- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.441
Nette arastirirken prenatest.com denilen bir adrese rastladim.bahsi gecen kan tahlilini yaptigini istanbul merkezli calistigini kargoyla tup yollandigini kani alip kargoyla tekrar yollanacagini soyledi.ne bilim guvenilir mi bilemedim.bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa memnun olurum.
2008 den beri bu topikte yorumlar yapıyorum ve hikayemi tam olarak buradaki yazılarımdan netleştiriyorum
bilgisayarım çöktu bütün dosyalarım gitti çünkü hiç bir şeyi yedeklemey almamıştım faalayet dosyalarım resimler videolar vs ama benı en çok doktorlara defalarca yolladığım hikyemın olduğu dosyayı kaybetmiş olmak uzdu sonra burası geldi hikayem vardı ve hepsini birleştirip paylaşmak istedim burasının çok güzel bir arşiv olduğunu bir kez daha anladım
Maşallah çok sevindim darısı başına...ravza bu sabaha karsı sancılanmış doktor çatısı dar olduğu için sezeryana almış kendide bebeğide iyiymiş çok şükür.Allah olmayan herkeze evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu evlat kokusunu.
Kizlar serklaj sonrasi crp degerim 11.5 idi 1 hafta sonra yineledim 15.2 oldu.doktor mantar var fitil verdim baska bidi onermiyorum diyor.pazartesi testi yineleyecegim ancak saracoglunun beyaz dut kurusu kutunu denesemmi?crp yi dusuruyor diye biliyorum sekerim de var ama dogal yolla antibiyotik olmazmi.bebege crp ninde zarari var ne yapmaliyim?yardim lutfen
Saol yanitlarina arksdadim ama iki ayri foktorda devam ediyorum biri serklaji yapan biri ozelde.yarin serklaji yapana soracagim ama ozeldeki crp baska yollarlada artabilir tekrar artarsa romatoide baktiririz dedi.serklaji yspan vajenden bakmisti son kontrolde mantar var diyip fitil ve krem verdi.baska bir ilac onermedi.brn de cok korkuyirum ebfejsiyondan ama serklajdan sonra da epey kullandim.serklajla alakslimi degilmi bilemiyorum ama artmadi olduguna gore onka alakali diyorum,, benjm icin dua edin lutfen saolunBilgim yok ama ankarada genart diye bir yer var orası genetikle tüp bebek vs. yapıyor muhtemelen yapıyorlardır. Bir de yine ankarada intergen var oraya da bak netten ve sor ...
Haklısın gerçekten öyle. Peki sen tüm yazdıklarına nasıl ulaşıyorsun? tek tek burayı okuyarak değil di mi? Maşallah yüsra kıza da...
Maşallah çok sevindim darısı başına...
Şeker varken zararı olur mu bilemedim. Başka alternatif yok mu acaba? eNFEKSİYONLAR BENİ KORKUTUYOR HEP...
Saol yanitlarina arksdadim ama iki ayri foktorda devam ediyorum biri serklaji yapan biri ozelde.yarin serklaji yapana soracagim ama ozeldeki crp baska yollarlada artabilir tekrar artarsa romatoide baktiririz dedi.serklaji yspan vajenden bakmisti son kontrolde mantar var diyip fitil ve krem verdi.baska bir ilac onermedi.brn de cok korkuyirum ebfejsiyondan ama serklajdan sonra da epey kullandim.serklajla alakslimi degilmi bilemiyorum ama artmadi olduguna gore onka alakali diyorum,, benjm icin dua edin lutfen saolun
Baktırsın madem dediğin şeye. Bir de buarası pek aktif değil buarayı ihmal etmeyin:)) Ama istersen face gurubuna eklesin arkadaşlar seni orada çok arkadaş var şu ana hamile serklajlı daha fazla cevap alabilirsin destek de olurlar sana...
