- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.761
Kizlar herkesin yorumunu okudum cok tesekkur ederim. Plesantanin asagida olmasindan dolayi endisem azaldi.
Fakat chnb sen serklaj tekniklerini anlatmisin ben cok uzuluyorum aylardir serklaji bekledim. Arda bey atmadi. Ona guveniyorum ama korkularim cok...
Bide ben evin icinde geziniyorum yemege kalkiyorum. Arda bey surekli yatmami istemedi pihtilasma olur diye... Birde mthfr heterezigot icin kan sulandirici kullaniyordum. Corasprin de kullanmalisin dedi. 28 haftalik olsaydim icim rahatliycakti. Bugun 16 haftalik oldum.
daha önce yorumlarınızı okuyordum aranıza yeni katıldım benimde 22 haftalık bebeğimi suyum gelerek kaybettim
doğal yolla hamile kalmıştım bebeğin gelişimi iyidi öyleki bebeğim 22 haftalık doğdu (bana göre) doktorların hesabına göre 24 haftalıkt doğdu zaman ise çocuk doktorlarının tespitine göre ise 26 haftalıktı 57 gün küvez de kaldı sonrasında hastane enfeksiyon kaparak kaybettim çok kötü ve üzücü günlerdi tpplam üzerinden 4 ay 1 hafta geçti sonrasında dr gititm neden böyle oldu bende bir sorun mu var diye ist. prof Alkan Yıldırım rahim ağzı yetmezliği tanısını koydu yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkularım çok ne olacak ne yapacağım beni ne bekliyor v.s sizlerden bilgi bekliyorum
teşekkürler
kızlar ne listeleri yenileyebiliorum nede burdaki arkdaslara cvp verebiliyorum.normal doğum yaptım iç dış dikişim çoktu dünle bugun dikişlerim ağrımıyor yeni toparlanıyorum 25 gün olmasına rağmen.bide kızım sarılık oldu hastanede yattık tsh hormonu yüksek çıktı sürekli tahlil hastane gelen giden burayla ilgilenemiyorum.su liste işine biri el atsa.ben işleri rayına oturtayım burda olurum yine ama su sıralar zor.Allah tüm isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip etsin
Kızlar moralim çok bozuk Rahim açıklığım 4-5 cm arası olmuş elle kontrol etti bu sefer eve geldiğimden beri kanamam var hafif
Bebeğimde hidrosel varmış.Su fıtığı da diyorlar.Kasık fıtığına da çevirebilirmiş.Geçmezse ameliyat olacak maalesef.Hiç böyle bir hastalığı yaşayan var mı bebeğinde.Sizce biraz daha idare edebilirmiyim bu açıklıkla.Vajinamda da enfeksiyon varmış.Doktor bu saatten sonra antibiyotik veremem diyor.Ama normal doğum yap diyor.Zaten açıklığım çok fazla.Bebeğe doğumda bulaşırmı?Çok kararsızım.Sizce ne yapmalıyım normal doğum mu sezeryan mı?Çok korkuyorum ona bir şey olmasından
daha önce yorumlarınızı okuyordum aranıza yeni katıldım benimde 22 haftalık bebeğimi suyum gelerek kaybettim
doğal yolla hamile kalmıştım bebeğin gelişimi iyidi öyleki bebeğim 22 haftalık doğdu (bana göre) doktorların hesabına göre 24 haftalıkt doğdu zaman ise çocuk doktorlarının tespitine göre ise 26 haftalıktı 57 gün küvez de kaldı sonrasında hastane enfeksiyon kaparak kaybettim çok kötü ve üzücü günlerdi tpplam üzerinden 4 ay 1 hafta geçti sonrasında dr gititm neden böyle oldu bende bir sorun mu var diye ist. prof Alkan Yıldırım rahim ağzı yetmezliği tanısını koydu yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkularım çok ne olacak ne yapacağım beni ne bekliyor v.s sizlerden bilgi bekliyorum
teşekkürler
Herkese merhaba
Yazmaya fırsat bulamadm bi turlu. Eymenden fırsat kalmıyo. Gazı var çok ağlıyo demiştm meger açlıktanmış sarılık oldu yarım kg verdi. Şimdi iyi ama şükür. Sünnet oldu pazartesi. Nasipse ben de Antslyaya gidicm bi süre ailemin yanına tek başıma bakamıyorm annem hep yanmda.
