- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.181
Çok şükür tekrar hamileyim ama o kadar çok korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan
Arkadaşlar
Kendi dr um tekrar baktı. Hunileşmen epey var dedi. Ben de baktım baya servisin içine doğru uzanmış hakkaten.
Acaba bu hunileşme neden oluyor ve yatak istirahatiyle düzelebiliyor mu?
Bir de Dr serklajdan sonra 1 hft dinlen yeter. Sonra onu unut normal hayatına devam et dedi.
Bu kısımda kafam karıştı. 25 mm serviks boyu ve bu denli hunileşme sürekli yatmayı gerektirmez mi?
arkadaşlar dr ilaki altan mı bakması gerekiyor karından baksa göremiyor mu? ben 22 haftalığım altan bakmak istedi coook korkuyorum kanaman falan olur diye birde kısalma varsa devam ediyormu kısalma ben haftada 1 proton depart ine oluyorum..coook sagolun cvp veren arkadaşlara
Bende 20 haftalık iken 3.5 cm di pruluton ığne oluyorum haftalık..ve istirahat ediyorum..bakalım bugün kontrolü m var inşallah azalmamistir rahim boyu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çıktım ben doktordan..rahim boyum 3.5 den 4.4 e yükselmiş..cok mutlu oldum ..15 gündür sürekli yattım alttan progestan kullandım ve haftada bir pruluton ığne oldum ve tedavim sonuç verdi rahim boyum yükseldi..tabi aynı sekildedikkat edicem bundan sonra ama doktorum artık gunde 15 20 dk kadar yürüyüş yapmaya izin verdi..yine alttan bakti..en doğru alttan bakıldığında sonuç veriyor..sn de çekinme yani birak doktor baksın ki ona girecek tedavini uygulasın..
Yok canım eğer bu gidisimd 2.5 altına düşmüş olsaydı dikiş atılacakti ama neyseki istirahat ve ilaçlar iyi geldi..22 haftaligiz suanda..inşallah hiç dikiş gerek kalmaz ama kesinlikle istirahat etmek gerekiyor muş..ben bunu anladım..
cnm ben 20+5 tim 3.7 di
23+1 de 3.7
25+5 bugün 3.8
dikiş yok bende evden dışrı çıkmıyorum sayılır. inşallh ilk hedefim 28 sonra 31
Canım çıktım ben doktordan..rahim boyum 3.5 den 4.4 e yükselmiş..cok mutlu oldum ..15 gündür sürekli yattım alttan progestan kullandım ve haftada bir pruluton ığne oldum ve tedavim sonuç verdi rahim boyum yükseldi..tabi aynı sekildedikkat edicem bundan sonra ama doktorum artık gunde 15 20 dk kadar yürüyüş yapmaya izin verdi..yine alttan bakti..en doğru alttan bakıldığında sonuç veriyor..sn de çekinme yani birak doktor baksın ki ona girecek tedavini uygulasın..
Deturan merhaba..benimde iki hafta once rahim boyu 3.5 di 20 haftalık iken.22 haftalık yani bugünkü ölçüde 4.4 olmuş iki haftadır ığne ve vajinadan progestan kullanmistim ve istirahat ettim bu şekilde yükselmiş..sen bir gecede sıfırlayan rahim boyu yazmissin bu mümkün mu nasil oluyor yani sen yaşadın mi
Merhaba arkadaslar bende size danışayım.
Ben gece sene 17. Haftalikken bebegimi kaybettim
Suan tekrar hamileyim. 5. Ayda rahim ağzına dikiş atıldı.
3 hafta kadar hastanede kaldım.
Sonra eve çıktım evde hersey normaldi.
2 haftada bir kadın doktoruna gidiyordum.
Dikişden sonra hiç rahim ağzını ölcmediler.
Şans eseri gecen hafta kadın doktoruna seker testi için gittiğimde ölçtü ve rahim ağzının cok kısaldigini
1cm dende kısa oldugu söyledi. Ve hemen hastaneye geldim.
Suan 26. Haftalığın başındayiz. Kolumdan sancı kesici veriyorlar garanti olarak. Ve sadece yatıyorum.
Rabbim inşallah sag sağlım bebegimi kucağımı almayı nasip eder âmin
Oncelikle inşallah gununde alirsin bebegini farketmen iyi olmus korkma sakin burdaki arkadaşlarin bazilari sadece dikişe dayanmis olarak beklediler .sadece yatarak ve 2 litre su yani bol su bide ilaclarini kullanirsan Allahin izniyle günün gelince dogum yaparsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?