- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.781
bir de ev tipi pompalar çok kötü ben hastane tipi kiralamıştım...yanlız şunu söyleyeyim sağan herkese evet evlatlarımız çok kıymetli helali hoş olsun ama çok da zorlamayın ben çılgınlar gibi sağdım ellerim kızarana dek ve sonuç karpal tunel sendromu geceleri ellerim uyuşuyor şu an...keşke kendi tutsa memeyi..evet hideniskonun dediği gibi gelmese bile sağmak gerek..ben hastalanndığımda 300 hatta 200 cc lere düşmüştü sütüm tekrar okadar sağdım ki tekrar 600 lere çıktı...
Canım yeni bakabildim kusura bakma , aslında sütün çok iyiymiş, fakat sütün azaldığı için 12 saatte bir mi sağıyorsun yoksa sık sağmadığın için mi sütün azaldı ?? Bende önce eşime çıkmıyor diyordum ama fark ettim ki aslında artık sağmak yormuş yıpratmış beni , bir yandan da gerçekten fırsatım olmuyordu, bade tilki uykusu uyuyor ve bana yapışık , nitekim 10cc leri görünce bıraktım, hala dolapta 20 gün önce sağdığım 10 cc sütüm durur ,
Canım sen şunu düşün, istersen bu süt artar, mücadele edeceğim dersen, 2-3 saatte bir sağ sütün gelmese bile, benim bade doğduğunda damla sütüm yoktu emzire emzire indi , senin de gene inecektir , olmuyorsa da üzme canını
canlar herkeze iyi bayramlar olsun inş
ilk başlarda 2 saatte bir sağıyordum ama çıkmayınca 12 saatte bıre düştüm artık her geçen gün azalıyor inanın üzülüyorum ama ne yapacağımada bilmiyorum
humana steal tea laktamil ve rezene çayı içtim haftalarca ondan mıdır bilemiyorum ama halen kanamam devam ediyor 70 günden beri
bursadaki dr gitmedim buradakı dr rahım toplar kendini dedi ilaç vermedi ama halen toparlayamadı sanıyorum
bilmiyorum neden bulgur yıyınce çok sütün olur diyorlarya bir kaç kez hariçinde bende hiç bir şey etki yapmadı
lokum tahın helvası tatlı yıyecekler bulgur yumurta hergün yemeye çalışıyorum ama yokk
sadece denemediğim malt içeçeği ve milk way onlarıda eşim bulamadı (marketten pirinç al deyince bulgur alan adam tabi bulamaz )
yüsra 15 günlükken 300 cl süt çıkıyordu ama şimdi 10 cl
Meryusem ne mutlu gebelik ilerliyor. :) egosuz bir doktor da ben de var cnm. Amniyosentez gerekli dedigin de bana bu işi en iyi filanca doktor yapar dediğinde ben de aynı senin gibi hissettim. :) gelelim sorunlu giden hamileligine ve bir de beni dinle. Yapı olarak zayıf bir fizikdeyim fakat 2 haftadir ne uykum var ne de rahatım. Artık sol yana yatamıyorum genelde sırt üstü. Göğüs boşluğuna bir baskı yemek sonraları işkence. Miktarı biraz fazla oldu mu yemeğin nefes almak ne mümkün. Vajina kemikleri bel ve kasık ağrım beni hızla doğuma hazırlıyor. :) kabizligi ise asıl bu haftalarda gör. :) ve yoğurt mucizesini de hatırlatalım grip ve enfeksiyon bir de kabızlık için birebir cnm. Eee bizler Muşmuruklu hamileleriz. :)))
akrebim evet çok şükür ilerliyor canm.. neden akreb rumuzun, burcun mu? bağdaştıramıyorum senle:))
senin adına da mutlu oldum, egosuz doktorla karşılaşmak mucize:))
senin yaşadıklarında hiçte kolay değilmiş, Allah yardımcın olsun canm..
çok şükür 30. haftalarına ulaştın. inşallah bizlerde görürüz o haftaları.. sonu güzel olsun elbette razıyız kabızlığa mabızlığa:))
yoğurt olayına gelince facede defalarca yazdım ve hatta enfeksiyon konusunda dosyaya da yazdım. yemezsem çok ayıp ederim:))
ben normalde de çok severim yoğurdu ve mutlak ev yoğurdu yiyoruz..
bu arada enfeksiyonda yoğurdun suyu daha etkili ama onu normalde atardım, şimdi karıştırıyorum katı olmayan yoğurt yiyorum:))
muşmuruk konusunda ise sana gönülden katılıyorum:)))
Cnm akreb şöyle ki ; can havliyle birgün aşılama topic uye olmam gerek. (3 aşılama 1 tüp maceram var ) ama hiçbir kullanici adi kabul etmiyor. Ben de oğlumun adı berka tersini kabul ettirdim oldu akreb. :) berka ne demek peki ; yedinci kat gök, Kabenin üzerine örtülen örtü. :)
ne zorlu bir gebelik geçiriyorum. herşeyden ne çok etkileniyorum ben. mide bulantısı, kabızlık, hemoroit, diş ağrısı ve bu hafta üşütmüşüm enfeksiyon değerlerim yükselmiş ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım..
