- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.201
Merhaba arkadaslar bende size danışayım.
Ben gece sene 17. Haftalikken bebegimi kaybettim
Suan tekrar hamileyim. 5. Ayda rahim ağzına dikiş atıldı.
3 hafta kadar hastanede kaldım.
Sonra eve çıktım evde hersey normaldi.
2 haftada bir kadın doktoruna gidiyordum.
Dikişden sonra hiç rahim ağzını ölcmediler.
Şans eseri gecen hafta kadın doktoruna seker testi için gittiğimde ölçtü ve rahim ağzının cok kısaldigini
1cm dende kısa oldugu söyledi. Ve hemen hastaneye geldim.
Suan 26. Haftalığın başındayiz. Kolumdan sancı kesici veriyorlar garanti olarak. Ve sadece yatıyorum.
Rabbim inşallah sag sağlım bebegimi kucağımı almayı nasip eder âmin
Canım biliyorsun ben de Arda Beyin hastasıydım.Klinikten arda beyin kartını istemedin mi? orada femicalin ve kendisinin nosu var. Ben genelde kendisine mesaj gönderirdim cevap yazardı acilse arardı. Bazen femicali arardım. Bir de Allah korusun acil bir şey olursa ulaşamazsan da memoriale git. genelde nil hanım ilgilenir ve hemen arda beye yönlendirirler kendisi yurtdışında vs ise telefonda yönlendirir...
Bir bilene danışmak bu işte canım; ben sana kendisi vermiştir diye düşündüm; bir de memorial'a ben hiç gitmeidm ya ondan da bilemedim, çok saol canım yine yetiştin imdadıma :) bugün kontrolüm var inşallah benim için hayırlı olan ne ise ona karar verir dua et bize.
Canım çekinme gerekirse açık açık iste noyu. Zaten kartı istesen verirler memorialden. Zaten memoriale gitmesen arda bey memorialde çalıştığı için gideceksin aciliyette. Paşamı hatırla 17. haftasında kanama olduğunda arda bey yoktu ve doğrudan memoalde nil hanım ilgilendi arda bey arkadaşının cenazesine gitmişti yurtdışına... Allah yardımcınız olsun... Ben buradayım:))
Burçim merhaba,
Arda Beyin hastası olduğu için özellikle sormak istedim benim de 12. hafta kontrolüm var yarın ve sanırım ilk ekz ölçüm yapacak sanırım diyorum çünkü süreçle ilgili ne zaman bir şey sorsam hep zamanı gelince deyince geçiştiriyor benio nedenle sana da danışmak istedim, hikayen endir nasıl bir takip yaptı arda bey kaç haftada bir gidiyorsun vs detayları;
benim 19+2 haftalık bir kaybım ama öncesinde 36+4'de sağlıklı bir doğumum var bu nedenle sende ray olmayabilir demişti ama ben dikişsiz aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum sıkı takip dese de kastı ne bilmiyorum ve sıkı takip dese de bir gecede sıfırlanabilen bu ray boyu nasıl aşılır bilmiyorum.
Bir de bana cep telefonunu vermedi, korkuyorum bir pazar günü yada bir gece yarısı acil bir durum olur ise ne yaparım diye, direkt isteyemedim ama acil bir durum olunca size ulaşamıyorum gibi bir laf ettim hiç bir şey söylemedi,
canım başını şişirdim ama beni rahatlatabilirsin belki diye yazdım, hakkını helal et sağlıcakla al kucağına inşallah!
Merhaba arkadaslar bende size danışayım.
Ben gece sene 17. Haftalikken bebegimi kaybettim
Suan tekrar hamileyim. 5. Ayda rahim ağzına dikiş atıldı.
3 hafta kadar hastanede kaldım.
Sonra eve çıktım evde hersey normaldi.
2 haftada bir kadın doktoruna gidiyordum.
Dikişden sonra hiç rahim ağzını ölcmediler.
Şans eseri gecen hafta kadın doktoruna seker testi için gittiğimde ölçtü ve rahim ağzının cok kısaldigini
1cm dende kısa oldugu söyledi. Ve hemen hastaneye geldim.
Suan 26. Haftalığın başındayiz. Kolumdan sancı kesici veriyorlar garanti olarak. Ve sadece yatıyorum.
