- 8 Şubat 2014
- 318
- 102
- 73
- 35
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.101
Kizlar 12.haftada lekelenme yasadiniz mi bu hafta serklaj olucam ama oncesinde bunu yasamak tedirgin etti lekelenme varken dikis oluyo mu
canım benim lekelenmem olmadı ama bildiğim kadarıyla lekelenme varken serklaj yapılmıyor.sen öncelikle lekelenmeyi göz ardı etme ve doktoruna git. ben 14. haftam dolduğunda serklaj oldum,çok korkuyordum ve çok endişelerim vardı ama çok rahat geçirdim.şükürler olsun hamileliğimin 37. haftasındayım.herkese nasip etsin Allah...
canım benim lekelenmem olmadı ama bildiğim kadarıyla lekelenme varken serklaj yapılmıyor.sen öncelikle lekelenmeyi göz ardı etme ve doktoruna git. ben 14. haftam dolduğunda serklaj oldum,çok korkuyordum ve çok endişelerim vardı ama çok rahat geçirdim.şükürler olsun hamileliğimin 37. haftasındayım.herkese nasip etsin Allah...
Selam kizlar,
29+5 te kasilmalar nedeni ile hastaneye gittim, erken dogum sancilari gelmis, Rahim agzinda kısalma varmış 25mm erken doğum riskine karşı hemen yatırdılar tedaviye başlandı bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne vuruldu sancı durdurucu verildi serum ve enfeksiyona karşı antibiyotik verildi,
Bir hafta hastanede kaldim, neyseki daha kisalma olmadi 25mm de sabit kaldi...
HAstanedeki doktor yat dinlen cok yuruyus yapma vs dedi, ama kendi doktorum tam bir catlak, her gun yarim saat yuru kilo alirsin vs diyor.
Kadin zaten kilo takintili birisi, simdi doktorumu degistirdim, bu hafta baska doktora gidicem.
Basina benim gibi bir olay gelen varsa deneyimlerini benimle paylasabilirlermi?
Su siralar kasiklarim cok agriyor sadece sirt ustu yatabiliyorum sag ayada sola dondugumde kasiklarim kopacak saniyorum
Ayakta kalinca belim agriyor cabuk yoruluyorum bazende nefes alamiyorum
Merhabalar benim 10 yaşında bir oğlum var onda başıma geldi. 29 artı 4 te ishalle birlikte gelen karın ağrım oldu o ağrı rahim ağzını 4 cm açmış zeynep kamilde 11 gün yattım ciğer geliştirici oldum tokoliz tedavisi antibiyotik tedavisi verdiler. 35. haftaya kadar wc dışında hep yattım.35 te kalktım. 38 de doğum yaptım. Bana dr demedi sonraki gebelikte dikkatet ölçüm yaptır. Sonra 6 sene sonra tekrar hamile kaldım. Hiç aklıma gelmedi. Bu sefer şanslı değildim25 haftalık 800 gram oğlum doğdu 4 gün yaşadı Aklında olsun. Sonraki gebeliğinde rahim ağzıı uzunluğunu ölçtür...
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst...
İnşallah kısa sürede kucağına alırsın bildiğim kadarıyla bu haftada doğan bebeklerin bir çoğu küveze girmiyor senin ciğer geliştirici yapılmış mıydıMerhaba kizlar ben 35+5 te dogum yaptim yani 4 gun once ben taburcu oldum ama bebegim yogun bakimda solunum sikintisi cekiyo hizli nefes alip verdigi icin hortum feln baglamislar sizce cok uzun surermi bu sekilde kuvezde kalmasi
Slm arkadaşlar..ben 14 . Haftasında kendiliğinden düşük yaşadım..şimdi binlerce şükür yine hamileyim.pıhtılaşma çıktı onun için iğne kullanıyorum.drm ray da olabilir dediği için ölçüm yapacak 12. Haftada..bikaç sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olur mu..ilki bu ölçüm bi kere mi yapılıyor yoksa belli aralıklarla tekrar edilmelimi ..ikincisi ölçümü altan muayene ile mi yapıyorlar..başka bi ölçme şekli yok mu..
evet ama bende gizli seker oldugu icin sanirm cigerleri tam gelismedi sukur solunum cihazndan cikarmislar kndi basina nefes aliimus artk ins bian once cikarİnşallah kısa sürede kucağına alırsın bildiğim kadarıyla bu haftada doğan bebeklerin bir çoğu küveze girmiyor senin ciğer geliştirici yapılmış mıydı
canım ölçümü her muayenede yapıyorlar.Alttan ölçüm daha doğru çıkıyormuş.Bazı doktorlar karından ölçüyor ama o net değil diye biliyorum.Ben 30 lu haftalara kadar her gittiğimde ölçüm +vajinal kültür birde enfeksiyona bakıldı
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst...
Allah razı olsun canm..inş bi sorun çıkmadan geçer bu günleerde..alttan ölçüm olmasını istemiyorum çünkü ilk hamileliğimde dr altan baktı keseyi görmek için sonra az az sürekli kanamam oldu en sonda düştü bebeğim o yüzden çok korkuyorum yine aynı şey olursa diye
Selam kizlar,
29+5 te kasilmalar nedeni ile hastaneye gittim, erken dogum sancilari gelmis, Rahim agzinda kısalma varmış 25mm erken doğum riskine karşı hemen yatırdılar tedaviye başlandı bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne vuruldu sancı durdurucu verildi serum ve enfeksiyona karşı antibiyotik verildi,
Bir hafta hastanede kaldim, neyseki daha kisalma olmadi 25mm de sabit kaldi...
HAstanedeki doktor yat dinlen cok yuruyus yapma vs dedi, ama kendi doktorum tam bir catlak, her gun yarim saat yuru kilo alirsin vs diyor.
Kadin zaten kilo takintili birisi, simdi doktorumu degistirdim, bu hafta baska doktora gidicem.
Basina benim gibi bir olay gelen varsa deneyimlerini benimle paylasabilirlermi?
Su siralar kasiklarim cok agriyor sadece sirt ustu yatabiliyorum sag ayada sola dondugumde kasiklarim kopacak saniyorum
Ayakta kalinca belim agriyor cabuk yoruluyorum bazende nefes alamiyorum
Canım Rabbim sağlıkla bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Eğer rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyorsa en uygun doğru ölçüm vajinal ölçüm.
Vajinal ölçünden ve muayeneden hiç kaçınma. Burada bir çok can 12. Haftadan sonra hiç vajinal ölçüm yapılmadığı için rahim ağzı yetmezliği anlaşamadığından bebeklerini kaybetti.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?