Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet canım dua bu....4444 selat-ı tefriciye duası..
pazartesine kadar okunacak..Allah kabul etsin dualarını..
sayını da bildirirsen sevinirim.
Bu arada mery arkadasim ben yarinda okurum kac tane okudugumu yazarim..

tamam Meryem sen yarın bildir sayıyı..

şuan 1400 tanesi okumak için alındı daha 3000 dua var kızlar

ben 100 tane daha aliyim tamam mi

arkadaşım 250 tane de ben alayım inşaallah Allah ım onu yavrusuna bağışlasın inşaallah .....

Kızlar şimdi konuştum paşamla ..Arda Bey ptesi gününe kadar ilaç tedavisi yaparız sonra duruma göre karar veririz demiş..Şuan jelibonun anne karnında geçirdiği 1 gün bile çok önemli ..İnşallah önce 30 sonra devamı gelsin ..Sürekli NST ye bağlı kalacakmış Allah korusun ani bir durum olması durumunda bebeği sezeryanla alacaklarmış ..Şimdilik gelişmeler bunlar ..Dualarımız onunla inşallah bize güzel haberler verecek

Allah yar ve yardımcıları olsun.
Allahım sen büyüksün hikmetini sevğili Paşa'dan ve bebeğinden esirgeme.

Ben de 300 alayım yoğunum kızlar hep 500 alırdım biterse alırım yine...

Şimdi facebookta gördüm,inşallah korkulan olmaz,kızlar tefriciye adetliyken okunuyor muydu? Eğer oluyorsa 100 de ben alayım

Bende az önce konuştum sesi iyiydi çok şükür dua ediyoruz insallah sabretsin sanci yokmuş jeli içeriyi begensin cikmak istemesin suyu da artsin enfeksiyonu da geçsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…