- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.841
Paşam beni çok korkuttun yazının sonu gelmedi..
öyle uzun bir yazı,aglamaklı,bir de söze nerden baslasam demişsin offffffffff
aklımı başımdan aldın..
30 haftalık bebek artık senin oğlun,büyüyor,saglıklı..
Allah korusun küvezde bile olsa ne hastalıklar gecirenler oluyor..
bak ağıt ağıdı getirir der ananem..lütfen artık sevin..
yanında olmasa da bir yavrun var biliyorsun eninde sonunda evine gelecek,kavuşacaksın..
belki sölemesi kolay diceksin ama faydası olsa hep beraber ağlayalım.
lütfen canım artık bebegini de kendini de yıpratma..bak hisseder herkes aynısını söylüyor
Allah yardımcın olsun ama senden daha kötü durumda olanları düşün..
neden acildeydin sebebi neydi ? ne yaptılar ? şimdi ne kadarlıksın ? saol cvp yazd.için
haklısın şu an o durumdayım hergün dr a gidesim var huzur yokBenim bir önceki gebeligim ikizdi ve 24. Haftada erken doğumla kaybettim.
Sırf bu yuzdendirki o haftalar surekli korku ve kendimde belirti aramakla geçti.
Ve en ufak birseyde bazen kendimi psikolojik olarak rahat hissetmek için özel bir kadın dogum merkezine gittim 7/24 nöbetçi dr olan.
Esasında hiçbirşey yapmadılar hiçbirinde . Şükür hiç önemli birşeyin yoktu
Sadece bir serum takip sabaha kadar yatırdılar beni. Ve birde kan idrar tahlilleri.
Ve sabah bir ton para ödedik boşu boşuna ama olsun .
Yoksa o haftalar gecmiyecekti.
canım ne verdi antibiyotik? bana bitinde alfasilin birinde suprax verdi .ama benim kanımda var crp ... idrarımda bişey yoktu.kızlar akıntım var demiştim ya o akıntı enfeksiyonmuş meğer.dün doktora gittim vajinal muayene etti akıntıma baktı enfeksiyon dedi.idrar tahlili yaptırdı idrardada enfeksiyon çıktı.rahim boyumda dikişten önce 2.88 di şimdi 2.33 düşmüş bu arada dikiş atılalı 34 gün oldu.sıkı yat tek tuvalete kalk dedi progestanı günde 3 çıkardı vajinal kullan dedi.enfeksiyon için fitil antibiyotik falan verdi biraz canım sıkkın
canım hoşbuldum hastamız vardı ondan evden uzak kaldımcanım nerelerdesin bayadır listelere baktığın yoktu hoş geldin.sen olmayınca liste yayınlayan yok.:))))
iyi yaptın canım..sevindim yazmana.yok hamileler de yazıyor bilgilerini..bu bilgisi yazılı olan arkadşlar hep doğum yapmış mı bana mı öle geldi..yani biz de yazalım mı bilgilerimizi anlamadım ama yine de yazayım..heves ettim baya:)
ad: yorgunbulutlar
serklajı yapan dr: bülent gürhan kahraman
takip eden dr: bülent gürhan kahraman
bu arada 16. haftamdayım henüz
eklerim tabiki nihancım aramıza hoşgeldinmmery selam hamile beklediklerimize benide eklermisin.
feryal sen hep yaz...alttaki o takvimi görünce umut doluyorummmmBenim bir önceki gebeligim ikizdi ve 24. Haftada erken doğumla kaybettim.
Sırf bu yuzdendirki o haftalar surekli korku ve kendimde belirti aramakla geçti.
Ve en ufak birseyde bazen kendimi psikolojik olarak rahat hissetmek için özel bir kadın dogum merkezine gittim 7/24 nöbetçi dr olan.
Esasında hiçbirşey yapmadılar hiçbirinde . Şükür hiç önemli birşeyin yoktu
Sadece bir serum takip sabaha kadar yatırdılar beni. Ve birde kan idrar tahlilleri.
