Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok üzüldüm canım inşallah olur devlet yapıyor biliyorum ücretsiz diğer türlü çok maliyetli devletle görüştün mü?

Bu saatte sana yazmak için açtım. Yarın test günü diye
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım
Inşallah en kısa zamanda kendini toparlar ve tekrar başlama gücü bulursun kendinde

inş canım şuan bilemiyorum maddi manevi yıkıldık rabbim biliyodur zamanını inş çok beklemem digerini aklıma getirmeek istemiyorum kısmet artık desteklerinden ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim kızlar.

Çok üzüldüm canım inşallah olur devlet yapıyor biliyorum ücretsiz diğer türlü çok maliyetli devletle görüştün mü?

o nasılki anlamadım bzie olurmuki ilaç hakkımız yok diger türlü zaten 8.olur oda nasıl olur olsa bile okadar özenli davranmıyorlar ortamları vs kötü oluyor burda şuan tek ihtiyacım dua benide unutmayın dualrınızdan

canım tabiki halime binlerce şükür ama 10.yılımızı doldurduk birde küçük evlendim aşılamalar igne tedavileri derken tüp maceralarım başladı evlendigimden beri ugraşıyorum olmayınca olmuyor işte giderek yumurtamda kalmdı sanırım ne yapacagımı şaşırdım inş dedigin gibi olur ALLAH raz olsun duların için

Canım ayrıntıları pek bilmiyorum sanırım 3 yıllık evli olmak hiç çocuğu olmamak vb. şartlerı var. Feryal biliyordur belki. Araştır istersen. Kötü değil canım ortam duyduğuma göre...

Canım ayrıntıları pek bilmiyorum sanırım 3 yıllık evli olmak hiç çocuğu olmamak vb. şartlerı var. Feryal biliyordur belki. Araştır istersen. Kötü değil canım ortam duyduğuma göre...

Canım devlette iki hakkın var eğer kullanmadiysan.
Ben bursa u.u tüp bebekte hamile kaldım suanki bebegime
Maliyet çok uygun.yaşadığın şehirdeki hastaneleri arastir istersen.
Ben şartlardan ve dr dan çok memnun kaldım.
1050 ilaçlara 410 hastaneye yaptırdım sadece.

rabbim herkeze doagal yolla evlat nasip etsin işşallah iş evlatla bitmiyki sorun bu gebeligi sonuna kadar götürmek

Arkadaşlar merhaba, uzunn zamandır siteyye giremedim. Okuyup, takip edenlere umut olsun

ben 37. Haftamın içinde 10 gün önce kızımı eylül masalımı kucağıma aldım.. Aslında kızım daha duracaktı ama

beni doğum steresi sardı birde eşimle biraz sorun yaşadım.. Bebeğin nabzı 4 gün boyunca karnımda çok yüksek
olduğu için doktor bebeği sezeryanla alalım dedi.. 18 eylülde doğdu kızım..

Arkadaşlar yılmayın sabredin.. Yatın ben yatarak kavuştum bebeğime.. Allahh herkese nasip etsinn

hay maşallah darısı başımıza işşallahrabbim analı bablı saglıklı büyütsün işşallah

ne denir ki çok üzüldüm canım..dün öğrendim ama yazacak bise bulamadım birsey diyemiyorki insan böle olunca..
Allah ım vakti zamanı gelince sana da nasip edecek inanıyorum ben..
dualarım seninle..anne olmak isteyen tüm kadınlar için..

çok sevindim Allah analıbabalı,saglıkla büyütmeyi nasip etsin..
Amin arkadaşım Allah herkese nasip etsinn

Son düzenleme:
Inşallah canım.
Bende en kısa sürede haberleri bekliyorum.

İnşallah canım o haberleri vermek istiyorum bende

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Çok sevindim canım. Rabbim anali babalı iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah,

Arkadaslar az once geldim.
Dr kontrolümüzde iyi geçti çok şükür.
Serviks boyunda kısalma yok ve bebeğim haftası ile uyumluymus

Rana . Rabbim hayirlisini nasip etsin,
Inşallah güzel haberler getiriişin.

feryalcim cok sevindim.. herşey yolunda gitsin hep güzel haberlerin olsun inşallah.. dualarimdasin..

Aminnn..
gözünüz aydın, Allah anali babali büyütsün canım.. şansı bahtı acik olsun..

sabah gune endişeyle basladim.. pecetemde cok minik kan pihtisi gordum.
korkumdan bugün yataktan hic kalkmadim.
devaminda hiçbirşey olmadi hicgormedim ne akinti ne baska birsey..
acaba crinone jelden kaynaklaniyor olabilirmi

Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi..

Canım insan endişelenir tabi yine de dr ni arasaydın sorsaydın şu an bulunduğun ildekini...

canım yerleşme kanamsı olur bendede 2 kere gelmişti crinon yaparmış yorumlarda okudum jeli sıkarken tahrş edersen kenarını ondan olur içini ferah tut

Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi..

Canım insan endişelenir tabi yine de dr ni arasaydın sorsaydın şu an bulunduğun ildekini...

canım sabah hemen gidecektim fakat ayagim cekmedi, sonrasıdada hic birşey gormedim.. çarşambada randevum var.
bilemiyorum nedendir farklı bir psikolojiye girdim olumsuzluk duymak istemedim sanırım. oyuzden gitmedim.
fakat yinede duramadim ve biraz once mail attim.

Uzun zamandan beri yazmıyordum buraya hatta okumuyordum bile. Uzun bir zaman face grubuna katıldın orada takip ediyordum. Okuduklarım çok etkiliyordu beni durmadan düşünüyordum şöyle olursa böyle olursa diye bayağı kötü duruma gelmiştim psikolojim bozulmuştu malesef o yüzden face grubundan bir anlık kararla ayrıldım. Şimdi tekrar buraya gelince güzel haberler aldım. Sevindim. Özellikle Paşamı merak ediyorum iyi olduğunu okudum gerçekten sevindim. Beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama. İki bebeğini kaybetmiş melek annesiyim ben de. Korunma sürem bitti. Yapılacak tetikler yapıldı. Üzerinden iki ay geçti hala hamile de kalamadım. Şimdi de bunu taktım kafaya. Belki bir çoğunuz iki ay ne olacak ki diyor olabilir ama yüreği yanan anneler beni anlar içindeki ateşi söndürmek için bir an evvel tekrar hamile kalmayı nasıl istediğini. Nasıl bir istek Allahım bu. O süreçten o kadar korktuğum halde deliler gibi istiyorum..

Arkadaşlar... bebeğini kaybedip hamile kalanlar. Ne kadar zamanda kaldınız hamile. Yazarsanız sevinirim. En son doktorum korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamile kalmazsan gel demişti. O yüzden korkuyorum son aya girdim bu ay da olmazsa doktora gideceğim. Bu kadar şeyin üzerine bir de böyle bir sorun çıkarsa... Düşünmek bile istemiyorumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…