Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım iyi düşün iyi olsun Allah ın izniyle en azından doktorun farketmiş ve tedbirini almış bi oğumuz bu şansı bile yakalayamadık...Bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallahhh

rabbimden tek duam o senin de başın sağolsun rabbim emanetlerini bizlere bağılasın

Tesekkür ederim canım :) Senin az kalmış canım çok sevindimm..

yatmak gerçekten en iyi çözüm benimde 21. haftadan 34. haftaya kadar rahim ağzı uzunlluğum aynı kaldı yatarak bende 28 e kadar sadece wc ye kalktım sonrasında 34'e kadar balkona falanda çıktım ve geçen hatasonu çok şükür 2 saat dışarıdaydım ama tabi pek yürümedim ama çok iyi geldi çok şükür bugn 35 bitti çok daha rahatım ama yinede doktorumuz 36 bitene kadar olabildiğince istirahat dedi inşallah 37 leri görürüz hepimiz...

Kizlar siz seker yuklemesi yaptirdiniz mi ,tam da bu risklu gunlerde hastane de saatlerce beklemek korkutuyor beni....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 2 kez yaptırdım maalesef 145 çıkmıştı 3 saatlik testi de yaptırdım. o 3 saatlik sürede doktorum sağolsun boş bi oda ayarladı orada yatarak verdim sınırın biraz üstü çıkmıştı ama 2-3 hafta sonraki testlerimde herşey normale döndü çok şükür. 3 saatlik test yaptıracaksan doktorunla görüşebilirsin

arkadaşlar diikişleriniz için doktor ne dedi alınma zamanı belli mi? ben haftaya ki kontrolde soracağım. geçen hafta sonu ilk kez dışarı çktım 10-15 dakka yürüdüm sadece ama sizler ne kadar hareket ediyorsunuz ben 36 dan sonra artık normal hayata dönerim diye umuyorum ama doktor ne derse onu yapacağım tabi

inşallah cnm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.sadece şuan zamanın geçmesini istiyorum.

Meraba arkadaslar rabbim benimle beraber hepimize evlatlarimizi saglikla nasip etsin insaallah amin,.serklaj olali 2 hafta fakan oluyor akinti sikayetim biturlu grcmedi.idrar yolu testi yaptirdim ve kullanilan antibiyotikten sonra hamdolsun temuz cikti.ama bu akintiyi soruyorum o olur diyor doktor, suzde oldumu olduysa ne kadar surdu ne kadar nasil oldu, saolun yanitlariniza.

HAMİLELERİMİZ
ADI----------------------CİNSİYETİ-------------------BEKLENEN DOĞUM TARİHİ------SERKLAJ
ravza_nur----------------kız------------------------------07.04.2014-----------------var
jeton----------------------kız------------------------------22.04.2014-----------------var
mcty-----------------------erkek---------------------------24.04.2014-----------------var
sutanesi1982-------------erkek---------------------------25.04.2014-----------------laparoskopik abdominal serklaj
bbahar86-----------------erkek----------------------------01.05.2014-----------------var
yorgunbulutlar------------erkek---------------------------19.05.2014-----------------var
meryusem-----------------kız------------------------------26.05.2014-----------------var
muzy-----------------------erkek---------------------------29.05.2014-----------------yok
rabecca---------------------kız------------------------------30.05.2014-----------------var
eylulgulu------------------erkek----------------------------29.06.2014------------------var
pnrylcn--------------------erkek----------------------------31.07.2014------------------var
mmery----------------------?-------------------------------20.09.2014-----------------yok
tuba88--------------------erkek----------------------------17.09.2014-------------------var
sibelsibel38----------------?--------------------------------01.11.2014-------------------?
umutdenizderya----------?------------------------------- 07.11.2014--------------------?
tzeyno --------------------?--------------------------------19.11.2014--------------------?

canıım bende yarın konuşacağım dikiş ne zaman alınacak.ravzanın gecen perşembe dikişi alındı 38 haftada ama hala tık yok bu seferde doğmuyor bebişler.ben 36 oluyorum fakat hala normal hayata dönemedim belim ağrıyor ayakta fazla kalamıyorum oturuncada ağrıyor yatıyorum bende.ya bu bel ağrısı herkezde varmı yoksa benim beldemi sorun var anlamadım.yatmayada iyice alışmışım normale nasıl döncez bilmem.evdekilerde hiç bişey yaptırmıyor az gezinsem hemen yat diyolar bende karışan çok yani.sende kendini iyi hissedersen ayaklanırsın yavaş yavas

