- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.741
kızlar 2 gün önce bi akrabam 7 aylık doğum yaptı cerrahpasada yattı bi hafta.orda biriyle tanışmışş kız dikişliymiş ve erken doğum yapmış 5-6 gün önce.çocuğu küvezdeymiş.bu arkadaş hamilelikten önce kalçasına yapılan iğne yüzünden enfeksiyon kapmış ve kalçasının bir kısmını enfeksiyondan temizlemek için almışlar.hatırladığım kadarıyla burdan bi arkadaş bu hikayesinden bahsetmişti burda yada facede hatırlayanınız varmı
daha güzel haberlerle gelmen dilegiyle tatlımmm
Basın saqgolsun arkadasım..canım vajinal usg ile yapılıyor ölçüm..
hangi sehirdesin bilmiyorum ama doktor tavsiyeleri listesinden bir perinatoloğ bul kendine..
normal bir doktora güvenme derim
Canım artık bu ay gelsin ben de her ay sen gibi bekliyorum:))
Hangişehirdesin bilmiyorum ama rahim ağzı yetmezliği ile birlikte bence sende pıhtılaşma da var dr n test yaptı mı? Yapmasa bile kan sulandırıcı iğne ya da coraspin verdi mi? Azıcık benziyor hikayemiz benim de ilki 8 haftalıktı. 2. oğlumu 29 artı 4 te 4 cm açılmaya rağmen doğurdum. 3. gebeliğim senin gibi 25. haftada kanama ile başladı ve 2 gün sonra suyum geldi 25 te doğurdum 4 gün yaşamıştı( 4. sü 8 haftalık kalp atışı olmadı kürtaj oldum. 5. gebeliğimde serklaj oldum 36 artı 4 te doğum yaptım. Bence çoook iyi bir dr bul kendine mutlaka her hafta yarım doz proluton depot versin 34 haftaya kadar da keseme prolutonu... Bol su iç ve idrarda ve kanda enfeksiyona n lavoboya elma srkesi koydum bir de yarım litrelik su şişesi her sefere 5-6 damla damlatıyordum...
Canim clexane ve coraspin kullanıyorum test yapılmadı pihtilasma için ama doktor önlem amaçlı verdi. 3 hafta proluton depot yapildi en son geçen hafta bu haftaki kontrolde birdaha yapmayalım dedi doktor. Antalyadayim dikiş için Ali fuat Sengor e gitmeyi düşünüyorum
Canım Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Tam ölçümün yapılmaya başlandığı haftalardasın. Rahim ağzında bi degormasyom veya kısalma olacak sa bu haftalarda az çok kendini belli ediyor demişti benim Dr um. Ölçüm ve takip vajinal ultrasonlar yapılıyor. Daha doğrusu daha doğru ölçüm veriyor.
Muhakkak daha önce kaybın da var böyle bir ihtimal var demişse önceki Dr un bunu dikkate al canım. Burda birçok arkadaş ikinci kayıplarını ilk kayıplarını ray bağlamayın ve gerektiği gibi takip yapmayan Dr yüzünden yaşadılar.farklı bir uzman görüşü Alman'ı tavsiye ediyorum. Mümkünse ridkli gebelîk Dr olursa daha iyi olur.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Bi süreliğine facebooktan uzak kalma kararı aldım ve bunun bana iyi geldiğini fark ettim,oğluma daha çok zaman ayırıyorum hem de kadınlar kulübüne az da olsa uğrayabiliyorum regretecim iyiyim yani bi sorun yok,beni merak etmiş olman çok hoşuma gitti,teşekkür ederimDuyaydın canım sen nerelerdesin yaaaaa geçen gün fark ettim facede hiç yazmıyorsun sonra baktım facede yoksun 😞😞 bişey mi oldu geri gel lütfen cnm 🙏🙏
Sağol canim Antalyada yaşıyorum dikiş için vitale hastanesi ali fuat sengor u önerdiler muayene için gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız listeye de bakacağım
Bi süreliğine facebooktan uzak kalma kararı aldım ve bunun bana iyi geldiğini fark ettim,oğluma daha çok zaman ayırıyorum hem de kadınlar kulübüne az da olsa uğrayabiliyorum regretecim iyiyim yani bi sorun yok,beni merak etmiş olman çok hoşuma gitti,teşekkür ederim
arkadaşlar yine yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. zor elde ettiğim bir gebeliğin 11. haftasındayım. doktorum çok gerek görmüyor hatta dikiş yapılması için kararı bana bırakıyordu. bu durum canımı sıkınca başka bir doktora daha gittim. dikiş yapılmasını da istememin nedeni rahim filminde çıkmıştı. neyse diğer doktor sınırın biraz altında dedi ölçüm yaptıktan sonra. yapalım dikişi riske atmayalım dedi. sizce lokal mi genel mi yaptırmalıyım? ben biraz panik olduğum için genel istiyorum, ama genel olunca risk artıyor mu? bir de bu işlem 13. hafta gibi yapılacak, sonrasında ne gibi tehlikeleri var bilmiyorum ve desteğinize çok ihtiyaç duyuyorum. lütfen cevap verin.
Arkadaşım merhaba benim iki bebeğim kaybım var karnımda öldüler doktor gebeliğimde serklaj tavsiye etti. sirkeli su olayını birkaç kez okudum aslında ama anlamadım ne için ve nasıl kullanıyoruz .zamanını almazsam anlatırmısın çünkü wc de kullanın diyorlar ya merak ettim çünkü serklaj yaptırırsam nasıl kullanacağımı bilmiyorum...Canım öncelikle genel anesteziden korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Çoğumuz genel olduk. Dikişinden sonra genelde yat ben doktor tavsiyem üzerine wc hariç hep yatıyorum. Progestan ya da pruloton iğne mutlaka kullan. wc sonrası sirkeli su kullan. Kanda CRP baktır ayda bir kez idrar testinide ihmal etme. Bol su iç en az 3lt. wc için çok sıkışma. Aklıma gelenler bunlar İnş hakkınızda hayırlısı olur.
