Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben de ciğer geliştirici iğne oldum. Hafta 29 olunca. Sabaha kadar uyumadan hareketlerini dinledim. Bazıları çok acı verdi.

Metal çok geçmiş olsun ..Allah yardımcın olsun sıkıntılı günler geçirdin oğluşun en kısa sürede eski saglıgına kavuşur inşallah o zamana kadar Allah sana güç kuvvet versin cnm

Paşam slm canım evt esim geldi 5 gün burda sonra gidecek ay sonunda temelli olarak dönüyor :) En sonunda bitiyor ayrılık :)

Ilkine maşallah cnm. İkinci de dikiş yokmuydu.

canım ikinciyi 8 haftalık kaybettim zaten, kalp atısı durdu.. Eger yasasaydı 13.haftada onda da dikiş atılcaktı. Kan pıhtılasma tsti yapıldı ve kan phtılasması oldugu anlasıldı.. Simdikşnde hergun igne yapiyorum bi de dikiş var.İnsallah zamanında gelir hepimizin...

rabbim banda nasip etsin burdsakilere işşallah

inşallah hayırlısıyla

elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inşallah hepimizin evlatları için güzellikler olur

mumu 41 kere maşallah kızına cnm nasıl gidiyor annelik emziriyormusun cnm

yok sütüm gıttı malesef

maaşallah yüsya bebeğe.. Ne güzel olmuştur şimdi ele avuca geliyordur..

Mumudihaba sizden böle güzel haberler almak mutlu etti beni :)

aminnnn

çok çok inanıyorum ki güzel haberlerini alıacağımız gün yakın diye düşünüyorum

maşallah barekallah yüsra kızımıza.
:)

şifa olsun kızına:))

mumucuğum kızına maşallah...
:)

hadi gel köyümüze geri dönelim:))))))))))))))))))))))))))))))))))

hadi dönelim

cnm çok geçmiş olsun

bak sen güveniyorum sana

Canım ben o günleri çok özledim. :)) gERÇEKTEN zor geçti çok sıkıntılar yaşadım. Ama yine de özledim. Hep dr m doktorlar dizisindeki levent atahanlının kadın doğumcu eşi bilgeye bile rüyamda muayene olmuşluğum var:))

canm bahsettigin ebrumuydu, hastanede gözetim aldindaydi dimi. nasil olmus oyle
kiyamam yine bir kayip haberi, yine bir yurek acisi cok moralim bozuldu.
rabbim sabır versin.. rabbim tekrarını yaşatmasin

Evet canım çok üzüldüm ben de(

Tolga ergin yaptı di mi serklajını? Meryem eklesin mi listeye? belki de eklemiştir

Ben de ciğer geliştirici iğne oldum. Hafta 29 olunca. Sabaha kadar uyumadan hareketlerini dinledim. Bazıları çok acı verdi.

Üzüldüm canım erken kesilmiş niye öyle oldu canım baştan tutmadı ı memeyi? sağarak mı
verdiydin?

Ben de bayramın 1. günü istanbula gidiyorum:))

arkadaşlar bende de rahim ağzı yetmezliği var doktorum dün vajinadan bir ilaç püskürttü o gevşekliği giderecekmiş okudum ama kimse yazmamış benim gibi yaşayan hiç kimse yok mu merak ettim dikiş önermedi doktorum bu yöntem hakkında bilgisi olan yok muuu

Ne mutlu sana , eşinden Allah razı olsun , çok güzel gidiyor hamilelik maşallah sana feryalcim

Maşallah canım, yanlış hatırlamıyorsam face de bana inşallah bende bebişime kavuşurum yazmıştın , o günlere az kaldı veee o günler geldiğinde başını ksşımaya vaktin olmayacak 😊😊
Aaaahh ahh, bende hemen anlarım , bana da kızarlar pimpirik yapıyorsun diye
Bizimde ikisi de hasta, bugun götürdük ikisine de ve eşimede antibiyotik verdiler
Kıza akciğer röntgeni istedi, sol akciğer sesinde kalınlaşma var dedi 😔 çektirmedim röntgen drumuzu aradım , iyi yapmışsınız , bu gece de bekleyin ateşlenirse başlayın dedi 😔😔

