- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.361
Amin insallah cnm seninde az kaldi heyecanla bekliyorum...Sutanesi maşallah size hep güzel haberlerle gel inş
Tesekkur ediyoruz cnm...Maşallah oğluşuna da sana da 😊
Şimdiye kadar 2 kilomu aldın ?? Bravo
Maşallah canım süper gidşyorsun
Evet kankisim basindan beri icime oyle doguyordu..amin kankisim benim...feryal haberlerine mutluoldum..hersey iyi gidiyor maaşallah..
32 de de bir kutlama yapalım sana..sonra gelsin 37
minitoşuuummmm liste başı olacaksın ne güzel birsey bu...
kız senin yerinde olmak isteyen ne cok insan vardır
tadını çıkar
efulim geçmiş olsun..sen de cok çektin...iyi haberlerini bekliyoruz canım
oğluşumuzzzzzzzzzz mu geliyor kankişim çok sevindim ama kaybettim..
sen doğru hissetmişsin
bana hep kız gibi geliyordu göstermeyince ama...sağlıklı hayırlı bir evlat olsun gerisnin ne önemi var
Ayyy canım demek oğluş geliyor Allah tamamına erdirsin çok sevindim frekansın tutmuş özgür beyle...
canım senin adına çok sevindim hay maşallah çüçülü geliyor demekmavişe gelmicenmi o doktoramı devam edicen bebem
Kızlar bende bebeğimi oğlumu 20 haftalıkken suyumun erken gelmesiyle kaybettim(
4 ay sonra bu sabah idrar testi yaptık ve HAMİLEYİM.
Doktora gidicem kısmetse haftaya.. şuan gözlerim dolu dolu şaşkınım , heyecanlıyım, mutluyum ,korkularım var...
ALLAHım aynı şeyleri bir daha yaşatmasınALLAHım hamilelere yardım etsin..
Size bir soru sorucam Eşim şimdiden yat diyor siz ne zamandan sonra yattınız?
izmirdeyim ataturk egitim ve arastirma hastanesine gidiyorum,diger kayiplarimda bicok ozele gittim ama sadece para pesinde tatli sozler soyleyen doktorlardi,simdiki doktorum cok iyi pr. Sefa kelekci.. Kocaman bi ekibi var ayrica hastanede cok guzel temiz ilgili guler yuzluler,ozelde boyle ilgi gormemistim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanvula gecicem bi haftaya,orda iyi bi doktor yada fakulte hastanesi istiyorum,acikcasi ozelden yana degilim..
Geçmiş olsun canım...
güzel haberlerle gelmişsin maşallah canım...
Başın sağ olsun. İnşallah bu gebeliğin güzel ilerler... Bence yatmak için erken sonra zaman geçmek bilmez. Leke kanama vs. yoksa 12 ye kadar bence gerek yok yatmaya...
Bebisim kız teyzesi :) nasipse nisanin ilk haftasi ama ben o kadar sabredecegini sanmiyorumKadıköy de bagdat caddesinde canım...
bilgilerini eklıyorum hemen listemize...tahmini dgum tarihi nedir canım?cinsiyet belli mi?
ay paşam sen çok yaşa...
Amin canım..net bişi söylenmedi doktorum 2 ay önce kontrolüm vardı..
R.a.y şüpheliyor ama kesin bir şey yok birde buji ile baktı 4-5 girdi gerisi girmedi..
Rahim ağzı uzunluğun iyi dedi. tekrar hamile kaldığımda 12 haftadaki ölçüler çok önemliymiş sana doktorun neler dedi..?
Sen daha yatmaya başlamadın sanırım canım..ben yatmaya herşeye razıyımm..İNŞ sende bebeğinizi sağlıkla kucaklarsın..
Kızlar bende bebeğimi oğlumu 20 haftalıkken suyumun erken gelmesiyle kaybettim(
Doktora gidicem kısmetse haftaya.. şuan gözlerim dolu dolu şaşkınım , heyecanlıyım, mutluyum ,korkularım var...
Başın sağ olsun arkadaşım
Gebeliğin inşallah sorunsuz ilerler
Eğer bir sorun yoksa lekelenme, kanama , ağrı vs.. Yatmana gerek yok bence, tabi en doğru kararı doktorun bilir.. Riskli gebelik uzmanına gitmen iyi olur nacizane görüşüm
Herkese merhaba
Bugun Arda bey de kontrolum vardı. Çok şükür güzel gecti. Serklaj su an icin yapmıyor. Muayene aralarını kısaltalım dedi. Nasipse haftaya Cumartesi tekrar kontrolum var. Vajinal ve idrar kültürü verdim. Bir de 4 Lu test yaptı. Sonucları haftaya alırım en geç. Fakat muayene esnasında bebeğimin beyninde kist gördü ama 7 aylik gibi gecer dedi. Bu kistler tek basına yeterli değil yaninda başka bı bulgu yoksa korkmaya gerek yok dedi insAllah dediği gibi geçici bir durumdur. Sanırım 4 lu testi bu yüzden istedi.ne kadar korkma dese de kafama çok taktım.ama biliyorum Allah'ın dediği olacak o yüzden tevekkül etmeye çalışıyorum. 4 lu test sonucum da güzel cikar insAllah.Allahim tüm anne adaylarını ve bebeklerimizi korusun.
