Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım sen nerde yaşıyorsun hangi fakülteye gittin?

Evet genetik bakılmış size inşallah tesadüfidir genetiğin çözümü var ama meşakkatli birsüreç. femicale telefon et bence yeşim hemşireyi iste ona anlat çünkü onlar mesajları iletiyorlar sorarlar...

Kizlar bugun peritatolog eray caliskan a gittim. Kimayasal gebelik yasadim ya, 6 hafta korun dedi. Bu arada bir suru test yazdi bana ve esime, sizlere yazayim. Bilenlervarsa beni aydinlatsin lutfen.bana:
Antikandioligin Ig 6 ve Ig M
ANa
Anti ds DNA
Homosistein
Vit B12
PT, APTT
Esime karyotip analizi
Bana 6 haftasonra rahim filmi ve promhofili paneli, protein S ve C

Sibelcim cok sevindim.. İslerin corap sokugu gibi hallolcak gor bak.. Ayrica bende sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyodum :) ins. Carcabuk biticek arastirman ve serklajla yatak istirahatiyle alcaksin bebegini kucagina :)

:))) senin ki tam sanssızlık kuzu neyse sonu güzel oldu önemli olan o..

bu arada neymiş çıkacak para cepte durmaz:))
sibell cok sevindim haberlerine..
bana oldugu gibi sana da iyi insanlar denk gelmiş..olsun olsun hele bir hamile kal fakülte doktorları da iyidir tabi..
canım arkadasım cok sevindim kendini toparlayıp yeni bir doktora yeni bir baslangı yapmana..
Eray bey de çok ilgili ve arastırmacıdır..
ben bu testler hakkında pek bilgisizim ama YELİZZ ve CHNB anlatırlar sanırım..

umarım hersey iyi olur artık

canım sen nerde yaşıyorsun hangi fakülteye gittin?

canım ben burdur da yaşıyorum ıspartadaki süleyman demirel üniversitesi araştırma hastanesi var ona gittim çok tavsiye edilen bi doktor vardı şükür ki randevu koparabildim erken doğum yaptığımda benle ilgilenen doktor bile onu tavsiye etmişti çok şükür ilk görüşte iyiydi bakalım sonrasında neler bekliyo olacak bizi sen nerde yaşıyorsun cnmm

Sibelcim cok sevindim.. İslerin corap sokugu gibi hallolcak gor bak.. Ayrica bende sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyodum :) ins. Carcabuk biticek arastirman ve serklajla yatak istirahatiyle alcaksin bebegini kucagina :)

canım inşallahhh aslında ilk bebeği kaybedince hemen tekrar istiyo insan ama şimdi daha bi gerginim bebek konusunda tabi öncelkle Allah ne derse öyle olacak nasip ama sonuçlarım çıkana kadar belki kendimi toplarım umarım hepimiz için herşey yolunda gider. ray demelerine bile saevindim resmen 1 ayda 3 doktora gittim 3 de başka birşey söyledi ama son gittiğim doktorum çok netti ve daha pozitifti o yüzden bende ona inanmayı tercih ettim

burdurda çok fazla seçim şansım yoktu zaten antalya yada ısparta olacaktı ısparta daha yakın ordan olması daha iyi tabi...Rabbim hepimiizi iyi insanlarla vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşalllahhhh

Eki Görüntüle 922751
Bu arada serklajımı çizdim paylaşmak istedim

Kaçıncı haftadasın canım
Cinsiyet belli oldu mu?

Tolga Acıbadem'de yaptırıyor
Daha 45 gün önce eltim orda yaptı Dr Tolga beydi
Çok memnun kaldı
Acıbadem sigorta ise Acıbadem çok karlı bence

Yumoşlar bebiş olur inşallah en kısa sürede
Ben başka topiklerde geziyorum artıkın heheheheh :) bebiş olsun gelirim yanınıza sizleri çok çok öpüyorum...başınızı ağrıtmayayım bebek yapma çabalarımla sizi diye...

Canım ne baş ağrısı
Güzel haberlerle gel inşallllaahhh

inşallahh cnm ya inşallahh

canım istanbuldasın sanırım.benim gittiğim perinatoloğu önerebilirim sana özel muayenesi 80 tl ayrıca devlet hastanesinde çalışıyor bütün tahlili dikişi falan devlette yapıyor.banada gruptan bi arkadaş tavsiye etti şimdilik memnunum doktorumdan ilgilenirsen yaz bana

İlahi hidenisko güldrdün beni bak ikinciyi doğururum görürsün hehehe burada yine ağlanır sızlanırım :) meriçte yapılan serklajım geçende evrakları toparlarken bi inceledim çizdim sonra buraya da :-D Allah mı söyletti yoksam oysaki bi tane de kızım olsun çok isterim ama hiç kolay bi hamilelik değildi ki manisalık olmayayım sonra

ben de öğrenebilir miyim doktorunu? iyi bir perinatologa görünmek istiyorum..

Kızlar 23. Haftalık hamileyim vajinal kültür yaptırmıştım sonuçta flor bakterileri üredi çıkmış dr cleocin %2 vajinal krem ile munorol şase verdi bu ilaçları kullananlar özellikle cleocin kremi vajinaya itmek beni endişelendiriyor bebeğe bir zararı olur mu ilk gebeliğimde suyum erken geldiği için ilacı uygılamakta tereddüt ediyorum!!!!

ben mesajı akşam görmüştüm neee duaydın hamile mi dedim hemen geçmişindeki mesajlara baktım birşey yok...
canım zorda olsa 2. yide düşünmek lazım tabi biraz erken gibi...
senin yaşın geç hatırladığım kadarıyla zamanla bir kızında olur inş......
canım oğluşun nasıl kaç aylık oldu?

ben hamileliğimde kullanmıştım benim serklajım da vardı...insan kullanırken korkuyo tabi... ama bir risk olsa dr lar önermezdi diye düşünüyorum...diğer kapsül şeklindeki fitilleride ileri itmek gerekiyor yani parmakla aplikatör çok farklı sayılmaz ben parmak boyunu geçmeyecek şekilde kullanıyordum sen istersen dr una ne şekil kullanacağını açıkca sorabilirsin...ama kullanmay ıda daha fazla geciktirme sakın...

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi benim için önemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…