Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar çok kötüyüm yaa .kasıklarım ağrıyo hani yumurtalıkların olduğu yerler iki taraflı .karnımda ağrı yok .acile gitsemmi ? üşütmeden mi olur bu ? bilemedim şimdi

Dr ne telde ulaşma imkanın yok mu? Mesaj çekme imkanın ya da_? Acile gitsen güvenilir bir dr var mı? Bazen acilde de yanlış şeyler yapabiliyorlar istersen gidip alttan baktırmadan nst ye baktır. gerçi haftan erken derler bu sefer.imkan varsa önce dr n bilsin...

kızlar çok kötüyüm yaa .kasıklarım ağrıyo hani yumurtalıkların olduğu yerler iki taraflı .karnımda ağrı yok .acile gitsemmi ? üşütmeden mi olur bu ? bilemedim şimdi

İlaç bitince tekrarla bence tahlilleri...

kızlar desteginz için sagolun uzun arastrmalarm sonunda doktr buldm durumun cok ciddi ve riskli oldugunu bir an önce ameliyt olmam gerektigini söyledi 15 tatilde ameliyt olacm ins düzelirim dualarınızı bekliyorm

melek ve sibel kızlar kayseridesinz galiba memoriel hastanesi nasıl ücreti falan nasıl biliyomusunz makata botox yaptıracm bitek orası yapıyo galiba bilginz varsa paylasrmısınz

evet tek tesellim duaaa...Rabbimden başka kimse derdime derman olamaz evleneliden beri öyle zor günler geçirdimki hep bitti ama bu sefer başka bi acı hiç geçmeyecek gibi inanın sabahlara kadar uyku bile uyuyamıyorum öyle kurup kurup duruyorum kafamdan nasıl hayat yoluna girecek Rabbim sabrımızı artırsın inşallahhh

Bende fitil kullanırken cok akıntım oluyordu,fitilden de olabilir inşallah bebeğin suyu değildir

melek ve sibel kızlar kayseridesinz galiba memoriel hastanesi nasıl ücreti falan nasıl biliyomusunz makata botox yaptıracm bitek orası yapıyo galiba bilginz varsa paylasrmısınz

İstanbul'daki memorial cok pahalı Kayseri'yi bilmiyorum ama belki daha uygundur

bebeğin suyu demek amnion sıvısı demek zaten .''bebeğin suyu değil '' mi yazcaktın yanlış yazdın canım .amnion sıvısı olsaydı ped veriyolarmış içinde turnusol kağıdı yerleştirilmiş .ben yaşamadım ama burda okudum .seninki akıntı sanırım .akıntı koyu sarı yeşil kahverengi ve pis kokuluysa kork dedi dr um bana .ama şeffaf ve kokusuzsa sorun değil çok fazla olursa üşütmekten olur dedi .

amin canım inşallah

o ne demek canım neden yaptırcaksın geçmiş olsun .bende 2 yıl önce boynumdan ve sırtımdan yaptırdım 8 noktaya migren için .boyun fıtığım migrenimi tetikliyordu.eskişehir acıbademde .

her pazar arıyorum adamı
psikolojik mi dersin ?? eşim öyle diyo .benim dr m cumartesi de çalışıyo randevusuz bile her an ulaşabiliyorum .her pazar biryerim ağrıyo.arayamıyorum utanıyorum yarın hastaneye gitcektim zaten şeker yüklrmesi yaptırcam .

evet canım yanlıs yazmişim... bebegin suyu değil dedi diyecektim... ama enfeksiyon olabilir mi diye kontrol için vajinal kultur aldı..

Geçmiş olsun canım. Mesaj yaz istersen.
Benimde her pazar kasılmam olurdu. Veya başka bir ağrım. pazarın gelmesini hiç istemiyordum.
Psikolojik hastanede uzman yok Dr yok korkusu ve endişesi. Hep evde yanlız olduğum için hafta sonu oğlumun ve eşimin sesi beni yoruyordu. Geriliyordum.

Yelizz canm makatta catlak onun icin yaptiracm makattaki kasi felc ediyo catlak o sayede iyilesiyo sen ne kadara yaptrdn botox 300 tlde islem cok kisa ama istanbulda 850 istiyolr kayseride kac isterlr onu arastiriyorm

aynen canım saol :) bu yazdıklarınız bile rahatlatıyo insanı

Yelizz canm makatta catlak onun icin yaptiracm makattaki kasi felc ediyo catlak o sayede iyilesiyo sen ne kadara yaptrdn botox 300 tlde islem cok kisa ama istanbulda 850 istiyolr kayseride kac isterlr onu arastiriyorm
ben 700 tl verdim 2 ampül kullandı 8 e böldü gibi dr özel muayene yapıyo 160 ya da 180 tl idi muayene parası almadı tek ampül 300 tl ...100 tl de mr film parası verdim acelem olmasaydı normal sigortalı çektirirdim kabul ediyolardı ama yeni röntgenim yoktu

Efulim canım geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Memorial açılalı bir yıl bile olmadı.Ben hiç gitmedim ama kadın doğuma giden bir arkadaşım fiyatların uygun olduğunu söylemişti.Arayarak bilgi alabilirsin sanırım.Hangi bölüm ilgileniyor aceba?

Kizlar ben bugun esimle sinemaya gittim,alisveris merkezine,bi suru magaza gezdim.. Cok korkarak ama esimde cok istedi kiyamadim ;( bebek kiyafetleri,pusetler,minik ayakkabilar,esim artik iyiden iyiye heveslenmeye basladi,oldu gozuyle bakiyo.. Ben cok yoruldum,cok korkuyorum,bugun bebegime bi zarar verdiysem,yada ileriki gunlerde patlak verirse diye ;( bu arada 25. Haftamiz bitti,yarin 26 ya baslicaz Allah izin verirse.. Persembe de kontrolum var nasise..

Kizlar ben bugun esimle sinemaya gittim,alisveris merkezine,bi suru magaza gezdim.. Cok korkarak ama esimde cok istedi kiyamadim ;( bebek kiyafetleri,pusetler,minik ayakkabilar,esim artik iyiden iyiye heveslenmeye basladi,oldu gozuyle bakiyo.. Ben cok yoruldum,cok korkuyorum,bugun bebegime bi zarar verdiysem,yada ileriki gunlerde patlak verirse diye ;( bu arada 25. Haftamiz bitti,yarin 26 ya baslicaz Allah izin verirse.. Persembe de kontrolum var nasipse..

melek canm genel cerrah ilgileniyo aradm hastaneyi kadn önce estetik için yaptırıyorm sandı cok komik ya totoma estetk yaptıracm tekrar aryıp cerrahn sekreterine baglıcklr bakalım ins uygndr
yeeliiz canm pahalı gercektn bakalm benimkine ne kadar diceklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…