- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.381
çok şükür yavruna kavşmuşsun seni merak etmiştim.oh haftanda güzel normalmi yaptın doğumu malum benimde yaklaşıyor.bebişin hayırlı olsun
tebrik ederim çok sevindim hepimize nasip olur inşallah. peki dikişiniz ne zaman alındı ve hangi haftada ayaklandınız?
Amin darisi benim ve hepimizin 36 haftamizi gormemize ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamiza olur insaallah amin....Merhaba herkese. Çarşamba muyenem vardı. Eymen 1 haftada sadece 70 gr almış. Arda bey artık beni çıkarın diyo dedi. Bebege giden kan akışı gayet normal dedi. 2350 gram 36+2 deyiz. Hayırlısı diyorum. Çarşamba günü için sezeryan tarihi verdi. Bunları konuşunca ben bi yandan heyecanlandım bi yandan üzüldüm. Nst ye girdiğimde de ağladım biraz. Bu sefer bebeğin kalp atışları yüksek çıktı bi süre. Arda beyden Allah razı olsun ben riske atamam bu bebek kıymetli dedi. Yeni bir cihaz gelmiş Türkiyeye nst cihazının küçüğü. Evde kendin bağlıyosun. Bu cihazdan geldi eve. Doğuma kadar hergün bağlıyorum. Sonuçları Arda beyin mailine gidiyo. Ücret de almıyo sağolsun. Ordan takip ediyo Eymeni. Şükür dünkü sonucum normal çıktı. İnşAllah hep normal çıkar. Arda beye ne söylesem ne kadar dua etsem azdır. Allah böyle drları başımızdan eksik etmesin. Benden haberler böyle. Daha sezeryan saati netleşmedi. İnşAllah netleşince haber veririm. Yeni yazan arkadaşlar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu iş sabır işi. Allah sabrımızı arttırsın. Sevgiler.
canım arda bey candır can inan sanada hayırlı dogumlar canım ah saati belli olsun gelebilirsem gelicem amam aynı gün eltiminde dogumu var kaynanam ona gidicek:18::18:gitmese bebegi ona bırakıp gelicektim beni emdigi için mmada versek beni arıyor dur bakalım bir dogurda ah kimseye güvenemiyourm küçük adamımı amam inan gelmek çok isterim
mucizene kavuşmaya az kaldı hade bakalım seni okudukça seviniyorum sanmaki seni takip etmiyourm burayı hergün okuyourm amam yazmıyorum orası ayrı oglum düzelemedi giti
Amin darisi benim ve hepimizin 36 haftamizi gormemize ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamiza olur insaallah amin....
Tekrar merhaba herkese. Allah izin verirse çarşamba 16.30 da sezeryanım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İnşAllah herşey güzel olur. Müsait olduğum bir zaman girip haber veririm Allahın izniyle. Sevgiler.
Tekrar merhaba herkese. Allah izin verirse çarşamba 16.30 da sezeryanım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İnşAllah herşey güzel olur. Müsait olduğum bir zaman girip haber veririm Allahın izniyle. Sevgiler.
Yarın sabah 09:30 da serklajım yapılcak erkene alındıdoktorum daha fazla riske atmak istemiyor.
cok saol canım.. benim 1.si sezeryandi, o yuzden bu da sezeryan oldu, epideral sezeryan.. Umarim sen de saglıkla kavusursun bebişine..
insallah canım, sizler de saglıkla kucagınıza alırsınız bebişleri insallah.. ben epidural sezeryan oldum, dikişim dogumda bebek cıktıktan sonra alındı... Planlı sezeryandi 38+5 de.. İşin aslı ben ayaklanmadim hic bebek gelene kadar30. haftaya kadar calişmiştim masa bası işim.. ama eve gelir gelmez yatişa geciyordum.. 30 dan doguma kadar wc harici hep yattim..
Arkadaşlar pruloton depot iğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız?benim doktorum 32 den sonra vurdurmayacağız dedi.Bebekte ani kalp duruşuna neden oluyormuş.Burda okuduğum kadarıyla 34. haftaya kadar vurulmuş bu iğne.Sizlerin doktorları ne diyor?Çok kafam karıştı.Sonuçta 2 hafta fark var.Ve tek bir gün bile önemli
bu konuda en deneyimli doktor Arda Lembet galiba.Burada hastası da çok.Arda bey ne söyledi pruloton depot hakkında,kaçıncı haftada bırakın dedi kızlar.Ne olur yardım edin.
sana yardım etmeye geldim ben arda beyin hastasıyım arda bey 34 sonra bıraktırıyor amam hastasına göre degişiyor yarım doz vurduruyor haberin olsun neyse oglumla ilgilenmem laızm yazını görünce yazayım deidm yardım ettiysem ne mutlu bana
Arkadaşlar pruloton depot iğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız?benim doktorum 32 den sonra vurdurmayacağız dedi.Bebekte ani kalp duruşuna neden oluyormuş.Burda okuduğum kadarıyla 34. haftaya kadar vurulmuş bu iğne.Sizlerin doktorları ne diyor?Çok kafam karıştı.Sonuçta 2 hafta fark var.Ve tek bir gün bile önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?