- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.321
Ya ben anlamadim idrar tahliline baktim simdi temiz gorunuyor crp neden 11, 5.yorumu olan arkadas olur mu yada bilgsi olan.doktoruma doracam tabi ki ama sizce noluyor.?
Canim yakin tarihli enfeksiyonda boyle mi oluyor. idrar tahlilinde 4 gun once bol bakteri ve 7.8lokosit 4, 5 epitel gorulmustu.tek kullanimlik uroday toz verdiler ve bugun 4 .gun sonra tahlili yineledim.sonuc bu idrsr temiz allah a sukur ama crp 11, 5? Doktor hamilekerimiz yada bilen bu forumu okuyankar yardim lutfen,bal enfeksiyon vs geçirdin mi yakında etkili olabilir bir de vakit kaybetmemek lazım sor bence dr ne hemen
kızlar şuan hastaneden yazıyorum . her an doğurabilirmişim rahim sıfırlanmış bana dua edin bir süre burda olmayabilirim
HAMİLELERİMİZ
ADI----------------------CİNSİYETİ-------------------BEKLENEN DOĞUM TARİHİ------SERKLAJ
duygu173----------------erkek---------------------------10.03.2014------------------var
ravza_nur----------------kız------------------------------07.04.2014-----------------var
jeton----------------------kız------------------------------22.04.2014-----------------var
sutanesi1982-------------erkek---------------------------01.05.2014-----------------laparoskopik abdominal serklaj
bbahar86-----------------erkek----------------------------01.05.2014-----------------var
yorgunbulutlar------------erkek---------------------------19.05.2014-----------------var
meryusem-----------------kız------------------------------26.05.2014-----------------var
muzy-----------------------erkek---------------------------29.05.2014-----------------yok
rabecca---------------------kız------------------------------30.05.2014-----------------var
eylulgulu------------------erkek----------------------------29.06.2014------------------var
pnrylcn--------------------erkek----------------------------31.07.2014------------------var
mmery----------------------?-------------------------------20.09.2014-----------------yok
tuba88--------------------erkek----------------------------17.09.2014-------------------var
sibelsibel38----------------?--------------------------------01.11.2014-------------------?
umutdenizderya----------?------------------------------- 07.11.2014--------------------?
tzeyno --------------------?--------------------------------19.11.2014--------------------?
canım gop ta hüseyin mutlu hala çılısıyor hidennisko arkadasın serklajını o yapmıştı ona msj at bilgi al istersen.benim dr muaynanesi bakırköyde doçent ve perinatolog ali gedikbası.bide medipolde ebru Öztürk var voiseda nında dr oda iyi bi dr ilgilenirsen yazarsın
merhabaa bende serklajlıyım cinsiyetimiz erkek ,beklenen doğum tarihimizde 31/07/2014 , eklerseniz sevirim :)))
facebookdaki gruba da ekleyen biri olursa sevinirim.
Hayırlı olsun serklajınız yazdınız mı hatırlayamadım hangi şehir ve serklj ve takip yapan dr yi yazarsanız buraya bakan arkadaşlara fikir olur.
teşekkür ederim:)
yazmıştım ama olsun tekrar yazıyım istanbuldan doç.dr.bülent kars serklajımı ve takibimi yapan dr. ,,gülen tıp merkezinde ..
