- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.741
Ben de ciğer geliştirici iğne oldum. Hafta 29 olunca. Sabaha kadar uyumadan hareketlerini dinledim. Bazıları çok acı verdi.
Ilkine maşallah cnm. İkinci de dikiş yokmuydu.
rabbim banda nasip etsin burdsakilere işşallah
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inşallah hepimizin evlatları için güzellikler olurmaşallah , annesi iyi bakmış prensese 💗
amiinnn
dikiş emin ellerde yapılırsa ve gerekliyse zor ve tehlikeli değil, sonrasında enfeksiyon bakımından kontrol altında olman gerek , dikiş sonrası istirahat etmelisin bir süre ve bol su tüket tüm hamileliğin boyunca
mumu 41 kere maşallah kızına cnm nasıl gidiyor annelikemziriyormusun cnm
maaşallah yüsya bebeğe.. Ne güzel olmuştur şimdi ele avuca geliyordur..
Mumudihaba sizden böle güzel haberler almak mutlu etti beni :)
aminnnn
:)maşallah barekallah yüsra kızımıza.
:)şifa olsun kızına:))
mumucuğum kızına maşallah...
hadi gel köyümüze geri dönelim:))))))))))))))))))))))))))))))))))
oyyy canım yarama tuz bastın.
Hamd olsun o kavasaki şüphemiz salı günü ikinci kardiyolog kontrolü sonrası tamamen geçti.
15 sonra çarşamba günü okula başladı. Veeeeee bu gün sabah huysuz ve sinirli başladı. öğleye doğru boğazım acıyor dedi sesi gitti. Dr götürdük antibiyotik başladı. Ve ateşimiz var 38. Bu gece yine nöbetteyim rabbim tez şifa versin kuzuma. Bir hasta oldumu bünye zayıf tam toplanmadan tekrar hasta oluyor.
Dün gece annem bizde idi eşim işten geç geldi sonrada fırsatları olmadığı için sast22:00 bayram traşı olmaya gittiler. Saat 23:45 içim sıkıldı gelmediler diye. Oğlum geldi yorgun belli. Anneme derdimi bu çocuk hasta olacak içime doğuyor biz bu bayramda evdekisi dedim. Annem kızdı. Yok ben oğlumun gözünün ferinden anlıyorum ya.
Allahım sen doğmuş doğmamış tüm kuzularımızı koru hasta olanlara tez şifa ver.
bak senMetal çok geçmiş olsun ..Allah yardımcın olsun sıkıntılı günler geçirdin oğluşun en kısa sürede eski saglıgına kavuşur inşallah o zamana kadar Allah sana güç kuvvet versin cnm
Paşam slm canım evt esim geldi 5 gün burda sonra gidecek ay sonunda temelli olarak dönüyor :) En sonunda bitiyor ayrılık :)
Tuğba başın sağ olsun , aslında bebeğinin haftası da kilosu da kötü değilmiş, ama ömrü yokmuş demek ki meleğin , inşallah Allah sağlıkla, hayırlı evlat nasip eder sana
Inşallah. Rabbim evlatlarimizla sinamasin.
Evde yalniz olmak çok zor. Ama bugününe şükürler olsun.
Hergeçen gunde en az bir kez gurbetçi yi aniyorum tebessüm ederek.
Bana bir gün geriye don deseler dönmem diyordu.
Ben aylarca okudum burayı birçok arkadaşın gün gün hamileliklerini takipmettim.
Chnb dayaydın metal sofika daha birçoğu
Çok güzel günlerdi inşallah o günler geri gelir.
canm bahsettigin ebrumuydu, hastanede gözetim aldindaydi dimi. nasil olmus oyle
kiyamam yine bir kayip haberi, yine bir yurek acisicok moralim bozuldu.
rabbim sabır versin.. rabbim tekrarını yaşatmasin
arkadaslar ben ilk gebeligimde de dikişliydim bunda da.. İlki cok sukur 39.haftada geldi. kan pıhtılasma problemim de varmıs. 2. i kaybettim 8 haftalıkken. simdi 19. hafta içindeim. Allah hepimizi bebeklerimizi zamanında saglıklı bir sekilde kucagımıza almak nasip etsin.
