- 24 Mayıs 2011
- 83
- 25
- 98
- 36
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.361
canım iyi düşün iyi olsun Allah ın izniyle en azından doktorun farketmiş ve tedbirini almış bi oğumuz bu şansı bile yakalayamadık...Bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallahhh
canım ben yaptırdım.sabahtan öğlene kadar hastanede geçirdim.şekerli suyu içip beklerken biraz fenalaştım tansiyonum düştü herhalde ayaklarım havada yattım biraz kendime geldim.50 cc içtim 118 çıktı ikinci yüklemeye gerek kalmadı.sende ayakta kalmamaya çalış ben çok ayakta kalıp yorulmuştum tansiyon düşmesi hariç bişey olmadı şükür seninde bişey olmaz Allahın izniyle
Cok tesekkur ederim.sadece wc kalkma iznim var oda cok yurumemrk kaydiyla.benim rahimde acilma yoktu bildigim.hic sikayetimde yoktu.tamamen dr umun kontrolleri yapmadi.bir cok dr alttan ultroson ile bakmiyor.ama doktorum allahtan kontrolu elden birakmamis.tum hamile arkadslara tavsiyem mutlaka rahim kanali boyunu 20. Haftalarda baktirsinlar.
slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza. benim 3 kürtajım (kalp atışları durdu)birde erken doğumum var.40 gün oldu bebeğimi kaybedeli 27 haftalıktı.21 haftada kasık ağrısı ve hafif kanamayla gi,ttim acile.ve rahim 3 santim açıkmış .1 ay dayandı oğlum hastanede yattım 27.haftada suyum geldi ve bebeğimde kordon sarkması olmuş sezeryana aldılar fakat geç müdahale ettiler.bebeğim 20 dakika yaşamış ve kaybettik ve bende artk rahim ağzı yetmezliği çıktı.moralim çok bozuk.hiç umudum kalmadı.kürtajlarımında sebebi kan pıhtılaşması varmış 4.de iğne oldum ama bundada ray çıktı.hepimize ALLAH yardım etsin.[/QUObundan sonrasında inşallah iyi haberlerinizi alırız.çok zor şeyler yaşamışsınız.Allahım bundan sonra hep gönlünüze göre versin inşallah.
Kizlar siz seker yuklemesi yaptirdiniz mi ,tam da bu risklu gunlerde hastane de saatlerce beklemek korkutuyor beni....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah hepimiz saglikli bi r sekilde kucagimiza aliriz cektigimiz skntilari unuturuz en kisa zamanda. Umudunu kaybetme bak senin gubu bir surumuz var burda. Allah yardimcin olsun bundan sonrasi icin ve kaybin icin basin sag olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar diikişleriniz için doktor ne dedi alınma zamanı belli mi? ben haftaya ki kontrolde soracağım. geçen hafta sonu ilk kez dışarı çktım 10-15 dakka yürüdüm sadece ama sizler ne kadar hareket ediyorsunuz ben 36 dan sonra artık normal hayata dönerim diye umuyorum ama doktor ne derse onu yapacağım tabi
slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza. benim 3 kürtajım (kalp atışları durdu)birde erken doğumum var.40 gün oldu bebeğimi kaybedeli 27 haftalıktı.21 haftada kasık ağrısı ve hafif kanamayla gi,ttim acile.ve rahim 3 santim açıkmış .1 ay dayandı oğlum hastanede yattım 27.haftada suyum geldi ve bebeğimde kordon sarkması olmuş sezeryana aldılar fakat geç müdahale ettiler.bebeğim 20 dakika yaşamış ve kaybettik ve bende artk rahim ağzı yetmezliği çıktı.moralim çok bozuk.hiç umudum kalmadı.kürtajlarımında sebebi kan pıhtılaşması varmış 4.de iğne oldum ama bundada ray çıktı.hepimize ALLAH yardım etsin.
