- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.541
Mumudihaba maşallah yüsra kıza.Rabbim mutluluğunuzu artırsın :)
Kizlar ctesi arda beyle randevumuz vardi...22 haftalik olduk bebegim haftasiyla sukur uyumluymus...maalesef plesanta daha yukari cikmamis asagidaymis belki cikar ileriki aylarda...rahim agzim gecen ayla ayniymis...ben su akinti olayina cok taktimya tekrar kultur aldi benden....kizlar sizinde sut kivaminda akintiniz oluyormu hamileligin fizyolojik akintisimi..benden haberler bu kadar opuyorum hepinizi.,.
Gezmek için biraz erken ama az kalmış riskli haftalrin geçmesine,bı kaç hafta sonra yavaş yavaş başlarsınız hazırlıklaraKizlar ben bugun esimle sinemaya gittim,alisveris merkezine,bi suru magaza gezdim.. Cok korkarak ama esimde cok istedi kiyamadim ;( bebek kiyafetleri,pusetler,minik ayakkabilar,esim artik iyiden iyiye heveslenmeye basladi,oldu gozuyle bakiyo.. Ben cok yoruldum,cok korkuyorum,bugun bebegime bi zarar verdiysem,yada ileriki gunlerde patlak verirse diye ;( bu arada 25. Haftamiz bitti,yarin 26 ya baslicaz Allah izin verirse.. Persembe de kontrolum var nasipse..
Kizlar ben bugun esimle sinemaya gittim,alisveris merkezine,bi suru magaza gezdim.. Cok korkarak ama esimde cok istedi kiyamadim ;( bebek kiyafetleri,pusetler,minik ayakkabilar,esim artik iyiden iyiye heveslenmeye basladi,oldu gozuyle bakiyo.. Ben cok yoruldum,cok korkuyorum,bugun bebegime bi zarar verdiysem,yada ileriki gunlerde patlak verirse diye ;( bu arada 25. Haftamiz bitti,yarin 26 ya baslicaz Allah izin verirse.. Persembe de kontrolum var nasise..
Kizlar ctesi arda beyle randevumuz vardi...22 haftalik olduk bebegim haftasiyla sukur uyumluymus...maalesef plesanta daha yukari cikmamis asagidaymis belki cikar ileriki aylarda...rahim agzim gecen ayla ayniymis...ben su akinti olayina cok taktimya tekrar kultur aldi benden....kizlar sizinde sut kivaminda akintiniz oluyormu hamileligin fizyolojik akintisimi..benden haberler bu kadar opuyorum hepinizi.,.
cennet kokulu oglum sana sesleniyor annecin senin için nelere katlandı ah bir bilsen ey ogul her 2 haftada bir seni görmek için can attım ben her gittigimde panik ataklarım arttı stresin beni yedi bitirdi sana birşey söylülümmü sen karnımdaydınya oglum diye sevdim karnımı senin ismin rüyamda müjdelendi dediler paşam senin ogluN olucam adını muhammet emin koyucaksın sabret dediler ey ogul senle son yatmamızı hatırlıyorumda ne agladım şuan agladıgım için ogul
7 kasımda iyilik melegin arda dediki sabret paşam az kaldı dedi korkma ben yanındayım seni kavuşturucam yavruna dedi 1 hafta dayandın be ogul 13 kasımda öylen 11de sancılarım başladı ne kasıyordun rahmimi ey ogul ne acılar çekti ne çileler annecin ne eziyetler sana kavuşmak için gece 3 DE geldi iyilik melegin haydi paşam yolun sonuna geldin dedi ne agladım senle ayrılacaktım artık ne seni hissedicektim nede tekmelerini duyucaktım çok çabaladım inan senden ayrılmamak için ama ayrıldık be ogul ameliyathaneye giderken babanın yüzü gözümün önünden gitmiyor alnımı öpmesi az kaldı paşam kavuşucaz yavrumuza dedi dedim baban ben ondan ayrılmak istemiyorum karnımda iyiydi o şimdi benden ayrılıcak ya yaşamazsa gene kaybedersem diye içim yandıameliyathaneye girdigimde bebegim küvezin öyle bekliyordu seni yogun bakım ayarlanmıştı kedinin cigere baktıgı gibi baktım o küveze sen artık orda yaşıcaktın benden ayrı ah bebegin annen ne agladı senden ayrılırken narkozu vericeklerdi dedim az bekleyin ne olur dedim bana birşey olursa beni bırakın yavrumu kurtarın dedim babasına ne derim dedim öyle kapıda beklemiştiki bizi heyecandan cinsiyetini bile bilmek istemedim ey ogul bana hadi birazdan görüşrüz dediler sonra sen dogdum 12 senelik özlemim 90 günlük emegim babanın sesini duydum paşam sesimi duyuyormusun bende