- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.521
kızlar çok kötüyüm yaa.kasıklarım ağrıyo hani yumurtalıkların olduğu yerler iki taraflı .karnımda ağrı yok .acile gitsemmi ? üşütmeden mi olur bu ? bilemedim şimdi
kızlar çok kötüyüm yaa.kasıklarım ağrıyo hani yumurtalıkların olduğu yerler iki taraflı .karnımda ağrı yok .acile gitsemmi ? üşütmeden mi olur bu ? bilemedim şimdi
İlaca başladım inşallah bir kutu yeterli olur listede adım var heralde yine yazayım takibîmi Tolga Ecemiş yapıyor ankaradayım beklenen doğum tarihim net değil ama 29 Mart diyebiliriz inşallah bu haftalara geliriz ikiz gebelik ikiside kız herkese hayırlı doğumlar diliyorum
ben de kırıcı oldum yıllar içinde ve bu benim hayatıma yön verdi insanlardan uzaklaştım .sakin ol sabırlı ol kimseden anlayış bekleme sadece acıma duygusu oluyo ve bu seni dahada yıpratıyo hep bi güçlü olmalıyım kaygısı .benim düştüğm hataya düşme sabret canım.
bak sana bişey anlatayım ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızkardeşim hamile kaldı bana geldi. dr una beni anlattığını kendisi de bunu yaşamamak için ne yapıcağını sorduğunu falan söyledi .çok zoruma gitti bu ağladım küstüm ona içten içten hiç ilgilenmedim hamileliğinde diğer arkadaşlarımda hep dr larına beni anlattılar birde bunu bana söylediler hel üzüldüm kırıldım uzaklaştım .
şimdi düşünüyorum da haklı millet bunda bi kötülük yokki
Allah sabır versin dua et oku anca öyle sabırlı oluyosun
melek ve sibel kızlar kayseridesinz galiba memoriel hastanesi nasıl ücreti falan nasıl biliyomusunz makata botox yaptıracm bitek orası yapıyo galiba bilginz varsa paylasrmısınz
Bende fitil kullanırken cok akıntım oluyordu,fitilden de olabilir inşallah bebeğin suyu değildirarkadaslar benim de akıntım arttı, kokusuz renksiz su gibi..Hatta bazen camasırdan cıkıp esorfmanıma geciyor.. Onceleri amniyon sıvısı sandim ama değilmiş, bebegin suyu dedi doktor ve vajinal kultur yapti, sonucunu bekliyorum ..insallah temiz cıkar... neden akıntı arttı anlamadim, haftada 2 de fitil kullanıyorum serklajdan beri.
melek ve sibel kızlar kayseridesinz galiba memoriel hastanesi nasıl ücreti falan nasıl biliyomusunz makata botox yaptıracm bitek orası yapıyo galiba bilginz varsa paylasrmısınz
bebeğin suyu demek amnion sıvısı demek zaten .''bebeğin suyu değil '' mi yazcaktın yanlış yazdın canım .amnion sıvısı olsaydı ped veriyolarmış içinde turnusol kağıdı yerleştirilmiş .ben yaşamadım ama burda okudum .seninki akıntı sanırım .akıntı koyu sarı yeşil kahverengi ve pis kokuluysa kork dedi dr um bana .ama şeffaf ve kokusuzsa sorun değil çok fazla olursa üşütmekten olur dedi .arkadaslar benim de akıntım arttı, kokusuz renksiz su gibi..Hatta bazen camasırdan cıkıp esorfmanıma geciyor.. Onceleri amniyon sıvısı sandim ama değilmiş, bebegin suyu dedi doktor ve vajinal kultur yapti, sonucunu bekliyorum ..insallah temiz cıkar... neden akıntı arttı anlamadim, haftada 2 de fitil kullanıyorum serklajdan beri.
amin canım inşallahevet tek tesellim duaaa...Rabbimden başka kimse derdime derman olamaz evleneliden beri öyle zor günler geçirdimki hep bitti ama bu sefer başka bi acı hiç geçmeyecek gibi inanın sabahlara kadar uyku bile uyuyamıyorum öyle kurup kurup duruyorum kafamdan nasıl hayat yoluna girecek Rabbim sabrımızı artırsın inşallahhh
o ne demek canım neden yaptırcaksın geçmiş olsun .bende 2 yıl önce boynumdan ve sırtımdan yaptırdım 8 noktaya migren için .boyun fıtığım migrenimi tetikliyordu.eskişehir acıbademde .melek ve sibel kızlar kayseridesinz galiba memoriel hastanesi nasıl ücreti falan nasıl biliyomusunz makata botox yaptıracm bitek orası yapıyo galiba bilginz varsa paylasrmısınz
her pazar arıyorum adamıDr ne telde ulaşma imkanın yok mu? Mesaj çekme imkanın ya da_? Acile gitsen güvenilir bir dr var mı? Bazen acilde de yanlış şeyler yapabiliyorlar istersen gidip alttan baktırmadan nst ye baktır. gerçi haftan erken derler bu sefer.imkan varsa önce dr n bilsin...
bebeğin suyu demek amnion sıvısı demek zaten .''bebeğin suyu değil '' mi yazcaktın yanlış yazdın canım .amnion sıvısı olsaydı ped veriyolarmış içinde turnusol kağıdı yerleştirilmiş .ben yaşamadım ama burda okudum .seninki akıntı sanırım .akıntı koyu sarı yeşil kahverengi ve pis kokuluysa kork dedi dr um bana .ama şeffaf ve kokusuzsa sorun değil çok fazla olursa üşütmekten olur dedi .
her pazar arıyorum adamı
psikolojik mi dersin ?? eşim öyle diyo .benim dr m cumartesi de çalışıyo randevusuz bile her an ulaşabiliyorum .her pazar biryerim ağrıyo.arayamıyorum utanıyorum yarın hastaneye gitcektim zaten şeker yüklrmesi yaptırcam .
aynen canım saol :) bu yazdıklarınız bile rahatlatıyo insanıGeçmiş olsun canım. Mesaj yaz istersen.
Benimde her pazar kasılmam olurdu.Veya başka bir ağrım. pazarın gelmesini hiç istemiyordum.
Psikolojik hastanede uzman yok Dr yok korkusu ve endişesi. Hep evde yanlız olduğum için hafta sonu oğlumun ve eşimin sesi beni yoruyordu. Geriliyordum.
ben 700 tl verdim 2 ampül kullandı 8 e böldü gibi dr özel muayene yapıyo 160 ya da 180 tl idi muayene parası almadı tek ampül 300 tl ...100 tl de mr film parası verdim acelem olmasaydı normal sigortalı çektirirdim kabul ediyolardı ama yeni röntgenim yoktuYelizz canm makatta catlak onun icin yaptiracm makattaki kasi felc ediyo catlak o sayede iyilesiyo sen ne kadara yaptrdn botox 300 tlde islem cok kisa ama istanbulda 850 istiyolr kayseride kac isterlr onu arastiriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?