- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.541
Feryalcim maşallah dr dan güzel haberlerle gelmişsin canım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdisözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
Bu saatte sana yazmak için açtım. Yarın test günü diye
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım
Inşallah en kısa zamanda kendini toparlar ve tekrar başlama gücü bulursun kendinde
Çok üzüldüm canım inşallah olur devlet yapıyor biliyorum ücretsiz diğer türlü çok maliyetli devletle görüştün mü?
Rana senle hic konusmadk durumunuda tam olark bilmiyorm ama inan cok uzuldm ne denirki bilmem bizim bir arkads 15 yillik evliydi 3 kez dusuk yapti simdi bebegi olack yillr sonra bu hikayelr umut oluyo insana rabnm onu 15 yil sinams seni kac yil bilmem ama sonu guzel oldu seninkide olur ins dua edecegm sen ve senin gibilere rabbm nasip etsn tek tesellin tup bebek yapabiliyo olmn ve daha once anne olmabn olsn ne diyim benm teyzem o duyguyu bile tadamadi ve tibbem hicbir zamanda tadamick kocasinin seprmi yok inan bu haldeykn bile yerinde olmk isterdi cok aci farkindaym ama rabbm daha beterini gosterp sukretmemizi istiyo ins olack ben inaniyorm sende inan ve dua et rabnm istedktn sonra tup bebwksz bile olur
o nasılki anlamadım bzie olurmuki ilaç hakkımız yok diger türlü zaten 8.olur oda nasıl olur olsa bile okadar özenli davranmıyorlar ortamları vs kötü oluyor burda şuan tek ihtiyacım dua benide unutmayın dualrınızdan
Canım ayrıntıları pek bilmiyorum sanırım 3 yıllık evli olmak hiç çocuğu olmamak vb. şartlerı var. Feryal biliyordur belki. Araştır istersen. Kötü değil canım ortam duyduğuma göre...
o nasılki anlamadım bzie olurmuki ilaç hakkımız yok diger türlü zaten 8.olur oda nasıl olur olsa bile okadar özenli davranmıyorlar ortamları vs kötü oluyor burda şuan tek ihtiyacım dua benide unutmayın dualrınızdan
Arkadaşlar merhaba, uzunn zamandır siteyye giremedim. Okuyup, takip edenlere umut olsun
ben 37. Haftamın içinde 10 gün önce kızımı eylül masalımı kucağıma aldım.. Aslında kızım daha duracaktı ama
beni doğum steresi sardı birde eşimle biraz sorun yaşadım.. Bebeğin nabzı 4 gün boyunca karnımda çok yüksek
olduğu için doktor bebeği sezeryanla alalım dedi.. 18 eylülde doğdu kızım..
Arkadaşlar yılmayın sabredin.. Yatın ben yatarak kavuştum bebeğime.. Allahh herkese nasip etsinn
ne denir ki çok üzüldüm canım..dün öğrendim ama yazacak bise bulamadım birsey diyemiyorki insan böle olunca..o nasılki anlamadım bzie olurmuki ilaç hakkımız yok diger türlü zaten 8.olur oda nasıl olur olsa bile okadar özenli davranmıyorlar ortamları vs kötü oluyor burda şuan tek ihtiyacım dua benide unutmayın dualrınızdan
Arkadaşlar merhaba, uzunn zamandır siteyye giremedim. Okuyup, takip edenlere umut olsun
ben 37. Haftamın içinde 10 gün önce kızımı eylül masalımı kucağıma aldım.. Aslında kızım daha duracaktı ama
beni doğum steresi sardı birde eşimle biraz sorun yaşadım.. Bebeğin nabzı 4 gün boyunca karnımda çok yüksek
Arkadaşlar yılmayın sabredin.. Yatın ben yatarak kavuştum bebeğime.. Allahh herkese nasip etsinn
Inşallah canım.
Bende en kısa süredehaberleri bekliyorum.
Arkadaslar az once geldim.
Dr kontrolümüzde iyi geçti çok şükür.
Serviks boyunda kısalma yok ve bebeğim haftası ile uyumluymus
Rana . Rabbim hayirlisini nasip etsin,
Inşallah güzel haberler getiriişin.
sabah gune endişeyle basladim.. pecetemde cok minik kan pihtisi gordum.
korkumdan bugün yataktan hic kalkmadim.
devaminda hiçbirşey olmadi hicgormedim ne akinti ne baska birsey..
acaba crinone jelden kaynaklaniyor olabilirmi
sabah gune endişeyle basladim.. pecetemde cok minik kan pihtisi gordum.
korkumdan bugün yataktan hic kalkmadim.
devaminda hiçbirşey olmadi hicgormedim ne akinti ne baska birsey..
acaba crinone jelden kaynaklaniyor olabilirmi
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi..
Canım insan endişelenir tabi yine de dr ni arasaydın sorsaydın şu an bulunduğun ildekini...
canım yerleşme kanamsı olur bendede 2 kere gelmişti crinon yaparmış yorumlarda okudum jeli sıkarken tahrş edersen kenarını ondan olur içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?