Ve sabah bir ton para ödedik boşu boşuna ama olsun .
Yoksa o haftalar gecmiyecekti.
kızlar akıntım var demiştim ya o akıntı enfeksiyonmuş meğer.dün doktora gittim vajinal muayene etti akıntıma baktı enfeksiyon dedi.idrar tahlili yaptırdı idrardada enfeksiyon çıktı.rahim boyumda dikişten önce 2.88 di şimdi 2.33 düşmüş bu arada dikiş atılalı 34 gün oldu.sıkı yat tek tuvalete kalk dedi progestanı günde 3 çıkardı vajinal kullan dedi.enfeksiyon için fitil antibiyotik falan verdi biraz canım sıkkın
paşam cnm eğer bebeğin 3 -4 gün senle kalsaydı inan ayrılman çokk çokk daha zor olurdu ama hayırlıysa geçeçek bu günlerkızlar hepinizden allah razı olsun ne yapayım göz yaşlarımı malese tutamıyorum lohusa sendurumuna girdimhayal etttigim bunlar degildi bugünümede şükür ama ne yapayım ana yüregi oglumu makinalar abaglı ilk defa dogum etigim akşam görüdm allahım ban işte dedi eşim oglumuz allahım deidm çok küçük nasıl büyür bu dedim ne aglamam varmış bebegin yanında hemşire yapmayın paşam dedi hisseder seni dedi dualşar ettim evladım için büyüüsn dedim bugun gördüm yakışıklı küçük adamımı suratı avcum kadar yok allahım kaynanam diyorumki anne çok gzüel bri bebek yakışıklımı yakışıklı dedim gülerekten dediki kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş dedi gülüştük ama öyle evladım çok güzel dokundum ogluma oksadım bedenini suratını inanın sıcacıktı yarın elimi yıkıyım yüzüne dokunucam konuşucam oglumla yarın arda beyle randevumuz var saat 1 de muayene oluyum ver elini muhammed eminim saatlerce kalsam onu seyretsem doyamam hep derdim bri oglum olsun sonra kızım olsun rabbim dualarımı kabul etti tek korkum çok küçük nasıl bakıcam nasıl hakedicem canını acıtırmıyım iyi bri anne olurmuyum bilemiyorum eşim diyorki sen kartaldan farksız olursun açarsın pençelerini heyt kimse dokunmasın dersin diyor ne güldüm en az 6 ay dedi doktor bebegi kimse göremzmiş
slm canım,çok gçmiş olsun inşallah en kısa surede geçer..benimde dikişim atılalı 15 gün olmak üzere ,ikiz gebelik benimki ,onun için koruyucu serklaj yapıldı 14. haftamda,en çok korktuğum şey enfeksiyon benimde çok dikkat ediyorum fakat iki gündür az da olsa akıntım var kokulu değil beyaz akıntı,enfeksiyon mu bilmiyorum doktor randevuma 19 gün var daha ne yapsam bilemedim ....
canım ne verdi antibiyotik? bana bitinde alfasilin birinde suprax verdi .ama benim kanımda var crp ... idrarımda bişey yoktu.
