- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.241
ciğer geliştirici iğneyi iyiki yaptırmışım...
dr rahim ağzı uzunluğunu 9 mm ölçtü.kızım kafasını çok yaslamış...serklaj ipi de artık fazla koruyamayacak gibiymiş...ciğer geliştirici iğneyi oldum..cumartesi de vurdurayım evde diyorum..banyo bile yapmıcam uzun süre..
inşallah sağlıcakla kavuşacaksınız canım allahım bzilerede nasip etsin inşallah canımayşecim korkma inşallah mutlu sona ulaşırsınız
dr en azından yat diyor
benimki her işini yapabilirsin diyordu olayın vehametini çok sonra anladı
bu seferde aman 36 ya kadar kıpırdama bile demeye başladı
bir zamanlar 27 ye bile razıydık erken doğmesı kuvezde kalması umrumuzda bile değildi
en önemlisi yaşama şansının olmasıydı şimdi 37 haftayı bitirdik
size de moral oluruz inşallah diye diyorum
bütün arkadaşlar için hayırlısı inşallah
canım hiç kalkmadan yat ilaçlarını iç sancın olmadığı sürece duracaklar merak etme bol bol suyunu iç vc içinde plastik sürgüler var be halan onlardan kullanıyorum küçük tuvaletimi kayınvalidem altıma sürüyor sürgüyü yapıyorum yataktan hiç kalkmıyorum bir tek günde 1 defa büyük wc için kalkıyorum sende öyle yap tatlım durabildiği kadar dursunlar inşallah rabbim yardımcımız olsun hepimizin bebeklerimizi bizlere bağaşlasın canım morelinide yüksek tut canımdr rahim ağzı uzunluğunu 9 mm ölçtü.kızım kafasını çok yaslamış...serklaj ipi de artık fazla koruyamayacak gibiymiş...ciğer geliştirici iğneyi oldum..cumartesi de vurdurayım evde diyorum..banyo bile yapmıcam uzun süre..
kıZlar doğurmadım daha
ama o kadar yoğunuz ki
alış veriş temizlik derken giremedim
yarın tekrar kontrolüm var
doğum tarihi 1 mayıs görünüyor
yani son 5 gün gibi
yalnız kızlar ben azıttım desem yeri
hapisten çıkmış gibi geziyorum
çok şükür bir sıkıntıda olmuyor
bunu biraz daha rahatlayın diye yazıyorum
biliyosunuz 26. haftadan beri benim bebişi dikiş tutuyor
tahminen 3 kilo olmuştur
ama geziyorum işte
tabi şuda anlaşılmasın
yatmayın falan demiyorum
doktor ne derse tabi ki
ama kendi stresli günlerimi düşününce
biraz daha rahatlamanız ve korkularınızın azalması adına bunu yazıyorum
ben herkesin sırayla yavrusunu eline alacağına eminim
mumudihabacım ilgine teşekkürler
doğumdan sonra arıycam arkadaşım
bircancım hadi bakalım arkadaşım sona yaklaştık
ne zor günlerdi
zeyhatçım nerden nereye
rahim anomalileri derken
keşke hepimiz tanışabilsek
birbirimizi görebilsek
herkese desteği için çok teşekkürler
SEVGİLİ ayşe yalnış yazmadın dimi 9 mm yani benim ölçüm 2.5 cm senin 9 mm öylemi peki kısaldığı içinmi böyle dedi dr.
bana başka bir tüp bebek dr u kısalsada bir şey olmaz dikiş varsa sadece sancı olmasın demişti.merak ettim
sen bencede maden öyle kalkmadan yat canım allaha emanet ol .işallah güzel olucak
dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
Bende dün çok bunaldım eşimle dışarı çıktım arabayla gittik sahilde bir çay içip geldik eve zor attım kendimi hemen kahverengi kanamam oldu kimseye söylemedim takip ettim hemen yatıp suya sarıldım daha gelmedi allahtan ama çok kötü bir gece geçirdim karnım komple taş gibi olmuştu sanki içerden çok büyülk bir basınç vardı şimdi daha iyiyim
yani 0,9 cm..1 cm den 1 mm kısa..[/QUOTEnun
anladım galiba ikiz olması bunun en büyük sebebi bende bu perşembe baktıracağım bakalım ne diyecek
ayşeciğim sen kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç kilosun
Bende dün çok bunaldım eşimle dışarı çıktım arabayla gittik sahilde bir çay içip geldik eve zor attım kendimi hemen kahverengi kanamam oldu kimseye söylemedim takip ettim hemen yatıp suya sarıldım daha gelmedi allahtan ama çok kötü bir gece geçirdim karnım komple taş gibi olmuştu sanki içerden çok büyülk bir basınç vardı şimdi daha iyiyim
desteğiniz için sağolun kızlar
bugün dr a gittim progestron ve magnezyumlarımı yazdırmak için benim yakınımdaki devlet hastanesine daha önce bir kaç kez de orda ilaçlarımı yazdırmıştım
bu dr u ilk kez gördüm hiç bir ilacımı yazmadı aksine kullandığım ilaçalrın hiçbir işe yaramadığını bebek doğarsa doğar bunların faydası yok dedi progestron bebekte kıllanma yapıyormuş magnezyumda bebekte gevşeklik yapıyormuş ne demekse 33. haftaya gelmişsin doğur dedi bana düşünebiliyormusunuz doğsada yaşarmış o bir dr olarak dahada geciktireceği yerde
adama peki be 20. haftamda gelseydim bu sorunla siz bana hiçmi bişey yapmayacaktınız hiçmi bir tedavi önermeyecektiniz dedim bana yapmazdım doğum olacaksa olur hiç bişey engel değil dedi
ben de yarın dikişleri aldırmaya gidecem
dua edin emi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?