- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.561
bugün muayenem vardı ve 30.haftaya başlıyoruz.muayenede hersey normaldı ve bebeğim 1600 gr ve 40 cm olmuştu..NST ye bağlandığımda sancı çıktı..hemşire hemen doktorumu aradı ve doktorum geldi..nidilat serum ve ciğer gelişitirici iğne verdiler..doktorum hastahaneye yatış verdi ve şuan hastahanede yatıyorum..çok sıkıldım burada..en kötüsüde 1 cm açılma olmuş...çok canım sıkıldı..21-6 haftada serviks boyu 14 mm olculmustu ve 29-6 ya geldık..doktorum bunun bile olması çok iyi dedi..1 satte 4tane nıdılat ve sonrasındada 4 satte bir nidilat veriolar...4 satte nst ye baglıyolar..nst lerde artık sancı yok..sancıyı durdurdular...Allah ım sen yardımcımız ol..inşallah açılma dahada ilerlemez.
bugün muayenem vardı ve 30.haftaya başlıyoruz.muayenede hersey normaldı ve bebeğim 1600 gr ve 40 cm olmuştu..NST ye bağlandığımda sancı çıktı..hemşire hemen doktorumu aradı ve doktorum geldi..nidilat serum ve ciğer gelişitirici iğne verdiler..doktorum hastahaneye yatış verdi ve şuan hastahanede yatıyorum..çok sıkıldım burada..en kötüsüde 1 cm açılma olmuş...çok canım sıkıldı..21-6 haftada serviks boyu 14 mm olculmustu ve 29-6 ya geldık..doktorum bunun bile olması çok iyi dedi..1 satte 4tane nıdılat ve sonrasındada 4 satte bir nidilat veriolar...4 satte nst ye baglıyolar..nst lerde artık sancı yok..sancıyı durdurdular...Allah ım sen yardımcımız ol..inşallah açılma dahada ilerlemez.
gece saat 4 de yapılan nst de hiç sancı çıkmadı ancak sabah 8 de yapılan nst de 30 larda olan biraz sancı cıktı..doktorum 9.30 da geldi kontrole ve bugunde kalacağımı söyledi.biraz önce yıne nst ye bağladılar..şimdide çıkmadı..birazdan ultrasonl bakacak..yarında vajinal muayene yapacak..kızlar lütfen dua ediin bizim için..bu arada hastahane personelinden Allah razı olsun ..sürekli peşimdeler..gece de hiç ayrılmadılar..
Kızlar bir arkadaş vardı bir kaybı vardı Arda bey takip yapıyordu serklaj yapmamıştı sanırım yazmıyor ya da ben mi kaçırdım. Kimdi nickini de unuttum...
Ben surekli yatiyorum..yinede akinti hic gecmiyor...kulturde aldi doktorum bakalim ne cikacak...Canim valla izmire gelip kendi basimin caresine baktigimdan beri boyle hamile degilki gibi akintim oluyo,sut kivaminda.. Ama surekli degil ara ara,hareket ettigim icin diye dusunuyorum ama persembe kultur testi yaptircam... Artik yaparsa doktorum
Cook tesekkur ederiz canim...insallah canim benim...Maşallah pasamiz iyi durumdaymis ve r.a kisalmamis.
Inşallah kültür sonucunda temiz çıkacak ve bir nebzede olsa rahatliyacaksin.
Cok tesekkur ederiz teyzesi...su akintiya benmi cook kafa taktim diye oluyor anlsmiyorum birturlu...insallah sendeki akintidandir benim kulturlerde temiz cikiyor..bu seferki ne olacak bakalim...cok opuyorum seni...
Maşallah bebeğine ve sana.
Allah'ın izniyle plesanta çıkacak yukarıya.
Ben hep yattığım için akıntım çok anlamıyordum. Fakat arada rahim ağzında yoğunluk hissediyordum. Aynaya baktığında o süt kıvamında akıntı bende oluyordu. Ama kültür temiz çıkıyordu.
Allah'ın izniyle seninde temiz çıkacak.