paşam cnm eğer bebeğin 3 -4 gün senle kalsaydı inan ayrılman çokk çokk daha zor olurdu ama hayırlıysa geçeçek bu günler
yüsramda çok küçüktü vee kaç tane çocuk büyütmüş anlam bile ayy böyle mi tutayım şöylemi olur vs düşünürken
HAMDÜ SENALAR OLSUN RABBİMİN VERDİĞİ ANNELİK duygusuyla öyle bir tutuyorsun ki kimse senin tuttuğun gibi olmuyor
sende endişe etme feryalın bana söylediği bir söz vardı kedi köpek te yavrularını bakıp büyütüyor sen neden endişe ediyorsun
çokk çokk korkuyordum yüsram küçüktü ve yardım edecek kimsem yoktu ablam geldi 10 gün kaldı giderken valvardım ne olur gitme ben yalnız bırakma yüsaramla diye ama ablma sen artık kızınla başbaşa kal ve sorumluluğunu üstlen dedi ve gitti zordu ama herşey gibi güzeldi o zorluklar bile
paşam cnm eğer bebeğin 3 -4 gün senle kalsaydı inan ayrılman çokk çokk daha zor olurdu ama hayırlıysa geçeçek bu günler
yüsramda çok küçüktü vee kaç tane çocuk büyütmüş anlam bile ayy böyle mi tutayım şöylemi olur vs düşünürken
HAMDÜ SENALAR OLSUN RABBİMİN VERDİĞİ ANNELİK duygusuyla öyle bir tutuyorsun ki kimse senin tuttuğun gibi olmuyor
sende endişe etme feryalın bana söylediği bir söz vardı kedi köpek te yavrularını bakıp büyütüyor sen neden endişe ediyorsun
çokk çokk korkuyordum yüsram küçüktü ve yardım edecek kimsem yoktu ablam geldi 10 gün kaldı giderken valvardım ne olur gitme ben yalnız bırakma yüsaramla diye ama ablma sen artık kızınla başbaşa kal ve sorumluluğunu üstlen dedi ve gitti zordu ama herşey gibi güzeldi o zorluklar bile
canım hoşbuldum hastamız vardı ondan evden uzak kaldım
şimdi geldim artık ihmal etmem listeyi..
liste görevi benim o yüzden kimse yayınlamaz:)))
senin bebegin kızdı di mi..onu da ekleyeyım hemen
iyi yaptın canım..sevindim yazmana.yok hamileler de yazıyor bilgilerini..
seni simdi doktor tasiyelerine ekliyorum bir de tahmini dogum tarihin ve bebegin cinsiyetini yazarsan hamile listemize de ekleyeyim..
eklerim tabiki nihancım aramıza hoşgeldin
feryal sen hep yaz...alttaki o takvimi görünce umut doluyorummmm
senin için cok seviniyorummm
canım bende bu akıntı meselesini anlayamıyordum ki dün bu akıntı enfeksiyon diyene kadar.benimde akıntım 20 gündür falan vardı önceleri çok azdı bu hafta biraz arttı benim akıntı sarı renkte çamaşırda leke bırakıyor koku falanda yok bu doktorlar hemen koku soruyor ama benim koku yoktu enfeksiyon çıktı.takip et akıntını artarsa önce gidersin doktora.arada idrar testide yaptır benim 10 gün önce idrar verdim bişey yoktu dün enfeksiyon çıktı üstelik idrarda yanma falanda yoktu.tedbiri elden bırakmayalım canım malum dikiş enfeksiyon yapar diyor doktorlar
5 in üstü yüksek sayılıyor benim hep 6-7-8 bi kurtulamıyorum ya napıcağımı şaşırdım 10 yaşında kızım var okuldan mikrop getiriyo hepcanım bana idrar yolu enfeksiyonu için üromisin ve enfexia,vajinal için biteral fitil verdi.crp 10 gün önce baktırdım 1.26 çıktı dr bişey demedi.senin crp kaçtı kaçın üstü yüksek sayılıyor
rahim ağzı boyu 35 den aşağı düşmedikçe her dr yapmıyo ama önlem amacıyla kısalmasa bile yapan dr lar var .benim 35 den 28 e düştü 14.haftamda yaptı serklajı.beklemesinin sebebi enfeksiyondu.kısalmasa ble yapıcaktı .çünkü 2 kaybım var rahimağzı yetmezliğinden .ayrıca başka dertlerimde var birsürü ....trombofili var ,yaş var,crp var var da var ...ilk 3 ayda kanamam vardı vücut atıyo istemiyo bebeği virüs olarak algılıyo dendi .herşeyi göze aldım hiç kalkmadan yatmayı ama çok zor çok zorMERHABA HOŞBULSUMlistede dikkatimi ceken bir sey var. hidennisko arkadasımıza ilk gebeliğinde serklaj yapılmış.ikincide yapılmamıs sanıyorum.gerkli olmadıkca yapılmıyormu yoksa her gebelikte.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?