Yazmıştım hepsi gitti( Yeniden özet geçeyim. Tecrübelerimi paylaşayım:)) Kapı süsüsnü ev için alacaksın sanırım hastanede kapıya kendileri takıyorlar lohusa şerbeti getiriyorlar:))Geceliğe gelince 3-4 takım almanı tavsiye ederim. Ve birkaçını kısa kollu al hem sıcak hem de serum takılı diye zor oluyor. Fotoğrafı hastaneden ayrılacağımız günün sabahı çekilmiştik hem o zamana toparlanmış oluyorsun. O günkü geceliğini önceki günler giymeki kirlenmesin....Paparizi haberi ama diyeyim makyaj malzemeni yanına al çünkü hastane fön çekiyor makyaj yapmıyor:))
Bbeğin kilosuna gelince geçmişte okumuşsundur bol kırmızı et kaşar yumurta ve muz ye. Bir de facede bamya diyordu kızlar denedi arkadaş işe yaradı kuru bamya var şimdi. Aklıma gelenler bunlar face kullanıyorsan eklemeni isterim tanışmak isterim seninle:))
Çok sağol tavsiyelerin için. Gecelik ve pijamaları hep kısa kollu aldım. Hastane dediğin gibi o kadar sıcak ki geceleri klima açık yatıyodum zaten :) kapı süsünü de internette görmüştüm çok hoşuma gitti ben de aldım hem hastanede hem evde kullanırım inşAllah. Fotografçıyı da sadece hastanedekilerden seçebiliyomuşuz artık kendi bulduğum fotografçıyı sokamıcam artık hastanedekiler için de sıkı bi pazarlık lazım gübi gözük
Merhaba jeton benim bilgilerim 24.04.2014 erkek. Doç. Dr. Arda Lembet 22+ 6 acil serklaj İstanbulyeni gelen arkadaşlar listemize ekleyelim sizleride beklenen doğum tarihi cinsiyet yazarsanız listemiz çoğalsın umutlar hiç tükenmesin
Canim yakin tarihli enfeksiyonda boyle mi oluyor. idrar tahlilinde 4 gun once bol bakteri ve 7.8lokosit 4, 5 epitel gorulmustu.tek kullanimlik uroday toz verdiler ve bugun 4 .gun sonra tahlili yineledim.sonuc bu idrsr temiz allah a sukur ama crp 11, 5? Doktor hamilekerimiz yada bilen bu forumu okuyankar yardim lutfen,
Arkadaslar merhaba
26+4 de serklaj yapildi.su an yatak istihrati verildi.7 mm dusmustu.yasayan varmi.yatmak ise yariyormu.kaygilarim var.cevap cerirseniz cok sevinirim. Kizim olacak insallah :)
Arkadaslar merhaba
26+4 de serklaj yapildi.su an yatak istihrati verildi.7 mm dusmustu.yasayan varmi.yatmak ise yariyormu.kaygilarim var.cevap cerirseniz cok sevinirim. Kizim olacak insallah :)
arkadaslar facebook sayfamız kapanmadı kaldıgımız yerden devam edıyoruz ... egolarımıza yenılmeden , kımseyı ıncıtmeden , kırmadan ve kucuk dusurmeden devam edıyoruz. bız hepımız hala aynı yerdeyız :) acımızı da sevıncımızı de paylasmak adı altına dagılamk gıbı bı nıyetımızde yok :) kapımız herkese acık
Çok sağol tavsiyelerin için. Gecelik ve pijamaları hep kısa kollu aldım. Hastane dediğin gibi o kadar sıcak ki geceleri klima açık yatıyodum zaten :) kapı süsünü de internette görmüştüm çok hoşuma gitti ben de aldım hem hastanede hem evde kullanırım inşAllah. Fotografçıyı da sadece hastanedekilerden seçebiliyomuşuz artık kendi bulduğum fotografçıyı sokamıcam artık hastanedekiler için de sıkı bi pazarlık lazım gübi gözük
Sıkı bir pazaRlık lazım olucak. Yemek olayını da nasıl yapıcam bilemiyorum. Hiç iştahım kalmadı zorla yiyorum resmen. Çok sağol söylediklerin için. Facebook kullanmıyorum ne yazıkki. Ben de özellikle seni çok merak ediyordum. Twittera Arda bey resmini koymuştu ordan gördüm. İnşAllah İstanbula geldiğin bir zaman tanışmak kısmet olur çok sevinirim.
Bu arada bu siteyi kullanmayı hala tam beceremiyorum kusura bakma yarım yarım yolladım mesajı.
Tesekkurker canim bilgilendirme icin, endokrinde yatiyirum haftaya kendi doktorumka randevum var.sonucu o zaman gosteririm, insaallah hersey hepimiz adina yolunda gidrr.amin.Crp kandaki enfeksiyon değeri. Referans aralıgında üst seviye genelde 6-7 oluyor. Benim de serklajdan sonra crp değerim 17 olmuştu ve 10 gün antibiyotik kullandım. Sonra 7 ye düştü ve dr daha sonra bakmadı hiç. Serklajdan dolayı varolan bir enfeksiyon olabilir vücudunda. Bu nedenle serklajını yapan doktoruna bu değeri gösterip antibiyotik kullanabilrsin. Antibiyotik kullanmaktan kesinlikle korkma. Kanında enfeksiyon olması daha kötü bür durum antibiyotik kullanmaktan. İdrar tahlili temiz çıkmış çok güzel zaten idrarda çıkan bakteri lökosit vs değerlerin bol suyla bile geçebilirmiş. Benimde aşağı yukarı böyleydi sonucum. Dr kültür yaptırdı temiz çıkınca korkulucak bişey yok bol su iç demişti. Crp degerin için bir an önce doktorunla irtibata geçmelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?