dilerim sonu güzel olur, hayırlısıyla inşallah kucaklarım yavrumu vakti saatinde sağlıkla..
bugün tam 9 haftalık olduk. muaynemiz vardı ve çok şükür gayet sağlıklı mini mini yavrumuzu..
ikili test için kasımın ikinci haftası ankaraya özgür hocaya gideceğiz,
serklaj öncesi onun görmesinin doğru olduğu, operasyon zamanının sağlıklı bir şekilde belirlenebilmesi için ve
tarama testini özgür hocanın yapmasının çok daha iyi olacağını, bu işin uzmanı olduğunu açık yüreklilikle söyleyen doktorum yani takibimi yapan canel hanım beni bir kez daha kendisine bağladı..
o kadar egosuz ve mantıklı bir doktor ki, bu yolda onunla rahat yürüyeceğim, endişelerimi her geçen gün yok ediyor..
sizler nasılsınız, herkes iyidir inşallah.. gönlümde dualarımda hep sizlerle..
ne zorlu bir gebelik geçiriyorum. herşeyden ne çok etkileniyorum ben. mide bulantısı, kabızlık, hemoroit, diş ağrısı ve bu hafta üşütmüşüm enfeksiyon değerlerim yükselmiş ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım..
dilerim sonu güzel olur, hayırlısıyla inşallah kucaklarım yavrumu vakti saatinde sağlıkla..
bugün tam 9 haftalık olduk. muaynemiz vardı ve çok şükür gayet sağlıklı mini mini yavrumuzu..
ikili test için kasımın ikinci haftası ankaraya özgür hocaya gideceğiz,
serklaj öncesi onun görmesinin doğru olduğu, operasyon zamanının sağlıklı bir şekilde belirlenebilmesi için ve
tarama testini özgür hocanın yapmasının çok daha iyi olacağını, bu işin uzmanı olduğunu açık yüreklilikle söyleyen doktorum yani takibimi yapan canel hanım beni bir kez daha kendisine bağladı..
o kadar egosuz ve mantıklı bir doktor ki, bu yolda onunla rahat yürüyeceğim, endişelerimi her geçen gün yok ediyor..
sizler nasılsınız, herkes iyidir inşallah.. gönlümde dualarımda hep sizlerle..
Cnm akreb şöyle ki ; can havliyle birgün aşılama topic uye olmam gerek. (3 aşılama 1 tüp maceram var ) ama hiçbir kullanici adi kabul etmiyor. Ben de oğlumun adı berka tersini kabul ettirdim oldu akreb. :) berka ne demek peki ; yedinci kat gök, Kabenin üzerine örtülen örtü. :)
Dr dan geldik ama biraz canım sıkkın.
Bebeğinin gelişimi haftası ile uyumlu şükürler olsun .
Serviks 2.5 cm civarı ve serviks kapalı
75 lik şeker yüklemeyi yapıldı.
Açlık 83
1.saat 205
2.saat 167 çıktı. Diyet yapıcam.
Haftada birgun kan şekerini ölçüp dr a bildiricem. Ve şimdilik şeker hapı ile başlıyacak yemeklerden sonra.
Yarından u.u deki dr kontrolümüzde var. Bakalım barış bey ne diyecek.
Inşallah ileri haftalarda görmek nasip olur.
Dr dan geldik ama biraz canım sıkkın.
Bebeğinin gelişimi haftası ile uyumlu şükürler olsun .
Serviks 2.5 cm civarı ve serviks kapalı
75 lik şeker yüklemeyi yapıldı.
Açlık 83
1.saat 205
2.saat 167 çıktı. Diyet yapıcam.
Haftada birgun kan şekerini ölçüp dr a bildiricem. Ve şimdilik şeker hapı ile başlıyacak yemeklerden sonra.
Yarından u.u deki dr kontrolümüzde var. Bakalım barış bey ne diyecek.
Inşallah ileri haftalarda görmek nasip olur.
Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun.
Dr konusunda içinin rahat etmesi ve ona güvenmemişler çok önemli. Allah'ın izniyle herşey bından sonra çok daha kolay geçecek ve kuzunu sağlıkla kucağına zamanında almayı mevla nasip edecek.
hiç canını sıkma artık o kadar çok oluyorki gebelikte şeker. şimdi gereken önlemler alınıyor ve bebekler sağlıkla doğuyor. hiç endişelenme canm.. inşallah ileri haftlarıda görecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına..
teşekkür ederim canm.
inşallah canm herşey yolunda gider ve yavrumuzu kucaklarız sağlıkla..
Canım slm şeker çıkmış sanırım lütfen üzülme bundan sonra güzelce dikkat ederek bu sorunun üstesinden gelirsin İnşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?