Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Şuanda fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum sadece daha önce erken doğum yaptığım için iğne tedbiren verildi

bende yaklasık 5.5ay önce bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliginden.hamileligim süresince haftada bir iğnem oldu.fitide sürekli kullandım.22+6da kaybettim.ama akıntım dönem dönem benmde oldu.doktorun ne diyor bu konuda.alttan muayene oldunmu?

Alttan muayne oldum bişey demedi akıntım değişik gibi geliyor bana belki bu haftalarda normaldir bilemiyorum süt gibi

Şuanda fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum sadece daha önce erken doğum yaptığım için iğne tedbiren verildi

Canim igne akinti filan yapmiyo,yani normal seyrinde olagan akinti,sende sulu ve kokuluysa hemen doktoruna gorun,ozellikle de serklajliysan

Nihan_n
Maalesef rahim yetmezligi tanisini koymak cok kolay degil,ozellikle hic kaybin olmadan bu taniyi koyamiyolar birde seni kim gordu bilmiyorum ama ben 5 kayip yaptigim icin olagan ustu sabikaliyim,bu sebeple hep uzmanlar docentler ilgilendi,kanuniye gidip bakicam,randevumu aldim sonucta birde her kastane cok kalabalik,artik ozellerde ayni

Canim netten arastirdim zengin bi kadrosu 3 tane perinatologu var insaAllah guzel olcak :) birde ben ozel ilgi filan istemem yani bebegim emin ellerde olsunda varsin ilgisi az olsun :) esim dogumu emsey hospital da yaptircam diyoda,amaaan diyorum ordada dogurcam devlettede,yeterki kuvezi, deneyimli personeli olsun :) ben coook dogum yaptim cok hastane koşulu gordum,kimi ilgiden kiriliyodu ama bana sifa olmadi,kimide ilgisizlikten perisandi ama doktorlari anliyodu..

evet canım 3 tane perinatoloğu var.ben 2 gece yattım vizite geliyolardı her sabah.hastanede perinatoloji bölümü olması güzel temiz büyük bir hastane odalarıda 2 kişilik tek kişilik özel hastane gibi ve ilgileniyolar.ben ordaki dr muaynehaneside var oraya gidiyorum tahliller için hastaneye gönderiyo randevu almadan direk buluyosun doktoru ben simdil,k memnunum

paşam bilmem beni hatirlarmisin.. hep dualarimmdaydim hamisken.. cok şükürr kacinci haftanda aldin yavrunu bilmiyorum ama dogum yapmissin seninde kucaginda saglikli bir melegin ne kadar sevindim ne kadar agladim bilemezsin.. rabbim bekleyen isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah... yavruna yavrularimiza saglikli sihhatli hayirli uzun ömürler versin

İnsaAllah ya valla ayrica inceliyolarsa muayenehanesinede gidebilirim gerekirse :) persembe randevum var hayirlisi :) sen dogurdun mu? Hamile misin?

canım sanırım k.çekmece civarındasın..TEM HOSPİTAL da DR.YEKER NURİ var..çok ii bir cerrah..bence bi araştır..

Cok sagolun.. Buraya bi gideyimde begenmezsem diger secenekler aklimda,şu durumda elimden geldigince az hareket etmek istiyorum 21 bitti en riskli donemim bu arada esenlerdeyim,annemde kaliyorum ama en iyi kanuni dediler oradan aldim randevuyu

İnsaAllah ya valla ayrica inceliyolarsa muayenehanesinede gidebilirim gerekirse :) persembe randevum var hayirlisi :) sen dogurdun mu? Hamile misin?

canım ben 18 haftalık hamileyim.dikişliyim 1 aydır yatıyorum.bana o hastanedeki dktoru tavsiye eden burdan bi arkadaş onun şimdi 3 yasında bi kızı var 38 haftada doğum yapmış o bana umut oldu ve o doktora başladım.

Senin de kayiplarin oldu mu? İnsaAllah kucagimiza aliriz bebeklerimizi

15 haftalık hamileyim 1 hafta önce serklaj yapıldı hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sürekli tuvaletim var gibi .orda bi garip baskı var .hiç huzurum yok .sizler nasılsınız

15 haftalık hamileyim 1 hafta önce serklaj yapıldı hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sürekli tuvaletim var gibi .orda bi garip baskı var .hiç huzurum yok .sizler nasılsınız

hayırlı olsun canım.bende dikişliyim 1 ay oldu olalı.acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldun öle olunca insanın süekli tuvaleti glir.çoksu iç günde 3 lt.ayaklarını sırtını sıcak tut üşütme sakın.içim rahat etsin diyosan yakınlarda özel hastane falan varsa eşini gönder tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum desin senin kalkamadığını anlatsın bi kap veriyolar o kabı eve getirsin ver geri götürsün eşin sonuç 15 dk çıkıyor.dr telefonda sölersin sonucu.birde moralini yüksek tut bişeymi olacak korkusu olduğu için sürekli kenddimizi dinliyoruz

yarın gitçem hastaneye idrar yaptırdım bişey yok fakat crp 6.5 -7.5 dan aşağı düşmüyor grip oldum mikrobu bitmedi birtürlü. wc olayını dr a söylüyorum önemsemiyor bişey var kesin anormal bu .

yarın gitçem hastaneye idrar yaptırdım bişey yok fakat crp 6.5 -7.5 dan aşağı düşmüyor grip oldum mikrobu bitmedi birtürlü. wc olayını dr a söylüyorum önemsemiyor bişey var kesin anormal bu .

canım bişey yoktur inşallah belki ilaçlar falan tuvalete cıkarıyodur. benimde gecen hafta karnım ağrıdı dr gittim bişey yok dedi ama ben taktım ya akşam dahada arttı adet olucakmışım gibi eyvah buda gidecek dedim gece 11 de başka hastaneye gittim idrar ultroson nst bile bağlandım bişey yok dedi eve geldim kafam rahatladı ya ağrı falanda kalmadı dr böle düşünürsen kötü şeyleri tetiklersin dedi.sende kafaya takmamaya çalış biliyorum zor ama iyi düşünn bu sefer alcaz inşallah kucağımıza

Yelizcim boyle hissetmen normal,serklaji hissedebilirsin arkadasimda senin gibi hep huzursuzum diyo ama bu hassasiyetle alakali,bendede oturma kemiklerimin uzerine yayilirsam resmen dikisi hissediyorum ve bu normal dedi doktorum,sk idrara cikmanda zaten normal hamilelikte dert etme

Aynilarini bende yaptim :) napalim korkuyoz :) benim daha cok gaz sancim oluyo cok agriyo o zaman,zonkluyo resmen.. Alistim artik kendimi sakinlestiriyorum,sizde hersey guzel olacak diye tekrar edin inanin :) inanirsak olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…