Rabbim inşallah sag sağlım bebegimi kucağımı almayı nasip eder âmin
Rabbim korktuğumuza uğratmasın, inşallah sağlıcakla vaktinde kucağımıza alırız. Bende 18. Haftada serklaj oldum canım, rahim ağzının kısaldigini ultrason dan mi anladı Dr. Ben serklaj olduktan sonra iki haftada bi gittim Dr a, fakat hep ultrason la bakti
Merhaba kızlar benimde rahim ağzı yetmezliğinden 3 kaybım var.Arda beye gittim tüm tetkiklerimi yaptı ve laparoskopi serkilaj dedi.Haziranın 20 sinde memorialda laparoskopi serkilaj yaptı.ameliyatıma tüp bebek uzmanı Cem demirel ve dr serkan bey girdi. Dr.mun ameliyat sonrası beni çok sevindirecek bi haberi vardı üç gebeliğimde tüp bebekti tüplerin kapalıydı açtım kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi.Ben daha önceden laparoskopi ile tüplerime bakılmış Güya memleketteki dr um açmış .
Allahın izniyle inşallah kendiliğinden hamile kaırım.hamile kalırsam her ay İstanbula ARDA bey muayeneye gidecem.
Selam arkadaslar,
Rahim agzi yetmezliğinden ameliyat oldum ama bebegim en fazla 20 gun dayanabildi. Beni acil ameliyata aldılar 25 haftalik cok küçük bir kızım oldu. Suan düzeltilmiş 1 aylık. Benden tavsiye hic strese girmeyip sürekli yatın. Allahım kolaylık versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insalah canim. Ben ameliyat olduktan sonra hic rahim agri olculmedi hep dikişlerimi baktılar. Ve hiç bir sorun olmadıgını söylediler.
Ama kadın doktoruna gittiğimde tesadüfen baktığında cok cok kısaldigini söyledi.
Ve hemen hastaneye kaldırıldım ve suan ameliyat oldugum hastanede değilim.
Orada kuvez olmadıgı için başka bir hastaneye geldim ve buradaki doktorlar veya hemşireler birsey bilmiyor.
Ve bugünden itibaren magnesium kestiler. Bende anlamadım neden.
Sadece arada bir karnımın sag yani veya sol yani cocuğun poposu gelmis gibi şişiyor. Bu sizce normal mı yoksa sancı anlamına geliyor.
Arkadaslar bizim için dua edin. Cok korkuyorum, ve hastanede canım sıkılıyor. Esim icinde üzülüyorum Ramazan ayında yanlız.
yazını okuyunca kendim gibi biri dedim... benimde ne zaman istesem arayabileceğim bir doktor olmasıydı öncelikli istediğim.
ben aşırı pimpirikliyim. ve Arda beye gitmemdeki en önemli sebep dikiş istememdi. benim 22-15 haftalık iki kaybım vr. 15 haftalıkta arda beye gitmiştim.
ve kanamadan kaybettim. 22 haftalık belirsizdi. bunda iki haftada bir takip etti.bazen 4 hafta sonra gel dediğide oldu. 22-26 arasında... ben çok üzülmüştüm ya bişey olursa diye ama hep onun dediği çıktı... dikiş atmadı. her alttan muayenede o çok iyi dedi ben ne olur dikiş atın dedim. nitekim atmadı. senin ona güvenmekten başka çaren yok. Önce Allah'a o razı olmadan olmaz. sonra doktorumuza güvenicez... ben yeşim hemşirenin numarasını almıştım. o ilgileniyor benle ona msj yzıyorum. Arda beye sorup bna cvb yazıyor. birde Arda beyin cebini vermişti bana onada şuana kadar 2 kere msj attım hemen cvb yazdı. benim rehberim silindi. olsa verirdim. birdahaki gidişimde alıcam. inan doğru adrestesin. gebeliğin ilerleyen haftalarında Arda beyin ilgisi artacak. ben testlerimi bile burda yapıp arda beyin kliniğine mail ile yolluyorum. bana dönüyor ya kendisi ya hemşiresi...
sen orda yeşim hemşireyi bul. Esma sizden çok bahsetti çok ilgili olduğunuzu söyledi falan de biraz övdükten sonra numaranızı alsam acil durumlarda size msjçekebilirmiyim falan de.... inşallah bebeklerimize kavuştuğumuz günde konuşuruz...
