- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.521
Arkadaslar yarın u.u barış beyle randevum var.
Inşallah güzel haberlerle gelirim.
inş canım güzel haberlerle gelbu arada geçmiyor geçmiyor günler belirtisizlik
ben normal dogum yaptım canım bebegımın son anda kalp atısları durdu ölü dogdu yanı senın nasıl oldu dogumun kac ay sonra hamıle kaldın? evet doktorumdan memnunum ınsallah rabbım nasıp ederse önlemlerı alırız dedıgın gıbı veren rabbım tevekkulden baska caremız yok
Günaydınn canım bende normal doğum yaptım doğana kadar yaşıyodu ama daha çok küçüktü. 3 ay korundum olsamı olmasamı beklesemmi beklemesemmi derken sonraki ay hamile olduğumu öğrendim nasipten ötesi yok.yine tehlikeli zamana geldim 15 günde bir kontrole gidiyorum bakalım sende bekleme çok fazla acını başka türlü hafifletemezsin zaten
Inşallah
Sen nasıl oldun yaniklarin nasıl oldu.
Ruh halini hiç sormuyorum zaten
Işin en zor kısımlarından biri
Inşallah bu kadar sıkıntıya rabbim kısmet etmiştir, merakla bekliyorum.
canım yazmamışsın hala? inş iyi geçmiştir kontrolün.
yanıklarım geçiyor şükür ruh ahilm bildigin gibi işte:)
yatcam kalkcam yatcam kalkcam hoop testteyim gel cuma gel aglacakmıyım gülecekmiyim belli olacak
Feryal
Canım Dr kontrolün nasıl geçti merak ettim canım.
benımde öleydı ıste canım dogum anına kadar yasıyodu dogum yaklastı doktor ölu dogacak dedı bı de öldugunu bıle bıle dogurmak okadar acıkı bebegın dogucak ama yasamıyo bu cok acı bıseybakalım canım benım 2 ay bıttı ıste zaten ben beklesemde esım cok beklmek ıstemıyo bebegın bana ıyı gelecegını toparlanıcagımı dusunuyo ınsallah rabbım nasıp eder ne dıyeyeım. kacıncı haftadasın canım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım benım..
Bilmezmiyim canım benim çok sancım olmuştu öleceğini bile bile doğurmak zorunda kaldım ömrüm boyunca o zamanları unutmayacağım.Çok kötü bi travmaydı .Eşin haklı ikinizede iyi gelecek başka bişey yok.olsun diyede kasma kendini oluruna bırak umarım en kısa zamanda kalırsın ben 19. a girdim şimdilik bi sıkıntı yok çalışmayada devam ediyorum ama çok temkinli ve sıkı takipteyim ama şunuda biliyorumki naparsam yapayım kaderde ne varsa onu yaşıycam sen istanbuldamısın?
Ne güzel haberler feryal ablacım hep böyle devam etsin inş ne kaldı ki azıcık
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdisözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdisözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?