Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hadi gel köyümüze geri dönelim:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Maşallah Feryalcim hep böyle güzel haberler ver bize inşallah :) bu arada hiç bilmiyorum ben senin hamişlik hayatını :) yatıyormusun sürekli sen ?evde ilgilenen var mı seninle ?

Evde yalnızım ne yazıkki
Annem haftada 2 yada 3 kez gelipmtemizlik ve yemeklerimi yapiyor.
Ben gün içinde sadece karnımızı duyurup yatıyorum. Gün içindeki dağınıklığın akşamları eşim topluyor.

MMERY canım çok büyük acılarla birbirimizi bulduk şükür 30. Haftayı bitirdim inşallah herşey yolunda gider sadece merak ettim ecebereni dikişi alınıncamı doğurdu diye ondan sordum hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah buraya giremememin sebebi acıları taze olan arkadaşları okudukçamoralim bozuluyor eski günlere dönüyorum bebeğime kavuşun ca daha sık ziyaret ederim inşallah

maşallah canım... burada hamile kalmadan yazıştığımız günler vardı nice günler:))

inşallah canım...haftan iyi maaşallah bebeğine 6-7 hafta sonra kavuşacaksın..
yeni gelen arkadaşların da,ben gibi burda olup gec hamile kalanlarında sizlerin bilgisine ihtiyacımız var..

ben de sevdiklerime böle sitem ediyorum işte :) ama bebeğine kavuşunca bu kadar zamanın olmuyacak bunu da düşün

Anladım canım kolay gelsin zor iş evde yanlızlık ama sayılı gün çabuk akıp geçsin ..32 den sonra rahatlarsın biraz inşallah

maşallah iyi gidiyor canım hep böyle gitsin...

Metal canım oğluşun tam olarak iyileşti mi?

Oyyy canım yarama tuz bastın.
Hamd olsun o kavasaki şüphemiz salı günü ikinci kardiyolog kontrolü sonrası tamamen geçti.
15 sonra Çarşamba günü okula başladı. Veeeeee bu gün sabah huysuz ve sinirli başladı. Öğleye doğru boğazım acıyor dedi sesi gitti. Dr götürdük antibiyotik başladı. Ve ateşimiz var 38. Bu gece yine nöbetteyim Rabbim tez şifa versin kuzuma. Bir hasta oldumu bünye zayıf tam toplanmadan tekrar hasta oluyor.
Dün gece annem bizde idi eşim işten geç geldi sonrada fırsatları olmadığı için sast22:00 Bayram traşı olmaya gittiler. Saat 23:45 içim sıkıldı gelmediler diye. Oğlum geldi yorgun belli. Anneme derdimi bu çocuk hasta olacak içime doğuyor biz bu bayramda evdekisi dedim. Annem kızdı. Yok ben oğlumun gözünün ferinden anlıyorum ya.
Allahım sen doğmuş doğmamış tüm kuzularımızı koru hasta olanlara tez şifa ver.

metal41 geçmiş olsun canım..
ahh yeni iyileşmişti oğlusun..cidden bünye hassas demekki..

erken dogdugu için olabilir mi?

küçüğümüz nasıl? maaşallah ondan yana bi şikayet duymadım:)

ben de çıkıyorum kızlar 3.5 kilo börülce aldım hala ayıklayamadım (

Anladım canım kolay gelsin zor iş evde yanlızlık ama sayılı gün çabuk akıp geçsin ..32 den sonra rahatlarsın biraz inşallah

maşallah iyi gidiyor canım hep böyle gitsin...

Inşallah. Rabbim evlatlarimizla sinamasin.

Evde yalniz olmak çok zor. Ama bugününe şükürler olsun.
Hergeçen gunde en az bir kez gurbetçi yi aniyorum tebessüm ederek.
Bana bir gün geriye don deseler dönmem diyordu.

Ben aylarca okudum burayı birçok arkadaşın gün gün hamileliklerini takipmettim.
Chnb dayaydın metal sofika daha birçoğu
Çok güzel günlerdi inşallah o günler geri gelir.

metal41 geçmiş olsun canım..
ahh yeni iyileşmişti oğlusun..cidden bünye hassas demekki..

erken dogdugu için olabilir mi?

küçüğümüz nasıl? maaşallah ondan yana bi şikayet duymadım:)

Hamd olsun canım küçük oğlum iyi. Rabbim sağlık göstersin.
Hep diyorumya aralarında iki hafta var biri 32 diğeri34 de doğdu büyümekte aralarında çok fark var. Lütfen aman 32 oldum deyip ayaklanmayın diye
Büyük de iki senedir iyi di. Anaokul 1. Sınıf diyordum hastalıktan gidemeyiz. Maşallah kış geçiyordu bir kere hasta oldu. Bünyesi toplanmıştı aslında. Bu yaz başı kardeşi büyüdükte zayıfladı olmaya iştahı daha da azaldı
Ve sonuç. Rabbim çaresiz dert vermesin. Herkez diyor bir değil 5 çocuk büyütmüş gibi düşün diye.

canm bahsettigin ebrumuydu, hastanede gözetim aldindaydi dimi. nasil olmus oyle
kiyamam yine bir kayip haberi, yine bir yurek acisi cok moralim bozuldu.
rabbim sabır versin.. rabbim tekrarını yaşatmasin

telefonunu bana mesajla yolla bebem onu arıcam destek için
siz muradınıza erdiniz birde erelim işşalah evladımı sag saglim kucagıma alıcagım ilk dakika şunu sorucam kızmı erkekmı sonra kucagıma isticem kokusunu içime çekicem hele bir dogsun onu pamuklara sarıp yatırıcam
Ben de bugün ciger geliştirici iğne mi oldum. Bildiğin çivi Çakar gibi
şifa olsun işşallah bu kan sulandırıcı igneleri kolumdan yapıyorum yanıyor çok fena ama evladıma deger
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoş geldiniz İnşallah bundan sonra sayfalara hep güzel haberler yazar mutluluklarınızı paylaşırsınız :)
vay bebek sendemi burdasın
kızlaarrrrrr

aaa sizler de buradasınız..ne güzel tesadüf bu
yok canım topluca geldik faceden iyide olmuş hoş ben yokken yazışmışınız ama neyse
Kızlar eşim geldi ben çıktıp öpüyorum hepiniz
enem sabahlar olmasın dersiniz artık rabbim hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar versin işşallah hepinize eniştede geldigine göre pazıl bitti demektir son parçayıda yerleştırdımı temem ay utandım bak
ben de çıkıyorum kızlar 3.5 kilo börülce aldım hala ayıklayamadım (
çok severim hede zeytin yaglısınıyapta getir bari bir beyaz lahana dolasını yiyemedim he
canm bahsettigin ebrumuydu, hastanede gözetim aldindaydi dimi. nasil olmus oyle
kiyamam yine bir kayip haberi, yine bir yurek acisi cok moralim bozuldu.
rabbim sabır versin.. rabbim tekrarını yaşatmasin

canım galiba benim gibi oda benimde aynı haftasında gidiyorduya onu diyorum ada beye gitmesi lazım görüşsün arastırılsın ne kaybederrabbim bir daha evlat acıosı kimseye göstermesin işşallah

arkadaslar ben ilk gebeligimde de dikişliydim bunda da.. İlki cok sukur 39.haftada geldi. kan pıhtılasma problemim de varmıs. 2. i kaybettim 8 haftalıkken. simdi 19. hafta içindeim. Allah hepimizi bebeklerimizi zamanında saglıklı bir sekilde kucagımıza almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…