Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım tedbiri elden bırakmamak lazım.nidilatı 6 satte bir ağızdan alıyorum onu kullanalı 4 kez nst girdim sancı kasılma çıkmadı şükür.kucağımıza alana kadar böle panik halde olcaz sanırım sonucu güzel olsunda napalım imtihan için burdayız

Saol canim haklisin yatinca yaptirmaliyim.bir de kiraz sapi kaynatip icsem miki...enfeksiyona etkisi olur diye dusunuyorun idrar sokturucu sonucta, ama bebege zarari olur mu sokturucu etkinin?

Canım senin dikiş ne zaman alınacak? Bende 36+3 deyim ve salı günü 37. haftamda peseri aldıracağım.Acaba hemen doğum başlar mı? O kadar çok yazı var ki geçmişin hepsini okuyamadım.Senin bilgin olacağını düşündüm

Saol canim haklisin yatinca yaptirmaliyim.bir de kiraz sapi kaynatip icsem miki...enfeksiyona etkisi olur diye dusunuyorun idrar sokturucu sonucta, ama bebege zarari olur mu sokturucu etkinin?

Böyle söktürücü tarzı özellikleri olab bitkilerin zararlı olduğunu duymuştum.Mesela ödem atıcı bitkilerin hepsi hamilelikte yasak.Bence içme derim

canım içme kiraz sapını zararlı olabilir bitki çayları hamilelikte yasak maalesef.sen bol bol su iç onun yerine

canım daha dikişi ne zaman alcan diye konuşamadım dr bugun randevum vardı bugun konuşacaktım ama gecen gun acil hastaneye gittim suyummu geldi diye su değilmiş şükür o gun panikten soramadım haftaya gel dedi haftaya konuşcam.canım facebook grubunda bi arkadaşımız var su an 39 haftasında 33+4 te nişanı kanlı akıntısı geldi yanlış hatırlamıyosam o zaman dr peserini aldı ve hala doğurmadı.bugun dr gitmiş 4 cm açılması olmuş yarın başlatalım doğumu demiş o pazartesi istemiş.bak ondan peser çıkalı kaç hafta oldu tık yok seninde öle olabilir ama sen hazırlıklı git herkezin bir olmayabilirde.iki gün öncede başka arkadasın dikişi alındı 38 haftasında onunda daha doğum olmadı.genelde dikiş alınınca hemen gelmiyor bebişler bizi korkuttuklarıyla kalıyolar:))))))))))))).hayırlı sağlıklı kolay doğumun olur inşallah.bize mutlaka yaz unutma burayı

Arda bey atasehirdeymis ben avrupa yakasındayim cok zor ona gidip gelmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah bigün bizde sizler gibi dikişim alınacak doğum yaklaştı konuşmalarını yaparız ya çok heycanlandım...Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli versin yavrucakları...son zamanlarda güzel konuşmalar oluyor şükür topiğimizde hep bebişlerden konuşalım acılı annelerimiz olmasın artık inşallahh

Merhaba canlar.
Umarım herkez iyidir.
Tam bir aydır çocukların hastalıklarına uğraşıyorum bu yüzden buraya fazla giremedim.
Yeni canlar gelmiş.
Rabbim sağlıkla yavrularınızo zamanında kucağınıza almayı nasip. Etsin. Günleriniz su gibi akıp geçsin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaallah bizler de su zor aylari atlatip sizler gibi dikislerimizin alindigi bebeklermizi kuxagimiza alacagimiz gunkeri saglikla goruruz amin.yeni dikisli ve bol bakterili biri olarsk allahim kaygilarimdan kurtardin beni diyorum.bize yardimi olaxakbtum tecrubeli arkadaslardan d a tecrubelerini istiyorum.bu iltihap bol bakteri nasill gececek endiseliyim.

Kızlar yaa benim rahim agzında yara var dün doktora sordum dikiş için sıkıntı olurmu diye sürekli kanaman olur ve enfeksiyon oluşturu dedi:s bişey olmaz dedi ama bu enfeksiyon bebek için zararlı degilmiki?

Herkese selammm :) bugün saat 10:00 da serklajim oldu :) saat 2 gibi ciktim hastaneden simdi evdeyim. Bebegimde gayet iyi :) pruloton iğneye başladı doktorum sanirim progestani agizdan alirim diye düşünüyorum . cumat Kontrolum var :) biz iyiz darisi isteyen herkese inşallah :) rabbim haftalarimizi doldurdugumuz günleri göstersin :)

Nexus4

hadi geçmiş olsun canım:)) rabbim tamamına erdirsin.Benimde 2 hafta sonra yapılacak senin rahim uzunlugu kaç cm di

Kızlar yaa benim rahim agzında yara var dün doktora sordum dikiş için sıkıntı olurmu diye sürekli kanaman olur ve enfeksiyon oluşturu dedi:s bişey olmaz dedi ama bu enfeksiyon bebek için zararlı degilmiki?

Enfeksiyon suyunun gelmesine sebep olabilio Allah korusun.. ama benimde enfeksiyon oluodu genelde ilacla falan geciodu, inatçı enfeksiyon deildi sanirim

Insallah Allahin izniyle gecer gider gunler. :) bol bol su icmeni tavsiye etmişlerdir sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…