- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.621
Kizlar persembe arda beye gittim.
14+1 dik. Ra uzunlugu 4cm cikinca dikise gerek yok dedi moralim bozuldu. Oda 2 hafta yokmus insallah bir sorun cikmaz kasilmalarim oluyor burda doktora gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye antibiyotik ve vajinal fitil verdi.
Kizlar bu kasigimdaki sizlamalar alttan ozellikle sizlamalar kasilmami oluyor. Kasilmalari onlemek icin ilac yok mu bu haftalarda nildilati kullanamazmiyiz. Dikis atmadi diyede stresteyim. Cok cnm sikkin...
Allah hayirli evlat etsin Paşam :) seninle 7. zayiflama grupunda tanistik. cektigin sikintilari biliyorum. insanların sözlerinin seni ne kadar yaraladigini.. ama geçti bak. Allah çok güzel bi hediye gönderdi sana. yasanan sikintilarinin da karsiligini fazlasıyla verecektir Merhamet Sahibi :) ben kilo vermedim üstüne aldim. ben de simdi hamileyim. inşaallah saglikla kucagima alirim ben de. ben de bir oğlumu doğuma iki gün kala kaybettim. inşaallah bu bebeğim hayirli saglikli erkek çocuk olur . lütfen dua et, korkuyorum
Sibel sen kasilma icin ne kullandin bide ne zaman basladin... Bu haftalarda magnezyummu bisey kullaniyorlarmis nildilat en erken ne zaman baslanir acaba
eğer bi imtihan yasayacaksaniz, ve ömrün vadesi dolmussa ne kadar dikkatli olursan ol yasiyosun. Allah göstermesin. ben 6 binde bir olan kordon dugumlenmesi sebebiyle kaybettim bebegimi. doğduğunda anlasildi. boynuna dolanma hadisesi değil, bildiğiniz düğüm gibi olmuş kordonu, öyle olunca da besin ve başka şeyler ulasmadi( bunu ultrason da görmenin imkani yok bu arada. boyuna dolanan gozukebilir. zaten öyle olunca sezaryene aliyolar ama ben cuma gittim saglikliydi. pazartesi kalp atisi gorunmedi. çarşamba ise son gunumdu
Sibel sen kasilma icin ne kullandin bide ne zaman basladin... Bu haftalarda magnezyummu bisey kullaniyorlarmis nildilat en erken ne zaman baslanir acaba
Kızlar sizlere çok teşekkür ederim.Doğum yapmış olmanıza rağmen burayı bırakmıyorsunız.Herkese umut oluyorsunuz.
canım allah şükür 13 sen sonra kavuştum küçük adamımaallahım herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin işşallah
burçimbebem strese gerek yoyk arda bey dediyse sorun yoktur bebem adam benle çok ugraştı sen biliyorsun allahım evladının acısını sana göstermesin işşallah bu arada agrılar normal rahim genişliyor canım
Çok üzüldüm arkadaşım,başın sağolsun,senin yapacağın hiçbirşey yokmuş.Kordon düğümlenmesi kaderden başka bir şey değil.Rabbim bu evledına bütin güzellikleri nasip eder inşallah.Ben inanıyorum herşey çok güzel olacak
Kizlar persembe arda beye gittim.
14+1 dik. Ra uzunlugu 4cm cikinca dikise gerek yok dedi moralim bozuldu. Oda 2 hafta yokmus insallah bir sorun cikmaz kasilmalarim oluyor burda doktora gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye antibiyotik ve vajinal fitil verdi.
Kizlar bu kasigimdaki sizlamalar alttan ozellikle sizlamalar kasilmami oluyor. Kasilmalari onlemek icin ilac yok mu bu haftalarda nildilati kullanamazmiyiz. Dikis atmadi diyede stresteyim. Cok cnm sikkin...
Allah yardımcın olsun( İnşallah sıkıntı olmaz crp n inşallah düşer benim de sızıntım olmuştu 15 haftalıkken serklajdan bir hafta sonra. Antibiyotik kullandım damar yolundan hastaneye yat bu süreçte dr m beni eve göndermemişti... Facedeki arkadaşlara derim. Ama geçen yazmayı unutmuşum gerçek isimle hesapla faceye yazılmasını istiyor çoğu arkadaş sorun oluyor diğer türlü.
Açılmamı kısalma mı olmuş? Yat hep arkadaşım...
