- 22 Ocak 2008
- 309
- 34
- 298
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.381
Doktorum kullanabilirsin dedi ameliyat öncesi ve sonrası verdiler 9 gün oldu bugün yine kullandım. Bel ağrısı bazen oluyordu ama hareket yada yön değiştirince düzeliyordu bu değişmedi. Dr da iki güne bir arıyorum yarın kontrolüm olduğu iç,n arayamadım inş önemli değildir dua edin nolur.
kızlar paşamla konuşmuş.( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...
kızlar paşamla konuşmuş.( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...
Canım korkma. Koroid pleksus kisti benimoğlumda da vardı. Bizde de 4 lü yapmıştı arda bey ve maalesef 10 da 1 down riski çıkmıştı. Başka bulgu yoktu . yalnızca kanda bu değer çıktı. Ve şükür sağlıkla doğdu oğlum kist de geçti sonradan...
Rabbim sağlıkla kuzunu zamanında kucağına almayı nasip etsin
Ben de 5 . Haftadan sonra evdeydim. Dışarı çok çıkmadım genelde dinlendim. 9. Haftadan sora biraz daa sıkı dinlendim 12. Haftadan sonrada 2,5 altına indiği için yattım doğuma kadar.
Çok yorma kendini dışarıda yürüşler de yapma yine de. Allah'a emanet olun.
Canım hayırlı ne ise o olsun. Allahn izniyle takiple sende hıdenisco gibi sonuna kadar götüreceksin hamileliğini.
Arda bey çok titiz bi Dr gerçektende. Beninde küçük oğlumda 28. Haftada kalp de çift atım tesbit ergi hemen o gün çocuk kardiyolığınua yönlendirdi. Hamd olsun Dr sorun olmadığını söylledi. Rabb'ime şükürler olsun gerçektende sonradan birdaha olmadı.
Ben her iki gebeliğimdede Endol fitil kullandım. Çünkü benim rahmin bebeği bence istemiyordu küçük oğlumda daha 11. Haftası kadılmaların başladı. Büyük oğlumda 25. Haftadan 30. Haftaya kadar hastanede yatarken veridi. Küçük oğlumdada 30. Haftaya kadar kullandım. Genelde tarlalarını açmaya çalışıyordum. Arda bey 3-4 günde bir kullanabilirsin desede 7-9 arasına çıkarmaya çalışıyordum.
Endol fitili sanırım pıhtılaşma sorunu olanlarda çok tavsiye etmiyorlar. Çünkü anne karnında bebeğin akciğerleri devreye girmediği için kalp den vücuda kan taşıyan bir damar var bu damarın tıkanma olasılığı 30. Haftadan onar daha yüksek o yüzden yasak kullanmak.
Bebek doğduktan sonra akciğerler devreye girince atar ve toplar damarlar devreye giriyor ve bu damar kapanıyor. Büyük oğlum da 30. Haftaa Endol bırakdık fakat kasılmalarım çok sıklarında 32 haftada doğum oldu oğlum küçük olduğu için bu damar açık kaldı ve tedavi gördü.
Eğer Dr kullanmanda bir sakınca görmüyorsa kullan canım. Fakat belindeki ğrı içinde Dr Danış istersen ben kasılmam olunca kullanıyordum.
kızlar benim kanda faktör v heterozigot mthfr 677 heterozigot var aspirin ve folbiol kullanıyorum sizce yeterlimi aranzda heterizigot olan olupta iğne kullanan varmı.şimdiye kadar gittiğim doktorlarda kararsızdı.şimdi gittiğim doktorda en son kontrolümde iğne yazıcam dedi yazmadı sonra gerekkirse yazarım dedi benimde kafam karıştı
Merhaba bende de faktör v heterozigot ve mthfr 677 homozigot var. Arda Bey'e gidiyorum. Pihtilasma icin kullandığım ilaç ve vitaminler:
Coraspin 100
Folbiol
Apikobal
Clexane 0,6 günde 1 kere.
Pihtilasma durumumuz nerdeyse aynı. Doktorunuza görüşüp igne kullanmanız daha dogru olur sanirim.cunku 2 tane mutasyonunuz var. Doktorum Pihtilasma icin önemsenmesi gereken bir durum diyor her zaman.
butun gun onu dusundum insAllah hersey yolunda giderr rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetien yavrusunu annesina bagislasin
Kac haftalikti acababenimde hep kesem patliyo,bilen soyleyebilir mi? Ben yeniyim ama cok uzuldum
hadiiii yaaaa kalbim hızlı atmaya başladı
sık sık hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarındasın paşam herşey güzel olsun İNŞALLAH
arkadaşlar PAŞAM şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş..
hepimiz çok üzüldük aramızda tefriciye başladık PAZARTEİYE KADAR okunacak..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Buraya kaçar tane okuyabilirsiniz yazarsanız listeye alırım sizi.
Şimdiden teşekkür ediyorum
Cok endiseliyim ama tefriciye bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?