Ben de ciğer geliştirici iğne oldum. Hafta 29 olunca. Sabaha kadar uyumadan hareketlerini dinledim. Bazıları çok acı verdi.
inşallah hayırlısıyla
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inşallah hepimizin evlatları için güzellikler olur
yok sütüm gıttı malesef
çok çok inanıyorum ki güzel haberlerini alıacağımız gün yakın diye düşünüyorum
:)
:)
hadi dönelim
cnm çok geçmiş olsun
Ne mutlu sana , eşinden Allah razı olsun , çok güzel gidiyor hamilelik maşallah sana feryalcimEvde yalnızım ne yazıkki
Annem haftada 2 yada 3 kez gelipmtemizlik ve yemeklerimi yapiyor.
Ben gün içinde sadece karnımızı duyurup yatıyorum. Gün içindeki dağınıklığın akşamları eşim topluyor.
MMERY canım çok büyük acılarla birbirimizi bulduk şükür 30. Haftayı bitirdim inşallah herşey yolunda gider sadece merak ettim ecebereni dikişi alınıncamı doğurdu diye ondan sordum hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah buraya giremememin sebebi acıları taze olan arkadaşları okudukçamoralim bozuluyor eski günlere dönüyorum bebeğime kavuşun ca daha sık ziyaret ederim inşallah
Aaaahh ahh, bende hemen anlarım , bana da kızarlar pimpirik yapıyorsun diyeOyyy canım yarama tuz bastın.
Hamd olsun o kavasaki şüphemiz salı günü ikinci kardiyolog kontrolü sonrası tamamen geçti.
15 sonra Çarşamba günü okula başladı. Veeeeee bu gün sabah huysuz ve sinirli başladı. Öğleye doğru boğazım acıyor dedi sesi gitti. Dr götürdük antibiyotik başladı. Ve ateşimiz var 38. Bu gece yine nöbetteyim Rabbim tez şifa versin kuzuma. Bir hasta oldumu bünye zayıf tam toplanmadan tekrar hasta oluyor.
Dün gece annem bizde idi eşim işten geç geldi sonrada fırsatları olmadığı için sast22:00 Bayram traşı olmaya gittiler. Saat 23:45 içim sıkıldı gelmediler diye. Oğlum geldi yorgun belli. Anneme derdimi bu çocuk hasta olacak içime doğuyor biz bu bayramda evdekisi dedim. Annem kızdı. Yok ben oğlumun gözünün ferinden anlıyorum ya.
Allahım sen doğmuş doğmamış tüm kuzularımızı koru hasta olanlara tez şifa ver.
telefonunu bana mesajla yolla bebem onu arıcam destek için
siz muradınıza erdiniz birde erelim işşalah evladımı sag saglim kucagıma alıcagım ilk dakika şunu sorucam kızmı erkekmı sonra kucagıma isticem kokusunu içime çekicem hele bir dogsun onu pamuklara sarıp yatırıcam
şifa olsun işşallah bu kan sulandırıcı igneleri kolumdan yapıyorum yanıyor çok fena ama evladıma deger
vay bebek sendemi burdasın
yok canım topluca geldik faceden iyide olmuş hoş ben yokken yazışmışınız ama neyse
enem sabahlar olmasın dersiniz artık rabbim hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar versin işşallah hepinize eniştede geldigine göre pazıl bitti demektir son parçayıda yerleştırdımı temem ay utandım bak
çok severim hede zeytin yaglısını yapta getir bari bir beyaz lahana dolasını yiyemedim he
canım galiba benim gibi oda benimde aynı haftasında gidiyorduya onu diyorum ada beye gitmesi lazım görüşsün arastırılsın ne kaybederrabbim bir daha evlat acıosı kimseye göstermesin işşallah
arkadaslar ben ilk gebeligimde de dikişliydim bunda da.. İlki cok sukur 39.haftada geldi. kan pıhtılasma problemim de varmıs. 2. i kaybettim 8 haftalıkken. simdi 19. hafta içindeim. Allah hepimizi bebeklerimizi zamanında saglıklı bir sekilde kucagımıza almak nasip etsin.