Merhaba, kızlar benim bugün belimin 4 parmak kadar üstünden 5 dk da falan sancılarım oldu, hafif şiddette ama rahatsız oldum korkumdan endol kullandım.Diğer bebeğimi bel sancısı başladıktan sonra kaybetmiştim ama o zamanla şiddetlenmişti bu şiddetlenmedi acaba yatmaktan belim mi sıkıntı yarattı bilemedim ilaçtan yarım saat sonra geçti ağrı ama tekrar başlarsa diye korkuyorum. Doktor kontrolümde yarın.
Size sorum ki özellikle endol kullanmış olanlara 20+0 dayız haftada 1 endol kullanmış oluyorum resmen siz kaçınca haftaya kadar kullandınız?, ve en fazla ne kadar sıklıkta kullandınız?
Rabbim sağlıkla kuzunu zamanında kucağına almayı nasip etsinKızlar bende bebeğimi oğlumu 20 haftalıkken suyumun erken gelmesiyle kaybettim(
Canım hayırlı ne ise o olsun. Allahn izniyle takiple sende hıdenisco gibi sonuna kadar götüreceksin hamileliğini.Herkese merhaba
Bugun Arda bey de kontrolum vardı. Çok şükür güzel gecti. Serklaj su an icin yapmıyor. Muayene aralarını kısaltalım dedi. Nasipse haftaya Cumartesi tekrar kontrolum var. Vajinal ve idrar kültürü verdim. Bir de 4 Lu test yaptı. Sonucları haftaya alırım en geç. Fakat muayene esnasında bebeğimin beyninde kist gördü ama 7 aylik gibi gecer dedi. Bu kistler tek basına yeterli değil yaninda başka bı bulgu yoksa korkmaya gerek yok dedi insAllah dediği gibi geçici bir durumdur. Sanırım 4 lu testi bu yüzden istedi.ne kadar korkma dese de kafama çok taktım.ama biliyorum Allah'ın dediği olacak o yüzden tevekkül etmeye çalışıyorum. 4 lu test sonucum da güzel cikar insAllah.Allahim tüm anne adaylarını ve bebeklerimizi korusun.
Merhaba, kızlar benim bugün belimin 4 parmak kadar üstünden 5 dk da falan sancılarım oldu, hafif şiddette ama rahatsız oldum korkumdan endol kullandım.Diğer bebeğimi bel sancısı başladıktan sonra kaybetmiştim ama o zamanla şiddetlenmişti bu şiddetlenmedi acaba yatmaktan belim mi sıkıntı yarattı bilemedim ilaçtan yarım saat sonra geçti ağrı ama tekrar başlarsa diye korkuyorum. Doktor kontrolümde yarın.
Size sorum ki özellikle endol kullanmış olanlara 20+0 dayız haftada 1 endol kullanmış oluyorum resmen siz kaçınca haftaya kadar kullandınız?, ve en fazla ne kadar sıklıkta kullandınız?
Ben her iki gebeliğimdede Endol fitil kullandım. Çünkü benim rahmin bebeği bence istemiyordu küçük oğlumda daha 11. Haftası kadılmaların başladı. Büyük oğlumda 25. Haftadan 30. Haftaya kadar hastanede yatarken veridi. Küçük oğlumdada 30. Haftaya kadar kullandım. Genelde tarlalarını açmaya çalışıyordum. Arda bey 3-4 günde bir kullanabilirsin desede 7-9 arasına çıkarmaya çalışıyordum.
Endol fitili sanırım pıhtılaşma sorunu olanlarda çok tavsiye etmiyorlar. Çünkü anne karnında bebeğin akciğerleri devreye girmediği için kalp den vücuda kan taşıyan bir damar var bu damarın tıkanma olasılığı 30. Haftadan onar daha yüksek o yüzden yasak kullanmak.
Bebek doğduktan sonra akciğerler devreye girince atar ve toplar damarlar devreye giriyor ve bu damar kapanıyor. Büyük oğlum da 30. Haftaa Endol bırakdık fakat kasılmalarım çok sıklarında 32 haftada doğum oldu oğlum küçük olduğu için bu damar açık kaldı ve tedavi gördü.
Eğer Dr kullanmanda bir sakınca görmüyorsa kullan canım. Fakat belindeki ğrı içinde Dr Danış istersen ben kasılmam olunca kullanıyordum.
Doktorum kullanabilirsin dedi ameliyat öncesi ve sonrası verdiler 9 gün oldu bugün yine kullandım. Bel ağrısı bazen oluyordu ama hareket yada yön değiştirince düzeliyordu bu değişmedi. Dr da iki güne bir arıyorum yarın kontrolüm olduğu iç,n arayamadım inş önemli değildir dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?