- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.681
Herkese selam kızlar bir sorum olacak... Paşam msj atmış çok üzüldüm mesajına "dogurdum hastane 17 milyar tuttu 7 milyara indi bebgin küvez parası anamı aglattı çarşambadan beri 3 milyar günlügü yogun bakımın param yokki ne veriyim acımdan sütüm gitti" yazmış bana. Benim bildiğim kadarıyla özel hastaneler küvez ve yoğunbakımdan ücret alamıyorlardı halen öyle değil mi eğer bilmedikleri bişey varsa ve bu konuda bilgisi olan varsa Paşamı bu konuda bilgilendirelim...
Herkese selam kızlar bir sorum olacak... Paşam msj atmış çok üzüldüm mesajına "dogurdum hastane 17 milyar tuttu 7 milyara indi bebgin küvez parası anamı aglattı çarşambadan beri 3 milyar günlügü yogun bakımın param yokki ne veriyim acımdan sütüm gitti" yazmış bana. Benim bildiğim kadarıyla özel hastaneler küvez ve yoğunbakımdan ücret alamıyorlardı halen öyle değil mi eğer bilmedikleri bişey varsa ve bu konuda bilgisi olan varsa Paşamı bu konuda bilgilendirelim...
Slm kızlar bana 15.haftada serklaj yapıldı.geçenlerde 2'5 cmye düştüğünü fark ettik.benimle aynı haftada sorun yaşayıp zamanında doğum yapanlar varmı?
ben ankara MEDİCANA da doğum yaptım 9 gün küvezde kaldı sadece fototerapi aldığı için 250 tl ona ödedik onun dışında bişey ödemedik..yeni yasaya göre yenidoğan yoğunbakımda bebek kaç gün yatarsa yatsın tek kuruş ödenmiyor..
Slm cnmm çoğu gonderilerini okudum kimini hüzünle ağlayarak dogum hikayeni ise mutluluktan ağlayarak. Bende 2012 temmuz ayında rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım kızım 17 gün kuvezde kaldı ve kaybettik kızım tedaviyle olmuştu sanırım sende tedaviyle hamile kaldın hikayemiz o kadar benziyor ki ve ben çok korkuyorumsuan aşılama yaptırdım ve beklemedeyim bu perşembe test günüm o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan bu arada bende ankaradayim rabbim yavrunu Güle güle buyutmeyi nasip etsin inşallah benim içinde dua et lütfen inş tekrar yaşamam bu acıları aslında dr bana kesin birşey söylemedi rahim ağzı yetmezliğine benziyor ama enfeksiyon bile erken doğuma neden olabilir demişti 24. Haftada sıkıntısız bir hamileligim vardı 25 temmuz gecesine kadar o gece ilişki sonrası kanama oldu ve ertesi gün doğum oldu dr ilişki tetiklemis olabilir dedi hep kendimi suçladım (( off çok kötü oluyorum o günleri düşündükçe
Slm cnmm çoğu gonderilerini okudum kimini hüzünle ağlayarak dogum hikayeni ise mutluluktan ağlayarak. Bende 2012 temmuz ayında rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım kızım 17 gün kuvezde kaldı ve kaybettik kızım tedaviyle olmuştu sanırım sende tedaviyle hamile kaldın hikayemiz o kadar benziyor ki ve ben çok korkuyorumsuan aşılama yaptırdım ve beklemedeyim bu perşembe test günüm o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan bu arada bende ankaradayim rabbim yavrunu Güle güle buyutmeyi nasip etsin inşallah benim içinde dua et lütfen inş tekrar yaşamam bu acıları aslında dr bana kesin birşey söylemedi rahim ağzı yetmezliğine benziyor ama enfeksiyon bile erken doğuma neden olabilir demişti 24. Haftada sıkıntısız bir hamileligim vardı 25 temmuz gecesine kadar o gece ilişki sonrası kanama oldu ve ertesi gün doğum oldu dr ilişki tetiklemis olabilir dedi hep kendimi suçladım (( off çok kötü oluyorum o günleri düşündükçe
CANIM SAGOLASUN KÜÇÜK ADAMI GÖRDÜMÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HERŞEY İYİ GİDİYOR ALLAHIM HEP BÖYLE GİYTSİN NE OLURcanım senden bunları duydum ya içim çok rahatladı rabbim sana bağışladı kuzunu maşallah subhanallah minik yakışıklıya üzülme ona bol bol iyi düşüncelerini ilet hemencik büyüsün
CANIM BEN O İŞİ HALLETİM ARTIK İÇİM RAHATHerkese slmlar
ben 2012 Temmuz da 33+3 de kızımı ddoğurdum 18 gun kuvozde kaldı oksijen aldı midesi yıkandı cigerleri kanadı fototerapi aldı yok yoktu anlicaniz Mersin özel forum yasam hastanesi ddoğumlum gece oldu kendi Dr geldi bide iki tane kist alındı bende sadece 800 tl benim icin para odedik kizim icin tek kuruş ödemedik paşam iyi araştırsın sırf sizlerin mutluluğunuzu umutlarınıza takip etmek icin baiyorum bu topige insallah hepiniz mutlu sona ulaşırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun her zaman dualarimdasiniz
Merhabalar yardım ederseniz sevinirim kızlar henüz 21 haftalık hamileyim doktora son gittiğimde rahmin üst tarafında hafif çökme var leken ya da ağrın olursa gel dedi. Erken doğum riski varmış öyle dedi. Fakat bunu netten araştırdım bi şey yazmıyor rahim ağzı yetmezliğiyle aynı mı acaba benim sorunum. Ve korkmakta haklı mıyım sizce
Düm eşim bebegimiiz görmeye gitmiş dogum sertifikasını getirimiş bebegimin göbegini getirim hlede brişeyi getirmişki beni çok aglattı o meşhur çoraplarıöptüm kokladım durudm evladım kokuyordu süt sagmaya kalkıyorum 3 saatte bir evladımın rıski çıkar işşallah günlükcan dua et olurmu dün hastenyi eşim aradı sütü yok hazır mama veriyoruz dedilerya allahım ne üzüldüm gögüslerim sızladı dün dedinki oglum aglıyor anne gögüslerim sızlıyor ondan ayrı olmam bitiriyor beni artık çoraaplarıyla aunucam okadar gzüel kokuorki bir bilsen oglum iyiymiş mşşallah 1cm artmış boyu 36 cm ken 37 olduk işşallah hep böyle gider ben iyiyim dikişlerimin acısını sagmaksak dua edin olurmu eşim beni bugün hastaneye götürüsn ben kaçtım
BU ARADA BENİ DÜŞÜNEN QARAYAN DUA EDEN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM NE MURADLARI VARSA VERSİN İŞŞALLAH KIZLAR ÇOK MUTLUYUM HEVESİM KURSAGIMDA KALMAZ İŞŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?