- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.701
bu dr um çok iyidir ameliyatları bebekleri teşhisleri hep doğru çıkar yaşlı eski dr .modern tıbbı takip ettiğini düşünüyorum .birde kızımı dünyaya getiren dr bu .Bu arada 11 yıl önce plesantadan örnek alan dr bu dr n se güven bence bu dr ye. Burada proflar bile gördük bunu akıl edemeyen...
sibelcim canım kilo kısmına canın cok sıkılmıs ama bakma sen arkadasım 20 degil 10 kg versen yeter..canım sanırım hamile kalamadığım için kal diyor...zor hamile kalıyorum çünkü pkodan dolayı eşim askeri personel benim yaza tayin çıkacak gibi ve doğuya doğuya gidince beni götüremiyor üs bölgeleri olduğu için yani zaten 6 ayım var sanırım doktor bunu boşa kaybetmemek için böyle diyor kilo konusunda bugün aile hekimiyle görüştüm doktorun söylediklerini söyledim sen o doktoru değiştir diyo o kadaar kilo verilmesi zaten tıbben sakıncalı o kiloyu bir yıla yayman lazım dio hem obezde değilsin bu kadar takma verebildiğin kadar ver sen dedi biraz daha rahatladım b12 kan ilacı ve elevit verdi kullanmaya başla depoların dolsun dedi pteside spora başlıyorum kaydımı yaptırdım bugün inşallah hakkımızda hayırlısı...cnm doğumdan sonra bebeği muayene ettik sorun yok dediler bana fakulteden ama plesantası patolojiye gitti ama doktor bebekte gelişimle ilgili bi sıkıntı yok plesantadan sorun çıkacağını sanmam diyor onun sonucu ne zaman çıkacak bilmiyorummm
sibel bence ünv hastanesine git..en yakın zamanda başka bi doktor bulmalıyım o zaman uff ufff ne zor bu işler öyle gerginimki anlatamam
iyi ki varsınız chnbÇok teşekkür ederim. Ben doğum yaptığımda söz vermiştim unutmayacağım yaşadıklarımı diye. Ve elimden geldiğince takip edeceğim diye. En azından moral olarak yanınızda olmaya çalışacağım diye. Eskilerden Metal ve ben elimizden geldiğince kopmamaya çalışıyoruz. Bu arada çoğu şeyimiz benziyor seninle diye ayrıca yakın hissediyorum seni kendime. Hem meslektaşız da galiba ...
Kızlar dün nst de sancı çıkmış feryalin. 35 artı 2 de 3450 gram doğmuş Ayşenazımız...
elevit neden ya ?? folbiol fln verilir.eleviti içirmiyo bana dr um kilo alırsın diyo artı vitaminlere inanmıyorum ben diyo
sadece demir magnezyum veriyo
elevitle veremezsin dahada alırsın bence
ben de doğurayım kaçmıcam söz
ewet öğretmenim hatta 3 gün önce alan değişikliği yaptım bıranşıma geçtim raporlu halimle hayırlısı olsun
bu dr um çok iyidir ameliyatları bebekleri teşhisleri hep doğru çıkar yaşlı eski dr .modern tıbbı takip ettiğini düşünüyorum .birde kızımı dünyaya getiren dr bu .
bi önceki kaybımda emekli olmuştu ben dr dr gezmiştim perişan olmuştum yinede kaybettim bi suprax vermeye ödü koptu o zaman prof ların ...
bu alfasilini veriyo ayda bir kür ..bebeğim allahıma emanet .kızdada preparlar antibiyotikler içtim içtim valla maşallah çok akıllı ve sağlıklı .babası kızınca hep prepardan :))) diyo
bakalım allah nasip ederse bu oğlan nasıl olcak ?? oğlum fln diyemiyorum kızım da kızım kuzum kuzuşum alışmışım yaaa :)))
sibelcim canım kilo kısmına canın cok sıkılmıs ama bakma sen arkadasım 20 degil 10 kg versen yeter..
hem hamile kalman kolaylasır hem de hamilelkte rahat edersin..
