- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.941
Acıbadem sigortayı da araştırdım eskiden poliçede çok güzel özellikler varmış kuvez sınırsız doğum sınırsız gibi ama maalesef artık bu özellikler yeni sözleşmelerde yok..Anlaşmalı kurum harici hiç mi karşılamıyor ? yoksa %60 gibi ödüyor mu? ödemiyorsa doğum hastane derken iyice bir ücret ödersiniz memorial da ..aslında alianz'ın hamileyken yapılan doğum karşılamayan ama indirimleriden yararlanabileceğiniz bir sigorta var hastanenin sigorta temsilcisiyle konuşursanız fiyat verirler ama onlar hastanenin uzman doktoruyla paket fiyatı Tolga Bey için fiyat ne olur bilemiyorum..Doğum hangi hastane de olursa olsun sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz İnşallah :)
sadece çok küçük bişey sormak istiyorum bnde allianztan yaptırıcam yüksek ihtimalle 1 yıl prim ödedikten sonra bir de 6 aymı bekliyoruz nasıl oluyor
canım söyle yani 6 ay beklemek..ocakta sigorta baslangıcını yaptırdınya..haziran ayında calısmalara baslıcaksın..
yani ilk 6ay içinde hamile kalmıcaksın yoksa sigortan gecersiz sayılıyor..
o yüzden sana demiştim korunma süresinde sigorta yaptıracaksan acele et çünkü sonra bekleme zamanın olmasın
canım söyle yani 6 ay beklemek..ocakta sigorta baslangıcını yaptırdınya..haziran ayında calısmalara baslıcaksın..
yani ilk 6ay içinde hamile kalmıcaksın yoksa sigortan gecersiz sayılıyor..
o yüzden sana demiştim korunma süresinde sigorta yaptıracaksan acele et çünkü sonra bekleme zamanın olmasın
Herkese merhabaa
Son sayfa haricinde geçmişi okuyamadim herşey yolundadir insallah.. faceyide kkyida takip edemiyorum haberleri telefonla gorustugum arkadaşlardan aliyorum. dualarim hep sizlerle..
Cumartesi günü detaylı muaynemizi olduk ve operasyondan sonra ilk ray ölçümümüzde yapildi. Cok sukur ayni ölçüm cikti yani 3cm. Insallah hep böyle yolunda gider. Önümüzdeki ilk hedefimiz 24.haftamiz ve sonrasinda tum haftalarimiza saglikla ulasmak..
Yavrumuzun sagligi yerinde rabbime binlerce şükür hersey yolunda.. bu arada tahminler dogru cikti ve kızımız olacaak:)) rabbim hayırlısıyla saglikla kavustursun bize yavrumuzu..
yok canım saçma olur mu hiç:))çok haklısın canım. ya bilgisiz olunca böyle oluyor işte.. peki ben arda beye gittim hamile de değilim zaten muayene oldum diyelim sigortam başladığı andan itibaren mi indirim alıyorum yoksa 6. aydan sonra mı ? umarım saçma bi soru olmamıştır
Ben başka topiklerde geziyorum artıkın heheheheh :) bebiş olsun gelirim yanınıza sizleri çok çok öpüyorum...başınızı ağrıtmayayım bebek yapma çabalarımla sizi diye...
Allah izniyle 37 den önce gelmeyecek annesi. Arada sizi korkutuyor şaka yaptım diyor.kızlar bugün bizimde kontrollerimiz vardı ve NST de yine sancı çıktı ve serum takıldı yine..sonra yapılan NST de cok sükür ki sancı kalmadı ve geldik evimize..32.haftaya başladık bu hafta..kızımın boyu 42 cm ve kilosu da 1880 gr olmuş..doktorum odaya girerken oleyyy dedi..sanırım benim hamileliğim üzerine makale yayınlıcak:)) alttan da muayene yaptı ve açılma yine aynı 1 cm kadar..
