- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.221
Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..İki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..İkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...
aranızda benim gibisini gören oldu mu arkadaşlar acayip kaşınıyorum yaa
35. haftada başladı 2 haftayı geçti devam ediyor
bütün vucudumu kapladı döküntüler
dr ilaç ve losyon verdi fayda etmedi
bu salı da acilde serum verdi ama nafile
ölüyorum yaa ölüyorum kaşınan yerler bi de kabuk bağlıyor üstüne tekrar kaşınıyor kanıyor
çok berbat durumdayım
ilk defa görüyorum böyle bişey
tam rahatladım korkularım bitti derken bu başladı
şu hamilelik keyfi neymiş bilemedim ya
ah ah aynı dertten bendede var 2 haftadan fazla kaşındım 3 dr a gittim anlamadılar en son cildiyeci bir prof a gittim kurdeşen olmuşum kullandığım ilaçlar ciğerini yormuş olabiliri dedi en çok bunun üstünde durdu ayrıca gebeliğe bağlıda gelişiyormuş stres çok etkiliyormuş e bizde pek sakin değiliz dr ancak doğurunca geçer dedi ilaçlar çok rahatlattı bıraktım bir ara şimdi gene kaşınmaya başladım atakalrı çok kötü oluyor şu an heryerim yara elelrim karnım bacaklarım yara olunca rahatladım en azından artık acıyor kaşınmıyor bu bile iyi :)
bende dün 100 mg şeker yüklemesi yaptırdım arkadaşlar dr.evet şeker problemimiz var dedi 2ooo kalorilik örnek diyet listesi verdi.
birdendün ben idrar yaptırdım 6-7 lokosit az bakteri görüldü yazıyordu dr lokosit yüksek değil ama bakteri görülüyorsa agumentin 1000 liğe başla dedi ve takrar idrar kültürü yaptır dedi yaptırdım pzt alıcam.işallah bu antibiyotiklerin bizlere bebişlerimize zararı olmaz
bizde 26*2 olduk teyzeleri
ya kizlar dunden beri surekli camasirim islaniyor,fakat ben normalde de cok terliyorum zaten ve terledigimi dusundum.Aklima acaba suyum da mi geliyor diye gecti ara ara ama daha once de bu tarz islakligim oludugundan pek ustunde durmadim.Simdi ara ara yine islaniyor ve cok telas ettim ,anlayamiyorum ter mi,akinti mi,nedir bu.Forumda bir takim pedlerden yada bi preparattan bahsedilmis evde kendimiz de anlayabiliyomusuz,amniyo sivisi olup olmadigini,simdi ariyorum bulamadim.Bilen arkadaslar yardimci olsun ne diye isteyecem ben bunu eczaneden.Yardimmm.
bende dün 100 mg şeker yüklemesi yaptırdım arkadaşlar dr.evet şeker problemimiz var dedi 2ooo kalorilik örnek diyet listesi verdi.
birdendün ben idrar yaptırdım 6-7 lokosit az bakteri görüldü yazıyordu dr lokosit yüksek değil ama bakteri görülüyorsa agumentin 1000 liğe başla dedi ve takrar idrar kültürü yaptır dedi yaptırdım pzt alıcam.işallah bu antibiyotiklerin bizlere bebişlerimize zararı olmaz
bizde 26*2 olduk teyzeleri
Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..İki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..İkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...
masallah canım cok sevındım 1 kılo olmuslar haftalarına gore cok ıyı kıloları masallah
canım ben turnusol kagıdı aldım.ınternetten sıparıs etmıstım bende oyle ıslaklık hıssettıgımde hemen turnusol kagıdıyla bakıyorum,kırmızı turnusol kagıdı eger mavıye donerse bu amnıyon sıvısıdır,eczanelerde ya da baska bıryerde bulamazsın tıbbı malzemeler satan yerlerde satılyor
tesekkurler uzaycim yerimseniben
mrb kızlar edamecrin doğurdu herhalde yoksa şimdiye çoktan bişeyler yazardı herhalde keşke cebini alsaydık haberdar olurduk
mrb kızlar edamecrin doğurdu herhalde yoksa şimdiye çoktan bişeyler yazardı herhalde keşke cebini alsaydık haberdar olurduk
ayşecim korkma inşallah mutlu sona ulaşırsınız
dr en azından yat diyor
benimki her işini yapabilirsin diyordu olayın vehametini çok sonra anladı
bu seferde aman 36 ya kadar kıpırdama bile demeye başladı
bir zamanlar 27 ye bile razıydık erken doğmesı kuvezde kalması umrumuzda bile değildi
en önemlisi yaşama şansının olmasıydı şimdi 37 haftayı bitirdik
size de moral oluruz inşallah diye diyorum
bütün arkadaşlar için hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?