canıım bende yarın konuşacağım dikiş ne zaman alınacak.ravzanın gecen perşembe dikişi alındı 38 haftada ama hala tık yok bu seferde doğmuyor bebişler.ben 36 oluyorum fakat hala normal hayata dönemedim belim ağrıyor ayakta fazla kalamıyorum oturuncada ağrıyor yatıyorum bende.ya bu bel ağrısı herkezde varmı yoksa benim beldemi sorun var anlamadım.yatmayada iyice alışmışım normale nasıl döncez bilmem.evdekilerde hiç bişey yaptırmıyor az gezinsem hemen yat diyolar bende karışan çok yani.sende kendini iyi hissedersen ayaklanırsın yavaş yavas
Meraba arkadaslar rabbim benimle beraber hepimize evlatlarimizi saglikla nasip etsin insaallah amin,.serklaj olali 2 hafta fakan oluyor akinti sikayetim biturlu grcmedi.idrar yolu testi yaptirdim ve kullanilan antibiyotikten sonra hamdolsun temuz cikti.ama bu akintiyi soruyorum o olur diyor doktor, suzde oldumu olduysa ne kadar surdu ne kadar nasil oldu, saolun yanitlariniza.
bende de biraz olmuştu ama süresini hatırlamıyorum. ama vajınal yoldan progestan kullandım serklaj sonrası progestan kulandığım sürece hep akıntım olmuştu ama kokusuzdu. kokusuz ve açık sarı olduğunda doktor normal demişti. tabi ki devamederse doktora tekrar danışmak lazım
bende de biraz olmuştu ama süresini hatırlamıyorum. ama vajınal yoldan progestan kullandım serklaj sonrası progestan kulandığım sürece hep akıntım olmuştu ama kokusuzdu. kokusuz ve açık sarı olduğunda doktor normal demişti. tabi ki devamederse doktora tekrar danışmak lazım
canım arda bey candır can inan sanada hayırlı dogumlar canım ah saati belli olsun gelebilirsem gelicem amam aynı gün eltiminde dogumu var kaynanam ona gidicek:18::18:gitmese bebegi ona bırakıp gelicektim beni emdigi için mmada versek beni arıyor dur bakalım bir dogurda ah kimseye güvenemiyourm küçük adamımı amam inan gelmek çok isterimMerhaba herkese. Çarşamba muyenem vardı. Eymen 1 haftada sadece 70 gr almış. Arda bey artık beni çıkarın diyo dedi. Bebege giden kan akışı gayet normal dedi. 2350 gram 36+2 deyiz. Hayırlısı diyorum. Çarşamba günü için sezeryan tarihi verdi. Bunları konuşunca ben bi yandan heyecanlandım bi yandan üzüldüm. Nst ye girdiğimde de ağladım biraz. Bu sefer bebeğin kalp atışları yüksek çıktı bi süre. Arda beyden Allah razı olsun ben riske atamam bu bebek kıymetli dedi. Yeni bir cihaz gelmiş Türkiyeye nst cihazının küçüğü. Evde kendin bağlıyosun. Bu cihazdan geldi eve. Doğuma kadar hergün bağlıyorum. Sonuçları Arda beyin mailine gidiyo. Ücret de almıyo sağolsun. Ordan takip ediyo Eymeni. Şükür dünkü sonucum normal çıktı. İnşAllah hep normal çıkar. Arda beye ne söylesem ne kadar dua etsem azdır. Allah böyle drları başımızdan eksik etmesin. Benden haberler böyle. Daha sezeryan saati netleşmedi. İnşAllah netleşince haber veririm. Yeni yazan arkadaşlar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu iş sabır işi. Allah sabrımızı arttırsın. Sevgiler.
kızlar ben şimdi geldim doktordan.iki kez nst bağlandım birinde sancı çıktı diğerinde çıkmayınca eve gönderdi dr ama ben bugun hergune oranla daha çok kasılıyorum benim doğum yakın gibi.36 haftalık 3100 gr olmuşuz dr iki hafta sonra gel dedi ama o kadar beklemeyebilirde dedi kasılmam fazla.ağrım fazla olursa gidicem dikiş alınacak rahim ağzı zarar görmesin diye.ağrım olmazsa iki hafta sonra dikiş alınacak.şimdilik normal gözüküyor doğum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?