- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.961
kızlar sonunda bugün fakültede doktora görünebildim kesinlikle rahim ağzı yetmezliği var dedi ekstra söylediğiniz tüm testleri daha ben demeden istedi 1 ay sonra tüm tahlillerin çıkar o zaman gebeliğe izin vericem sonuçlar çıkana kadar korunun dedi ayrıca yumurtlaman yok demiştilrer bugün muayenede gayet iyi yumurtalıklar dedi devam edeceğim doktor bu olucak fakültede olmasına rağmen çok ilgiliydi
eşimden de kan alındı canım .dr. soy ağacımızı çıkardı genetik bi sorun beklemiyorum ama bebeğe otopsi yapılmalıydı yine de dedi.otopsi yapılmasa da dogumun oldugu gün kordondan sıvı alınabilirmiş.neyse bunlar için yapacak bişey yok şimdilik.bundan sonra acımız yüreğimizde önümüze bakacağız.sonuçları beklerken perinatolog arayışına girdim.burdaki listeyi inceleyip bize en yakın ve uygun hangisi onu araştıracağım.aslında gözüm arda beyde sizden çok duydum ama maddi olarak ona yetemeyiz.bu arada daha önce sen söylemiştin sanırım mesaj atınca femicale geri dönüş yapar diye.ben yazdım sorunumu sanırım bayağı yoğundu dönmedi
kızlar sonunda bugün fakültede doktora görünebildim kesinlikle rahim ağzı yetmezliği var dedi ekstra söylediğiniz tüm testleri daha ben demeden istedi 1 ay sonra tüm tahlillerin çıkar o zaman gebeliğe izin vericem sonuçlar çıkana kadar korunun dedi ayrıca yumurtlaman yok demiştilrer bugün muayenede gayet iyi yumurtalıklar dedi devam edeceğim doktor bu olucak fakültede olmasına rağmen çok ilgiliydi
:))) senin ki tam sanssızlık kuzu neyse sonu güzel oldu önemli olan o..Benimki de yapıkredi sigorta,eşim yapıkredi personeli olduğu için bana ödediği miktar çok daha az oluyor dışarıdan sigortalanan birine göre,hem yatış hem ayakta karşılıyor,serklajda sadece dr ye 1000 tl verdik hastaneyi karşıladı,muayenelerde de yüzde 20 ödedik ancak son bir ayda egede yattım yattığım oda tek kişilikti gecesi 90 tl idi,bir ay için 2700 ödedik,biz özele para vermicez derken devlet söğüşledi :))
sibell cok sevindim haberlerine..kızlar sonunda bugün fakültede doktora görünebildim kesinlikle rahim ağzı yetmezliği var dedi ekstra söylediğiniz tüm testleri daha ben demeden istedi 1 ay sonra tüm tahlillerin çıkar o zaman gebeliğe izin vericem sonuçlar çıkana kadar korunun dedi ayrıca yumurtlaman yok demiştilrer bugün muayenede gayet iyi yumurtalıklar dedi devam edeceğim doktor bu olucak fakültede olmasına rağmen çok ilgiliydi
canım arkadasım cok sevindim kendini toparlayıp yeni bir doktora yeni bir baslangı yapmana..Kizlar bugun peritatolog eray caliskan a gittim. Kimayasal gebelik yasadim ya, 6 hafta korun dedi. Bu arada bir suru test yazdi bana ve esime, sizlere yazayim. Bilenlervarsa beni aydinlatsin lutfen.bana:
Antikandioligin Ig 6 ve Ig M
ANa
Anti ds DNA
Homosistein
Vit B12
PT, APTT
Esime karyotip analizi
Bana 6 haftasonra rahim filmi ve promhofili paneli, protein S ve C
canım sen nerde yaşıyorsun hangi fakülteye gittin?
Sibelcim cok sevindim.. İslerin corap sokugu gibi hallolcak gor bak.. Ayrica bende sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyodum :) ins. Carcabuk biticek arastirman ve serklajla yatak istirahatiyle alcaksin bebegini kucagina :)
burdurda çok fazla seçim şansım yoktu zaten antalya yada ısparta olacaktı ısparta daha yakın ordan olması daha iyi tabi...Rabbim hepimiizi iyi insanlarla vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşalllahhhh:))) senin ki tam sanssızlık kuzu neyse sonu güzel oldu önemli olan o..
bu arada neymiş çıkacak para cepte durmaz:))
sibell cok sevindim haberlerine..
bana oldugu gibi sana da iyi insanlar denk gelmiş..olsun olsun hele bir hamile kal fakülte doktorları da iyidir tabi..
canım arkadasım cok sevindim kendini toparlayıp yeni bir doktora yeni bir baslangı yapmana..
