- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.961
kabızlığınız varsa magnezyum diasporal çok iyi geliyor dr unuzda uygun görürse hem rahim kasılmalarınızı azaltır hemde kabızlığı giderir ben çok şiddetli kabız oluyordum hatta sıkıntıdan ağlaıyordum çoğu kez ama magnezyuma başlayınca anında kesildi
bana zaten kasılmalar için verdi bir taşla iki kuş vurmuş gibi oldum
zeyhat magnesyum diasporal disinda kasilmalar icin ne verdi doktorun,bi de bana diasporali sadece 6 gun iceceksin dedi,sen ne kadar sureyle ictin?
tesekkur ederim zeyhat,bir kac gun icinde baska bir doktora daha gitsem iyi olcak gercekten,aralarinda ne varsa daha adini duyar duymaz o adam bi seyden anlamaz diye doktoru kotulemeye basladi,sirf bu yuzden bende baska biri daha gorsun istiyorum,tarafsiz olsun,off yaa.Bir soru daha diasporal kacar gramdi,gunde 3 tane aliyorum demissin,benimkinin ustunde diasporal 300 yaziyor ama bu grami mi nesi anlamadim.
magnezyum diasporal 300 aynı ilaç sanırım
günde 3 paketi 3 kez bir bardak suya karıştırıp eritip içiyorum
bir kere bu dr seni motive etmeli adam resmen felaket tellalığı yapmış muhakkak 3. dr a git
off off valla içim sıkıldı artık ya dayanamıyorum
magnezyum diasporal 300 aynı ilaç sanırım
günde 3 paketi 3 kez bir bardak suya karıştırıp eritip içiyorum
bir kere bu dr seni motive etmeli adam resmen felaket tellalığı yapmış muhakkak 3. dr a git
hayirdir uzayy senin niye canin sikildi,hersey yolundadir umarim
evet yaa oyle oldu,en kotusu de bu serklaj seni eninde sonunda erken doguma goturur,simdi olmazsa bir ay sonra diyo :gitme:
beklemekten,heran suyumun geldiğini zannedip tuvalete koşmaktan,kasık ağrılarımdan,acaba ne olacak diye düşünmekten,heran doğuracakmışım gibi hissetmekten....psikolojimi toparlayamıyorum artık
sofikacım bence tamamen yanlı davranmış bu doktor,serklaj bizi bu zamanlara getirdi bebeklerimizin hayatını kurtardı,ayrıca 1 ay sonra 29 haftalık olacağını varsayarsak daha ne olsun,inşallah o haftaları da göreceğiz hepimiz,tabi 30 u geçenlerde 35-36 ları görür inşallah
evet yaa oyle oldu,en kotusu de bu serklaj seni eninde sonunda erken doguma goturur,simdi olmazsa bir ay sonra diyo :gitme:
beklemekten,heran suyumun geldiğini zannedip tuvalete koşmaktan,kasık ağrılarımdan,acaba ne olacak diye düşünmekten,heran doğuracakmışım gibi hissetmekten....psikolojimi toparlayamıyorum artık
canım hiç kafana takma serklaj doğru zamanda yapnılırsa sorun yaşasınanmıyor anladığım e sen zaten 28 i bitiriyorsun daha ne olsun ben uzayy biz hepimiz 28 i bitirsekte diye bakıyoruz rahat ol.
evet benimde dr um sadece sancı olmasın sancı olursa istemedğimiz bir şey dedi normalde sancını nts denen bir cihaza bakarak birde karnına bastıtp eyer yumuşaksa sancını anlıyor doktorlar .senmde anlayabilirsin bazen sertleşmler olup kendin takip et.elini oraya koy toplanıyor gibiyse sancıymış canım o
o yüzden moralini hiç bozma sadece sebep olan ne var onu teşhis etsinler ve bunun için ilaç takviyesi de önemli.serklajlı olan bir sürü doğum yapan arkadaş var burda.
sana yorum yapan diğer arkadaşlarıma katılıyorum.
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm dihaftalıkısın..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?