- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.401
ılk defa duyuyorum boyle bıseyı,benım dıger hamılelıgımde sanırm 34.hafta bıraktırdı daha oncesınde bıraktırmadıgna eminim,1 ay sonra tekrar kontrolum var sorayım bakayım ne zman bıraktırcakArkadaşlar pruloton depot iğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız?benim doktorum 32 den sonra vurdurmayacağız dedi.Bebekte ani kalp duruşuna neden oluyormuş.Burda okuduğum kadarıyla 34. haftaya kadar vurulmuş bu iğne.Sizlerin doktorları ne diyor?Çok kafam karıştı.Sonuçta 2 hafta fark var.Ve tek bir gün bile önemli
Arkadaşlar pruloton depot iğneyi kaçıncı haftanızda bıraktınız?benim doktorum 32 den sonra vurdurmayacağız dedi.Bebekte ani kalp duruşuna neden oluyormuş.Burda okuduğum kadarıyla 34. haftaya kadar vurulmuş bu iğne.Sizlerin doktorları ne diyor?Çok kafam karıştı.Sonuçta 2 hafta fark var.Ve tek bir gün bile önemli
merhabalar dün nts ye girdik gayet iyi olduğunu söyledi doktor. haftaya çarşamba ayrıntılı muayene ve çatı muayenesi olacak inşallah. haftaya dikişlerimde alınacak galiba 37 . hafta bitiminde hayırlısı artık bekliyeceğiz. siz sonn haftalarda kan idrar testi yaptırdınızmı? bir şikayetim yok ama doktorada sormadım dün sonradan aklıma geldi???
ben en son dün vuruldum artık vurulmycm inşallah son demişti..senn doktorunun 32 de kesmesinin vardr elbet bi sebebii die düşünüyorum..
canım sen kaçıncı haftadaydın..ben de bu dikiş ne zaman alınır die sormak istiorum artık..erken sanırım ama..çok korkuyorum bu dikişten ya..doğumdan daha çok korkuyorum nedense..ya doğum başlarsa dikiş varken die aklıma geliyo..doktoruma 50 km uzaktayım..en iyi ihtimalle trafik falan yoksa 45 dakikayı buluyo varmamız..allahım sağ salim atlatmamızı nasip etsin inşallah
ben en son dün vuruldum artık vurulmycm inşallah son demişti..senn doktorunun 32 de kesmesinin vardr elbet bi sebebii die düşünüyorum..
canım sen kaçıncı haftadaydın..ben de bu dikiş ne zaman alınır die sormak istiorum artık..erken sanırım ama..çok korkuyorum bu dikişten ya..doğumdan daha çok korkuyorum nedense..ya doğum başlarsa dikiş varken die aklıma geliyo..doktoruma 50 km uzaktayım..en iyi ihtimalle trafik falan yoksa 45 dakikayı buluyo varmamız..allahım sağ salim atlatmamızı nasip etsin inşallah
Kizlar serklaj olali 1 aya yaklasti dun doktorum vajinal muayene yapti ve nantar olmusun hic iyi degil dedi ve 2 gun arslikli fitil verdi, bugunde 1 hafts once 11, 5 olan crp degerimin 15, 2 olaesk ciktigini ogrendim.cumaya tekrarlicam crp istedigim doktor mantardan yukseliyordur dedi ve fitilleri ogrendiginden mi nedir ilac onermeyecegim dedi, bende cumaya tekrarlayip ozel bir hastanenin doktoruna danisacagim.serklajdan sonra bu akinti hic bitmemisti antibiyotik de cok kullandim dogal olarak ama mantar dan crp yukselir mi bilgusi olan?
merhaba arkadaşlar,
size özellikle serklajlı olup sona yaklaşmış olanlara bir soru sormak istiyorum..
bugün dr kontrolüm vardı serklaja rağmen incelme var dedi çok üzgünüm dikişe dayanmamış ama yine de çok korkuyorum..((
sizlerin serklaj sonrası nasıl ilerledi rahim ağzı boyunuz? nidilatı arttırdım günde 4 alıyorum,, sanırım fark etmeden kasılmalarım oluyo karın ağrısı hissediyorum bazen
canım mantar büyük ihtimal kullandığın antibiyotiklerden olmuştur.bende idrar yolu enfeksiyonundan 3 kutu antibiyotik kullandım doktor mantar yapar dedi ve yaptıda iki fitille hemen geçti.mantarın crp yükselttiğini düşünmüyorum ben gebeliğim boyunca iki kez crp yaptırdım hep düşük cıktı.crp yi grip ve diş abze falan oluncada yükseliyor.ama diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla crp yüksekliğinin kesinlikle tedavi edilmesi gerekli su kesesine zarar verebiliyormuş.bence sonucu dr söyle ilaç verebilir.crp sen kendinmi yaptırdın doktorunmu istemişti
Bu arada uclu test icin kan verdim ve oranlar yuksek cikmis.ikili icin sonuc nornal di.buyuk ihtimalle uclu de risk grubu yuksek cikacak.ne yapmam gerektigi konusunda endiselrtim var.zaten dusuk riski olan yatan bir gebeyim.amniyosentez onerirlerse (insallah buna gerek kalmadan temiz cikar sonuc )bunu kabul etmem mumkun degil ote yandan bu durum ya allahim aglatmasin ama ust uste o kadar faxla ki olaylar bagira bagira aglamam geliyor.rabbim beni ve hic kimseyi aglatmasin.amin.sizlerle paylasmak iyi geliyor.yatiyorum dua ediyorum allah yardimcimiz olsun amin.
Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin amin.
canım incelme demekle ne demek istediğini anlamadım ama dikişe dayanan arkadaşlar oldu face grubunda 34 te doğurdu dahada duruyodu bebişte bebek kilo almıyor diye doktor aldı bebeği şimdi maşallahı var bebeğin.benim serklajımı yapan dr serklajdan sonra hiç ölçüm yapmadı vajinal bakmadı.baska dr gittim bi kaç sefer o ölçmüştü 20 -24 haftada 2.33 çıkmıştı rahim boyum dikişten önce 2.88 di.kısalmadı sanırım hiç altta baskı falan hissetmedim.sen nidilata erken baslamışşın nst hiç baktırdınmı kasılman olup olmadığına.ben 30 haftada karnım ağrıdı çok az nst sancı çıktınca başladım 4 tane nidilata bugünde bıraktım artık.kasılmam çok fazla karnım ağrıyarak top gibi oluyor karnımın bi tarafı sonra geçiyor.sen kasıldığına eminmisin
canım öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.
benimde başka bir dr ölçtü dün 2,30 gbi bişeydi gördüğüm kadarıyla , V şekli olmuş falan dedi ama zaten öyle olmasa niye serklaj yaptırayım ki baya moralimiz bozuldu , kendi doktorumuz serklajdan sonra hiç ölçmedi o dikişe çok güveniyor istirahatle hallederiz gerisini diyor..
nidilata erken başlama nedenimde aynı senin tarif ettiğin şekilde kasılmalarım vardı sertleşme ve bir yerde toplanma oluyordu Nst ye girmedim ama doktor önlem olsun diye günde 3 ile başladı serklaj sonrası nidilata.. bir de pruluton depotum var en başından beri vuruluyorum..
ayy senin haftalarına gelsem keşkee :))inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ,bu istirahat çok zor günler geçmiyor(
canım rahim boyu ölçüsüne takılıpta moralini bozma bak benim haftalardır kısa ama miyada geldik sayılır sende gelceksin inşallah moralini yüksek tut yeter.yatmanın da çok faydası var bence bakacak kimsen varsa hiç bişey yapma yat biliyorum yatması zor ama geçiyor günler bi şekilde ben 5 ay 13 gündür yatıyorum hala yatıyorum çok sıkı olmasada kasılıyorum çünkü.haftaya kadarda yatıcam kasılmayla dikişi zorlamayayım.seninde kasılman varmış oturma kendini yorma ben oturunca daha çok kasılıyorum çünkü.nidilat çok etkili kasılmada ihmal etme bide kontrolünde nst iste bakalım cıkacakmı kasılma.sağlıcakla kavuşalım bebişlere
çok şükür bakanım var canım annem yanımda o yüzden rahatım haklısın oturunca daha çok kasılıyorum en çok yan yatmak iyi geliyor,seni örnek alıp moral buldum umutlandım valla çok sağol ..
yatarak bu rahim boyunu korursam çok iyi olacak..tekrar teşekkürler ve hayırlı doğumlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 35+5 im bugün cuma günü 36 bitecek ve 1 hafta sonra alacak doktor 37 bitiminde yani. evet dikiş stres biraz ama sancın çıkmıyorsa stres yapma ben dün nts ye girdim sancım 9- 10 çıktı hep iyi dedi doktorumuz artık rahatım biraz daha haftasonou kahvaltıya falan çıkacağız. doktor çok yürüme dışarda bir yerlerde otur dedi. diliş alınınca yürüyüş te yaparım herhalde biraz. inşallah sağlıkla kucğımıza alırız.senin haftan kaç?
