Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canlarım bizim bugün detaylı ultrasonumuz vardı allahımıza şükürler olsun bebişimin sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok allahım sonuna kadar öyle yapsın inşallah sağlıcakla kucağımıza allacağımız günlerde gelsin inşallah vaktinde noksansız kusursuz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah

hay Allah,gecmis olsun,onca sikintindan sonra bir de alerji cikmis :teselli: Allah yardimcin olsun,umarim en kisa zamanda gecer.Yazdiklarindan anladigim kadariyla pozitif bir insansin,su donemde olumlu yaklasimini surdurmen cok onemli,biraz daha sik disini guclubacismile

kizlar bugun idrar testi yaptirdim, 2-3 lokosit cikti,ama normal degerlerin ne oldugu yazmiyor.Doktora bu hafta gidecegim fakat bilen biri var mi acaba bu lokosit degeri normal mi?

Fusbor cumm.Seni çok iyi anlıyorum.Bana da en ağır gelen şey anne olunca anlıycaksın cümlesiydi.Herşey bizim için arkadaşım.Hiç canını sıkma göreceksin olacak.Bende çok ümitsizdim.Hep ağlayarak gezerdim.Sen herkesi boşver kendinle ve eşinle ilgilen.Başkalarının bebeğinin olması hamile olması da bence seni motive etmeli.Demek ki olabilen bişeymiş diye düşünüyordum ben. O kadar da imkansız bir olay değilmiş diye bakıyordum.Geriye yalnızca doğru hekimi bulmak ve birde çok dua etmek kalıyor arkadaşım.Bunu seni motive etmek için söylemiyorum gerçekten göreceksin bebeğin olacak.BUNA ÇOK ıNANIYORUM.

Zeyhat çımm.Sen hakikaten şahanesin 30 u doldurdun...

kizlar bugun idrar testi yaptirdim, 2-3 lokosit cikti,ama normal degerlerin ne oldugu yazmiyor.Doktora bu hafta gidecegim fakat bilen biri var mi acaba bu lokosit degeri normal mi?

Normal canım..5-6 yı geçince lokosit o zaman enfeksiyondan şüphe ediyorlar.

Debacım bu hafta doktora gitmedim bu cumartesi gideceğim inşallah bir sorun çıkmazsa,sen nasıl oldun nasıl gidiyor var mı bir sıkıntın???

Merhaba uzaycığım bende bu hafrta dr gideceğim
cumartesi.24 *5 olduk canım allahın izniyle.
benim gecen hafta idrar yolu enfeksiyonum tekrarladı dr agumentin 1000 mg verdi bu pazar bitti dün tekrar idrar verdim8-1o lokosit çıktı dr aradım bütün hamillelerde idrrar yolu enfekssiyonu olur meraklanma bu değerde sana tekrar ilaç vermiyeceğim geldiğinde tahlili yenileyip bakacağız dedi.bu sabah sanki kasıklarım ağrıyor.bende meraklanıyorum tabi.

ben de dünden beri agumentine başladım.kaç gün içmeni önerdi dr ?

kasık ağrısı hep var canım benimde hala var ve bundan sonra da devam edecek sanırım,yapacak birşey yok bende her doktora gittiğimde idrar testi yaptırıyorum...

düzenli olan yani bir saat içinnde en az dört sefer olan ağrılar ve dinlendikçe geçmeyen ağrılar anormal canlarım diğerleri olacak tabi hiç ağrısız hamilelik yok ufacık olan bir organ genişliyor içimizde

NORMAL canım meraklanma ben de 10-12 çıktı 1 hafta agumnetin kuıllabdım 8-10 olmuş ama dr um buna bile tekrR ilaç vermedi hafta sonu tekrar yaptıracağım

normald e 1 ı kutu bitince deva et demiyorlar canım.bende de yok agrı faan sadece sabhları az bir akıntı oluyor.ben ondan süphelenip tahlil yaptırdım

ben de ne olur ne olmaz diye yaptırıyorum.kaşıntı yanma ağrı yok..ama dr akıntım olduğunu söyledi..bu idrar yolları enfeksiyonu da rahim ağzını açıyormuş duyduğuma göre...

Canımsın ya , cok tesekkur ederim inan sozlerin nasıl motive etti anlatamam arkadaşım, hele sizlerin hamileliğini görünce dahada motivasyonum artıyor ,sadece çevremle ilgilenmeyi bırakmam lazım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…