- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.021
selam kızlar size bişey sorucam şu rahim ağzı yetmezliği nasıl teşhis ediliyor ben rahim filmi çektirdim olsa orda çıkarmıydı ortaya ben yaklaşık 3 yıldır düzenli doktora gidiyorum olsa görürmüydü ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim doktorum hiç bahsetmedi napsam acaba şimdi bebek bekliyorum korkularım var tecrübeli arkadaşlar bi yorum yaparmısınız
ha bu arada doğumum önce suyum geldi evde bekledim idrar kaçırdım zannetdim 12 saat sonra acil servise başvurdum 3 cm açılmayla doğum başladı dediler 23 haftalıktı bebeğin zarı yırtılmış su boşalmış o nedenle açılma başlamış dediler fakat bunlar yaşanırken doktorum yoktu sonra 12 sattede doğurdum çok sancılı bir doğumdu ordaki doktorlar normal doğum yapıyorsun dediler
ayseçinarli teşekkürler canım önemli bir bilgi vermişsin önerini dikkate alıcam zaten yeni idrar tahlili verdim sık sıkta düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ama merak ettiğim bişey daha var idrar yolu enfeksiyonu gibi mantarda bu duruma sebep olurmu
canım benim oh vallahi moral oldun darısı tüp sabıredenlerin başına hepimize.allah tamamına erdirsin.dr yarın mı gidiyorsun haberdar edermisn gelişmelerden
edamecrin ne guzel moral oldu yazdiklarin,darisi basimiza insallah
mumudihabacım hayırlısı olsun senini içinde
inşallah her şey çok güzel olucak
güçlü olup Allaha sığınmaktan başka çare yok
fusborcum seni çok iyi anlıyorum
benimde yaşadığım korkular aklıma geliyor
unutucağımıda sanmıyorum
geçenlerde yine o kadar çok ağladım ki
her bebeğin yeri ayrı
Allahım inşallah sağlıkla yavrumu nasip eder
ona sağlıklı uzun ömür verir
acısını göstermez
cesaretli olacağından çok eminim
çünkü insan ne olursa olsun bu istekten vazgeçemiyor
çok zor bir dönem
ömründen ömür gidiyor insanın
ama olucak arkadaşım vazgeçme
bak gör güzel Allahım nasip edicek
Yaşadığın acılar için çok üzüldüm. siteye yeni üye oldum ve diğer sayfaları görmeden ilk sayfaya cevap yazmıştım.tabi sonradan farkettim hatamı.
Şu anda ilk günlere göre kendimi daha iyi hissediyorum ve ikinci gebelik için planlar yapmaya başladım. bir taraftanda yaşadığım manevi ve fiziksel acılara rağmen anne olma isteğimin büyüklüğü beni şaşırtıyor.Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Sevgili fusbor çevremde rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerini defalarca kaybeden tanıdıklarım var.ama sonuçta sağlıklı sıhatli bebeklerini kucaklarına aldılar.lütfen sende umudunu kaybetme. doktorum ilk gebelikte bu problemin anlaşılmasının şans olduğunu söyledi.bence sende şanslısın problemin adı belli ve çözümde belli umarım yakın zamanda sağlıklı bir hamilellik sonucunda bebeğini kucağına alırsın. sevgiler
Canım hem çok geçmiş olsun hem de yeni bebeğin için çok tebrik ederim.Ancak anladığım kadarıyla senin sorunun sadece rahim ağzı yetmezliği değil,erken mebran rüptürü.yani suyun erken gelmesi..Doktorlar bunun için antibiyotik veriyorlar.Geçirdiğin herhangi bir enfeksiyon da erken mebran rüptürü yaşamana neden olmuş olabilir.Rahim ağzı uzunluğun normal de olsa bu erken memran rüptürü durumu yüzünden sular erken gelebiliyor..Allah bu bebeğine sağlık versin canım
Canım merhaba ,belki bende bu sorun var bilemiyorum ,ilkkinde ağrısız sancısız 16 haftalıkken oldu ikinciside 16 haftalıkkken rahimağzı açıldı dikiş atıldı 2 hafta sonra suyum geldi ,birde üstelik cuma kontrole gitmiştim ve pazartesi suyum geldi, doktor dikişlerde sorun yok demişti bu antibiyotikle çözülüyormuki çünkü bana hiçbir şekilde tanı koyamadılar .
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:edamcerin canım arkadaşım senin adına o kadar mutluyumki anneliği en fazla hakeden insanlardan birisin artık maşallah kocaman bir 37. haftalıksın artık kızın gelsede inşallah hiçbir sorun yaşamayacaktır bu güzel hafta inşallah ben ve burdaki tüm arkadaşlarımın başına
malesef ben kullandığım ilaçlardan çok kötü alerji oldum parmak uçlarımdan kulakalrıma kadar kaşınıyorum sürekli ataklar geliyor 3 dr a gittim 3 ü de kesemedi zaten gebelikte kullanılan alerji ilaçlarıda iyi değilmiş ama bana bunu çekeceğine al dediler ilaçları tableti kremi kullandım geçmedi en son iğne verdiler onuda yaptırmadım deli gibi kaşınıyorum günde 4-5 kere banyo yapıyorum o biraz kesiyor
ayrıca nst ye girdim sancı çıkmış br yerde dr çok dikkatli ol bebek 2 hafta durusa daha rahat ederiz dedi suyun azda olursa gelirse hemen hastaneye gel sakın bekleme dedi
allahım hangi bir derdimi düşüneceğimi şaşırdım sabır versin bana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?