- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.801
benim son gebeliğimde serklajım da vardı kesem açıldı crp 9 çıkmıştı olaydan 2 gün öncesinde .antibiyotik verdi fakat sularım geldi 16 17 haftalıktı .şimdi çok korkuyorum 3 günde bir prolüton depot günlük coraspin ve demir hapı birde karnımdan clexan iğne (tronbofili var bende) bunun dışında sizler ne kulanıyosunuz akıntı var mı???
Jeton canm bende biturlu ayirt edemiyordm gebelikte akinti cok oluyo benimkide kokulu degldi cok yogundu tualette elime bayagi yogun ve sari geliyordu ne yazikki fitilde cozum olmuyo biter bitmz benimki tekrar basliyodu emfeksiyndn cok cektm ama kultr hic yaptrmadm her firsatta doktornuza akintiyi soyleyp testlernizi yaptrn oncetedbir alip sonra tevekkulu edin rabbimn istedigi oluyor benim vaktnde dogurmam imkanszdi doktrlara gore ama 40 ta dogurdm sukurlr olsn rabbmburadaki herkezede onu nasip etsn
Sacmalama kiz,tabiki gezinmiyorum,ben digerlerinde de yatiyodum ama evin icinde gezinip pc ye oturuyodum,suan asla oturma pozisyonunda durmuyorum,yemek yerken bile sadece birazcik belimden kalkiyorum,sakin gezinme,telden giriyorum nete ben,bu 6. Olmus daha nasil gezineyim,benim hep agrirdi karnim,kasiklarimda hep kasilma olurdu ta ki dusurene kadar,annem yat derdi,ben uslu durmaz bi camdan bakar,bi pc ye otururdum,ayrica alaturka wc ye de egilme sakin alafranga olmali,resmen kesemin asagi sarktigini hissederdim,birde her gun en az iki bardak komposto ic yada kuru kayisi ye 5-6 tane,asla ıkınmamalisin,muz yeme yersen yarimdan fazla yeme,bol bol ilik su ic ve misir ye,misir icini yumusatir,ve corbada.. Bu bebekler bize lazim ablacim,hamile kalir kalmaz dinlen, 3. Aydan sonrada full yat tamam miii???? Hayirli guzel haberlerle gel
Ayni seyleri surekli bende dusunuyorum ama iyi degil,guzel seyler dusunelim guzel olsun,surekli istirahat et ama hep yatdeğil mi ya? şimdiye kadr hiç görmedm.birazcık akıntının zararı olmaz di mi yani?fitile 6 gün devam et demişti doktorum.içinde 14 tane var aslında..şimdi 6 gün kullanıp bi bakayım o zaman duruma..inş sıkıntı olmaz.çok tedirgin oldum ama ya..napıcaksın kayıplar olunca insan normal düşünemio maalesef..beni en iyi siz anlarsınız..rabbim kucağımıza almayı nasip etsn inş.günler geçmiyor sanki.daha 15 haftayım ben..nası geçicek bu kadar zaman diyorum..bn de bigün burdan yavruma kavuştum die yazabilecek miyim acaba?
sagol ravzacıgım söylediklerine kulak verecegim inan hamile kaldıgımda.insallah ravza insallah cok istiyorum bebegim olsun.sendende idoktora gittiginde güzel haberler alman dilegiyle.muhakkak bilgilendir olurmu
aekadaslar merhaba ben rahim uzunluğu 20.haftada 4.2 ölçülmüştü bugun 21.hafta 3.8 doktor sorun yok kapalı 2 hafta sonra gel dedi dedi ..şimdi bu uzunluk gitgide düşecekmi
Sende rahimagzi yetmezligi yokkimaasallah turp gibisin canim.. Dusmesi normal zaten,bizim baslangic olcumuz bile 3.8 olmadi..
Tabiki yazicam burda :) persembe gidicem insaAllah rahim boyum kisalmamistir diye dua ediyorum ama kendimide iyi hissediyorum bu sefer :)
sadece bir hissiyat benimkiside bu sefer olacak sanırım ravza bu sefer basaracak ve bebişini kucagına alacaksın.bendede dualısın haberin olsun.:))
Ne yazacağımı bilemedim ya. Bende böyle ilğisiz ve hastasını tanımayan Dr nefret ediyorum. En azında bilğisayar var ben içeri girmeden şöyle bi geçmişimi oku da yanımda pot kırmaBENDE BUGÜN MURAT BEYLE RANDOVUME GİTTİM
burdakı dr larmı çok gerideler yada herkez kendini çok bilmiş görüyor ben bu işi çözemedim
benım 3,5 aydan berı devam eden kanamam olabilirmiş neden rahatsız oluyormusum tamamen beynen gerçekleşen bir olaymış
rahım temiz yumurtalıklarda herhangi kıst yokmuş zamanla geçeçekmiş siz benım erken doğum yapacağımı tahmın etmıştınız o yuzden randovu tarıhı vermemıştınız dedim
biz seninle ne konuşuyorduk gittiği en büyük hafta nereye kadarsa oaraya gıtsın diyorduk
normal doğum ve serklajla doğum yaptığımı dahı bilmiyor yanı gereksız bır randovuydu
sadece olan benım çokk çokk azda olsa gelen sütüme oldu çünkü inegöldeki dr artık sağma dedi bu dr aaaa yazık olmuş dedi
ne diyeceğimide bilemdim
canım bu akıntı konusunda benimde kafam karışık.bendede bi akıntı var 20 gündür falan dr söledim fitil verdi hala geçmedi acaba gebelikte olan normal akıntımı bilemedim.koku falanda yok ama korkuyorum onun için yarın başka bi dpktora gidicem kültür falan isteyecem en azından içim rahat eder.
Yorgunbulut canm once sakin ol sonra temkinli davran bende 22. Haftadn sonra enfeksiyn hic bitmedi ustelik idrar yolu enfejsiyn diye defalrca antibiyotk kulkandm banamisn demedi arada fitilde kullandm sari akintm fitile ragmn devam etti yinede sadece idrarda enfeksiyn var sanip antibiyotk kulkandm taki 37 de serklajm alinirkn serklaj ipi cok enfeksiyn kapmsti alinirkn canm cok yandi ve kanamamda cok oldu 22. Haftadn sonrada kasiomam hic durmamsti meger idraryolu degl serklaj enfeksiyn kaptigi icin sancilanmism serklaj alinir alinmz rahtlamstm hatta sancm kesildi diye sezeryan olacktm :) kisacasi uzattm akinti kokulu olmk zorunda degl temkinli ol fitili kullan her gittigndede doktoruna soyle tualette sirkeli su kukan doktorm demsti rahimde yabanci bir madde var sonucta ne yazikki enfeksiyonu tamamn engellleyemesnde kontrol altnda tut ben cok cektm allaha guven okadar sanci ve enfeksiyona ragmen 40 ta dogurdm
Ayni seyleri surekli bende dusunuyorum ama iyi degil,guzel seyler dusunelim guzel olsun,surekli istirahat et ama hep yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?