oglummu oldu dedim biliyordum senin gelicegini bebegim oglumuz oldu dedi baban ne agladım rabbim sana şükür dedim bana sakat diyenler utansın seni baba yaptım mutlumusun dedim bana baban dediki mutluyum dedi baba olmak nasıl bir duygu dedigimde gözlerindeki yaşları görseydin dediki anlatılmaz yaşanır paşam dedi babanla bir sarılıp aglamamız varmış babacını çagırmışlar yogun bakıma seni görmek için sonra babacın geldi dediki paşam bak oglumuz allahım ne kötü oldum agzında hortumlar ama şükrettim hayata tutumuştun çünkü koruyucu melegin geldi dediki başardık paşam çok hareketli bir erkek bir aglaması duysaydın şaşardın dedi seni görmek için akşamı beklemek zorunda kaldım allahım sana ulaşmak için 4 kapıdan geçtim baban beni arabayla götürdü yanına gittigimde resimdeki gibi degildi minnacıktın ne agladım seni görünce allahım bu nasıl büyür dedim okadar şirindinki sorma bebegin hemşire teyzen paşam üzülmeyin küçük olabilir biz ne bebekler gördük dedi bende dedim ona aglamıyorum 3 bebegim öldü bu benimmi hayalmi allahım ben bu bebek için dedim nelere katlandım 12 sene sonra anne oldum dedim gözlerimin yaşını babam sildi bebegim ne sarıldım babanla senin yanında ne agladık ordakilerde kötü oldu bebegim sana dokunamadım en acısıda o bebegim biliyormusun ameliyattan çıktıgım için duş almadan dokunmak yasaktı 12 senelik özlemin önünde ve dokunamıyorsun öyle bir aglayarak çıktımki ordan babanla koridorlarda gezerken bebek aglama sesleri duyunca ne agladım canım dedim babana herkezi bebegi var yanında bizim yok seni günde 2 kere görüyordum bir kerede baban geç geldi gitmek istedim almadılar yanına be ogul ne agladı annecigin ben eve geldim sen orda kaldın gögüslerim şişti acıdı sızladı her sızladıgında yavrum acıktınmı anne oglum acıktı dedim agladım çok küçüktün be ogul nasıl büyüyecektin çok yalvardım yogum bakımdakilere ne olur bir kere dokunuyum dokundum sana öpemedim be ogul ne agırıma gitti oysa bagrıma basıcaktım kokunu içime çekicektim olmadı seni gördügümde hep sevindim tranfer oldugunda hastaneden ne agladım seni makinalardan ayırdılar beni dışarı attılar aglıyorum diye elimden birşey gelmedi ogul trasferde ambulansa binmek yasaktı arkadan gelin dediler bendeki aglamaya adam dayanamadı normalde almak yasak ama gelin dedi seni ordan aldık hastanen getirdik o akşam hiç uyuyamadım ogul ne alemedesin nasılsın diye kendimi alamadım sabahı zor ettim sana geldim bebegim içeri soktular küvezdeydin sana dokunamamak beni kahrediyordu arkadan bir ses annesi zaman doldu dışarı çıkın ne agladım her çıktıgımda senin doktorun beni çagırdı konuştu bana neden aglıyorsunuz zaten sütünüz yok dedi bir kere dokunamadım kucagım alamadım koklayamadım sarılamadım dedim ne agladım doktorunun yanında ertesi gün doktorun normalde yapmadıgım şey ama hemşirelere dedim kucagınıza vericekler dedi allahım 30 saniye durdun durmadın kucagımdan sonra geri yatırdılar küveze ordan çıkarken ne agladım seni ilk aldımya kucagıma dedimki 12 senelik özlemim hasretim nerelerdeydin be ogul neden geç geldin dedim acaba kardeşlerinde senin gibi güzelmiydi dedim seni kokladım öptüm alnından çıkardılar yanından eve gelene kadar agladım ey ogul sonra dediler emziirceksin ilk buluşma ilk emişme ne sevindim yalanmış olsanda benleydin kucagımdan seni alıcaklardı ne olur az dursun kokusunu içime çekiyim dedim oglum güzeller güzeli muhammedim artık kucagımdaydın küvezde yatıyordun sana dokunsanda ellerini seni öpememek ne acı yanımda degildin be ogul artık senin için okadar yolu geliyordum kar kış yagmur rüzgar demeden geceleri kalkıp sırf sen aç kalma diye süt sagıyorum bebegim sana yetsinde aç kalma diye artık 33 günlük oldun oglum 33 gündür senle ayrıyız ne zor geliyor annecigine önceleri dokunamıyorum diye aglarken şimdi az emsende