Arkadaşım merhaba benim iki bebeğim kaybım var karnımda öldüler doktor gebeliğimde serklaj tavsiye etti. sirkeli su olayını birkaç kez okudum aslında ama anlamadım ne için ve nasıl kullanıyoruz .zamanını almazsam anlatırmısın çünkü wc de kullanın diyorlar ya merak ettim çünkü serklaj yaptırırsam nasıl kullanacağımı bilmiyorum...
Arkadaşım merhaba benim iki bebeğim kaybım var karnımda öldüler doktor gebeliğimde serklaj tavsiye etti. sirkeli su olayını birkaç kez okudum aslında ama anlamadım ne için ve nasıl kullanıyoruz .zamanını almazsam anlatırmısın çünkü wc de kullanın diyorlar ya merak ettim çünkü serklaj yaptırırsam nasıl kullanacağımı bilmiyorum...
Bi süreliğine facebooktan uzak kalma kararı aldım ve bunun bana iyi geldiğini fark ettim,oğluma daha çok zaman ayırıyorum hem de kadınlar kulübüne az da olsa uğrayabiliyorum regretecim iyiyim yani bi sorun yok,beni merak etmiş olman çok hoşuma gitti,teşekkür ederim
arkadaşlar yine yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. zor elde ettiğim bir gebeliğin 11. haftasındayım. doktorum çok gerek görmüyor hatta dikiş yapılması için kararı bana bırakıyordu. bu durum canımı sıkınca başka bir doktora daha gittim. dikiş yapılmasını da istememin nedeni rahim filminde çıkmıştı. neyse diğer doktor sınırın biraz altında dedi ölçüm yaptıktan sonra. yapalım dikişi riske atmayalım dedi. sizce lokal mi genel mi yaptırmalıyım? ben biraz panik olduğum için genel istiyorum, ama genel olunca risk artıyor mu? bir de bu işlem 13. hafta gibi yapılacak, sonrasında ne gibi tehlikeleri var bilmiyorum ve desteğinize çok ihtiyaç duyuyorum. lütfen cevap verin.
Cleksan kullanman iyi. Ali Fuat Şengör duymuşsundur sanırım 5 sene kadar önce yılın tıp dr si seçilmiş. Burada da crameren arkadaşımızın serklajını yapmıştı başarılı bir dr olduğunu okuduk teşhislerinde de başarılıydı. İnşallah güzel olsun her şey... Gelişmeleri mutlaka yaz...
arkadaşlar yine yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. zor elde ettiğim bir gebeliğin 11. haftasındayım. doktorum çok gerek görmüyor hatta dikiş yapılması için kararı bana bırakıyordu. bu durum canımı sıkınca başka bir doktora daha gittim. dikiş yapılmasını da istememin nedeni rahim filminde çıkmıştı. neyse diğer doktor sınırın biraz altında dedi ölçüm yaptıktan nra. yapalım dikişi riske atmayalım dedi. sizce lokal mi genel mi yaptırmalıyım? ben biraz panik olduğum için genel istiyorum, ama genel olunca risk artıyor mu? bir de bu işlem 13. hafta gibi yapılacak, sonrasında ne gibi tehlikeleri var bilmiyorum ve desteğinize çok ihtiyaç duyuyorum. lütfen cevap verin.[/QUOTE:4
Canim bende 10+4,haftalık hamileyim seninle yaklaşık aynı tarihlerde serklaj yapılacak bana da inşallah . Hersey yolunda gider ve rahat bir işlem olur insallah güzel haberler ver bizenazar:
Duyaydın merhaba canım
Bende buraya girememenin sıkıntısını yaşıyorum, hafızam bazı arkadaşlarım gibi iyi değil hikayeleri nickleri unutuyorum( çok faydam olamıyor gibi geliyor
Ama manevi olarak ya da bana birşey sorulursa cevaplamak adına burda olmam gerekiyor gibi geliyor olamayınca üzülüyorum
Çok garip bir doktor böyle bir kararı nasıl hastaya bırakır 😳😳
Doktoru değiştirmen iyi olmuş, bazen gereksiz yere dikiş atılması da bebeği riske atıyor , umarım doğru karar vermiştir doktorun, sen ne hissediyorsun içine sindi mi
Regtete canım inşallah bebiş seni fazla bekletmez , dualarımdasın
Birçok yeni arkadaş gelmiş, hepsine kayıplarından ötürü başsağlığı dilerim , hamile olanlar inşallah bebeklerine sağ salim kavuşur , bebek isteyenler de tez zamanda hamile kalır inşallah
Feryalcim seni tebrik etme şansım olmadı , Ayşe Nazımız ömürlü olsun inşallah
Ekimo1 arkadaşım chnb arkadaşımızın dediği gibi rahim ağzı yetmezliğinden çok pıhtılaşma düşündürüyor insanı
Kaç haftalıktı bebekler ??
Chnb canım çok uzun değil mi 10 gün? Dikişin sonradan alınma ihtimali yok mu acaba?
Ay ali fuat sengor hakkında böyle iyi şeyler duydukça içim ferahliyorrandevu için gün sayiyoruz bakalım 13 ocakta neler olacak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?