- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.721
Canım inşallah hamilelik haberini de verirsin bize buradanKızlar slm uzun zamandır yazmak istiyorum bugüne kısmet oldu��Ben kendimden son gelişmeleri kısaca özetleyeyim ..Bir ay önce hamikelik testini negatif görünce delirerek ..olur diyerek beni gönderen doktorların yerine. Bir tüp bebek Dr gitmeye karar verdim..Ve buradaki rumuzunu bilmediğim çok sevdiğim E.. ����Tavsiyesiyle Halit Fırat Erden'e gittim ..Halit Bey benden tekrar rahim filmi ve amh vitamin,fsh ,şeker gibi bir sürü testler istedi bunları yaptır gel dedi bu arada muayene sırasında rahim içinde bişey gördü ..Filmi daha önce çektirdiğim Ekomar da çektirdim (yine anestezisiz ve hiç ağrı olmadan) ..Rahim filmi sonucunda rahimde 8 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önce çektirdiğim temizdi ..neyse tüm testler ve hsg sonucuyla tekrar Halit beye gittim Halit Bey polibin alınması gerektiğini hamileliğe engel olabilir hamile kalınsa düşük yapabilir dedi ayrıca insülin direnci testinin çok yüksek olduğunu söyledi tüm test sonuçlarına göre rezerv vs sıkıntım olmadığını doğal olarak hamile kalabileceğimi düşündüğünü söyledi önümüzdeki ay polip alındıktan sonra tekrar duruma göre bakıcam işte benden son gelişmeler böyle kızlar ��
kızlar ben ufaklıgın tekmelerini cok asagıda hissetmeye basladim bugun, sanki ayakları ile dikişi tekmeleyip duruyor..Oncden karnımı tekmelerdi, simdi dikisi:-(
Kızlar bu hafta kontrolüm var dikişten sonra ilk kontrolüm olcak Dr dikişi kontrol eder değil mi ederse nasıl eder yani ultrason cihazı ile mi yoksa vajinal muayene mi olur Dr m erkek biraz tedirginlik yaşıyorum dikiş atılırken uyuduğum için rahattım😊
Kızlar slm uzun zamandır yazmak istiyorum bugüne kısmet oldu😊Ben kendimden son gelişmeleri kısaca özetleyeyim ..Bir ay önce hamikelik testini negatif görünce delirerek ..olur diyerek beni gönderen doktorların yerine. Bir tüp bebek Dr gitmeye karar verdim..Ve buradaki rumuzunu bilmediğim çok sevdiğim E.. 😄😄Tavsiyesiyle Halit Fırat Erden'e gittim ..Halit Bey benden tekrar rahim filmi ve amh vitamin,fsh ,şeker gibi bir sürü testler istedi bunları yaptır gel dedi bu arada muayene sırasında rahim içinde bişey gördü ..Filmi daha önce çektirdiğim Ekomar da çektirdim (yine anestezisiz ve hiç ağrı olmadan) ..Rahim filmi sonucunda rahimde 8 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önce çektirdiğim temizdi ..neyse tüm testler ve hsg sonucuyla tekrar Halit beye gittim Halit Bey polibin alınması gerektiğini hamileliğe engel olabilir hamile kalınsa düşük yapabilir dedi ayrıca insülin direnci testinin çok yüksek olduğunu söyledi tüm test sonuçlarına göre rezerv vs sıkıntım olmadığını doğal olarak hamile kalabileceğimi düşündüğünü söyledi önümüzdeki ay polip alındıktan sonra tekrar duruma göre bakıcam işte benden son gelişmeler böyle kızlar 😊
Facede yer alan gizli grubumuza katilmak isteyenler..
Facede yer alan grubumuza katilmak isteyenler oluyor, elbette yardimci olmak isterim. bana yada grubumuza uye olan herhangi bir arkadasımıza ozelden facede bulunan profilinizin linkini atinız, arkadas olarak ekledikten sonra gruba eklemek icin davet edilirsiniz.. gruba uye olan herkes katılım için yardımcı olabilmekte, siz yeterki samimi bir sekilde katılmak isteyin mutlaka yardım eden bir arkadasımız olacaktır size..
Baglanmak daha dogrusu takip etmek burdan cok daha kolay oldugu icin facedeki grubumuz burdan daha aktif. Sizler icin yararli olacagina eminim ama lutfen burayida ihmal etmeyinyeni gelen arkadaslara yardimci olabilmek icin buranin guncel olmasida cok onemli..
Belirtmeliyimki facedeki grubumuzun adı ve paylasimlari GİZLİDİR. Gruba dahil oldugunuzda, size ekli olan arkadaslarinizin sosyal cevrenizin paylaşımları gorecegini dusunup endiselenmeyin. Boyle birseyin olması mumkun değil ve gızlı olmasaydı acık soylemelıyımkı bende yer almazdım.. Yani dedigim gibi grubun adıda ve paylasimlarıda gizli, sadece gruba uye olanlar gorebilmekte.
