- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.681
işşallah canım benim işşallahcanım dıkat edıcem cok tskur ederım dualarım sızınle ve kendı evladımla
Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık tüp bebek yöntemiyle hamileyim.bana tüp bebek öncesi histereskopi yapıldı ve kısmi rahim yetersizliği teşhisi kondu.gebeliğin 3.ayında serklaj yapılacak dediler yoksa erken doğum riskim varmış.nasıl bir operasyon bu?çok zormu acaba ne kadar sürüyor.bebeğime bir sakıncası varmı?yardımlarınızı bekliyorum.çok zor buldum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.doktorum basit bir operasyon dedi ama benim içim rahat değil(
Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık tüp bebek yöntemiyle hamileyim.bana tüp bebek öncesi histereskopi yapıldı ve kısmi rahim yetersizliği teşhisi kondu.gebeliğin 3.ayında serklaj yapılacak dediler yoksa erken doğum riskim varmış.nasıl bir operasyon bu?çok zormu acaba ne kadar sürüyor.bebeğime bir sakıncası varmı?yardımlarınızı bekliyorum.çok zor buldum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.doktorum basit bir operasyon dedi ama benim içim rahat değil(
anlıyorum canm..
inşallah 28'de olacak 38'de 40'da, sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini..
rabbim sağlıklı, huzurlu, keyifli su gibi geçirsin haftalarını..
maşallah canım
Inşallah canım
Sırayla 28 ve ileri haftalari sağlıkla görürüz.
kızlar merhaba.. ben 17+2 hamıleyım guzle bır hamıelleık gecırıorum herahngı bır sorunum hıc olmadı cok sukur.fskat gecemn hafta kontrole gıtımde doktorum rahmımın bıraz dar olduğunu suanlık herhangı bır rıskı olmadığını fakat ılerıde sorun olabılrı oyuzden sureklı bunu kontrol altında tutucaz dedı herhangı bır seyde dıkıs atılabılır dedı suanda dıkıse gerek yok dedı.bunu soylemek zorundayım olcak yada olmıcak demıorum dedı .arıtk sıkı takıpte olucaz dedı ağrın sancın olursa hemen gel yada benı ara dedı.cok sukur sancım ağrım yok cok fazlamı ağrı oluyor boyle bır durumda ınternette arastırınca bıraz uzuldum ıns bebeğımı sağlıkla kucağma alırım korkuyorum bıraz:S:S
canım aman diyim dikkat et 3 litre su iç kabız olma saglıklı besln yataktan klma iş yapma haftan küçük rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın işşallah
canım ben hepimize dua ediyoum merak etme
yaw bizim hastanede yatan ne oldu acaba yazmıyor kaç zamndır meraktayım beni olursen yaz ne olur
bende erken dogumla 26. haftada kaybettım bebegımı. sımdı doktorum ongorum rahım agzı yetmz dıyor ama ozaman servıkal uzunlugum 50mm ıdı cok sıkı takıpte gıdıcez onlem ıcın 13 . haftada serklaj yapıcaz dedu umarım bu sefer hamılelegım guzel sonuclanır ve bebegımı alırım kucagıma
Arkadaşlar da yazmış kolay bir işlem. Tecrübeli ellerde yaptırırsan sorun olmaz. Genelde kısa sürüyor 1-2 gün leke oluyor. sonrasında bol su iç enfeksiyon tahlili şikayetin olsa da olmasa da yaptır. bol dinlen... bir de çoğumuz yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi koyup wc sonrası o bölgesyi yıkadık bu suyla enfeksiyon olmasın diye...
Sıkı takip ettir kısaldığı anda iyi bir dr ise dikiş atar. bir iki dr den de fikir al istersen...
Canım maalesef kaybetmiş bebğini(
Başın sağ olsun arkadaşım. Ben de 25 haftalık oğlumu kaybettim çok zor oluyor. 4 gün 4 saat aşadı benim oğlum da. Allah şefaatçi eylesin bizlere...
Arkadaşlar da yazmış kolay bir işlem. Tecrübeli ellerde yaptırırsan sorun olmaz. Genelde kısa sürüyor 1-2 gün leke oluyor. sonrasında bol su iç enfeksiyon tahlili şikayetin olsa da olmasa da yaptır. bol dinlen... bir de çoğumuz yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi koyup wc sonrası o bölgesyi yıkadık bu suyla enfeksiyon olmasın diye...
Sıkı takip ettir kısaldığı anda iyi bir dr ise dikiş atar. bir iki dr den de fikir al istersen...
Canım maalesef kaybetmiş bebğini(
Başın sağ olsun arkadaşım. Ben de 25 haftalık oğlumu kaybettim çok zor oluyor. 4 gün 4 saat aşadı benim oğlum da. Allah şefaatçi eylesin bizlere...
Tebrik ederim.bende tüp bebek ile hamile kaldım.
Inşallah sağlıklı bir hamilelik getirirsiniz.
Serklaj basit ve kısa süreli bir işlem ve genelde 12 ila 16. Haftalar arası yapılıyor.
Riskli gebelik uzmanı tarafından mi yapılyor takipleriniz.
saol cnm çok teşekkür ederim.sizler doğum yaptınızmı hamilemisiniz şu anda?elma sirkesinin bir zararı olmaz dimi cnm?işlemden sonra idrar tahlili yaptırıcam dimi?
teşekkür ederim cnm.siz de şu an hamilemisiniz dünyaya getirdinizmi bebeğinizi?eğer yaptırmazsam son aylar hastahanede belki yatarak geçebilirmiş gebeliğim belkide erken doğum.onun için yaptırıcaz.yok cnm tüp bebek merkezimizde seklajı yapacak uzman doktor.sonrasında yine normal kadın doğumcuya devam edicem..sizin takiplerinizi kim yaptı?
