Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayy yapmaa paşam akşaam aksam görünce bi tuhaf oldum Allah büyüktür inşallah bir şey olmadan kavuşacak bebeğine..
Dualarımda herzaman.. Allah yardımcısı olsun. ..
Chnb bu enfeksiyon durumu nedir canım ya benimde hep önce kesem patlar suyum tamamen bosalir sonra durduralamayan doğum.

kızlar paşamla konuşmuş. ( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...

Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Allahm sen bebeğimizi koruu

kızlar paşamla konuşmuş. ( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...

butun gun onu dusundum insAllah hersey yolunda giderr rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetien yavrusunu annesina bagislasin

Çok sağolun arkadaslar. İnsAllah bu kist zamanla kaybolur. İcimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Bu arada esim buraya girmeme kızıyor üzülüyorsun diyo. Beni Arda Bey'e de şikayet etti. Aslında üzülmüyorum bilakis burdan çok şey öğrendim ama bunu esime anlatamadım. O da hassas bı donemde benim hiç bişeyden etkilenmemi istemiyor. O yüzden arada kacak girerek idare etmeye calisicam. Esim soz verdirdi ama ileriki zmanda belki sozumu geri aldiririm. En azından muayene sonralarindaki onemli bilgileri paylasarak başka okuyanlara yardım etmek istiyorum.

Merhaba bende de faktör v heterozigot ve mthfr 677 homozigot var. Arda Bey'e gidiyorum. Pihtilasma icin kullandığım ilaç ve vitaminler:
Coraspin 100
Folbiol
Apikobal
Clexane 0,6 günde 1 kere.
Pihtilasma durumumuz nerdeyse aynı. Doktorunuza görüşüp igne kullanmanız daha dogru olur sanirim.cunku 2 tane mutasyonunuz var. Doktorum Pihtilasma icin önemsenmesi gereken bir durum diyor her zaman.

Cok cok uzuldum pasam ama Allah in izniyle emin ellerdesin. Hayirlisiyla Rabbim hayırlı bir sonuca ulaştırsın. Rabbim saglikla, hayirlisiyla ve vakitli bir dogumla zamanı geldiginde evladına kavuştursun. İnsAllah bebegin içeride daha uzunca bir süre kalır. Esim sözü geri verdirene kadar en kötü giremezsem klinikten hayırlı haberlerini alırım insAllah.Allahım yardımcın olsun.

sağol canım ama benim ikiside heterozigot senin homozigotun da var.homozigot önemli olan sanırım.

hadiiii yaaaa kalbim hızlı atmaya başladı

sık sık hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarındasın paşam herşey güzel olsun İNŞALLAH

arkadaşlar PAŞAM şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş..
hepimiz çok üzüldük aramızda tefriciye başladık PAZARTEİYE KADAR okunacak..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Buraya kaçar tane okuyabilirsiniz yazarsanız listeye alırım sizi.
Şimdiden teşekkür ediyorum

Cok endiseliyim ama tefriciye bilmiyorum ki

Salât-ı Tefriciye Duâsı (Arapça-Türkçe Okunuşu ve Mânâsı) | Umut Huzmeleri

Bumu acaba ? Kusura bakmayın bilmiyorum ama paşam için okumak istiyorum.Hiç konusmusluğum bile yok tanımıyorum ama aylardır takıp edıyorum dua ediyorum onun için alsın bebeğini kucağına diye.Çok kötü oldum haberi görünce.Allahım bağışlasın inşallah.Habersiz bırakmayın lütfen iletişime geçenlerde yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…