Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gebelik ürtikeri bende olmuştum aşırı kilodan ve stresten oluyo doğumdansonra geçmişti ilk göbek çevresinde başlıyor tüm vücuduma yayılmıştı birde ağustos ayıydı birde antalya gibi sıcak ve nemli bir yerde düşünün neler çekmiştim

CANIM ÇOK GÜZEL MAŞALLAH BEBİŞLERE herşeyin yolunda olmasına çokkkk sevindim canım allahım bizleri yarı yolda koymayacak inşallah bebişlerimize kavuşacağız

canım benim ya geçmiş olsun gerçekten şöyleeee ohhh deyip bir hamilelik yaşamadık ama olsun tatlım bebeklerimize kavuşunca herşey geçmişte kalacak ve dünyanın en öutlu annelerş olacağız allahımza ne kadar şükretsek az olacak canım

canım yaaa geçmiş olsun sık dişini az kaldı canım bebeğine kavuşunca birşeyciğin kalmayacak canım

canım geçmiş olsun ilaçlarını kullan canım diyetinede dikkat et tatlım ben daha hiç şeker tahlili yaptırmadım 3 mayısta randevun var o gün yapılcak inşallah geç kalmadım 28. hatfaya kadar yapılıyormuş bende 27+1 olucam o zaman

canım ben turnusol kagıdı aldım.ınternetten sıparıs etmıstım bende oyle ıslaklık hıssettıgımde hemen turnusol kagıdıyla bakıyorum,kırmızı turnusol kagıdı eger mavıye donerse bu amnıyon sıvısıdır,eczanelerde ya da baska bıryerde bulamazsın tıbbı malzemeler satan yerlerde satılyor

canım masallah dıkkat et kendıne

masallah canım cok sevındım 1 kılo olmuslar haftalarına gore cok ıyı kıloları masallah

evet canzi cim aynen öyle ne kadar şükretsek az
zaten bi annelik duygusu insana bunları çektiriyor
yoksa başka bişey için kimse çekmez herhalde

tesekkurler uzaycim yerimseniben

mrb kızlar edamecrin doğurdu herhalde yoksa şimdiye çoktan bişeyler yazardı herhalde keşke cebini alsaydık haberdar olurduk

mrb kızlar edamecrin doğurdu herhalde yoksa şimdiye çoktan bişeyler yazardı herhalde keşke cebini alsaydık haberdar olurduk

inşallah sağlıcakla almıştır kucağına kızını canım bizde onu gördükçe daha fazla ümit ederiz daha fazla hayallerimizin gerçek olacağını düşünürüz sırasıyla bizlerde bebişlerimizi sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde kucaklarız

dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......

ayse sik disini biraz daha,doktorun dedigi gibi hic bi sey icin kalkma,insallah daha buyuk haftalari da goruruz.

ayşecim korkma inşallah mutlu sona ulaşırsınız
dr en azından yat diyor
benimki her işini yapabilirsin diyordu olayın vehametini çok sonra anladı
bu seferde aman 36 ya kadar kıpırdama bile demeye başladı
bir zamanlar 27 ye bile razıydık erken doğmesı kuvezde kalması umrumuzda bile değildi
en önemlisi yaşama şansının olmasıydı şimdi 37 haftayı bitirdik
size de moral oluruz inşallah diye diyorum
bütün arkadaşlar için hayırlısı inşallah

Nisan ayını ve mayıs ayını atlatmam lazım...Şu anda da doğsa yaşarlar ama küveze girmeleri gerekir...

maşallah canım.. darısı başımıza :Saruboceq:

kıZlar doğurmadım daha
ama o kadar yoğunuz ki
alış veriş temizlik derken giremedim
yarın tekrar kontrolüm var
doğum tarihi 1 mayıs görünüyor
yani son 5 gün gibi

yalnız kızlar ben azıttım desem yeri
hapisten çıkmış gibi geziyorum
çok şükür bir sıkıntıda olmuyor
bunu biraz daha rahatlayın diye yazıyorum
biliyosunuz 26. haftadan beri benim bebişi dikiş tutuyor
tahminen 3 kilo olmuştur
ama geziyorum işte

tabi şuda anlaşılmasın
yatmayın falan demiyorum
doktor ne derse tabi ki
ama kendi stresli günlerimi düşününce
biraz daha rahatlamanız ve korkularınızın azalması adına bunu yazıyorum

ben herkesin sırayla yavrusunu eline alacağına eminim

mumudihabacım ilgine teşekkürler
doğumdan sonra arıycam arkadaşım

bircancım hadi bakalım arkadaşım sona yaklaştık
ne zor günlerdi

zeyhatçım nerden nereye
rahim anomalileri derken

keşke hepimiz tanışabilsek
birbirimizi görebilsek

herkese desteği için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…