Eray bey de çok ilgili ve arastırmacıdır..
ben bu testler hakkında pek bilgisizim ama YELİZZ ve CHNB anlatırlar sanırım..
umarım hersey iyi olur artık
Eki Görüntüle 922751
Bu arada serklajımı çizdim paylaşmak istedim
bende de acıbadem sigorta var da, dogumu heralde memorial atasehir de yapcam kısmet olursa ama orda da gecmiyormus..Dr.um Arda Bey ile beraber calişan Tolga Bey.Acıbademde mi yapsam memorial da mi emin olamiyorum. Serklajı memorialda olmustum.
Ben başka topiklerde geziyorum artıkın heheheheh :) bebiş olsun gelirim yanınıza sizleri çok çok öpüyorum...başınızı ağrıtmayayım bebek yapma çabalarımla sizi diye...
Kaçıncı haftadasın canım
Cinsiyet belli oldu mu?
Tolga Acıbadem'de yaptırıyor
Daha 45 gün önce eltim orda yaptı Dr Tolga beydi
Çok memnun kaldı
Acıbadem sigorta ise Acıbadem çok karlı bence
Yumoşlar bebiş olur inşallah en kısa sürede
Canım ne baş ağrısı
Güzel haberlerle gel inşallllaahhh
Sibelsibel38 bende Isparta'dayım :) istersen görüşelim özelden tel numaramı atayım
eşimden de kan alındı canım .dr. soy ağacımızı çıkardı genetik bi sorun beklemiyorum ama bebeğe otopsi yapılmalıydı yine de dedi.otopsi yapılmasa da dogumun oldugu gün kordondan sıvı alınabilirmiş.neyse bunlar için yapacak bişey yok şimdilik.bundan sonra acımız yüreğimizde önümüze bakacağız.sonuçları beklerken perinatolog arayışına girdim.burdaki listeyi inceleyip bize en yakın ve uygun hangisi onu araştıracağım.aslında gözüm arda beyde sizden çok duydum ama maddi olarak ona yetemeyiz.bu arada daha önce sen söylemiştin sanırım mesaj atınca femicale geri dönüş yapar diye.ben yazdım sorunumu sanırım bayağı yoğundu dönmedi
Kaçıncı haftadasın canım
Cinsiyet belli oldu mu?
Tolga Acıbadem'de yaptırıyor
Daha 45 gün önce eltim orda yaptı Dr Tolga beydi
Çok memnun kaldı
Acıbadem sigorta ise Acıbadem çok karlı bence
Yumoşlar bebiş olur inşallah en kısa sürede
Canım ne baş ağrısı
Güzel haberlerle gel inşallllaahhh
canım istanbuldasın sanırım.benim gittiğim perinatoloğu önerebilirim sana özel muayenesi 80 tl ayrıca devlet hastanesinde çalışıyor bütün tahlili dikişi falan devlette yapıyor.banada gruptan bi arkadaş tavsiye etti şimdilik memnunum doktorumdan ilgilenirsen yaz bana
ben de öğrenebilir miyim doktorunu? iyi bir perinatologa görünmek istiyorum..
İlahi hidenisko güldrdün beni bak ikinciyi doğururum görürsün hehehe burada yine ağlanır sızlanırım :) meriçte yapılan serklajım geçende evrakları toparlarken bi inceledim çizdim sonra buraya da :-DAllah mı söyletti yoksam oysaki bi tane de kızım olsun çok isterim ama hiç kolay bi hamilelik değildi ki manisalık olmayayım sonra
Kızlar 23. Haftalık hamileyim vajinal kültür yaptırmıştım sonuçta flor bakterileri üredi çıkmış dr cleocin %2 vajinal krem ile munorol şase verdi bu ilaçları kullananlar özellikle cleocin kremi vajinaya itmek beni endişelendiriyor bebeğe bir zararı olur mu ilk gebeliğimde suyum erken geldiği için ilacı uygılamakta tereddüt ediyorum!!!!
ben mesajı akşam görmüştüm neee duaydın hamile mi dedimhemen geçmişindeki mesajlara baktım birşey yok...
canım zorda olsa 2. yide düşünmek lazım tabi biraz erken gibi...
senin yaşın geç hatırladığım kadarıyla zamanla bir kızında olur inş......
canım oğluşun nasıl kaç aylık oldu?
ben hamileliğimde kullanmıştım benim serklajım da vardı...insan kullanırken korkuyo tabi... ama bir risk olsa dr lar önermezdi diye düşünüyorum...diğer kapsül şeklindeki fitilleride ileri itmek gerekiyor yani parmakla aplikatör çok farklı sayılmaz ben parmak boyunu geçmeyecek şekilde kullanıyordum sen istersen dr una ne şekil kullanacağını açıkca sorabilirsin...ama kullanmay ıda daha fazla geciktirme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?