Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Yarın sabah 09:30 da serklajım yapılcak erkene alındı doktorum daha fazla riske atmak istemiyor.

Drkbrke mrb.kac haftalik hamilesin cnm?cabucak atlatirsin insallah ameliyatini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür yavruna kavşmuşsun seni merak etmiştim.oh haftanda güzel normalmi yaptın doğumu malum benimde yaklaşıyor.bebişin hayırlı olsun

cok saol canım.. benim 1.si sezeryandi, o yuzden bu da sezeryan oldu, epideral sezeryan.. Umarim sen de saglıkla kavusursun bebişine..

tebrik ederim çok sevindim hepimize nasip olur inşallah. peki dikişiniz ne zaman alındı ve hangi haftada ayaklandınız?

insallah canım, sizler de saglıkla kucagınıza alırsınız bebişleri insallah.. ben epidural sezeryan oldum, dikişim dogumda bebek cıktıktan sonra alındı... Planlı sezeryandi 38+5 de.. İşin aslı ben ayaklanmadim hic bebek gelene kadar30. haftaya kadar calişmiştim masa bası işim.. ama eve gelir gelmez yatişa geciyordum.. 30 dan doguma kadar wc harici hep yattim..

Amin darisi benim ve hepimizin 36 haftamizi gormemize ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamiza olur insaallah amin....

Çok sağol Paşacım düşünmen yeter. Sen Muhammed Emin'i bırakma başka bir zaman görüşürüz inşAllah. Ama uygun olur gelirsen de çok sevinirim tabi ki. Hayırlısı olsun o yüzden. Dediğin gibi Arda Bey de can bi insan hakkını ödeyemem.

Tekrar merhaba herkese. Allah izin verirse çarşamba 16.30 da sezeryanım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İnşAllah herşey güzel olur. Müsait olduğum bir zaman girip haber veririm Allahın izniyle. Sevgiler.

saatin belli olmuş he çok sevindim şükrü kavuşuyorsun bebegine ay kendim aklıma geldim allahım saglıklı dogumlar nasip etsin işşallah ah canım eltimde yarın sabah 9 alıcaklarmış bebegi sezeryanla öyle bri ana denk geldiki dr bakalım eşimle konuşuyum yarın ne dicek işleri yogun bu arada eşime anca oglanı emanet ederim gözüm arkada kalmaz gelemsemde bilki kalbim seninle ban özelden telefonunu yzarmısın adınıda konuşmak istiyourm snle

Ay canim ya allahim saglikla kurtarsin darisi benim basima saglikli ve vakitli bir dogumla olsun insallah.amin.tabiki darisi bekleyen hepimize olsun daha dogrusu.derlerki dogumda ne dilersen o olur.bizi unutmazsan bizede ayni saglikli dogumlar icin duada bulunursan aklina gelirse tabi cokmutlu oluruz.

Yarın sabah 09:30 da serklajım yapılcak erkene alındı doktorum daha fazla riske atmak istemiyor.

Hayırlısıyla atlatmışsındır inşallah...

Hayırlı olsun bebeğiniz...

Canım çok sevindim tarih de netleşmiş. Kolay geçsin inşallah..

Arkadaşlar pruloton depot iğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız?benim doktorum 32 den sonra vurdurmayacağız dedi.Bebekte ani kalp duruşuna neden oluyormuş.Burda okuduğum kadarıyla 34. haftaya kadar vurulmuş bu iğne.Sizlerin doktorları ne diyor?Çok kafam karıştı.Sonuçta 2 hafta fark var.Ve tek bir gün bile önemli

bana doktorum 28 de keseriz dedi senin gene 32 ye kadar izin vermiş...gerçi çoğunluğun durumu nedir bilmiyorum

bu konuda en deneyimli doktor Arda Lembet galiba.Burada hastası da çok.Arda bey ne söyledi pruloton depot hakkında,kaçıncı haftada bırakın dedi kızlar.Ne olur yardım edin.

bu konuda en deneyimli doktor Arda Lembet galiba.Burada hastası da çok.Arda bey ne söyledi pruloton depot hakkında,kaçıncı haftada bırakın dedi kızlar.Ne olur yardım edin.

sana yardım etmeye geldim ben arda beyin hastasıyım arda bey 34 sonra bıraktırıyor amam hastasına göre degişiyor yarım doz vurduruyor haberin olsun neyse oglumla ilgilenmem laızm yazını görünce yazayım deidm yardım ettiysem ne mutlu bana

sağol canım benim,oğlunun mis yanaklarından öp benim için,inşallah darısı bizin başımıza

mmerhabalar ben en son iğnemi dü vuruldum yani 36. haftamda son iğnemi vurulmuş oldum. bu cuma 36. haftam bitecek inşallah ama kişiden kişiye değişiyordur belki de. benim doktorum 36. da son iğne demişti.

ben 500 mg vuruldum hep bu arada

merhabalar dün nts ye girdik gayet iyi olduğunu söyledi doktor. haftaya çarşamba ayrıntılı muayene ve çatı muayenesi olacak inşallah. haftaya dikişlerimde alınacak galiba 37 . hafta bitiminde hayırlısı artık bekliyeceğiz. siz sonn haftalarda kan idrar testi yaptırdınızmı? bir şikayetim yok ama doktorada sormadım dün sonradan aklıma geldi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…