- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.761
Şuanda fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum sadece daha önce erken doğum yaptığım için iğne tedbiren verildi
bende yaklasık 5.5ay önce bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliginden.hamileligim süresince haftada bir iğnem oldu.fitide sürekli kullandım.22+6da kaybettim.ama akıntım dönem dönem benmde oldu.doktorun ne diyor bu konuda.alttan muayene oldunmu?
Şuanda fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum sadece daha önce erken doğum yaptığım için iğne tedbiren verildi
ravzacım anladığım daha kanuni sultan Süleyman hastanesine gitmedin.benim doktorumda orda ali gedikbası bende oraya gidiyorum tabi bu dr muaynehanesinede.daha öncede yazmıştım sana gördünmü bilemedim.gidersen gelişmeleri banada haber ver
Canim netten arastirdim zengin bi kadrosu 3 tane perinatologu var insaAllah guzel olcak :) birde ben ozel ilgi filan istemem yani bebegim emin ellerde olsunda varsin ilgisi az olsun :) esim dogumu emsey hospital da yaptircam diyoda,amaaan diyorum ordada dogurcam devlettede,yeterki kuvezi, deneyimli personeli olsun :) ben coook dogum yaptim cok hastane koşulu gordum,kimi ilgiden kiriliyodu ama bana sifa olmadi,kimide ilgisizlikten perisandi ama doktorlari anliyodu..
evet canım 3 tane perinatoloğu var.ben 2 gece yattım vizite geliyolardı her sabah.hastanede perinatoloji bölümü olması güzel temiz büyük bir hastane odalarıda 2 kişilik tek kişilik özel hastane gibi ve ilgileniyolar.ben ordaki dr muaynehaneside var oraya gidiyorum tahliller için hastaneye gönderiyo randevu almadan direk buluyosun doktoru ben simdil,k memnunum
İnsaAllah ya valla ayrica inceliyolarsa muayenehanesinede gidebilirim gerekirse :) persembe randevum var hayirlisi :) sen dogurdun mu? Hamile misin?
canım sanırım k.çekmece civarındasın..TEM HOSPİTAL da DR.YEKER NURİ var..çok ii bir cerrah..bence bi araştır..
İnsaAllah ya valla ayrica inceliyolarsa muayenehanesinede gidebilirim gerekirse :) persembe randevum var hayirlisi :) sen dogurdun mu? Hamile misin?
canım ben 18 haftalık hamileyim.dikişliyim 1 aydır yatıyorum.bana o hastanedeki dktoru tavsiye eden burdan bi arkadaş onun şimdi 3 yasında bi kızı var 38 haftada doğum yapmış o bana umut oldu ve o doktora başladım.
Senin de kayiplarin oldu mu? İnsaAllah kucagimiza aliriz bebeklerimizi[/QUO
3 tane kaybım var.ilki 7 haftalıkkrn kalp atışı durdu.diğerleri 20. hafta ve 18 hafta da rahim 3 cm açıldı suyum geldi kaybettim.inşallah bunu alırım kucağıma.Allah sanada ve burdaki arkadaslarada kucağına almayı nasip eder.senle haftalarımız yakın bakarsın aynı hastanede beraber doğum yaparız:)
15 haftalık hamileyim 1 hafta önce serklaj yapıldı hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sürekli tuvaletim var gibi .orda bi garip baskı var .hiç huzurum yok .sizler nasılsınız
hayırlı olsun canım.bende dikişliyim 1 ay oldu olalı.acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldun öle olunca insanın süekli tuvaleti glir.çoksu iç günde 3 lt.ayaklarını sırtını sıcak tut üşütme sakın.içim rahat etsin diyosan yakınlarda özel hastane falan varsa eşini gönder tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum desin senin kalkamadığını anlatsın bi kap veriyolar o kabı eve getirsin ver geri götürsün eşin sonuç 15 dk çıkıyor.dr telefonda sölersin sonucu.birde moralini yüksek tut bişeymi olacak korkusu olduğu için sürekli kenddimizi dinliyoruz
yarın gitçem hastaneye idrar yaptırdım bişey yok fakat crp 6.5 -7.5 dan aşağı düşmüyor grip oldum mikrobu bitmedi birtürlü. wc olayını dr a söylüyorum önemsemiyor bişey var kesin anormal bu .
15 haftalık hamileyim 1 hafta önce serklaj yapıldı hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sürekli tuvaletim var gibi .orda bi garip baskı var .hiç huzurum yok .sizler nasılsınız
Senin de kayiplarin oldu mu? İnsaAllah kucagimiza aliriz bebeklerimizi[/QUO
3 tane kaybım var.ilki 7 haftalıkkrn kalp atışı durdu.diğerleri 20. hafta ve 18 hafta da rahim 3 cm açıldı suyum geldi kaybettim.inşallah bunu alırım kucağıma.Allah sanada ve burdaki arkadaslarada kucağına almayı nasip eder.senle haftalarımız yakın bakarsın aynı hastanede beraber doğum yaparız:)
Surekli yatiyosun dimi? Hic kalkma,ben sadece wc icin kalkiyorum,akintini ve idrarini da kendin takip et,insaAllah aliriz kucagimiza :))
canım bişey yoktur inşallah belki ilaçlar falan tuvalete cıkarıyodur. benimde gecen hafta karnım ağrıdı dr gittim bişey yok dedi ama ben taktım ya akşam dahada arttı adet olucakmışım gibi eyvah buda gidecek dedim gece 11 de başka hastaneye gittim idrar ultroson nst bile bağlandım bişey yok dedi eve geldim kafam rahatladı ya ağrı falanda kalmadı dr böle düşünürsen kötü şeyleri tetiklersin dedi.sende kafaya takmamaya çalış biliyorum zor ama iyi düşünn bu sefer alcaz inşallah kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?