Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle sancın Durmuş bebeğinde daha duracak inşallah.
Hiç sıkılma hastaneden canım. Hamd olsun Dr gerekli önlemleri almış.

Benim sancım 24. Haftada çıktı 32. Haftaya kadar 7 hafta hastanede yattım artık yapılan tedavilerde sancının durmadı engellenemeyince doğum oldu.

Hem bu topikte değil 1 cm değil 3-4 cm açılmayla 37-39. Haftara kadar bekleyen arkadaşlar var.

İnşallah tez zamanda eve çıkıp zamanında doğum için hastaneye gelirsin canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:

Canım sancın yoksa sorun olmaz inşallah... Büyük oğlumda 4 cm açılmayla 29 artı 4 te hastaneye yattım. 38 de doğdu...

Kızlar bir arkadaş vardı bir kaybı vardı Arda bey takip yapıyordu serklaj yapmamıştı sanırım yazmıyor ya da ben mi kaçırdım. Kimdi nickini de unuttum...

gece saat 4 de yapılan nst de hiç sancı çıkmadı ancak sabah 8 de yapılan nst de 30 larda olan biraz sancı cıktı..doktorum 9.30 da geldi kontrole ve bugunde kalacağımı söyledi.biraz önce yıne nst ye bağladılar..şimdide çıkmadı..birazdan ultrasonl bakacak..yarında vajinal muayene yapacak..kızlar lütfen dua ediin bizim için..bu arada hastahane personelinden Allah razı olsun ..sürekli peşimdeler..gece de hiç ayrılmadılar..

Rabbim yardimciniz olsun canim.. Haftan ve bebeginin kilosu cok iyiymis maasallah.. Sende bizi duana kat emi? Benim icin 30. Hayal gibi

Sutanesi canım inşallah plasenta yukarı çıkacak bir sonraki kontrolünde,inanıyorum

Feryalcim seniin de bu haftalara gelmiş olduğunu görmek.beni çok sevindiriyor ikinize de MAŞALLAH

Ravza nur arkadasim,ilk bebeğimde ray olduğu bilinmiyordu ama ilk aylarım kanamalı geçtiği için evden çıkmıyordum iş güç de yapmuyordum ama kaybettin bu bebeğimde diğer arkadaşlar gibi hep yattım dikişim de vardı,ona rağmen bizim sıpa erken doğmaya çalıştı ama başarqmadı neyseki :) demem o ki kocana tavrını koy,ağrının olduğunu söyle madem inanmıyor poz yap sen de o zaman zorlayamaz seni,daha çok erken gezmeler için,gezmediğim halde kanamam olmuştu benim

Kızlar bir arkadaş vardı bir kaybı vardı Arda bey takip yapıyordu serklaj yapmamıştı sanırım yazmıyor ya da ben mi kaçırdım. Kimdi nickini de unuttum...

Eşi buraya girince kafan karışıyor demiş. Yemin ettirmiş o yüzden giremeyeceğim demişti. Mcty sanırım niki.

Son düzenleme:
Canim valla izmire gelip kendi basimin caresine baktigimdan beri boyle hamile degilki gibi akintim oluyo,sut kivaminda.. Ama surekli degil ara ara,hareket ettigim icin diye dusunuyorum ama persembe kultur testi yaptircam... Artik yaparsa doktorum
Ben surekli yatiyorum..yinede akinti hic gecmiyor...kulturde aldi doktorum bakalim ne cikacak...
Maşallah pasamiz iyi durumdaymis ve r.a kisalmamis.
Inşallah kültür sonucunda temiz çıkacak ve bir nebzede olsa rahatliyacaksin.
Cook tesekkur ederiz canim...insallah canim benim...
Cok tesekkur ederiz teyzesi...su akintiya benmi cook kafa taktim diye oluyor anlsmiyorum birturlu...insallah sendeki akintidandir benim kulturlerde temiz cikiyor..bu seferki ne olacak bakalim...cok opuyorum seni...
Cook tesrkkur ederim canim benim...tefriciyeyi 1 aydir surekli okuyorum kendim...insallah rabbim kabul eder...
canım kankişimmm iyi haberlerine çok seviniyorum çokkkk..hersey güzel olucak en basından beri inanıyorummm
Canim kankisim cook tesekkur edyorum insallah canim insallah...
Bendekide sut kivaminda yani beyaz renkde bazende renksiz oluyor...bebegin suyuda iyiymis..insallah ikimizinkide onemli degildir...
Sutanesi canım inşallah plasenta yukarı çıkacak bir sonraki kontrolünde,inanıyorum

Feryalcim seniin de bu haftalara gelmiş olduğunu görmek.beni çok sevindiriyor ikinize de MAŞALLAH

Canim arkadasim cook tesekkur ediyorum...insallah caniminsallah..

Canim rabbim yardimcin ollsun...kasilmalarin olmazsa acilmada olsa bebegin durur daha...

acaip heyecanlandım yaa Allah yardımcımız olsun

amin canım sağol..doktorumda açıklık çok önemli deil dedi sancı olmadıktan sonra..şimdi tedaviyle sancıyı durdurdular ama inşallah tekrar başlamaz..birde ben bu sancıları neden hissetmiorum? kasılma falanda cok olmuyo ama nst de sancı çıkıyo..

Herkese merhaba bende 2 hafta sonra serklaj olacağım ilk bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim.ikili testimizi olduktan sonra serklaj olmam gerekiyo AMA sormak istediğim seklaj olanlar lokali mi oluyorlar genelmi?doktorum bana lokal olacağını söyledi. Bebeğe bir zararı yok dedi ama çok endişeleniyorum...serklaj sonrası beni neler bekliyo bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…