Fakat mutlaka bilinmesi gereken facede grubumuzda bulunan herkes gercek kimlikleriyle yer almakta ve bu yuzden genel olarak cogunluk bu konuda hassasiyet gosterilmesinden yana.. Burdaki gibi gizli kullanici adi kullanilmamakta. Herkes sahte olmayan kişisel face hesaplariyla yer almakta ve bu yuzden lutfen gercek kimliklerinizle yer almak isteyiniz.. Kader arkadaslariyiz diyoruz ve bu yuzden butun samimiyetimizle birlikteyiz, katilinca beni daha iyi anlayacaginiza eminim.. sevgiler..
**face grubumuzun gizliliği hakkında daha acık bir ıfade ise..
face grubumuz "gizli" gruptur. "paylaşımlar" gizli oldugu gibi "adıda" gizli..
grubun adının gizli olması: facede grubun adını aratsanızda bulamazsınız, bunu sadece uyeler görebilmekte. dolayısıyla size ekli olan arkadaslarınızın sosyal cevrenizin görmesi MUMKUN DEĞİL..
adı gizli olmasa adını buaraya yazarız, kişi bulur ve katılmak için kendi katılım talebinde bulunur..
dolayısıyla katılım için mutlak gruba uye bir kişinin sizi davetiyle, yonetici onayıyla olmakta..
"ayrıca tekrar tekrar belirtmeliyimki lutfen sahte face hesaplarıyla katılım talebinde bulunmayınız, bizler kader arkadasları olarak butun samimiyetimizle ordayız.."
daha güzel haberlerle gelmen dilegiyle tatlımmmKızlar slm uzun zamandır yazmak istiyorum bugüne kısmet oldu😊Ben kendimden son gelişmeleri kısaca özetleyeyim ..Bir ay önce hamikelik testini negatif görünce delirerek ..olur diyerek beni gönderen doktorların yerine. Bir tüp bebek Dr gitmeye karar verdim..Ve buradaki rumuzunu bilmediğim çok sevdiğim E.. 😄😄Tavsiyesiyle Halit Fırat Erden'e gittim ..Halit Bey benden tekrar rahim filmi ve amh vitamin,fsh ,şeker gibi bir sürü testler istedi bunları yaptır gel dedi bu arada muayene sırasında rahim içinde bişey gördü ..Filmi daha önce çektirdiğim Ekomar da çektirdim (yine anestezisiz ve hiç ağrı olmadan) ..Rahim filmi sonucunda rahimde 8 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önce çektirdiğim temizdi ..neyse tüm testler ve hsg sonucuyla tekrar Halit beye gittim Halit Bey polibin alınması gerektiğini hamileliğe engel olabilir hamile kalınsa düşük yapabilir dedi ayrıca insülin direnci testinin çok yüksek olduğunu söyledi tüm test sonuçlarına göre rezerv vs sıkıntım olmadığını doğal olarak hamile kalabileceğimi düşündüğünü söyledi önümüzdeki ay polip alındıktan sonra tekrar duruma göre bakıcam işte benden son gelişmeler böyle kızlar 😊
Basın saqgolsun arkadasım..canım vajinal usg ile yapılıyor ölçüm..Merhaba arkadaşlar benim 4. Gebeligim ve su anda 10+2 haftalık hamileyim Allaha şükür.
Bundan önce ilk gebeligimi 8 haftalikken siddetli kanama ile kaybettim hiçbir bilgi vermediler tecrübesizdimde. 2 gebeligimde ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ama progestan kullandım yattım 26. Haftaya kadar geldik vebir gece lavaboya gittiğimde kan icindeydi her yerim malesef açılma tam olmuştu ve bebeğim sadece 1 gün yaşadı:'(
3. Gebeligimde kan degerim 3000 lere kadar çıktı 4mm kese vardı ultrasonda ama değer tekrar düştü ve hiçbir doktor müdahalesi olmadan düşük yaptım kürtaj bile olmadım o derece. Bu 4. Gebeligim ve hamilelikten önce doktorum rahim agzimin yumuşak olduğunu ve mutlaka 13. Haftada dikiş gerektiğini söyledi. Bu doktorum herhangi bir ölçüm yapmadı. Ölçüm nasıl yapılıyor rahim agzina? Uzun oldu kusura bakmayın ama bu bebegimi de kaybetmekten çok korkuyorum sürekli panik halindeyim:'(
Kızlar slm uzun zamandır yazmak istiyorum bugüne kısmet oldu😊Ben kendimden son gelişmeleri kısaca özetleyeyim ..Bir ay önce hamikelik testini negatif görünce delirerek ..olur diyerek beni gönderen doktorların yerine. Bir tüp bebek Dr gitmeye karar verdim..Ve buradaki rumuzunu bilmediğim çok sevdiğim E.. 😄😄Tavsiyesiyle Halit Fırat Erden'e gittim ..Halit Bey benden tekrar rahim filmi ve amh vitamin,fsh ,şeker gibi bir sürü testler istedi bunları yaptır gel dedi bu arada muayene sırasında rahim içinde bişey gördü ..Filmi daha önce çektirdiğim Ekomar da çektirdim (yine anestezisiz ve hiç ağrı olmadan) ..Rahim filmi sonucunda rahimde 8 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önce çektirdiğim temizdi ..neyse tüm testler ve hsg sonucuyla tekrar Halit beye gittim Halit Bey polibin alınması gerektiğini hamileliğe engel olabilir hamile kalınsa düşük yapabilir dedi ayrıca insülin direnci testinin çok yüksek olduğunu söyledi tüm test sonuçlarına göre rezerv vs sıkıntım olmadığını doğal olarak hamile kalabileceğimi düşündüğünü söyledi önümüzdeki ay polip alındıktan sonra tekrar duruma göre bakıcam işte benden son gelişmeler böyle kızlar 😊
Merhaba arkadaşlar benim 4. Gebeligim ve su anda 10+2 haftalık hamileyim Allaha şükür.
