- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.161
kusura bakma sürekli girme fırsatım olmadığı için hemen cevap yazamıyorum.ben serklajdan sonra 1 gece hastanede 1 hafta kadar evde yattım.sonrasında çalışmaya bile başladım ve hamileliğimin 35. haftasına kadar çalıştım. tabi doktor kontrollerini başından beri 2 haftada bir yaptık ve doktorum her kontrolde ultrasonda bebek kadar dikişlerimi de inceledi.benim hep yolunda gitti hiç açılma veya hunileşme olmadı.ben de özellikle wc hijyenine çok dikkat ettim, çalışırken bile fırsat buldukça ayaklarımı uzattım.kendimi fazla yormadan her işimi hallettim, bebeğimin tüm alışverişini ordan oraya gezerek kendim yaptım, ama hep dinlene dinlene.
Arkadaslar merhaba 22 haftalık hamileyim 20 haftalkken rahim ağzı boyum 3.5 cm çıktı..doktor istirahat verdi ve allttan progestan ile haftada bir pruluton ığne verdi.önlem amaçlı.sizce 20.haftada 3.5 cm rahim boyu normal mi
Merhaba bende erken dogum la bebeğimi kaybettim
Başınız sag olsun jacob haftalık ti sebeb rahim aağzı yetmezliği mi rahim boyunuz kaçtı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burcim peki senin kaçıncı haftada 3.8 di benim 20.haftada 3.5 ya ben ondan tedirgin oldum..
Sirkeli su zarar vermesin sende rahim ağzı problemi var mi yani sanki durumunu ne
Suanki durumun ne
Allah bağışlasın canım sağol verdiğin bulgular icin bir kere idrar yıka enfeksiyonu oldum ilaç kullandım geçti ama bir daha yapılmadı..kendine mi istiyorsun bu tahlilleri yaptırmayı doktor mu istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?