2-2,5 ayda rahatlıkla verirsin canım..vitaminlerini de iç aksatma..
sibel bence ünv hastanesine git..
ben de önce 7haftalık bir kaybım bir de 23 haftalık erken dogumum var herseyime bakılsın demiştim..
rahimden parca alıp patalojiye yolladılar,bendeki kan pıhtılaşmasına baktılar genetik bölümüne gönderip,ayrıca kandaki enfeksiyon ve hormon düzenim için çok detaylı labaratuardan tahlil istediler..çok memnun kalmıstım
sen de anlat derdini arkadasım kocaeli ünvde normal genc doktorlar baktı stajyer gibi genclerdi hatta ama ayrıntılı incelediler beni
iyi ki varsınız chnbsen ve metal bizim olmazsa olmazımızsınız
çok güzelll çok
kızlar ben ufaklıgın tekmelerini cok asagıda hissetmeye basladim bugun, sanki ayakları ile dikişi tekmeleyip duruyor..Oncden karnımı tekmelerdi, simdi dikisi:-(
kızlar ben ufaklıgın tekmelerini cok asagıda hissetmeye basladim bugun, sanki ayakları ile dikişi tekmeleyip duruyor..Oncden karnımı tekmelerdi, simdi dikisi:-(
elevit neden ya ?? folbiol fln verilir.eleviti içirmiyo bana dr um kilo alırsın diyo artı vitaminlere inanmıyorum ben diyo
sadece demir magnezyum veriyo
elevitle veremezsin dahada alırsın bence
bu dr um çok iyidir ameliyatları bebekleri teşhisleri hep doğru çıkar yaşlı eski dr .modern tıbbı takip ettiğini düşünüyorum .birde kızımı dünyaya getiren dr bu .
bi önceki kaybımda emekli olmuştu ben dr dr gezmiştim perişan olmuştum yinede kaybettim bi suprax vermeye ödü koptu o zaman prof ların ...
bu alfasilini veriyo ayda bir kür ..bebeğim allahıma emanet .kızdada preparlar antibiyotikler içtim içtim valla maşallah çok akıllı ve sağlıklı .babası kızınca hep prepardan :))) diyo
bakalım allah nasip ederse bu oğlan nasıl olcak ?? oğlum fln diyemiyorum kızım da kızım kuzum kuzuşum alışmışım yaaa :)))
Canım benim sende burayı hiç ihmal etmiyorsun. Seviyorum seni komşum.sibelcim canım kilo kısmına canın cok sıkılmıs ama bakma sen arkadasım 20 degil 10 kg versen yeter..
hem hamile kalman kolaylasır hem de hamilelkte rahat edersin..
2-2,5 ayda rahatlıkla verirsin canım..vitaminlerini de iç aksatma..
sibel bence ünv hastanesine git..
ben de önce 7haftalık bir kaybım bir de 23 haftalık erken dogumum var herseyime bakılsın demiştim..
rahimden parca alıp patalojiye yolladılar,bendeki kan pıhtılaşmasına baktılar genetik bölümüne gönderip,ayrıca kandaki enfeksiyon ve hormon düzenim için çok detaylı labaratuardan tahlil istediler..çok memnun kalmıstım
sen de anlat derdini arkadasım kocaeli ünvde normal genc doktorlar baktı stajyer gibi genclerdi hatta ama ayrıntılı incelediler beni
iyi ki varsınız chnbsen ve metal bizim olmazsa olmazımızsınız
çok güzelll çok
Canım benim sende burayı hiç ihmal etmiyorsun. Seviyorum seni komşum. .
canım ben 27+2 yim daha ben yukarıda hareket pek hissedemiyorum genelde göbek deliği hizası ya da altı. günde 5-10 seferde alta doğru vuruyor, hatta ozaman daha çok sıkışıyorum.kızlar ben ufaklıgın tekmelerini cok asagıda hissetmeye basladim bugun, sanki ayakları ile dikişi tekmeleyip duruyor..Oncden karnımı tekmelerdi, simdi dikisi:-(
eleviti kessem mi ki o zaman ayyy akıl karmaşası yaşıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?