- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.041
sofikacım ishalin magnezyumdandır bende kullanmaya başladığımdan beri o durumdayım çok nadir geçiyor ertesi gün tekrar başlıyor
malesef ben kullandığım ilaçlardan çok kötü alerji oldum parmak uçlarımdan kulakalrıma kadar kaşınıyorum sürekli ataklar geliyor 3 dr a gittim 3 ü de kesemedi zaten gebelikte kullanılan alerji ilaçlarıda iyi değilmiş ama bana bunu çekeceğine al dediler ilaçları tableti kremi kullandım geçmedi en son iğne verdiler onuda yaptırmadım deli gibi kaşınıyorum günde 4-5 kere banyo yapıyorum o biraz kesiyor
ayrıca nst ye girdim sancı çıkmış br yerde dr çok dikkatli ol bebek 2 hafta durusa daha rahat ederiz dedi suyun azda olursa gelirse hemen hastaneye gel sakın bekleme dedi
allahım hangi bir derdimi düşüneceğimi şaşırdım sabır versin bana artık
kizlar bugun idrar testi yaptirdim, 2-3 lokosit cikti,ama normal degerlerin ne oldugu yazmiyor.Doktora bu hafta gidecegim fakat bilen biri var mi acaba bu lokosit degeri normal mi?
Debacım bu hafta doktora gitmedim bu cumartesi gideceğim inşallah bir sorun çıkmazsa,sen nasıl oldun nasıl gidiyor var mı bir sıkıntın???
Merhaba uzaycığım bende bu hafrta dr gideceğim
cumartesi.24 *5 olduk canım allahın izniyle.
benim gecen hafta idrar yolu enfeksiyonum tekrarladı dr agumentin 1000 mg verdi bu pazar bitti dün tekrar idrar verdim8-1o lokosit çıktı dr aradım bütün hamillelerde idrrar yolu enfekssiyonu olur meraklanma bu değerde sana tekrar ilaç vermiyeceğim geldiğinde tahlili yenileyip bakacağız dedi.bu sabah sanki kasıklarım ağrıyor.bende meraklanıyorum tabi.
NORMAL canım meraklanma ben de 10-12 çıktı 1 hafta agumnetin kuıllabdım 8-10 olmuş ama dr um buna bile tekrR ilaç vermedi hafta sonu tekrar yaptıracağımkizlar bugun idrar testi yaptirdim, 2-3 lokosit cikti,ama normal degerlerin ne oldugu yazmiyor.Doktora bu hafta gidecegim fakat bilen biri var mi acaba bu lokosit degeri normal mi?
NORMAL canım meraklanma ben de 10-12 çıktı 1 hafta agumnetin kuıllabdım 8-10 olmuş ama dr um buna bile tekrR ilaç vermedi hafta sonu tekrar yaptıracağım
ben de dünden beri agumentine başladım.kaç gün içmeni önerdi dr ?
kaç canım değerin. bakteri görülüyormuben de yanma,ağrı falan yok ama yine de enfeksiyon görülüyor..
normald e 1 ı kutu bitince deva et demiyorlar canım.bende de yok agrı faan sadece sabhları az bir akıntı oluyor.ben ondan süphelenip tahlil yaptırdım
Fusbor cumm.Seni çok iyi anlıyorum.Bana da en ağır gelen şey anne olunca anlıycaksın cümlesiydi.Herşey bizim için arkadaşım.Hiç canını sıkma göreceksin olacak.Bende çok ümitsizdim.Hep ağlayarak gezerdim.Sen herkesi boşver kendinle ve eşinle ilgilen.Başkalarının bebeğinin olması hamile olması da bence seni motive etmeli.Demek ki olabilen bişeymiş diye düşünüyordum ben. O kadar da imkansız bir olay değilmiş diye bakıyordum.Geriye yalnızca doğru hekimi bulmak ve birde çok dua etmek kalıyor arkadaşım.Bunu seni motive etmek için söylemiyorum gerçekten göreceksin bebeğin olacak.BUNA ÇOK İNANIYORUM.
Zeyhat çımm.Sen hakikaten şahanesin 30 u doldurdun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?