Oğlan da kulak enfeksiyonu olmuş

Hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin Allah

Canımcım , sakın jelibonun Doğunca çok pimpirik yapma, ben oğlumda depresyona girdim 2 sene hayatımı mahvettim.. Çok üstüne düşünce burnu tıkansa insan kahroluyor,isim kararlaştırdınız mı??

Senin kaybın küçük haftada ve pıhtılaşma sebebiyle
Neden Serklaj atılıyor ki??

Sabahlar olmasııııınnnnn 💏💏💏

İlk defa duydum 😮

canım erkek olursamuhamedül -emin
kız olursa biilmiyim şu 30 geçirelim isim buluruz sizinle
Senin kaybın küçük haftada ve pıhtılaşma sebebiyle
Neden Serklaj atılıyor ki??

Sabahlar olmasııııınnnnn 💏💏💏

İlk defa duydum 😮
ah ah o nasıl birşeydir unuttum ben biri bana anlatıversin

canım ilk defa duydum inan açıklık varsa diktir inan son pişmanlık fayda ettmiyor

Minik Civcivlerim o ilacı ben de duymadım yardimci bir tedavi olarak mı verecek desem dikiş atmayacak demişsin. Adı ne ?

Acaba crinone jel gibi bir şey mi sıktı acaba?Progestan gibi bir içeriği mi var ki? Kaç haftalık hamilesin? Bu teşhisi nasıl koydu öncesinde kaybın vardı?

Nasıl bir ilaç ki bu şimdiye kadar hiç duymadım.
Benim bildiğim erken dogumu engellemeye vajinal progestan yada yine vajinal crino jel kullanılıyor.
Kaç haftalik hamilesin. Riskli gebelik dr lari oldukça ileri haftalara kadar serklaj uygulalabiliyor.

Sağol canım.
Inşallah sağlıkla ileri haftalari görürüz.
Eşim hayattaki en buyuk şansım.

Sizede geçmiş olsun. Hicbir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.
Inşallah en kısa sürede atlatirsiniz

kızlar geçmişi pek ouyamadım ama herşey yolunda gibi maşallah

bana gelince kendimi bayram temizligi yemegi böregi derken totomdaki yaglı igneleri atmaya çalışıyorum nefes almada zorluk çekiyorum çok hreket edince 3kilo almıştım tedavi sırasında omu zorluyor neanlamadım ne umutlarım vardı bir bayramda hamile geçirebilseydim hep öncesi kürtaj ve yokluk çektim drumumla enson aglayarak açıklama yapamadan kapatmıştım teli nihayet aradım niye tutmadı yumurta niye 7ken 3toplandı diye :26:

YUMURTA AZLIGI OLDU SENDE ADETİN 3.GÜN METRODOX BAŞLAYALIM ÇOGALTACAGIMIZA İNANIYORUM dedi

ilacı yanlışta yazıyor olabilirim anlamadım keşke 3yumurta donsaydı sonra diger ay yada sonraki aylar bidaha toplansaydı niye böyle yaptı tutmacagı belliymiş zaten çok agladım halada aglıyorum tüp bebeklerdenmi azaldı bu yumurta başka dra adetimle hormonlara vs baktırcam :26: sanki umutlarım tükeniyor keke bende şıp diye hamile kalabilsem rabbime yalvarıyorum ne olur rabbbim bir can nasip et normal yolla diye
herkeze iyi geceler ALLAH a emanet olun..

canım rabbim yardımcın olsun kardeşim inan bende çokisterim şıp diye hamile kalmano sogan kürü denesene hiç denedinmi bu mubarek günde rabbm kimin gönlünden ne geçiyorsa onu versin işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…