Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım doktor listemiz var ordan bakabilirsin.. Yunus gedikbaşı var mesala.. ücreti çok yüksek değil.. burda birçok arkadaşın doktoruydu.. aynı zamanda oğlu Ali gedikbaşı devlette çalışıyor.. çok iyi bir perinatolog.. tüm işlemleri devlette ücretsiz yaptırablirsin.. ben gittim kendisine memnun kaldım ayda bir kontrole gideceğim kısmetse..Bakırköydeler.özel mesaj atabilsem daha ayrıntılı bilgi vermek isterdim.. nette arat isimlerini..

haftan iyi aslında.. artık doğsa da problem olmaz Allahın izniyle.. inşallah her şey yolunda gider ve senin istediğin zamanda gelir bebiş..kolay değil biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış canım

çok teşekkür ederim ben istanbulda oturuyorum bahçelievlerde prof Alkan Yıldırım gidiyorum daha hamile değilim ama artık düşünüyorum sonrası için korkularım var işte başımdan kötü tecrübe geçince kurguların çok oluyor kısmet nasip allah seninde yardımcın olsun

allah razı olsun canım.ablanın tekrar bebek sahibi olması bana moral oldu.çok teşekkür ederim

allah razı olsun canım.şuana kadar araştırdığım doktorların içiinde en çok aklıma yatan doktor oldu.inş yüz yüzede görüştüğümüzde de fikrim değişmez.

Merhaba ben bisey sormak istiyorum suan 27+5 gunluk hamileyim 17 haftalikkn serklaj atildi ama suan rahimim tamamen acik sadece dikis tutuyo ve dikisimde iyice asagi indi yani eli kulaginda dogdu dogucak bebegimin kilosu 1 kg sizce yasarmi ? Tabiki bu rabbimin bilicegi bisey ama en azindan kilosu feln iyimi

Yaşayan bebekler varmış ,ama riskli tatbiki, yatıyorsun değilmi sürekli

ne olur tekrardan hamile kalıp doğum yapanlar bize umut olun yeni bu acıyı yaşıyoruz.daha acımız çok yeni.tekrar hamile kaldığınızda neler yaptınız.hangi testleri devamlı yaptırdınız.bekleme sürem var.ama yeni hamileleğimde kafamda soru işaretleri kalsın istemiyorum.herkese teşekkür ediyorum.

rabbim zamanında sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.ben hastanede yatarken üçüzleri olan biri vardı.ilaçlarla, serumlarla,fitillerle bebekleri durdurmaya çalışıyorlardı.sizide doktorunuz keşke hastanede yatırsaydı.isterseniz doktorunuzla konuşun.rabbim yardımcınız olsun.

başınız sağolsun.rabbim sabır versin.aynı acıyı yaşıyorum bende oğlumu kaybettim.aynı korkular bende de var çok yeni kaybımız.doktorum bana;bak hamile kalabildiğini gördük(tüp bebekle ilk denemede ve tek embriyo ile kaldım)neden anne olmaktan vazgeçiceksin deniyceksin bu duyguyu yaşadın vazgeçmek yok dedi.inş bizde tekrardan hamile kalıcaz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz canım.

Amin rabbim herkesın yardımcısı olsun inş.

Bebeğim 28 den beri doğum kanalında.Benim 30. haftadan beri yani 6 haftadır rahmim açık dikişim de yok.Yemeği yatakta sol yanına dönerek ye bence.Bir dört hafta daha geçirirsen çok daha güzel olacak.Sadece dikiş tutan çok arkadaşımız oldu burada.Banyo bile yapmadılar dikşi zorlamamk için.Kullandığın ilaçlar elbette vardır.Ben artık sadece nidilat kullanıyorum.Ondan önce pruloton depot,magnezyum,progestron kullnıyordum.Kendini doğurmayacağım diye şartlandır.Ciğer geliştirici iğne çok önemli bu aradaDoktorunla konuş.Dikkat edersen ve ilaçlarını kullanırsan daha ilerki haftalara geleceğine yürekten inanıyorum.

Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip eylesin. Ben 20. Haftada ray boyum sıfırdı sadece dikiş tutuyordu. Sadece Wc kalktım yemek dahil yatakta tüm ihtiyaçlarımı yaptım. 10 günde bir ayakta 5 dak. Duş aldım. Sürekli kasılmam vardı 34. Haftaya kadar dayandı. Bence sizinde dayanacak kuzunuz. 28. Haftada doğup iyi bir yoğunbakım ünitesi olan hastanede yaşama tutulan birçok ray lu bebeğimiz var burda.rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Ciğer geliştirici iğnem yapıldı iki doz olarak pruloton iğnemde vuruldu nidilat felan vermedi henüz kasılman oolursa kullanırsın dedi bende sürekli yatıyorum ama bakalım artık hayırlısı şu an 1 kiloyu geçmiştir sanırım en son 1 kiloydu ıns rabbım hakkımızda hayırlısını versın

amin inş dayanır ya sürekli dua edip yatmakdan baska yapıcak bıseyımız yok sanırım.

amin inş dayanır ya sürekli dua edip yatmakdan baska yapıcak bıseyımız yok sanırım.

Merhaba.kendimden bahsedersem sana biraz moral olacagini dusundum.ilk bebegim 27haftalikken rahim agzi4cm acildi.4hafta hastanede ve 1hafta evde yattim.dikisde yoktu.32.haftada digum yaptım. Oglum su an 1,5yasinda ve Allaha Şükür gayet sağlıklı. Su anda da hamileyim 2-3hafta sonra da serjlaj yapılacak. Sonrasi icinAllah yardimcim olsun ve hayirlisini versin diye dua edıyorum. Cnm bebegim bugun dogarsayi dusunmemeye calis.onunla konuş surekli beklemen lazim de.kebdini de daha doguma cok vakit olduguna inandirmaya çalış. Kolay degil ama inanmak cok onemli.bol bol dua et.Allah yardimcin olsun bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.tabi bizler icinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doktorum rahim filmi istedi çektirdim rahimin tepesinde çöküklük var denildi.tedavisini nasıl yapılıyor bilgisi olanlar varsa yazarmısınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…