Geçmişi okuyamadm 1-2 sayfa bakabildm. Arkadaslar doğumlar yAklşmış. Hayrlı doğumlar inşAllah. Yeni geln arkadslar Allah yardmcnz olsun. Bu işin tek çözümü sabrla yatmak oluyo genelde bir de proluton depot tabi. Bebegme alıştıgm zamn daha çok ugramaya çalısrm inşAllah. Sevgiler
herkese günaydın...
benim oğlum yerini çok sevdi :) ama maalesef 1 tur kordon dolanmış ve minik bie bebek 3 kilogram. kordondan dolayı endişeliyiz iki doktorum da bu sezeryan sebebi değil ama istrsen sezeryan yapabiliriz dedi bu durumu yaşayan yada bilen var mı aklım karıştı çok zamanı dad oldu bebeğimin????
inşallah tekrarlamaz yaşadığın acılar. tanı konulması iyi bi durum ne olacağı belli artık. biz çoğumuz 14. haftalarda bazılarımız sonradn sıkıntı farkedilince 20li haftalarda genel anestezi ile dikiş attırdık ve çoğumuz sonrasında 34. haftalara dek yattık. yatmayan arkadaşlarda oldu ben 14 de dikiş atıldı 20 den itibaren yattım mesela bol su ve düzenli e nfeksiyon testleri yaptırdık hep. yatak istirhati en iyi çözüm ve haftalık iğne 36. haftamda son iğnemi vuruldum ben ve 37 de dikişim alındı .40 haftam doldu nerdeyse ama hala doğum bekliyorum .zor ama geçiyor zaman yeterki umut edelim ben ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Günaydın canım,bu saatte senle benden başkası yokKordon dolanmasını ben de netten okumuştum.Normal doğuma engel değil diyordu.Ama en iyisini sen ve doktorun bilirsiniz tabi.Beni doktor azıcık sezeryan yapalım dese hemen gidicem olmaya.Ama desteklemiyor.Uyku uyuyamıyorum düşünmekten.Bir de geçen kontrolde tuşe yaptı normal doğuma müsaitmiyim diye ama o günden beri ağrılarım çok fazla kanamam da oldu şu anda lekelenmem de var hala.Doğumu hızlandırmak istiyorsan tuşe yaptır derim ben. zaten 40. hafta içindesin.Bana erken yaptı.Salak gibi yapmayın 37 de yaparız demedim.Kendimi suçluyorum çok.Doktor karşısında dut yemiş bülbüle döndüm resmen.Bir de bebeğimde fıtık çıkınca çok çok kötü oldum.Ah bir 37' yi görebilsem.Çok sancım var.Kimbilir kaç cm açılmam var.Psikolojik olarak çok zor durumdayım artık.
rabbim kucağınızada sağlıklı almayı nasip etsin öncelikle.bende bebeğimi kaybettim.sürekli araştırıyorum nerden başlıycağımı bilmiyorum.hangi doktora gittiniz.benimde hiç bir testim yapılmadı ama doktorum rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi.
cnm nerde yaşıyorsunuz ben özel muayenesi olanı bir doktora gidiyorum marmaristeym. burada doktor listesi var rahm ağzı boyunu ölçmesi lazım doktorun alttan muayene ile ölçüyor. eğer yetmezlik varsa dikiş atılıyo genelde ve iğne. doğru doktora gitmek önemli istersen birden fazla doktorada görünebilirsin
istanbulda yaşıyorum.arda beyden bahsediyorlar.bana çok uzak,bide riskli hamilelik olunca doktor fiyatlarıda çok yüksek kime gidiceğime karar veremiyorum.6 sene sonra tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım.2.bebeğimde muhtemelen tüp bebek olcak.bunu şansa bırakmak istemiyorum.
inşallah tekrarlamaz yaşadığın acılar. tanı konulması iyi bi durum ne olacağı belli artık. biz çoğumuz 14. haftalarda bazılarımız sonradn sıkıntı farkedilince 20li haftalarda genel anestezi ile dikiş attırdık ve çoğumuz sonrasında 34. haftalara dek yattık. yatmayan arkadaşlarda oldu ben 14 de dikiş atıldı 20 den itibaren yattım mesela bol su ve düzenli e nfeksiyon testleri yaptırdık hep. yatak istirhati en iyi çözüm ve haftalık iğne 36. haftamda son iğnemi vuruldum ben ve 37 de dikişim alındı .40 haftam doldu nerdeyse ama hala doğum bekliyorum .zor ama geçiyor zaman yeterki umut edelim ben ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
kimse cevap vermeyecek dedim ilginiz için çok teşekkürler 1 sorum daha olacak eğer çalışansanız heyet raporumu aldız aldınazsa nasıl oldu bunlarla ilgili bilgide alabilirmiyim
inşaallah sağlıkla kucağınıza evledınızı alırsınız kurban olduğum mevlam acısını göstemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?