Canım oğlan geliyor demek. Allah tamamına erdirsin. Her şey güzel olacak inşallah kaygılanmakta haklısın insan bir kere yaşayınca korkuyor.Kayıp haftanı atlatırsan her şey daha güzel olacak:))Esma sana ne kadar teşekkür etsem az beni çok ama çok rahatlattı yazdıkların. Öncelikle kayıpların için gerçekten çok üzüldüm; 15 haftalıkken kaybettiğim kanamadan gitti demişsin. Bunu ilk kez duyuyorum; inşallah Rabbim bir daha hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Benim 4 yaşında bir kızım var Allah onu da tüm yavruları da esirgesin, en büyük hayalim ona arkadaş olacak bir kız kardeş nasip etmesiydi Rabbimin bana; 19+1’de bir kızım olacağını öğrendim; 19+2’de kızımı kaybettim. Sonrası malum pek çoğumuz gibi kendimi forum forum dolaşır buldum; her yer aynı kapıya aynı isimlere çıktı neticede. O 3-4 isimden biri de Arda beydi ve ben en çok ona ısındım en çok onun coşkusuna güvendim. Ama dediğin gibi insan bir kez kaybedince -ki Allah bir daha yaşatmasın sen üstelik iki kez yaşamışsın bu acıyı- gecen gündüzüne karışıyor; hep korkuyorsun…
Dün kontrolüm vardı benim de; 11+4 olduk ense kalınlığına bakamadığı için 2 hafta sonra çağırdı normalde ne zaman çağırırdı bilmiyorum; üstelik bu hafta artık ölçer rahim ağzını diyordum hiç ölçmedi çünkü ama bırak ölçümü alttan bile bakmadı bu kez; 14-15’de ölçeceğiz dedi, inşallah geç kalmayız; ama dediğin gibi Rabbim nefes verdiyse biz ne yapsak boş; biz doktorumuza güveneceğiz; önce Allaha sığınacak sonra ona güveneceğiz. Telefonunu veri mesaj atarsın dedi bişi olursa, acil bişi olursa hastaneye git onlar beni bulur dedi.
Bir de daha çok erken olsa da oğlum olacağını öğrendim içim biraz burkuldu kızım için, ama önemli olan tek şey kokusunu içime çekebilmek… İlerleyen haftalarda ilgisi artacak demişsin, inşallah o haftalara gelirim doğum için gün sayarken sen de kucağında bebeğinle benim heyecanıma ortak olursun inşallah..
Canım oğlan geliyor demek. Allah tamamına erdirsin. Her şey güzel olacak inşallah kaygılanmakta haklısın insan bir kere yaşayınca korkuyor.Kayıp haftanı atlatırsan her şey daha güzel olacak:))
Bu arada sana şunu sorabilir miyim sen ovulasyon testi kullanmıştın di mi?
Telefonda da görüşmüştük seninlecanım. İnşallah doğal olur ama be*nce 3 adan fazla bekleme doğa+l tüpe geç. Bir de ovulasyon testi al yumurtlama günlerini tespit et ben öyle hamile kalmıştım Ahmet Arda'ya:))
Allah yardımcınız olsun dualarımdasınız... Kızın hayata sımsıkı tutunsun inşallah...
Progestan tedavsinine devam ediliyor mu enfeksiyona bakılıyor mu kanda idrarda. bunları ihmal etmezler diye düşünüyorum. O tarif ettiğin kasılma canım benimde öyle olurdıu taş gibi bir yerde şişlik olurdu arada olabilir ama 1 saatte sanırım 4 ü geçmemeli. O zaman su iç soluna yat...kaç haftandasın? Eşin idareeder üzülme ona...
İlerleyen haftalarda magnezyum u kesiyorlar galiba zararı oluyormuş, bana hiç magnezyum vermedi Dr, sadece haftalik iğne oluyorum, bende 4 aydır annemde yim doğuma kadarda burda olacagim, annem bakıyor bana, eşim başka şehirde üstelik. Evimi çok özlüyorum. Rabbim inşallah bu skntilarimizin mükafatıni verecek, dua edelim Allah yardımcın olsun canimInsalah canim. Ben ameliyat olduktan sonra hic rahim agri olculmedi hep dikişlerimi baktılar. Ve hiç bir sorun olmadıgını söylediler.
Ama kadın doktoruna gittiğimde tesadüfen baktığında cok cok kısaldigini söyledi.
Ve hemen hastaneye kaldırıldım ve suan ameliyat oldugum hastanede değilim.
Orada kuvez olmadıgı için başka bir hastaneye geldim ve buradaki doktorlar veya hemşireler birsey bilmiyor.
Ve bugünden itibaren magnesium kestiler. Bende anlamadım neden.
Sadece arada bir karnımın sag yani veya sol yani cocuğun poposu gelmis gibi şişiyor. Bu sizce normal mı yoksa sancı anlamına geliyor.
Arkadaslar bizim için dua edin. Cok korkuyorum, ve hastanede canım sıkılıyor. Esim icinde üzülüyorum Ramazan ayında yanlız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?