Cook tesrkkur ederim canim benim...tefriciyeyi 1 aydir surekli okuyorum kendim...insallah rabbim kabul eder...Canım benim de aradaoluyordu süt gibi ama benim yaz hamileliğiidi ve ben çamaşır giymedim o yüzden pek akıntı sorunum olmadı... İnanıyorum ki güzel olacak. Tefriciyeyi kendin için oku plesanta çıksın diye. Ben kendime okumuştum o zaman rahatlarsın hem...
Canim kankisim cook tesekkur edyorum insallah canim insallah...canım kankişimmm iyi haberlerine çok seviniyorum çokkkk..hersey güzel olucak en basından beri inanıyorummm
Bendekide sut kivaminda yani beyaz renkde bazende renksiz oluyor...bebegin suyuda iyiymis..insallah ikimizinkide onemli degildir...canım bende de akıntı var...Kokusuz ve renksiz bendeki.. ama o kadar cok olabiliyor ki camasirdan cıkıp esorfmana bile gecebiliyordu.. Dr um bebegin suyuna bakti, suyu iyi dedi, benim de carsamba gunu vajinal kultur aldi.. İnsallah temiz cıkar kultur sonucumuz.Henuz gelmedi benim sonuclar.
Sutanesi canım inşallah plasenta yukarı çıkacak bir sonraki kontrolünde,inanıyorum
Feryalcim seniin de bu haftalara gelmiş olduğunu görmek.beni çok sevindiriyor ikinize de MAŞALLAH
hadi gözün aydın canım .şeffaf akıntı sanırım herkeste var normal ve benim üşüyünce artıyorsütannesi, beni vajinal kultur sonucu gelmiş. Allah a sukurler olsun ki temiz cıkmıs.. Umarim seninki de temiz cıkar.
acaip heyecanlandım yaagece saat 4 de yapılan nst de hiç sancı çıkmadı ancak sabah 8 de yapılan nst de 30 larda olan biraz sancı cıktı..doktorum 9.30 da geldi kontrole ve bugunde kalacağımı söyledi.biraz önce yıne nst ye bağladılar..şimdide çıkmadı..birazdan ultrasonl bakacak..yarında vajinal muayene yapacak..kızlar lütfen dua ediin bizim için..bu arada hastahane personelinden Allah razı olsun ..sürekli peşimdeler..gece de hiç ayrılmadılar..
amin canım..kasılmalarım hiç yok ama pıt pıt diye vuruyo eşşek sıpası..sanırım sancıda ondan dolayı çıkıyo..yoksa o bariz kasılmalar yok..biraz önce yiine nst ye bağladılar şuan yine çıkmadı..Canim rabbim yardimcin ollsun...kasilmalarin olmazsa acilmada olsa bebegin durur daha...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizim sıpada heyecanlandı sanırım..çıkmak istiyo..doktorum bebegın yukarıda olduğunu söyledi..aman oyle olsun..daha gelmesin..acaip heyecanlandım yaaAllah yardımcımız olsun
gözün aydın canım.sütannesi, beni vajinal kultur sonucu gelmiş. Allah a sukurler olsun ki temiz cıkmıs.. Umarim seninki de temiz cıkar.
amin canım..inşallah sonuna kadar gideriz..dualarım seninle canım benim..inşallah sende 36-40 ları goreceksın bukez..ama mutlaka yat ne olur..Rabbim yardimciniz olsun canim.. Haftan ve bebeginin kilosu cok iyiymis maasallah.. Sende bizi duana kat emi? Benim icin 30. Hayal gibi
Geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle sancın Durmuş bebeğinde daha duracak inşallah.
Hiç sıkılma hastaneden canım. Hamd olsun Dr gerekli önlemleri almış.
Benim sancım 24. Haftada çıktı 32. Haftaya kadar 7 hafta hastanede yattım artık yapılan tedavilerde sancının durmadı engellenemeyince doğum oldu.
Hem bu topikte değil 1 cm değil 3-4 cm açılmayla 37-39. Haftara kadar bekleyen arkadaşlar var.
İnşallah tez zamanda eve çıkıp zamanında doğum için hastaneye gelirsin canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?