27. haftamda servikal yetmezlik tanısı konulmuştu ve rahmime peser takılmıştı .Geçen hafta salı günü 37. haftamda peser alındı.Hala doğumu bekliyorum.Şu an 38+4'üz. dualarınızı bekliyoruz
Tabiki ama face kapaliydi bernde.ama bu grup icin yeniden acarim ekledinler lutfen
benimde çarşamba alınacak dikişler sonrasını bekliyeceğiz bizde. sizin alıdıktan sonra yatak istirhati devm etti mi yoksa yürüyüşe rağmen mi bekledi. inşllh sağlıkla doğar kavuşursunuz
17+1 oldumm !! Haftalar yaklaştıkça ben bi tık daha geriliyorum :) şuanda sadece proluton iğne elevit ve magnezyum kullaniyorum sizce yeterli mi ? 20. Haftada nidilat başlanacak. Rahim agzi en son 3.6 di.
Nexus4
17+1 oldumm !! Haftalar yaklaştıkça ben bi tık daha geriliyorum :) şuanda sadece proluton iğne elevit ve magnezyum kullaniyorum sizce yeterli mi ? 20. Haftada nidilat başlanacak. Rahim agzi en son 3.6 di.
Nexus4
arkadaşlar birisi beni facebook grubuna ekleyebilirmi?
canım özel mesajla face linkini gönderebilirsen yardımcı olmaya çalışayımm
özelden size attım linki..saol:))
hep yatıyomusun peki?tuvalet banyo falan kalkıyomusun?bide prolutonu ne zamana kadar vurulcan?
canım gelmemiş link bana
Kahvalti yemek tuvalet ve banyo için kalkiyorum onun dişinda yqtiyorum prolutonu doğuma kadar kullanirim büyük ihtimalle. Çünkü bnm sezeryan dogum olacak. İnşallah o haftalarda görürüm. Hep birlikte kucaklayalim bebeklerimiz.
Nexus4
benim özelden attımğım mesajlar yerine ulaşmıyor(siz bana özelden facebook adresinizi gönderseniz ben sizi eklesem?
inş tatlım ben yeni kaybettim bebeğimi(sezaryan oldum ama beklemicem 5 ay sonra tekrar hamile kalmayı istiyorum..çok acı çekiyorum o yüzden tekrar hamile kalmak istiyorum..
sende mi sezeryan oldun peki?Bnde kaybimdan 5 ay sonra hamile kaldim.. O 5 ayi beklmk bile zor geldiinşallah bu acilarimiz dinecek. Basinsagolsun
Nexus4
canım sancın kasılman yoksa korkma.ben 30 haftadan beri kasılıyorum bugun nidlatıda bırakıcam kasılma önleyici daha 36+5 haftadayım.benim dikişi 38 haftada alıcak ne kadar bekletirsek iyi dedi dikişi erken almak istemedi hemen doğum olabilir diye.yalnız kasılman sancın artarsa hemen gel dikişi alalım rahim ağzına dikiş zarar vermesin dedi.haftasou çok kasıldım ama iki gündür iyiyim bakalım sancı olmasın diye ayaklanamdımda iyice oturunca ayakta kalınca karnım hemen sertleşiveriyor.benim hastanede uzak en az 45 dk sürüyor trafikte cabası.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende farkedemem sancıyı diye korkuyordum, doktorum o sertleşmeyi farkedersin kesin dedi çünkü 6 7 dakkada bir olur ve tekrarlar dedi hemen şiddetli sancı olmaz dikişine zarar verecek kadar dedi içini rahat tut inşallah birşey olmaz ama dikkat et tabi kendimizi en iyi biz biliyoruz. bakalım bizimki dikiş alındıktan sonra ne kadar duracak
ravza bu sabaha karsı sancılanmış doktor çatısı dar olduğu için sezeryana almış kendide bebeğide iyiymiş çok şükür.Allah olmayan herkeze evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu evlat kokusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?