kucagımdan alıyorlar annesi yoruldu yeter diyorlar ben senle ne zaman doya doya vakit geçiricem be ogul senin kokun okadar güzel kokuyorki her akşam yastıgımın altından ilk giydirdikleri çorapların şapkanı koklayıp yatıyorıum ogul sanki yanımdaymışın gibi içim yanıyor be ogul yanımda yoksun bugün ne yalvardım hemşireye seni doyurucaktı az yanında kalıyım diye baktı gözleri doldu anneciginin tamam durun dedi ne sevindi annecin senle kavuşmamıza az kaldı koklaşmamaıza 12 senelik özlemim muhammet eminim hoş geldin yuvamıza bizi babanla mutlu ettin rabbime binlerce şükrüler olsunki yaşıyorsun 33 gündür annecin aglasada desede ayrıyız olsun saglıgın yerinde olsun o yeter az kaldı bebegim rabbime her aklıma geldikçe şükrediyorum seni bana bagışladıgı için şükürler olsun ne kadar secde etsemde şükretsemde nasıl öderim rabbimin hakkını hoş geldin 12 senelik özlemim hoş geldin annecini mutlu ettin muhammet eminim
Haklisiniz.. Bende yuregim agzimda gezdim.. Ama esim laftan anlamiyo kibiliyosunuz ikinci evliligim,diger 5 kaybim hep ilk evliligimde oldu,simdi esim,dogurcan sen bu bebegi diyo.. Tamam bende istiyorum inaniyorum ama tedbirini alalim diyorum,aliyoz iste bisey olmaz diyo,sonuncusunu yattigim halde,serklajli oldugum halde kaybetmistim ama bu esim hic yasamadi ki tahmin edemiyo,bisey olmaz saniyo hep. Cok sukur az akintim disinda bisey olmadi,yattigim halde gece bazen gaz sancisi gibi biseyler huzursuz ediyodu,dun gece olmadi,bugunde paso yattim.. İns. Serviksim kisalmamistir... Feryal persembe ins. İyi haberlerle gelcez,sen yirttin zaten cok sukur,darisi bize
Ravza eşin hiç evlatacısı bilmiyor dediğin gibi. Sana asormadan bilet filan da aldı... Dile kolay 5 acı ve sen çektin. lÜTFEN EŞİNİN HATIRINA İSTEMEDİĞİN ŞEYLER YAPMA. aLLAH KOUSUN SORUn olsa eşlerimiz bir yere kadar acı çeker. burada 24, 25, 26, 27, hatta 28. hafta kayıplarına da şahit olduk malesef. ilk defa bu haftana gelmişken risk alma ... rus ruleti gibi...
Haklisiniz.. Bende yuregim agzimda gezdim.. Ama esim laftan anlamiyo kibiliyosunuz ikinci evliligim,diger 5 kaybim hep ilk evliligimde oldu,simdi esim,dogurcan sen bu bebegi diyo.. Tamam bende istiyorum inaniyorum ama tedbirini alalim diyorum,aliyoz iste bisey olmaz diyo,sonuncusunu yattigim halde,serklajli oldugum halde kaybetmistim ama bu esim hic yasamadi ki tahmin edemiyo,bisey olmaz saniyo hep. Cok sukur az akintim disinda bisey olmadi,yattigim halde gece bazen gaz sancisi gibi biseyler huzursuz ediyodu,dun gece olmadi,bugunde paso yattim.. İns. Serviksim kisalmamistir... Feryal persembe ins. İyi haberlerle gelcez,sen yirttin zaten cok sukur,darisi bize
Benim bir erken doğumu var ikiz ve 24. Haftada
Ben bebekleri görmeye cesaret edememistim ama eşim gördü
İnan yüreğimiz agzimizda geldik bu haftalara
Eşim beni hala dışarıda cikartmiyor. Sağlıklı doğsun cikar herseyi alırız heryere gideriz diyor
Çokta haklı. Herşey olur ama kaybettiklerimız geri gelmiyor.
Tabiki yatmakta garanti d3gil ama vicdanen rahat oluyor insan.
Inşallah güzel haberlerle geliriz.
bugün muayenem vardı ve 30.haftaya başlıyoruz.muayenede hersey normaldı ve bebeğim 1600 gr ve 40 cm olmuştu..NST ye bağlandığımda sancı çıktı..hemşire hemen doktorumu aradı ve doktorum geldi..nidilat serum ve ciğer gelişitirici iğne verdiler..doktorum hastahaneye yatış verdi ve şuan hastahanede yatıyorum..çok sıkıldım burada..en kötüsüde 1 cm açılma olmuş...çok canım sıkıldı..21-6 haftada serviks boyu 14 mm olculmustu ve 29-6 ya geldık..doktorum bunun bile olması çok iyi dedi..1 satte 4tane nıdılat ve sonrasındada 4 satte bir nidilat veriolar...4 satte nst ye baglıyolar..nst lerde artık sancı yok..sancıyı durdurdular...Allah ım sen yardımcımız ol..inşallah açılma dahada ilerlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?