- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.401
evet canım dua bu....4444 selat-ı tefriciye duası..Salât-ı Tefriciye Duâsı (Arapça-Türkçe Okunuşu ve Mânâsı) | Umut Huzmeleri
Bumu acaba ? Kusura bakmayın bilmiyorum ama paşam için okumak istiyorum.Hiç konusmusluğum bile yok tanımıyorum ama aylardır takıp edıyorum dua ediyorum onun için alsın bebeğini kucağına diye.Çok kötü oldum haberi görünce.Allahım bağışlasın inşallah.Habersiz bırakmayın lütfen iletişime geçenlerde yazsınlar
Bu arada mery arkadasim ben yarinda okurum kac tane okudugumu yazarim..
Bu arada mery arkadasim ben yarinda okurum kac tane okudugumu yazarim..
evet canım dua bu....4444 selat-ı tefriciye duası..
pazartesine kadar okunacak..Allah kabul etsin dualarını..
sayını da bildirirsen sevinirim.
tamam Meryem sen yarın bildir sayıyı..
şuan 1400 tanesi okumak için alındı daha 3000 dua var kızlar
Ben 300 tane aliyorum,bu arada 4444 tane olmasi lazim biraz gayret kizlar
ben 100 tane daha aliyim tamam mi
tamam arkadaşım..pazartesiye kadar okunacak yetişirsin di mi...
canım pazartesiye kadar okunacak..tamam sana da 100 tane yazalım..Bende yarin aksama kadar yuz tane okurum, yarin aksam yazarim mmery
Az kaldi bile :)
tamam arkadaşım..Allah dualarımızı kabul etsin..arkadaşım 250 tane de ben alayım inşaallah Allah ım onu yavrusuna bağışlasın inşaallah .....
Kızlar şimdi konuştum paşamla ..Arda Bey ptesi gününe kadar ilaç tedavisi yaparız sonra duruma göre karar veririz demiş..Şuan jelibonun anne karnında geçirdiği 1 gün bile çok önemli ..İnşallah önce 30 sonra devamı gelsin ..Sürekli NST ye bağlı kalacakmış Allah korusun ani bir durum olması durumunda bebeği sezeryanla alacaklarmış ..Şimdilik gelişmeler bunlar ..Dualarımız onunla inşallah bize güzel haberler verecek
arkadaşlar PAŞAM şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş..
hepimiz çok üzüldük aramızda tefriciye başladık PAZARTEİYE KADAR okunacak..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Buraya kaçar tane okuyabilirsiniz yazarsanız listeye alırım sizi.
Şimdiden teşekkür ediyorum
Kızlar şimdi konuştum paşamla ..Arda Bey ptesi gününe kadar ilaç tedavisi yaparız sonra duruma göre karar veririz demiş..Şuan jelibonun anne karnında geçirdiği 1 gün bile çok önemli ..İnşallah önce 30 sonra devamı gelsin ..Sürekli NST ye bağlı kalacakmış Allah korusun ani bir durum olması durumunda bebeği sezeryanla alacaklarmış ..Şimdilik gelişmeler bunlar ..Dualarımız onunla inşallah bize güzel haberler verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?