Metal çok geçmiş olsun ..Allah yardımcın olsun sıkıntılı günler geçirdin oğluşun en kısa sürede eski saglıgına kavuşur inşallah o zamana kadar Allah sana güç kuvvet versin cnm
Paşam slm canım evt esim geldi 5 gün burda sonra gidecek ay sonunda temelli olarak dönüyor :) En sonunda bitiyor ayrılık :)
arkadaşlar bende de rahim ağzı yetmezliği var doktorum dün vajinadan bir ilaç püskürttü o gevşekliği giderecekmiş okudum ama kimse yazmamış benim gibi yaşayan hiç kimse yok mu merak ettim dikiş önermedi doktorum bu yöntem hakkında bilgisi olan yok muuu
canım erkek olursamuhamedül -eminNe mutlu sana , eşinden Allah razı olsun , çok güzel gidiyor hamilelik maşallah sana feryalcim
Maşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam face de bana inşallah bende bebişime kavuşurum yazmıştın , o günlere az kaldı veee o günler geldiğinde başını ksşımaya vaktin olmayacak 😊😊
Aaaahh ahh, bende hemen anlarım , bana da kızarlar pimpirik yapıyorsun diye
Bizimde ikisi de hasta, bugun götürdük ikisine de ve eşimede antibiyotik verdiler
Kıza akciğer röntgeni istedi, sol akciğer sesinde kalınlaşma var dedi 😔 çektirmedim röntgen drumuzu aradım , iyi yapmışsınız , bu gece de bekleyin ateşlenirse başlayın dedi 😔😔
Oğlan da kulak enfeksiyonu olmuş
Hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin Allah
Canımcım , sakın jelibonun Doğunca çok pimpirik yapma, ben oğlumda depresyona girdim 2 sene hayatımı mahvettim.. Çok üstüne düşünce burnu tıkansa insan kahroluyor,isim kararlaştırdınız mı??
ah ah o nasıl birşeydir unuttum ben biri bana anlatıversinSenin kaybın küçük haftada ve pıhtılaşma sebebiyle
Neden Serklaj atılıyor ki??
Sabahlar olmasııııınnnnn 💏💏💏
İlk defa duydum 😮
arkadaşlar bende de rahim ağzı yetmezliği var doktorum dün vajinadan bir ilaç püskürttü o gevşekliği giderecekmiş okudum ama kimse yazmamış benim gibi yaşayan hiç kimse yok mu merak ettim dikiş önermedi doktorum bu yöntem hakkında bilgisi olan yok muuu
Ne mutlu sana , eşinden Allah razı olsun , çok güzel gidiyor hamilelik maşallah sana feryalcim
Maşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam face de bana inşallah bende bebişime kavuşurum yazmıştın , o günlere az kaldı veee o günler geldiğinde başını ksşımaya vaktin olmayacak 😊😊
Aaaahh ahh, bende hemen anlarım , bana da kızarlar pimpirik yapıyorsun diye
Bizimde ikisi de hasta, bugun götürdük ikisine de ve eşimede antibiyotik verdiler
Kıza akciğer röntgeni istedi, sol akciğer sesinde kalınlaşma var dedi 😔 çektirmedim röntgen drumuzu aradım , iyi yapmışsınız , bu gece de bekleyin ateşlenirse başlayın dedi 😔😔
Oğlan da kulak enfeksiyonu olmuş
Hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin Allah
Canımcım , sakın jelibonun Doğunca çok pimpirik yapma, ben oğlumda depresyona girdim 2 sene hayatımı mahvettim.. Çok üstüne düşünce burnu tıkansa insan kahroluyor,isim kararlaştırdınız mı??
canım rabbim yardımcın olsun kardeşim inan bende çokisterim şıp diye hamile kalmano sogan kürü denesene hiç denedinmi bu mubarek günde rabbm kimin gönlünden ne geçiyorsa onu versin işşallahkızlar geçmişi pek ouyamadım ama herşey yolunda gibi maşallah
bana gelince kendimi bayram temizligi yemegi böregi derken totomdaki yaglı igneleri atmaya çalışıyorumnefes almada zorluk çekiyorum çok hreket edince 3kilo almıştım tedavi sırasında omu zorluyor neanlamadım ne umutlarım vardı bir bayramda hamile geçirebilseydim hep öncesi kürtaj ve yokluk çektim drumumla enson aglayarak açıklama yapamadan kapatmıştım teli nihayet aradım niye tutmadı yumurta niye 7ken 3toplandı diye :26:
YUMURTA AZLIGI OLDU SENDE ADETİN 3.GÜN METRODOX BAŞLAYALIM ÇOGALTACAGIMIZA İNANIYORUMdedi
ilacı yanlışta yazıyor olabilirim anlamadım keşke 3yumurta donsaydı sonra diger ay yada sonraki aylar bidaha toplansaydı niye böyle yaptı tutmacagı belliymiş zaten çok agladım halada aglıyorum tüp bebeklerdenmi azaldı bu yumurta başka dra adetimle hormonlara vs baktırcam :26: sanki umutlarım tükeniyor keke bende şıp diye hamile kalabilsem rabbime yalvarıyorum ne olur rabbbim bir can nasip et normal yolla diye
herkeze iyi geceler ALLAH a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?