- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.261
o zaman sıkıntı yoktr ya dediğin gbi su olsa devamı gelirdi herlde..o zaman ben bu karın ağrısını ciddiye alayım bi doktorumu arayayım en azından gel derse giderim.bu nidilat fitil olarak mı kullanılıyor?bizim haftalarımız düşüne düşüne geçecek sanırım hep böle ya allahım yardımcımız olsun..
canım bişey çıkmazsa üreme görülmedi yazıyor.bişey varsada hangi antibiyotiklere duyarlısın o çıkıyor.benim çıkmamıştı bişey.bu kültür doğru ilacı kullanman için yapılıyor sanırım çünkü enfeksiyonu her ilaç geçirmiyor.benim 3 değişik antibiyotik kullandım öle geçti.yaptırmışken idrar tahlilinide ver kültürüde için rahat etsin
canım tedbiri elden bırakmamak lazım.nidilatı 6 satte bir ağızdan alıyorum onu kullanalı 4 kez nst girdim sancı kasılma çıkmadı şükür.kucağımıza alana kadar böle panik halde olcaz sanırım sonucu güzel olsunda napalım imtihan için burdayız
Saol canim haklisin yatinca yaptirmaliyim.bir de kiraz sapi kaynatip icsem miki...enfeksiyona etkisi olur diye dusunuyorun idrar sokturucu sonucta, ama bebege zarari olur mu sokturucu etkinin?
Saol canim haklisin yatinca yaptirmaliyim.bir de kiraz sapi kaynatip icsem miki...enfeksiyona etkisi olur diye dusunuyorun idrar sokturucu sonucta, ama bebege zarari olur mu sokturucu etkinin?
Canım senin dikiş ne zaman alınacak? Bende 36+3 deyim ve salı günü 37. haftamda peseri aldıracağım.Acaba hemen doğum başlar mı? O kadar çok yazı var ki geçmişin hepsini okuyamadım.Senin bilgin olacağını düşündüm
canım daha dikişi ne zaman alcan diye konuşamadım dr bugun randevum vardı bugun konuşacaktım ama gecen gun acil hastaneye gittim suyummu geldi diye su değilmiş şükür o gun panikten soramadım haftaya gel dedi haftaya konuşcam.canım facebook grubunda bi arkadaşımız var su an 39 haftasında 33+4 te nişanı kanlı akıntısı geldi yanlış hatırlamıyosam o zaman dr peserini aldı ve hala doğurmadı.bugun dr gitmiş 4 cm açılması olmuş yarın başlatalım doğumu demiş o pazartesi istemiş.bak ondan peser çıkalı kaç hafta oldu tık yok seninde öle olabilir ama sen hazırlıklı git herkezin bir olmayabilirde.iki gün öncede başka arkadasın dikişi alındı 38 haftasında onunda daha doğum olmadı.genelde dikiş alınınca hemen gelmiyor bebişler bizi korkuttuklarıyla kalıyolar:))))))))))))).hayırlı sağlıklı kolay doğumun olur inşallah.bize mutlaka yaz unutma burayı[/QUOT
Aslında 37. hafta benim için iyi hatta bebeğimin gelişimide önden gidiyor.Ama ben bebişimin doğum ayının Nisan olmasını istiyorum. Eger haftaya salı alınıra 1 hafta da beklesin istiyorum.TAbi hayırlısı Rabbim bizden daha iyi bilir.
senin de haftan gayet iyi.tabi bebiş gününü doldurursa daha iyi olur.En azından zor zamanları atlattık.
Yaa burayı hiç unuturmuyum.Ğeç farkettiğim için kaç gündür kızıyorum kendime.Benimle aynı problemleri yaşayan insanlarla birlikte olmak beni mutlu edecekti ama nasip bu zamanaymış.Ben 2014 nisan anneleri grubunda geziyordum:Hatta face de grup kurduk oradan kızlarla iletişim kuruyoruz.Bu arada sende Nisan annesisin bizlerede katılabilirsin.
