bilmiyorum ve endişe ediyorum.bence 25 haftalık lolucak artık okuduklarımdan anladığım artık ksaılma önleyici bir şey olması gerekiyor.
bence sen başka dr a git niye vermiyor niye gerek duymuyorlar o zaman acıklasın mantığını .
sağol canım ben inan ben bilmiyordumzemuszemusprogesteron kasılma önlüyor,tam tersi rahmin yumuşamasını engelliyor.rahim yumuşamaya başladığı zaman rahim ağzı açılmaya başlıyormuş .:sm_confused:
Arkadaşlar,herşeye rağmen 28 oldum bugün, allahıma ne kadar şükretsem azdır serklaj olduğumda 12 hafta geçer mi ben nasıl 28 olurum diyordum ama oldum inanamıyorum... evet hala sancım var deli gibi korkuyorum heran herşey olabilir diye ama bu haftayı gördüm ya artık daha az korkuyorum...20 ile 28 haftalar arası berbat süreci, kaygıları,moral bozukluğunu çok iyi biliyorum darısı bu haftalarda olan arkadaşlarımn başına hepinizin 28 i görmesini tüm kalbimle diliyorum,kendim içinde en azından 33 e gelmeyi diliyorum,
merhaba samyeli,Allah sabir versin cok zor oldugundan eminim,bebeklerini serklaj oldugu icin mi yoksa olmadigi icin mi kaybettin anlayamadim.Bugun bana baska bir doktor serklaj yapilmasi daha buyuk riske sokmush seni diyince cok telaslandim.Rapor olayina gelince,ben yurt disindayim ama burda da heyet raporu verdiler,aylik oluyor burda,her ay gidip birer aylik uzatiyorum.
Arkadaşlar,herşeye rağmen 28 oldum bugün, allahıma ne kadar şükretsem azdır serklaj olduğumda 12 hafta geçer mi ben nasıl 28 olurum diyordum ama oldum inanamıyorum... evet hala sancım var deli gibi korkuyorum heran herşey olabilir diye ama bu haftayı gördüm ya artık daha az korkuyorum...20 ile 28 haftalar arası berbat süreci, kaygıları,moral bozukluğunu çok iyi biliyorum darısı bu haftalarda olan arkadaşlarımn başına hepinizin 28 i görmesini tüm kalbimle diliyun gelişorum,kendim içinde en azından 33 e gelmeyi diliyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?