Benim bildiğim suyu sızan ve sonradan kese kendini tamir eden Chnb var. Şimdi oğlu 1,5 yaşında. Sen sakın kalkma hep yat canım bol sıvı al. Peki hala crp için antibiyotik kullanıyormusın. Aslındanu süreçde suyun sızarken hastanede olsan daha iyi. I'leri haftada acil dikiş atılmış biri de benim canım. büyük oğlumda 25. Haftada ayağı doğum kanalında iken itilip dikildi. Sürekli kasılmam olduğu için 7 hafta hiç ayağa kalkmadan hastanede yatarak 32. Haftada doğdu. Allah'ın izniyle seninde bebeğin duracak annesi Sen sakin ol Wc dahil ayağa kalk ama canım. Allah yar ve yardımcınız olsun.
canım inşallah bir şey olmaz crp yi kontrol altına alırlarsa sızmada durur seni niye hemen taburcu ettiler ki
canım burada kelebek 41 diye bir arkadaş vardı 24. haftasında suları gelmişti ve dikişe de uygun değildi.3.5 cm açıklığı vardı.En son 38. haftalara kadar dayandı açıklığı 6.5 cm le doğuma girdi ve hemen doğuramadı,kesesi sonradan kendini tamir etmiş ve kalan su bebek için yeterliymiş Arada bir ilk sayfaları okuyup moral buluyorum(54. sayfaya bak istersen)benim de 22. haftadan beri rahim ağzı yetmezliğim var.30. haftamdan beri 2 cm rahim açıklıklığıyla idare ediyorum.kesem her an patlayabilir.Bombe yapmış.Nidilatlarla durduruyoruz doğumu.Şu an açıklık ne kadar onu da bilmiyorum.
Bu arada eğer istanbuldaysan bu işte deneyimli birçok doktor var.Burada kızlar sana yardım edecektir.Malesef benim bu duruma gelmemde doktor hatası bayağa bir etkili oldu.Durumum erkenden farkedilemedi.
Antibiyotik kullanıyorumi günde 3defa iğnem var ,nidalat ve protestanda kullanıyorum ,wc için mecbur kalkıyorum yattığım yerde boşaltamıyorum .sızıntım şu şekilde oluyor benim sanki içeride birikiyorsa ben wc için kalkınca akıyor .ama az miktarda günde bir iki defa.bu arada suyu azaldığından sanırım hareketleri çok yavaşladı .benmde Dr dediğine göre kese dışarı çıkmış itekleyip öyle dikiş atmış.inan hep aklımda soru işaretleri
Kizlar cok tesekkur ederim ilginize kasilma suan icin yok gibi azaldi. Ama ara ara sizlama oluyor. Arda bey beni 17+1 de gorecek. O zaman nildilati istiycem. İnsallah o zamana kadar bisey olmaz. Dikissiz tamamlarmiyim bilmiyorum 28 hafta olsam cok sevinicem. Kizimi sevemiyorum alismaktan baglanmaktan korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun.
küçük oğlum 20. Haftada ray boyu sıfıra indiğinde sadece dikiş tuttuğunda bende yapılacak birşey yok Allah'a sığındım hep. Sağ olsun bana Chnb hatırlattı hemen tefriciye başladık. Ben çok inandım bebeğime rabbimîn hikmetine dualarla 1 ay sonra 1,5 çıkmıştı. Hamd olsun hep dua ile 35 kadar bekledi.
Rabbim yar ve yardımcın Olsun canım
Benimde sadece dikiş tutuyor, rahim ağzı kapalı ağrı sancıda yok çok şükür ,şu kesemde kapanıp bebeğimizde suyu artar inşlh.ALLAH I'n yanında herşey kolay .sende face grubuna ekilmesin ,saatler geçmek bilmiyor bende üye olabilsem,konuşmaya okalar çok ihtiyacım varki
Antibiyotik kullanıyorumi günde 3defa iğnem var ,nidalat ve protestanda kullanıyorum ,wc için mecbur kalkıyorum yattığım yerde boşaltamıyorum .sızıntım şu şekilde oluyor benim sanki içeride birikiyorsa ben wc için kalkınca akıyor .ama az miktarda günde bir iki defa.bu arada suyu azaldığından sanırım hareketleri çok yavaşladı .benmde Dr dediğine göre kese dışarı çıkmış itekleyip öyle dikiş atmış.inan hep aklımda soru işaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?