- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.301
yeni gelen arkadaşlar listemize ekleyelim sizleride beklenen doğum tarihi cinsiyet yazarsanız listemiz çoğalsın umutlar hiç tükenmesinHAMİLELERİMİZ[/SIZE]
ADI----------------------CİNSİYETİ-------------------BEKLENEN DOĞUM TARİHİ------SERKLAJ
duygu173----------------erkek---------------------------10.03.2014------------------var
ravza_nur----------------kız------------------------------07.04.2014-----------------var
jeton----------------------kız------------------------------22.04.2014-----------------var
sutanesi1982-------------erkek---------------------------01.05.2014-----------------laparoskopik abdominal serklaj
bbahar86-----------------erkek----------------------------01.05.2014-----------------var
yorgunbulutlar------------erkek---------------------------19.05.2014-----------------var
meryusem-----------------kız------------------------------26.05.2014-----------------var
muzy-----------------------erkek---------------------------29.05.2014-----------------yok
rabecca---------------------kız------------------------------30.05.2014-----------------var
eylulgulu------------------erkek----------------------------29.06.2014------------------var
mmery----------------------?-------------------------------20.09.2014-----------------yok
tuba88----------------------?-------------------------------17.09.2014-------------------?
Canim insaallah sonumuz o arkadasa benzemez amin.crp degerini yarin ki tahlilde ben de istiyeyim.idrar tahlili ve idrar kulturu istenecek baska varmi istayecegim birsey?Geçmiş olsun bence başka dr ye daha sor. Prof diye de güvenme o dr ye. Arkadaş vardı burada o da profa gitti crp si yüksekken serklajını attı. Yine kanamayla gittiği halde crp si 8 iken yine başlamadı çok yüksek değil diye. Ki belli yükselecek bu değere. Maalesef kaybetti bebeğini. İçine sinmeyen durumda lütfen başka dr ye de danış... Gerekirse kullan antibiyotik. Biz burada günlerce progestanın zararlarını tartıştık. Sonunda erken doğup yaşamayan bebek mi bu zararlar mı? Tabi 2. yi onayladık. Bunun gibi düşün antibiyotiğin zararı kayıptan fazla olamaz.
Jeton canım teşekkür ederim listeyle de ilgileniyorsun beğene de basmıyorum bildiri listen dolmasın ama hep beeniyorum kalbimden:))
Canim insaallah sonumuz o arkadasa benzemez amin.crp degerini yarin ki tahlilde ben de istiyeyim.idrar tahlili ve idrar kulturu istenecek baska varmi istayecegim birsey?
Avrupa yakasinda neredesin ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HAMİLELERİMİZ
ADI----------------------CİNSİYETİ-------------------BEKLENEN DOĞUM TARİHİ------SERKLAJ
duygu173----------------erkek---------------------------10.03.2014------------------var
ravza_nur----------------kız------------------------------07.04.2014-----------------var
jeton----------------------kız------------------------------22.04.2014-----------------var
sutanesi1982-------------erkek---------------------------01.05.2014-----------------laparoskopik abdominal serklaj
bbahar86-----------------erkek----------------------------01.05.2014-----------------var
yorgunbulutlar------------erkek---------------------------19.05.2014-----------------var
meryusem-----------------kız------------------------------26.05.2014-----------------var
muzy-----------------------erkek---------------------------29.05.2014-----------------yok
rabecca---------------------kız------------------------------30.05.2014-----------------var
eylulgulu------------------erkek----------------------------29.06.2014------------------var
mmery----------------------?-------------------------------20.09.2014-----------------yok
tuba88--------------------erkek----------------------------17.09.2014-------------------var
tzeyno ---------------------?--------------------------------19.11.2014--------------------?
Bu idrar kulturu isteyecem ya vajinal kulture gerek var mi? Bir de serklaj yapildiktan sonra vajinal kultur yapilabiliyor mu?yani tehlikeli olmazmi.?Arada vajinal kültür de baktır canım. Dr n unutabilir sen ihmal etme şikayetin olmasa bile baktır bunlara hep...
Bu idrar kulturu isteyecem ya vajinal kulture gerek var mi? Bir de serklaj yapildiktan sonra vajinal kultur yapilabiliyor mu?yani tehlikeli olmazmi.?
Kisaca isteycegim tum rahliller
Idrar tahlili
Idear kulturu
Crp
Vajinal kultur
Yanlisim varsa yada eksigim lutfen duzeltin.
yeni gelen arkadaşlar listemize ekleyelim sizleride beklenen doğum tarihi cinsiyet yazarsanız listemiz çoğalsın umutlar hiç tükenmesin
Gaziosmanpasadayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun bence başka dr ye daha sor. Prof diye de güvenme o dr ye. Arkadaş vardı burada o da profa gitti crp si yüksekken serklajını attı. Yine kanamayla gittiği halde crp si 8 iken yine başlamadı çok yüksek değil diye. Ki belli yükselecek bu değere. Maalesef kaybetti bebeğini. İçine sinmeyen durumda lütfen başka dr ye de danış... Gerekirse kullan antibiyotik. Biz burada günlerce progestanın zararlarını tartıştık. Sonunda erken doğup yaşamayan bebek mi bu zararlar mı? Tabi 2. yi onayladık. Bunun gibi düşün antibiyotiğin zararı kayıptan fazla olamaz.
Jeton canım teşekkür ederim listeyle de ilgileniyorsun beğene de basmıyorum bildiri listen dolmasın ama hep beeniyorum kalbimden:))
Merhaba bugun endokrine insulin ayari icin yattim.idrar kulturu ve tahlili kan tahlili istedim.hemsirelerin takip kagidina yazdigiina bakinca crp 11, 5 yazili gordum.idrar henuz gelmedi hastsnede yatiyorken bu degerlerle ne yapmaliyim.fikri olanyok canım sürüntü alınıyor... 28 e dek yaptır en azından arada vajinal kültürü...
sağol canım benim elimden geldiği kadar listeleri düzenleyip yeni gelen arkadslara yardım etmeye çalışıyorum.senin gibi olamayız asla sen hep yazarak yardımcı oluyosun bende seni hep kalpten beğenip destekliyorum.duygu 173 facede varmıydı doğum yaptımı bilgin varmı
Merhaba bugun endokrine insulin ayari icin yattim.idrar kulturu ve tahlili kan tahlili istedim.hemsirelerin takip kagidina yazdigiina bakinca crp 11, 5 yazili gordum.idrar henuz gelmedi hastsnede yatiyorken bu degerlerle ne yapmaliyim.fikri olan
Ya ben anlamadim idrar tahliline baktim simdi temiz gorunuyor crp neden 11, 5.yorumu olan arkadas olur mu yada bilgsi olan.doktoruma doracam tabi ki ama sizce noluyor.?Sağ ol canım benim. duygu tolga beyin programındaki arkadaş mı acaba? Epeydir yazmadı facede yok canım.
Crp yüksek canım bence antibiyotik başlamalısın. Dr ne hemen göster...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?