canım daha dikişi ne zaman alcan diye konuşamadım dr bugun randevum vardı bugun konuşacaktım ama gecen gun acil hastaneye gittim suyummu geldi diye su değilmiş şükür o gun panikten soramadım haftaya gel dedi haftaya konuşcam.canım facebook grubunda bi arkadaşımız var su an 39 haftasında 33+4 te nişanı kanlı akıntısı geldi yanlış hatırlamıyosam o zaman dr peserini aldı ve hala doğurmadı.bugun dr gitmiş 4 cm açılması olmuş yarın başlatalım doğumu demiş o pazartesi istemiş.bak ondan peser çıkalı kaç hafta oldu tık yok seninde öle olabilir ama sen hazırlıklı git herkezin bir olmayabilirde.iki gün öncede başka arkadasın dikişi alındı 38 haftasında onunda daha doğum olmadı.genelde dikiş alınınca hemen gelmiyor bebişler bizi korkuttuklarıyla kalıyolar:))))))))))))).hayırlı sağlıklı kolay doğumun olur inşallah.bize mutlaka yaz unutma burayı[/QUOT
Aslında 37. hafta benim için iyi hatta bebeğimin gelişimide önden gidiyor.Ama ben bebişimin doğum ayının Nisan olmasını istiyorum. Eger haftaya salı alınıra 1 hafta da beklesin istiyorum.TAbi hayırlısı Rabbim bizden daha iyi bilir.
senin de haftan gayet iyi.tabi bebiş gününü doldurursa daha iyi olur.En azından zor zamanları atlattık.
Yaa burayı hiç unuturmuyum.Ğeç farkettiğim için kaç gündür kızıyorum kendime.Benimle aynı problemleri yaşayan insanlarla birlikte olmak beni mutlu edecekti ama nasip bu zamanaymış.Ben 2014 nisan anneleri grubunda geziyordum:Hatta face de grup kurduk oradan kızlarla iletişim kuruyoruz.Bu arada sende Nisan annesisin bizlerede katılabilirsin.
evet canım zor günleri atlattık 37 kadar sabretse benimkide dahada iyi olur.bende ara ara nisan anneleri grubuna giriyorum bi kaç kezde yazdım orda aktif değilim okuyup çıkıyorum sadece.bi haftadırda giremedim.face grubundan bahsediyolardı ama gizli grup sanırım birinin eklemesi lazım sanırım.istersen bende seni face grubumuza ekleyeyim peserli arkadaşlar var orda orası daha aktif burayı unutmamak sartıyla:)))
Böyle söktürücü tarzı özellikleri olab bitkilerin zararlı olduğunu duymuştum.Mesela ödem atıcı bitkilerin hepsi hamilelikte yasak.Bence içme derim
canım içme kiraz sapını zararlı olabilir bitki çayları hamilelikte yasak maalesef.sen bol bol su iç onun yerine
Merhaba canlar.
Umarım herkez iyidir.
Tam bir aydır çocukların hastalıklarına uğraşıyorum bu yüzden buraya fazla giremedim.
Yeni canlar gelmiş.
Rabbim sağlıkla yavrularınızo zamanında kucağınıza almayı nasip. Etsin. Günleriniz su gibi akıp geçsin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese selammm :) bugün saat 10:00 da serklajim oldu :) saat 2 gibi ciktim hastaneden simdi evdeyim. Bebegimde gayet iyi :) pruloton iğneye başladı doktorum sanirim progestani agizdan alirim diye düşünüyorum . cumat Kontrolum var :) biz iyiz darisi isteyen herkese inşallah :) rabbim haftalarimizi doldurdugumuz günleri göstersin :)
Nexus4
Arda bey atasehirdeymis ben avrupa yakasındayim cok zor ona gidip gelmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yaa benim rahim agzında yara var dün doktora sordum dikiş için sıkıntı olurmu diye sürekli kanaman olur ve enfeksiyon oluşturu dedi:s bişey olmaz dedi ama bu enfeksiyon bebek için zararlı degilmiki?
Insaallah bizler de su zor aylari atlatip sizler gibi dikislerimizin alindigi bebeklermizi kuxagimiza alacagimiz gunkeri saglikla goruruz amin.yeni dikisli ve bol bakterili biri olarsk allahim kaygilarimdan kurtardin beni diyorum.bize yardimi olaxakbtum tecrubeli arkadaslardan d a tecrubelerini istiyorum.bu iltihap bol bakteri nasill gececek endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?