canım Allah sabır versin yasadıklarımız çok zor.benimde 3 kaybım var bi tanesi kalp durması ikisi 20 haftalarda düşük.umudunu yitirme asla bakbenimde 4 gebeliğim inşallah az kaldı yavrumu kucağıma almaya.benimde kanda pıhtılaşma cıktı rahimde perde çıktı amaliyat oldum bide rahim ağzı yetmezliği bunlara rağmen pes etmedim Vardır bi vakti saati nasipten ötesi olmuyor maalesef.sende asla umutsuzluğa düşme en azından hamile kalabiliyoruz.sende bi dakine iyi bi dr bulursun iğneni olur 12-14 haftada serklajını olur yatarsın alırsın kucağına yavrunu Allahın izniyle.burda o kadar cokki benzer hikayeler ama anne olanda çok

benim çok bel ağrım yok ama çok çabuk yoruluyorum . 36 dolduktan sonra bebekler nerdeyse hiç küveze girmiyor diye rahatlarım biraz diye umuyorum nedense 2-3 gündür daha bir zor geliyor yatmak .kaç ay oldu yatıyoruz, oturmaya yürümeye yabancılaştı artık vücudumuz maalesef. yarın umarım iyi haberler alırsın . Allah hepimize sabır versin. inşallah en sağlıklı ne zaman olacaksalar o gün gelirler bebekler.

bende de biraz olmuştu ama süresini hatırlamıyorum. ama vajınal yoldan progestan kullandım serklaj sonrası progestan kulandığım sürece hep akıntım olmuştu ama kokusuzdu. kokusuz ve açık sarı olduğunda doktor normal demişti. tabi ki devamederse doktora tekrar danışmak lazım

Saol yanitina canim.insallah normaldir.onumuzdeki hafta kontrolde siykeyecegim.hayirli ve saglikli oklani alkahim nasip etsin insallah amin.

Saol yanitina canim.insallah normaldir.onumuzdeki hafta kontrolde siykeyecegim.hayirli ve saglikli olani.allahim.nasip etsin insallah amin.

Merhaba herkese. Çarşamba muyenem vardı. Eymen 1 haftada sadece 70 gr almış. Arda bey artık beni çıkarın diyo dedi. Bebege giden kan akışı gayet normal dedi. 2350 gram 36+2 deyiz. Hayırlısı diyorum. Çarşamba günü için sezeryan tarihi verdi. Bunları konuşunca ben bi yandan heyecanlandım bi yandan üzüldüm. Nst ye girdiğimde de ağladım biraz. Bu sefer bebeğin kalp atışları yüksek çıktı bi süre. Arda beyden Allah razı olsun ben riske atamam bu bebek kıymetli dedi. Yeni bir cihaz gelmiş Türkiyeye nst cihazının küçüğü. Evde kendin bağlıyosun. Bu cihazdan geldi eve. Doğuma kadar hergün bağlıyorum. Sonuçları Arda beyin mailine gidiyo. Ücret de almıyo sağolsun. Ordan takip ediyo Eymeni. Şükür dünkü sonucum normal çıktı. İnşAllah hep normal çıkar. Arda beye ne söylesem ne kadar dua etsem azdır. Allah böyle drları başımızdan eksik etmesin. Benden haberler böyle. Daha sezeryan saati netleşmedi. İnşAllah netleşince haber veririm. Yeni yazan arkadaşlar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu iş sabır işi. Allah sabrımızı arttırsın. Sevgiler.

kızlar ben şimdi geldim doktordan.iki kez nst bağlandım birinde sancı çıktı diğerinde çıkmayınca eve gönderdi dr ama ben bugun hergune oranla daha çok kasılıyorum benim doğum yakın gibi.36 haftalık 3100 gr olmuşuz dr iki hafta sonra gel dedi ama o kadar beklemeyebilirde dedi kasılmam fazla.ağrım fazla olursa gidicem dikiş alınacak rahim ağzı zarar görmesin diye.ağrım olmazsa iki hafta sonra dikiş alınacak.şimdilik normal gözüküyor doğum hayırlısı

canım arda bey candır can inan sanada hayırlı dogumlar canım ah saati belli olsun gelebilirsem gelicem amam aynı gün eltiminde dogumu var kaynanam ona gidicek:18::18:gitmese bebegi ona bırakıp gelicektim beni emdigi için mmada versek beni arıyor dur bakalım bir dogurda ah kimseye güvenemiyourm küçük adamımı amam inan gelmek çok isterim
mucizene kavuşmaya az kaldı hade bakalım seni okudukça seviniyorum sanmaki seni takip etmiyourm burayı hergün okuyourm amam yazmıyorum orası ayrıoglum düzelemedi giti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…