- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.721
Maşallah Feryalcim hep böyle güzel haberler ver bize inşallah :) bu arada hiç bilmiyorum ben senin hamişlik hayatını :) yatıyormusun sürekli sen ?evde ilgilenen var mı seninle ?
Canım güzel haberlerine sevindim. Şu Bayram tatilleri çok zor geliyor bilirim. Rabbim günlerinizi su gibi akıp geçirsin.
hadi gel köyümüze geri dönelim:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gözlerime inanamadım
Ne güzel herkesler burda :124::124:
MMERY canım çok büyük acılarla birbirimizi bulduk şükür 30. Haftayı bitirdim inşallah herşey yolunda gider sadece merak ettim ecebereni dikişi alınıncamı doğurdu diye ondan sordum hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah buraya giremememin sebebi acıları taze olan arkadaşları okudukçamoralim bozuluyor eski günlere dönüyorum bebeğime kavuşun ca daha sık ziyaret ederim inşallah
MMERY canım çok büyük acılarla birbirimizi bulduk şükür 30. Haftayı bitirdim inşallah herşey yolunda gider sadece merak ettim ecebereni dikişi alınıncamı doğurdu diye ondan sordum hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah buraya giremememin sebebi acıları taze olan arkadaşları okudukçamoralim bozuluyor eski günlere dönüyorum bebeğime kavuşun ca daha sık ziyaret ederim inşallah
Evde yalnızım ne yazıkki
Annem haftada 2 yada 3 kez gelipmtemizlik ve yemeklerimi yapiyor.
Ben gün içinde sadece karnımızı duyurup yatıyorum. Gün içindeki dağınıklığın akşamları eşim topluyor.
Evde yalnızım ne yazıkki
Annem haftada 2 yada 3 kez gelipmtemizlik ve yemeklerimi yapiyor.
Ben gün içinde sadece karnımızı duyurup yatıyorum. Gün içindeki dağınıklığın akşamları eşim topluyor.
Metal canım oğluşun tam olarak iyileşti mi?
Anladım canım kolay gelsin zor iş evde yanlızlık ama sayılı gün çabuk akıp geçsin ..32 den sonra rahatlarsın biraz inşallah
maşallah iyi gidiyor canım hep böyle gitsin...
metal41 geçmiş olsun canım..
ahh yeni iyileşmişti oğlusun..cidden bünye hassas demekki..
erken dogdugu için olabilir mi?
küçüğümüz nasıl? maaşallah ondan yana bi şikayet duymadım:)
canım sanırım eşi ayrılmışzor olmuş çok kan kaybetmiş ben de üzüldüm... (
eç. çok şükür hamileymişsin.
ben doğum yaptım. 11 aylık oldu oğlum. 25 haftalık kaybım 2 de 8 haftalık kaybım var. benim doğuştan rahim boyum kısa. senin de mi öyle ? nasıl anladı dr doğum öncesi. bizim de başarısız pgt li tüp denememiz oldu zor bir süreç çok şükür hamileymişsin.ben riskli gebelik dr si arda lembete gitmiştim bana tüp bebek tek gebelik de olsa ikiz de olsa risklidir demişti. serklaj da riskli bir işlem tecrübeli dr lere yaptırmak lazım. dr nle bu konuyu konuş daha önceki deneyimini sor... sirkeli suyu dr ye sordum biz de öneririz dedi ben hep kullanmıştım.
Maşallah , annesi iyi bakmış prensese 💗
Amiinnn
Dikiş emin ellerde yapılırsa ve gerekliyse zor ve tehlikeli değil, sonrasında enfeksiyon bakımından kontrol altında olman gerek , dikiş sonrası istirahat etmelisin bir süre ve bol su tüket tüm hamileliğin boyunca
şifa olsun işşallah bu kan sulandırıcı igneleri kolumdan yapıyorum yanıyor çok fena ama evladıma degerBen de bugün ciger geliştirici iğne mi oldum. Bildiğin çivi Çakar gibi
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoş geldiniz İnşallah bundan sonra sayfalara hep güzel haberler yazar mutluluklarınızı paylaşırsınız :)
yok canım topluca geldik faceden iyide olmuş hoş ben yokken yazışmışınız ama neysekızlaarrrrrr
aaa sizler de buradasınız..ne güzel tesadüf bu
Kızlar eşim geldi ben çıktıp öpüyorum hepiniz
ben de çıkıyorum kızlar 3.5 kilo börülce aldım hala ayıklayamadım(
canm bahsettigin ebrumuydu, hastanede gözetim aldindaydi dimi. nasil olmus oyle
kiyamam yine bir kayip haberi, yine bir yurek acisicok moralim bozuldu.
rabbim sabır versin.. rabbim tekrarını yaşatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?