canım sancım yok sanırım..işte olur da anlayamazsam die korkuorum ben ama anlaşılır herlde di mi diğer ağrılardan farkı olur herlde..nst de bişe çıkmadı gerçi ama..senn çok şükür çok az kaldı..dikkat et kendine..rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah..canım sancın kasılman yoksa korkma.ben 30 haftadan beri kasılıyorum bugun nidlatıda bırakıcam kasılma önleyici daha 36+5 haftadayım.benim dikişi 38 haftada alıcak ne kadar bekletirsek iyi dedi dikişi erken almak istemedi hemen doğum olabilir diye.yalnız kasılman sancın artarsa hemen gel dikişi alalım rahim ağzına dikiş zarar vermesin dedi.haftasou çok kasıldım ama iki gündür iyiyim bakalım sancı olmasın diye ayaklanamdımda iyice oturunca ayakta kalınca karnım hemen sertleşiveriyor.benim hastanede uzak en az 45 dk sürüyor trafikte cabası.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
valla benm doktorum hiç ölçüp de rahim boyu şudur demedi şimdiye kadar..zaten vajinal muayene yapmıyo hiç..sıkıntı yok diyo ben de başkaca bişe sormuorum..nidilatı hiç kullanmadım..karın ağrısı bende de oluyo ara ara ama normaldir die düşünüorum ben uzun sürmeyince..merhaba arkadaşlar,
size özellikle serklajlı olup sona yaklaşmış olanlara bir soru sormak istiyorum..
bugün dr kontrolüm vardı serklaja rağmen incelme var dedi çok üzgünüm dikişe dayanmamış ama yine de çok korkuyorum..((
sizlerin serklaj sonrası nasıl ilerledi rahim ağzı boyunuz? nidilatı arttırdım günde 4 alıyorum,, sanırım fark etmeden kasılmalarım oluyo karın ağrısı hissediyorum bazen
allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz canım ne diyelim..gerçekten insan bazen yeter demek istiyo ama rabbim sabrımızı veriyo sanırım..inşallah gönlünü ferah tut iyi düşünelim iyi olsun inşallahBu arada uclu test icin kan verdim ve oranlar yuksek cikmis.ikili icin sonuc nornal di.buyuk ihtimalle uclu de risk grubu yuksek cikacak.ne yapmam gerektigi konusunda endiselrtim var.zaten dusuk riski olan yatan bir gebeyim.amniyosentez onerirlerse (insallah buna gerek kalmadan temiz cikar sonuc )bunu kabul etmem mumkun degil ote yandan bu durum ya allahim aglatmasin ama ust uste o kadar faxla ki olaylar bagira bagira aglamam geliyor.rabbim beni ve hic kimseyi aglatmasin.sizlerle paylasmak iyi geliyor.yatiyorum dua ediyorum allah yardimcimiz olsun.
Bu arada uclu test icin kan verdim ve oranlar yuksek cikmis.ikili icin sonuc nornal di.buyuk ihtimalle uclu de risk grubu yuksek cikacak.ne yapmam gerektigi konusunda endiselrtim var.zaten dusuk riski olan yatan bir gebeyim.amniyosentez onerirlerse (insallah buna gerek kalmadan temiz cikar sonuc )bunu kabul etmem mumkun degil ote yandan bu durum ya allahim aglatmasin ama ust uste o kadar faxla ki olaylar bagira bagira aglamam geliyor.rabbim beni ve hic kimseyi aglatmasin.sizlerle paylasmak iyi geliyor.yatiyorum dua ediyorum allah yardimcimiz olsun.
Kizlar serklaj olali 1 aya yaklasti dun doktorum vajinal muayene yapti ve nantar olmusun hic iyi degil dedi ve 2 gun arslikli fitil verdi, bugunde 1 hafts once 11, 5 olan crp degerimin 15, 2 olaesk ciktigini ogrendim.cumaya tekrarlicam crp istedigim doktor mantardan yukseliyordur dedi ve fitilleri ogrendiginden mi nedir ilac onermeyecegim dedi, bende cumaya tekrarlayip ozel bir hastanenin doktoruna danisacagim.serklajdan sonra bu akinti hic bitmemisti antibiyotik de cok kullandim dogal olarak ama mantar dan crp yukselir mi bilgusi olan?
Bu arada uclu test icin kan verdim ve oranlar yuksek cikmis.ikili icin sonuc nornal di.buyuk ihtimalle uclu de risk grubu yuksek cikacak.ne yapmam gerektigi konusunda endiselrtim var.zaten dusuk riski olan yatan bir gebeyim.amniyosentez onerirlerse (insallah buna gerek kalmadan temiz cikar sonuc )bunu kabul etmem mumkun degil ote yandan bu durum ya allahim aglatmasin ama ust uste o kadar faxla ki olaylar bagira bagira aglamam geliyor.rabbim beni ve hic kimseyi aglatmasin.sizlerle paylasmak iyi geliyor.yatiyorum dua ediyorum allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?