ş atılıyor ya 12 veyada 14 haftalarda uyutuluyorsun dikişi atan şahisın iyi olması lazımbebge zararı yok içiini ferah tut riskli gebelik doktorunamı gidiyorsun allah yardımcın olsun canım burayı takip et önemli olaylar var sormak istedigin soruların varsa seve seve cevaplarım
Merhaba arkadaşlar inşallah hepinizde iyisinizdir. Yeni hamile olanlar ALLAH SAĞLIKLI 40 hafta hamilelikler PASAM geçen gün mesaj
attım okumadın sanırım.Senin yazılarınıda okuyup tabiki öbür arkadaşlarında biraz daha bilgilenmek için senin dikiş atılan 3.hamileliğinde kaç haftalıkken dikiş atıldı.Benimde bir daha ki hamileliğimde inşlh dikiş atılacak senin bu hamileliğinde neden peser diye bir şey yapıldı dahamı iyi doktoruna sordun mu ? Yazarsan sevinirim 52 gündür yatıyormuşsun ALLAH sabır versin.Ben 5 ay yatmıştım ama olmadı dikiş atılmadığı için bebek doğdu DR ilgisizliği tekrar DR arıyoruz hakkımızda hayırlısı.
cnm takipteyim seni iyi haberlerinle mutlu oluyorum inş 40 haftalara az kaldı zaman geçiyor zordaolsa
RABBİM kolaylıklar versin herkezler inş
arda bey senın peser takarken ücret aldımı aldıysa ne kadar merak ettım de
canım peseri geçen sordum cenazesi vardı sonra konuşuruz dedi allah nasip ederse bu gitigimizde sorucam kagıda yazıcam soruları önüne koyucem işin komigi adamı görünce heyecan basıyorbu sefer işimi şansa bırakmıcam işşallah sen nasılsın kızın ne kadarlıklı kaç gram dogmuştu bebem yüsram nasıl
iyiyiz cnm hamd olsun yüsram iyi
büyümeye çalışıyor 32+4 te 1630 gr doğdu ama benim hamileleik şekerim vardı yanı bıraz zayıftı şimdi 67 günlük oldu ve 4 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum dr kontrolumuz bayramdan sonra bakalım tam olarak kaç kilo oldu
okuyunca deliye döndüm ne olmuş sancısımı olmuş allahım bebk 18 haftalıktı ömürüm geldi aklıma özelime telini yazarmısın arıcem ay çok kötü oldum yasinleri topluyum derken birde merak ettim bakıyım geldimi diye ama keşke açmasaydım pcyi içim acıdı yeminle kimbilir ne haldedir ömürümü kybettigim an geldi gözüme kıyamam rabbim sabır versin gene anacıgının kucagı boş kaldı evlatta yetim bu acılar nasıl geçer allahım
eç. çok şükür hamileymişsin.saol cnm çok teşekkür ederim.sizler doğum yaptınızmı hamilemisiniz şu anda?elma sirkesinin bir zararı olmaz dimi cnm?işlemden sonra idrar tahlili yaptırıcam dimi?
Maşallah , annesi iyi bakmış prensese 💗iyiyiz cnm hamd olsun yüsram iyi
büyümeye çalışıyor 32+4 te 1630 gr doğdu ama benim hamileleik şekerim vardı yanı bıraz zayıftı şimdi 67 günlük oldu ve 4 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum dr kontrolumuz bayramdan sonra bakalım tam olarak kaç kilo oldu
Amiinnnrabbim banda nasip etsin burdsakilere işşallah
Dikiş emin ellerde yapılırsa ve gerekliyse zor ve tehlikeli değil, sonrasında enfeksiyon bakımından kontrol altında olman gerek , dikiş sonrası istirahat etmelisin bir süre ve bol su tüket tüm hamileliğin boyuncaMerhaba arkadaşlar bende 6 haftalık tüp bebek yöntemiyle hamileyim.bana tüp bebek öncesi histereskopi yapıldı ve kısmi rahim yetersizliği teşhisi kondu.gebeliğin 3.ayında serklaj yapılacak dediler yoksa erken doğum riskim varmış.nasıl bir operasyon bu?çok zormu acaba ne kadar sürüyor.bebeğime bir sakıncası varmı?yardımlarınızı bekliyorum.çok zor buldum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.doktorum basit bir operasyon dedi ama benim içim rahat değil(
Hepinizden allah razı olsun. ıns yasamayız bıdaha evlat acısnı. Benım 24. Haftada 5cm dı ıste 1 ay sonrasına kontrol verdı doktorum . Ama suanda bende rahımde enfeksıyon oldugunu gordu doktorum dıyorum kı acaba ozamanda olustuda ondan mı erken dogum oldu dye. Yanı anlıcanız hıcbısey net degıl bı sonrkı gebelıgım sıkı takıp altında olacak3 ay gectı ama ben bayramdan sonra dusunuyorum bebek.. Doktorumda aynı sekılde soyledı.. Burdan an an anlatırım artık . Zaten burdakı yasanmıslıklardan umutlandım. Yoksa tekrar anne olmayı dusunmuyordum korkuyordum daha dogrusu. Herkes benı suclamak ıcın yer aradı. Herkese neden oldugunu bılmedıgımı anlatmaktan cok yoruldum. Yok beslenmıyodun yok cok hareketlıydın falan fılan . Maksat suclamak olsun. Kaldı kı benm bebegım 1.100 gr dogdu . Inş benimle birlikte bu acıyı yasayan butun annelerın kucagı bebekle dolar evlerı senlenır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?