Bundan önce ilk gebeligimi 8 haftalikken siddetli kanama ile kaybettim hiçbir bilgi vermediler tecrübesizdimde. 2 gebeligimde ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ama progestan kullandım yattım 26. Haftaya kadar geldik vebir gece lavaboya gittiğimde kan icindeydi her yerim malesef açılma tam olmuştu ve bebeğim sadece 1 gün yaşadı:'(
3. Gebeligimde kan degerim 3000 lere kadar çıktı 4mm kese vardı ultrasonda ama değer tekrar düştü ve hiçbir doktor müdahalesi olmadan düşük yaptım kürtaj bile olmadım o derece. Bu 4. Gebeligim ve hamilelikten önce doktorum rahim agzimin yumuşak olduğunu ve mutlaka 13. Haftada dikiş gerektiğini söyledi. Bu doktorum herhangi bir ölçüm yapmadı. Ölçüm nasıl yapılıyor rahim agzina? Uzun oldu kusura bakmayın ama bu bebegimi de kaybetmekten çok korkuyorum sürekli panik halindeyim:'(
Kizlar elma sirkesini kisisel temizlik icin nasil kullaniyorduk? Suya katiyorduk ama kac damla onu hatirlayamadim.
Merhaba kızlar herkese selam,
Bu ara girip bakamadım, Feryal arkadaşımızın gözü aydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bekleyen arkadaşlara aylı günlü olsun inşallah.
Diğer darısı da benim gibi önce hamile kalmak isteyenlere tabi.
28 Kasımda başladığım iğnelerimle zor bi yumurtlama döneminden sonra 26 aralıkta aşılamamı oldum. Şaka gibi tam 26 gün sürdü. Tek bir yumurta büyümüştü çatlama iğnesinden önce ve başka varmıydı artık biz göremedik (doktorcuğumla). Pazartesi öğlen 1 gibi oldum aşılamamı. Eve geldiğimden beri ne bir dinlenme ne yatak maalesef dikkat edemedim. Allah a emanetiz. Sonuç nolursa hayırlısı olsun hakkımda. Ailem vardı tedavi sürecinde aşılama yapılınca daha fazla durduramadık memlekete döndüler. Bu arada eğer pozitif sonuç alırsam beni düşüncelere daldıran konu bu 9 ayık süreçte tek başıma ne yaparım. Üstüne iki gündürde bir grip oldum dayanamadım iki tane aferin içtim .. Doktor olursa eğer serklaj konusunda kararlı ama detaylı bir görüşme yapmadık bakalım . 6 Aralık test günüm şayet öncesinde bir şey olmazsa...
Metal...Canım ben tesekkür ederim.. amin, insallah hakkımızda en hayırlısı ne ıse onu yasatsın rabbim.
Chnb...Canım sehirler merkez ilçelere ayrıldı ayrılıyor o yuzden atasehir yazıyor.. yani istanbulun neresinde hangi mahallesinde dogarsa dogsun mutlak baglı oldugu bir ilçe oluyor.. onun dogdugu heryer guzeldir, oyy yerim ben onu, opüyorum cok ardamı:))
kusuruma bakmayın biraz rotarlı oldu cevabım, farkedemiyorum bazen gecmiş yazıları..
Kızlar bu hafta kontrolüm var dikişten sonra ilk kontrolüm olcak Dr dikişi kontrol eder değil mi ederse nasıl eder yani ultrason cihazı ile mi yoksa vajinal muayene mi olur Dr m erkek biraz tedirginlik yaşıyorum dikiş atılırken uyuduğum için rahattım😊
canım incitanesi doğum yaptı serklajlıydı.18 aralık 2013 37 artı 2 sezaryen kız elif deniz kız 2900 gram 48 cm
Merhaba arkadaşlar benim 4. Gebeligim ve su anda 10+2 haftalık hamileyim Allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?