Selam hanimlar.bende araniza geldim.3dusugum var.ilki 9haftalik.ikinci ve 3cu 15haftalik.3.dusugum daha 10gun once oldu.cok uzgunum.toparlanmaya calisiyorum.Allahim kimseye bidaha bu aciyi yasatmasin.banada 3.gebeligimde rahim agzi yetmezligi teshisi kondu..bu hamileligimde kanama olunca dr rahmib acilmaya baslamisdikis atcaz dedi.apar topar 14.haftamda dikis attilar ama malesef tam 1hafta dayandi.bigece uyandim wcde kese patladi hemn hastaneye gittk.bebegimin kalbiatiyodu ama suyu bitmisti.dikisi sabah aldilar.suni sanciyla bebegimi dogurdum ve sonra 3kez kurtaj.dun kont vardi 6ay gebelik yasakmis.sonrada hamileligimn 11.haftasi dikismis.baska yapilcak yokmus.ben genede rahim filmi cektircem.Allahim hepimizi hayirlisiyla evlat sahibi yapsin
canım aynı antibiyotikleri bende kullandım hatta onlarlada geçmedi idrar yolu enfeksiyonum bide largopen kullandım anca geçti tekrarlamzsa.3 kutu antibiyotikten sonra bide mantar oldum 2 ayrı fitil kullandım mantar için.vajinal enfeksiyon içinde 2 kutu fitil kullandım dahada kullanırım gibi geliyor.yarın bidaha tahlil yaptırcam ne çıkacak bakalım.bide hamilelikte ilaç kullanılmaz derler iğnelerle birlikte 6 çeşit ilaç kullanıyorum.Allah bebeklerimize sağlık versin zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Başınız sağolsunyeni kayıpları olan arkadaşlara baş sağlığı diliyorum Rabbim bi daha yaşatmasın ve daha beterinden korusun inşallah..bugün bi arkadaşım gencecik abisini kaybetti trafik kazasında vade yettimi hiçbirşey yapılmıyor malesef çok üzgünüm..Rabbim ailesine eşine çocuklarına sabır verssin kendi acımküçücük geldi bu haberi alınca çok zor çokk ölüme çare yok
bende de acıbadem sigorta var da, dogumu heralde memorial atasehir de yapcam kısmet olursa ama orda da gecmiyormus..Dr.um Arda Bey ile beraber calişan Tolga Bey.Acıbademde mi yapsam memorial da mi emin olamiyorum. Serklajı memorialda olmustum.
Ben başka topiklerde geziyorum artıkın heheheheh :) bebiş olsun gelirim yanınıza sizleri çok çok öpüyorum...başınızı ağrıtmayayım bebek yapma çabalarımla sizi diye...
yok canım saçma olur mu hiç:))
sigortanın indirmi hemen baslıyor..sadece limitsiz dogum paketini kullanmak için 6ay beklemek gerekıyor.
çok teşekkürler tatlım :)
canım benim dr um her antibiyotik verdiğinde gyno lomexil vajinal krem sürmemi söyledi . en azından 1-2 gün.. o nedenle olmadı bende mantar.. aslında fitil yerine krem sürseniz daha iyi olmazmı ?? çünkü fitil akıntıyı artırıyo beni çok rahatsız ediyo geçmiş olsun
canım 25 haftaya başladım bugun.ben ilk enfexia kullandım mantar yapmamıştı dediğin gibi zinnatı kullanınca kasıntı yaptı.zalain diye bi fitil ve kremini kullandım geçmedi mantar sonra gyno lemoxin fitil kullandım hemen geçti.dr kasıntı yapıyor bu antibiyotikler dedim kullanmak zorundasın enfeksiyon tehlikeli dedi mantarı fitille hallederiz dedi.yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır doktora gideceğim zaman stres oluyorum kötü bişey söyleyecek diye.
Cevap yazdığın için teşekkür ederim senin gittiğin DR riskli gebelik DR değilmi Namık demir işinde uzmansa birazda güler yüzlüyse gidebilirim.Sen serklaj için ne kadar para vereceksin bellimi artık biran önce DR işini halletmeliyim.:84::84::84::84::84:
kızlar sonunda bugün fakültede doktora görünebildim kesinlikle rahim ağzı yetmezliği var dedi ekstra söylediğiniz tüm testleri daha ben demeden istedi 1 ay sonra tüm tahlillerin çıkar o zaman gebeliğe izin vericem sonuçlar çıkana kadar korunun dedi ayrıca yumurtlaman yok demiştilrer bugün muayenede gayet iyi yumurtalıklar dedi devam edeceğim doktor bu olucak fakültede olmasına rağmen çok ilgiliydi
Gez gel bak ben de başladım gezmeye..
Hayırlı olsun canım testler çıksın hemen olsun inşallah...
Tekrar başın sağ olsun. yeni gebeliğinde rahim ağzını da sürekli takip ettir pıhtılaşman var sanırım kalp durması bundan ya da bebekteki genetik sorundan olmuş olabilir bebeğe genetik yapıldı mı yapılmadysa eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptır...
chnnb canım sagol,Allah bu acıları unutturacak acı vermesin inşallah.bir aydan fazla oldu kromozom ve cvd testi yaptıralı ama daha sonuçlar çıkmadı bekliyorum.senin dediğin test de sanırım bunlardır diye umuyorum.bir de benim değerlerimle ilgili kan değerlerime bakıldı.orada sadece otoimmünle alakalı bir değer (ANA) pozitifmiş ama negatif olması gerekiyormuş.şimdilik ne olduğunu tam bilmiyorum.bütün testleri alıp öyle görünmeyi planlıyorum bir dr.a
Canım ana testim benim de pozitifti ama dr onu önemsemedi dedi ki lupus antikougülan önemli. O ciddi değil yani... Eşinden kan alındı mı peki? Alındıysa genetik bakılmıştır... Amin inşallah yaşadığın son büyük acın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?